• siedrenn
    Komolyan, rohadtul tudok itt 1-2 embert sajnálni. Minek a dx11,amikor egy xbox vagy ps3 által nyújtott grafika is tökéletesen megfelelő. ébredjetek már fel, ez a dx11es dolog mind parasztvakítás, és benneteket elég szépen el is vakítanak vele. hiszen ha nem jönnének ezekkel a szarokkal, felesleges lenne a gépet állandóan felújítani. És ha nem újítanál, vajmi kevés lenne az nvidia ati páros bevétele. Ezért vannak a mesterségesen egyre magasabb gépigények. Ugyan remélem ti sem hiszitek el, hogy nem tudnák ennél jobban optimalizálni a cuccaikat...
    Az fps témához meg annyit,h azt hittem én is,h nem lehet konzolon fps-t rendesen játszani. Tévedtem. Egy idő után sokkal élvezetesebbé vált számomra konzolon játszani,és nem valami auto aimes beromsággal, hisz a Killzoneban nincsen olyan. Aki nem próbálta még, próbálja ki, teljesen más élmény.
    Én már ott tartok, hogy a pc-t szigorúan csak munkára használom, néha 1-1 stratégiát játszom csak rajta. Fő gamer platformom az xbox lett. Bárki bármit mond, nekem jobban fekszik,és nagyobb játékélményt nyújt,mint görnyedni a pc előtt.