63
  • narumon
    Én meg a sírást nem értem itt. "Fillérekért" adnak egy konzolt oszt lehet mindennel játszani mint az atom. Az utóbbi idők legjobbjait én konzolon nyomtam. Persze van Pcm is de egyre kevesebb értelmes cim van rá.
  • zola2000
    Most sírjak vagy nevessek a híren, meg a hozzászólásokon? Mintha egy játék alfája és omegája, és a fő tulajdonsága, hogy kap e pc portot, kicsit tragikomikus (tudom akkor ne ide járjak, de "minden" magyar oldalon ez van).
  • neoG
    ÁÁááááá.az nemjóóóó.azzal nem olyan émééééény
  • JaSoN HuNTeR #20
    szánalmas.
  • Gyuszopapa
    Egér+billentyüzet.
  • neoG
    Nono!Pajtikám!Vajon X-Box controllerrel tolod e?:))))
  • tommygear
    ezaz feküdjön le már mindenki ennek a zsi** cégnek...
    am sztem bukta lesz a game... max payne 3-at kellett volna megcsinálniuk
  • Reg5
    Ezt a magyarázatot
  • Moyko
  • NEOreg3
    sebaj, ez is csak addig érdekelt kb, amíg ki nem jött az első gameplay videó
  • Gyuszopapa
    Mellesleg ekkora hülye szöveget,ezt már cáfolom is.A kényelmes kanapémról nyomom a 82cm-es full hd lcd tv-men a pc-és játékokat és natív felbontásba nem felskálázva mint a konzolok.
  • Gyuszopapa
  • Gyuszopapa
    Sajna az a nagy helyzet hogy egyre több az echte konzolátirat,van köztük jobb is de inkább a tapasztalataim azt mutatják hogy egyre gyatrábbak.A mostani kedvencem is fos lett(Bad Company 2),pedig verték rá a nagymellényt hogy pc-re külön fejlesztés lesz.De nem így történt,süt róla hogy átirat.És ez egyre rosszabb lesz.
  • richard45
    *sóhaj* Micsoda szánalmas indok, hát nehohogy már ők mondják meg hogy én melyik platformon élvezném a legjobban azta bizonyos játékot, azért mindennek van egy fajta határa. Akkor mondják ki nyíltan hogy: "Levagytok nagy ívben sz*rva pécések, ha akartok játszani az elen vékkel akkor vegyetek ikszbokszot." Ehez képest ilyen szánalmas hülyeségekkel köpik arcon a PC-seket, úgy hogy ha ne adj isten véletlenül kiadják PC-re, akkor is minimum csak letölteni fogom, és ugyan úgy lefogom sz*rni őket mint ők a PC-seket.
    Egyébként ez a húzás tökéletesen jellemzi a Microsoft üzletpolitikáját, ennyit erről, mehetnek a p*csába.
  • tomboy013
    Kár hogy a kis csíkbajszúnak nem sikerült kiírtani az összes karvalyorrút 1945-ig... Akkor most jönne ez is PC-re :D
  • Narxis
    GTA4-nél nem a Microsft-é volt a döntő szó hanem a Rockstar-é.

De pl. a GoW2 vagy Fable2 PC-s változatáról a mai napig nincs semmi hír, közben meg már a Fable 3-at tervezik.
  • mg1992mg
    De ha jobban belegondolunk, ne is jöjjön PC-re, biztos valami gagyi konzol átirat lenne, aztán még a Core2Quad se vinné... Röhej... Ezek lusták megcsinálni a PC-s változatot... Ennyi... Semmi egyéb szöveg nem kellett volna, hanem nyersen kimondaniuk...
  • St0RmTr00pEr
    Microsoft: "Alan Wake a legjobb élményt egy X360-on nyújtja" Hát persze hogy azon! Óóó hugy a kur........" Pffejj! Mocsok banda!
  • Sanyix
    jó gta4 se jött pc, hivatalosan... aztán mégis.
  • mad363
    szerintem meg a kurva anyjuk redvás pénzéhez büdös picsáját :)
  • radical@work
    Alan Wake a legjobb élményt egy X360-on nyújtja

mekkora táskában vitték haza a pénzt ezért a kijelentésért a fejlesztők?
  • mg1992mg
    Nem is tudom, melyik játék volt az, ami miatt verték magukat a Core2Quad-al.. Ja, tényleg, EZ VOLT AZ!!!!
    Menjenek ám a... Ennyire átlátható dumát, ami ebbe a cikkben van... Max Payne 3 jön PC-re? Mert ezek után azt se hiszem...
  • Narxis
    Minjárt jön valamelyik "okos" aki tényleg hisz abban, hogy ez a warez miatt van. :-)