Indigo#54
Áá, téged nem zavarnak ilyen dolgok, te nem a neten élsz, stb. Ennek ellenére mégiscsak elborult az agyad :D Na mindegy.
Nem buzdítok senkit a warezra.
Igaz. Közvetlenül nem is. Csak éppen mindig sikerül oda kilyukadnod, hogy aki komolyan akar játszani, az vegyen xbox-ot, arra úgyis van warez is...
De te viszont idióta vagy.
Te vagy az idióta. Jó, mi? :D
Előbb azt ecsetelgeted, hogy nem mindenkinek van pénze a játékkra, most meg adod itt a fölényest. Gratulálok.
Nem a fölényest adom, nem sikerült megfognod a lényeget. Én rendszeresen vásárolok játékokat, de csak ésszerű keretek közt. Minek vegyem meg ugyanazt a játékot 15 ezerért, vagy többért, ha megvehetem 8-10-ért is? Azért van jópár ezer forint különbség. Ha már vesz az ember jónéhány játékot, az pedig már nem kis összegre rúg, erre mondtam, hogy a különbözetből már simán futhatja gépfejlesztésre is. Node minek magyarázom én ezt pont neked? ...
Ja, és elég gyökér embernek tartom azt, aki látatlanban megmondja, hogy az én életem miről szól... Igazából nem is tudom minek védekezem... Egy hülye kis szarfaszú vagy, aki nem tud semmit, és aki nem is érdemel már egy szóval sem többet.