Hivatalos: Nem lesz PC-s Alan Wake
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg ekkora hülye szöveget,ezt már cáfolom is.A kényelmes kanapémról nyomom a 82cm-es full hd lcd tv-men a pc-és játékokat és natív felbontásba nem felskálázva mint a konzolok. <#mf2>#mf2>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
<#gun>#gun><#eljen>#eljen>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sajna az a nagy helyzet hogy egyre több az echte konzolátirat,van köztük jobb is de inkább a tapasztalataim azt mutatják hogy egyre gyatrábbak.A mostani kedvencem is fos lett(Bad Company 2),pedig verték rá a nagymellényt hogy pc-re külön fejlesztés lesz.De nem így történt,süt róla hogy átirat.És ez egyre rosszabb lesz.<#banplz>#banplz>
*sóhaj*<#sniffles>#sniffles> Micsoda szánalmas indok, hát nehohogy már õk mondják meg hogy én melyik platformon élvezném a legjobban azta bizonyos játékot, azért mindennek van egy fajta határa. Akkor mondják ki nyíltan hogy: "Levagytok nagy ívben sz*rva pécések, ha akartok játszani az elen vékkel akkor vegyetek ikszbokszot." Ehez képest ilyen szánalmas hülyeségekkel köpik arcon a PC-seket, úgy hogy ha ne adj isten véletlenül kiadják PC-re, akkor is minimum csak letölteni fogom, és ugyan úgy lefogom sz*rni õket mint õk a PC-seket.
Egyébként ez a húzás tökéletesen jellemzi a Microsoft üzletpolitikáját, ennyit errõl, mehetnek a p*csába.
Egyébként ez a húzás tökéletesen jellemzi a Microsoft üzletpolitikáját, ennyit errõl, mehetnek a p*csába.
Kár hogy a kis csíkbajszúnak nem sikerült kiírtani az összes karvalyorrút 1945-ig... Akkor most jönne ez is PC-re 😄
GTA4-nél nem a Microsft-é volt a döntõ szó hanem a Rockstar-é.
De pl. a GoW2 vagy Fable2 PC-s változatáról a mai napig nincs semmi hír, közben meg már a Fable 3-at tervezik.
De pl. a GoW2 vagy Fable2 PC-s változatáról a mai napig nincs semmi hír, közben meg már a Fable 3-at tervezik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De ha jobban belegondolunk, ne is jöjjön PC-re, biztos valami gagyi konzol átirat lenne, aztán még a Core2Quad se vinné... Röhej... Ezek lusták megcsinálni a PC-s változatot... Ennyi... Semmi egyéb szöveg nem kellett volna, hanem nyersen kimondaniuk...
Microsoft: "Alan Wake a legjobb élményt egy X360-on nyújtja" Hát persze hogy azon! Óóó hugy a kur........" Pffejj! Mocsok banda!
http://st0rmy.blog.hu
jó gta4 se jött pc, hivatalosan... aztán mégis.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
szerintem meg a kurva anyjuk redvás pénzéhez büdös picsáját 😊
Alan Wake a legjobb élményt egy X360-on nyújtja
mekkora táskában vitték haza a pénzt ezért a kijelentésért a fejlesztõk?<#mf1>#mf1>
mekkora táskában vitték haza a pénzt ezért a kijelentésért a fejlesztõk?<#mf1>#mf1>
Nem is tudom, melyik játék volt az, ami miatt verték magukat a Core2Quad-al.. Ja, tényleg, EZ VOLT AZ!!!!
Menjenek ám a... Ennyire átlátható dumát, ami ebbe a cikkben van... Max Payne 3 jön PC-re? Mert ezek után azt se hiszem...
Menjenek ám a... Ennyire átlátható dumát, ami ebbe a cikkben van... Max Payne 3 jön PC-re? Mert ezek után azt se hiszem...
← ElőzőOldal 2 / 2