Hivatalos: Nem lesz PC-s Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Vannak játékok, melyekhez passzol a PC intimitása és vannak, melyeket jobb egy kényelmes kanapéból játszani egy hatalmas tévén"
Mintha a 2 kizárná egymást, én pl van amikor dvi-hdmi kábellel tvn játszom a kedvenc játékaimmal ágyban fekve(diablo3at is úgy fogom). Ez nagyon gyenge érv volt.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szerintem egyre több ilyen eset lesz, hogy PC-re késve vagy egyáltalán nem jelenik meg egy játék, egyetlen dologra vagyok kíváncsi. Mit szólnak ehhez a hardvergyártók akiknek lételemük évente új videokártyát, procit és minden szirszart kiadni(gaming egér, billentyûzet stb.)?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy nem tragédiaként élem meg a dolgot, kösz a kérdést. Csak mégis örülnék neki, ha játszhatnék a Fable 2-vel vagy a GoW 2-vel. Ennyi. Slussz-passz. Ez nem jajveszékelés.
Akkor meg mindek panaszkodsz? Akkor nem kell panaszkodni hiszen ami neked kell az ott van a PCden. Ennyi! Slussz-passz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nebassz. Ezt hol nézted? Általában 1-2 ezer forint a különbség. Elég sok játékot meg kell ahhoz venni hogy ebbõl gépfejlesztés legyen.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hát speciel nem jön belõle semmilyen hang nemhogy hajszárító szerû. Egy átlag pcnél mindenképpen halkabb.
Nem buzdítok senkit a warezra.
Igaz. Közvetlenül nem is. Csak éppen mindig sikerül oda kilyukadnod, hogy aki komolyan akar játszani, az vegyen xbox-ot, arra úgyis van warez is...
De te viszont idióta vagy.
Te vagy az idióta. Jó, mi? 😄
Elõbb azt ecsetelgeted, hogy nem mindenkinek van pénze a játékkra, most meg adod itt a fölényest. Gratulálok.
Nem a fölényest adom, nem sikerült megfognod a lényeget. Én rendszeresen vásárolok játékokat, de csak ésszerû keretek közt. Minek vegyem meg ugyanazt a játékot 15 ezerért, vagy többért, ha megvehetem 8-10-ért is? Azért van jópár ezer forint különbség. Ha már vesz az ember jónéhány játékot, az pedig már nem kis összegre rúg, erre mondtam, hogy a különbözetbõl már simán futhatja gépfejlesztésre is. Node minek magyarázom én ezt pont neked? ...
Ja, és elég gyökér embernek tartom azt, aki látatlanban megmondja, hogy az én életem mirõl szól... Igazából nem is tudom minek védekezem... Egy hülye kis szarfaszú vagy, aki nem tud semmit, és aki nem is érdemel már egy szóval sem többet.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem buzdítok senkit a warezra. De te viszont idióta vagy. Elõbb azt ecsetelgeted, hogy nem mindenkinek van pénze a játékkra, most meg adod itt a fölényest. Gratulálok. Szerintem húzzál vissza a Dome-ra seggfej.
Cigány mex maximum a kurva anyád, aki nem kapartatott el.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amúgy elolvastam mit írtál, baszdmeg. Vered a nyálad a konzolodra, de abból az alapállásból indulsz ki, hogy van rá warez... Tulajdonképpen buzdítasz, hogy aki játszani akar, az vegyen fosboxot, "mer' az milyen óccsó", a játékot meg majd úgyis lewarezolja... Hát te mocsok cigány vagy, bazdmeg. Csak azt felejted el, hogy nem mindenki a warez felõl közelíti meg a témát... Kb mintha egy fatuskónak magyaráztam volna korábban. Bár hsz-eid alapján nem vagy sokkal értelmesebb...
Amúgy nem akarok részt venni a "kinek nagyobb a farka" c. játékban, de ne fogadd le, hogy neked több origi címed van.
PC Dome meg hogy jön ide? Nem is szoktunk ott találkozni, talán egyszer vagy kétszer volt. Akkor is biztosan fostad magadból az ostobaságaidat. De ha egy példát említesz, miért is voltam a hülyék között jelen... Addig rosszindulatú fröcsögésnél nem érnek többet a szavaid.
Az fps témához meg annyit,h azt hittem én is,h nem lehet konzolon fps-t rendesen játszani. Tévedtem. Egy idõ után sokkal élvezetesebbé vált számomra konzolon játszani,és nem valami auto aimes beromsággal, hisz a Killzoneban nincsen olyan. Aki nem próbálta még, próbálja ki, teljesen más élmény.
Én már ott tartok, hogy a pc-t szigorúan csak munkára használom, néha 1-1 stratégiát játszom csak rajta. Fõ gamer platformom az xbox lett. Bárki bármit mond, nekem jobban fekszik,és nagyobb játékélményt nyújt,mint görnyedni a pc elõtt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De ha viszont nem játszol, akkor jó dolog a csúcstechnika. (Jó most van ez a Heaven benchmark, ami DX 11-es.)
#45 De ha játszani szeretne az ember*
A mondataimat meg ne fordítsd ki. Le merem fogadni ,hogy több origi címem van ,mint neked. És szintén gyanott leírtam ,hogy szoktam warezolni is. De persze ezt sem olvasod el, csak jössz és böfögsz mindenféle baromságot. Pedig ezekrõl 2 napja írtam a Starcraft 2 hírnél.
Bár mondjuk Te a pcdome-nál is a hülyék között voltál jelen, megszoktam.
auzo aimmal játszhatatlan mert csak ugrál össze vissza a célkereszt, nélküle meg agybaj
A videókártya már más tészta, lehet hogy anyímintha vennél egy winyónélüli XBox-ot, de cserébe sokkal jobban is nézki, gyak. egy DX11-es GPU majdnem önmagában megeszí reggelire a teljes XBox-ot vagy PS3-at. (Ugyebár GPGPU, Compute Shader, Tessilator (és nem olyan, mint 3, 4 ATI HD + XBox GPU ami csak vertex shaderrel emulál valami olyat sokkal lasabban, sokkal több memória igénnyel).
Ami nincs PC-re, azzal nem játszom. Egyébként az a helyzet, hogy nekem fosboxról egyedül a Fable 2 és a GoW 2 hiányzik, a többi vagy van PC-re is, vagy egyáltalán nem érdekel, mert behányok a konzol exkluzív gagyi címektõl. De emiatt a két cím miatt nem fogok venni.
Ha figyeltél volna, tudnád, mivel a múltkor már leírtam.
Mea culpa, mea culpa! Bocsáss meg, mester, hogy nem követem nyomon rendkívül értékes tevékenységedet itt, az SG-n...
Simán megy rá a warez, szóval elég csak a gépet venni.
Na erre voltam kíváncsi. Úgy könnyû nyomatni a konzolmarketinget, hogy közben warezhuszárok vagyunk...
Jajj de drága az a gép bassza meg
Pont hogy nem azt írtam, hogy a gép a drága. Talán töröld ki a könnyet a szemedbõl, és olvass vissza. És értelmezz is 😊
Nekem nincs boxom, haveromnak van és van játék, amit közösen vettünk meg (de mivel én keveset játszom, értelem szerûen kevés, de õ neki is csak origi van.) Ha figyeltél volna, tudnád, mivel a múltkor már leírtam.
Ja és sok magyar konzolos warezol. Bevállalják, hogy oda a gari, ha valami baj lenen a konzollal. Simán megy rá a warez, szóval elég csak a gépet venni. De ezt is leírtam múltkor. Máskor töröld ki a könnyeket a szemedbõl, hogy lássál is. 😊
Hehe, amúgy szerintem a magyar box fanok jóval többen warezolnak, mint ahányan nem.
Arról persze nem teszel külön említést, hogy hány eredeti játékod van box-ra, és hány warezolt...
Ps2 óta tolok fps-t konzolon,és totálisan jól használható a két kar minden fps tps és egyéb akciójátékban.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
de még ilyen tps-ek el is mennének boxon, de az fps játékokat nem értem minek erõltetik oda, ahol pl multiban a pontosság meg a precizitás a lényeg nincs idõ idétlenkedni egy kontrollerrel "
Hát szerintem tipikusan pl a GTA az sokkal jobban irányítható konzolon. fps-el talán még egyetértek, de én pl néhány évente egyszer játszok talán fps-el szóval ez nálam nem szempont. Stratégiát nyomom Pc-n az összes többit meg boxon.
Ja ezt a k. fejlesztõk is tudják, ezért raknak a játékaikba a DOOM2 óta nem tapasztalt auto aimet.
Lehet, hogy demonstaratívan a Remendi elõtt kéne egy kidobott konzolkból összeállított kupacot felgyújtani.
Innentõl az egész utánna lévõ hsz-ed értelmét veszti.
Egy bizonyos idõ alatt simán hozzá lehet szokni.és ha olyan gyorsan nem is mint egérrel de olyan pontosan meglehet tanulni vele lõni.
de én 1x játszottam xboxon, irányítás egyszerûen nevetséges, szerencsétlenkedni ott a karokkal pl gta-ba, agyvérzés az egész
de még ilyen tps-ek el is mennének boxon, de az fps játékokat nem értem minek erõltetik oda, ahol pl multiban a pontosság meg a precizitás a lényeg nincs idõ idétlenkedni egy kontrollerrel
Egyébként nyakamat rá, hogy 2011 közepe elõtt kihozzák szépen pc-re is.
A
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
am sztem bukta lesz a game... max payne 3-at kellett volna megcsinálniuk