Indigo#49
Először is mi a kurvanyádat képzelsz te magadról, hogy itt mindenkinek számon kéne tartania, hogy te miket firkálsz más hírekhez? Szállj már le a magas lóról, tomcsicska.
Amúgy elolvastam mit írtál, baszdmeg. Vered a nyálad a konzolodra, de abból az alapállásból indulsz ki, hogy van rá warez... Tulajdonképpen buzdítasz, hogy aki játszani akar, az vegyen fosboxot, "mer' az milyen óccsó", a játékot meg majd úgyis lewarezolja... Hát te mocsok cigány vagy, bazdmeg. Csak azt felejted el, hogy nem mindenki a warez felől közelíti meg a témát... Kb mintha egy fatuskónak magyaráztam volna korábban. Bár hsz-eid alapján nem vagy sokkal értelmesebb...
Amúgy nem akarok részt venni a "kinek nagyobb a farka" c. játékban, de ne fogadd le, hogy neked több origi címed van.
PC Dome meg hogy jön ide? Nem is szoktunk ott találkozni, talán egyszer vagy kétszer volt. Akkor is biztosan fostad magadból az ostobaságaidat. De ha egy példát említesz, miért is voltam a hülyék között jelen... Addig rosszindulatú fröcsögésnél nem érnek többet a szavaid.