42864
-
szerintem ha az egészet odadaod,akkor sem lesz meg! :)
nézegetni viszont lehet Cleo Wattenström -et , ha szépen pengetsz lét,talán csinál neked egy fasza SG-és tetkót is! :)
bár ami rajta van, úgy 20 év múlva már elég hülyén fog kinézni!
-
Ez nekem kimaradt :) A tetovált csajért a fél karom odaadnám, az viszont biztos
-
igen, valóban
még én is méltattam
-
A C.Marquez zene nekem bejön,de csak ha csajt ki lehet belöle szedni! :) nem bírom a nyivákolást és a sálálákat! :) a fickó vokálja ott legalább jó, mondjuk én annyira nem szeretem a diszkózenében ezeket a latinos beütése trombitálgatásokat.
az S.O.S. viszont tetszik, a klip sem annyira meredek,mint a not this time-ban! :)
-
És a végére egy újdonság, gondolom a téma mindenkinek ismerős lesz. Ez kőkemény listás dal most Európában A klip hatalmas...
-
És ha már felmerült a Gay vonal, akkor megosztanék egy tavalyi zenét is veletek. Igazi diszkózene, szerintem nagyon jól sikerült darab. A kliphez ajánlott némi nyitottság 
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.20. 11:17:35 -
Szerencsére azért még születnek normális diszkózenék, csak sajnos nagyon kevés. Ez szerintem egy jól sikerült darab Carolina Marquez-től, aki a már emlegetett Eiffel65-os hullám idején tűnt fel. Szerencsére az olasz DoItYourself és Time kiadó azért folyamatosan próbálkozik.
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.20. 10:48:46 -
Ez a The 2 Bears - Not This Time zene nekem nagyon bejövős, nem ismertem. Köszönöm! -
bár nem igazán italo, de italo remixben is el tudom képzelni :) , egyszerü és egész jó dallamok és alapok vannak alatta, a klippek jók, mindezt egy nagyon megosztó csapattól
The 2 Bears - Warm & Easy
ez pedig vizuális sokkolás, mexikó 'másik' felét megbotránkoztató részletekkel :)
The 2 Bears - Not This Time
-
a gyengébbek kedvéért is köszönöm a szövegmagyarázatot és kiterjesztést! teljesen okés! :) -
Amximus arra célzott, hogy a mi generációnk őrizte ezt a műfajt. Új dalok viszont nem nagyon születtek. A váltás valamikor a 2000-es évek közepén kezdődött, amikor egyre több ilyen stílusú új italo/euro zene készült. Azt gondolom meg van a miértje is, én szerencsére végig zenéltem ezeket az éveket.
Meglátásom szerint, akik kedvelték ezt a műfajt, azok teljesen jól elvoltak a 90-es évek elején kezdődő eurodance vonalával. Az akkor a nagyon avíttnak számító hagyományos italo teljesen kiszorult, a high energy ami pörgött tovább, de csak mint nagyon réteg zene. Akkor az eurodance vitt mindent, Culture Beat, Dj Bobo, Maxx, Masterboy, Magic Affair, Fun Factory... stb. Nem nagyon volt értelme bármit csinálni. A következő váltást a 90-es évek végén a visszatérő Modern Talking indította el, vittek is mindent akkor. Szerintem gyönyörű visszatérés volt. Abban a pár évben rengeteg maxi jelent meg a 80-as évek sztárjaitól, persze frissítve, rap betétekkel, dögösebb divatosabb loudness-es hangzással. Semmi audiofil vonal, kifejetten diszkóknak készülő maxik voltak. Gyakorlatilag az összes maxi meg van abból az időszakból.
Amikor ez lecsengett, akkor jöttek újra az olaszok. 1999-ben jött az Eiffel65, és vele egy iszonyat erős eurós hullám söpört végig a klubbokban. Pár előadó abból az időből, The Soundlovers, Regina, Billy More, Lady Violet. Ez a vonal is megállt sajnos. Onnantól mert csak az elektronikus klub zenék uralkodtak. Progresszív House... jött az Electro... Deep House...nem akarom sorolni.
Gyanítom azzal, hogy gyakorlatilag megszűnt a dallamos dance és diszkózene, az indította el azt a folyamatot, hogy a mi generációnk elkezdett újra hobbiból és szerelemből a 80-as évek stílusában zenéket készíteni. Ennek köszönhetjük ezt a rengeteg új zenét. -
Sonik Projekt-töl egy másik alkotás, ha elhagyná ezt a borzalmas vocodert,mondjuk akár szuper is lehetne.
Groovenade - Funky Disco Power
-
szerintem amire most válaszolok, vannak itt néhányan,akik olvasva a monológod simán levágódtak a székükröl, hogy a te kökemény szófordulataiddal éljek, padlót fogtak, igaz csak a röhögéstöl, én is gyorsan elmormolok majd 1-2 miatyánkot, elnézést Ó professzionális atyaúristen, hogy bármily gondolattal (ne adj Isten, ténnyel) meg mertük kérdöjelezni a világban oly régóta kivívott és méltán elismert szaktekintélyedet és már-már géniuszi tehetségedet,melyet mind a programozás,mind a hangtechnikai területeken megosztottál eddig az emberiséggel.
meg merem kockáztatni, a világnak ilyen nagyszerü génállományra van szüksége,melyet a te sejtjeid hordoznak!ne felejts majd el tovább örökíteni, a Földön sok elmaradott területen (pl. Antarktisz, közép-Afrika, észak-közép-Ausztrália) még hasznát vehetnék,
külön órát nem adsz, szerintem többen is járnánk hozzád korrepetálásra.
muhhhahhha

-
italove #20221 Ígérem, nem csesztetlek többet! Már az előbb sem akartam kommentelni, de csak kibújt belőlem a kisördög... A boxban is van egy olyan szabály, ha az ellenfél padlón van, már nem ütjük! 
Még annyit javasolnék, hogy szállj le a felhőkből vissza a hétköznapi emberekhez, mert itt mindenki vagy 30-35 éve zenét hallgat, sok okosságot nem tudsz mondani, csak hülyét csinálsz magadból a pátoszos dumával. Szubjektív dolgokról el lehet vitatkozni velem vagy más műkedvelőkkel, de amikor egy olyannal állsz le ütést váltani, aki tanulta és dolgozik is ebben, az már keményebb dió! -
kezd szánalmasba átmenni a próbálkozásod, hogy mindenáron mondjál már valami nagyon átütöset, de ahogy te is javasoltad, nem kell letölteni ,amit felteszel, én is javaslom, lehet tovább görgetni is.
a zenét lehet örizni emlékekben, hanghordozókon, klubokban játszva és kutyás fegyveres biztonsági örökkel örizve is, tehát jó az irányod az értelmezésben, csak ne erölködj már ennyire, mert be fogsz szarni a végén és az csak neked lesz kellemetlen.
ha a nemi másság neked megtestesül a buziban,akkor én elfogadom, ha neked a nemi másság egyenlö azzal, hogy mexikó félig buzi,az is biztos csak azért van, mert akkora az IQ-d, hogy statisztikailag ezt egy nyilván általunk nem felfogható bonyolult képlettel ki tudtad számolni.
a továbbiakban, ha kérhetem, próbáld meg mellözni a társaságomat, tényleg nem kötelezö velem megosztani a már-már forradalmian új és remek gondolataidat. csinálj egy fasza remasztert magadnak,majd oszd meg mindenkivel, az szerintem megnyugtat!
-
italove #20219 Végre egy szuper hozzászólás! Nagyon sok hasznos infót tudhattunk meg ismét!
"a mai 30-40-50-es rajongói korosztály örizte a zenét, és az utóbbi bö 10-15 évben szintén belölük kerültek elö a fiatalabb generációk újabb italo disco zenéi"
Ez most hogyan is van? Macska legyek ha értem! Kiből kerültek elő? A 30-40-50-es korosztályból? És hogyan kerültek elő? Külszíni fejtéssel vagy mélyfúrással? Te nem vagy semmi, apám! Kegyelmezz, mert a könnyeim folynak a röhögéstől! A zenék őrzése, mint folyamat, hogyan zajllott? Erről jó lett volna még hallani pár keresetlen sort! Fegyveresen őrizték a tolvajok ellen? Vagy lejártak a helyi fonóba és mint hagyományt őrizték? Elképzelem, ahogy a mexikói partizánok esténként összegyűltek és a "kaszanova eksünt" énekelgették full illegalitásban!
"Ezen kivül föleg kint a hi-nrg némi nemi mássághoz is kötödik, ez magában a stilusban is felfedezhetö"
Már sírok! Ezek szerint a fél Mexikó buzi?
Miből látszik, hogy egy zenei stílus buzis? A dinamikából? 
Ezennel bocsánatot kérek! Visszavonom azt is, hogy humortalannak neveztelek! Ennyit már régen nevettem! Szereztél egy jó napot!
Egy mondatban is le tudtad volna írni mindezt és akkor nem csinálsz hülyét magadból: tudja a faxom... -
természetesen megvan kitünö minosegben, de biztos itt is meglesz nemsoká. :) -
itt az sg-én egy kevésbé ismert, de remek felvétel, és hogy a rossebb egye meg, nem nyú, de akár az is lehetne
szívesen hallgatnék ilyen vadiújakat
Jack's Project - Shy Shy Sugarman
-
még friss,könnyed házi pötyögés, nem egy remekmü, de vannak benne jó részletek
// és gondolom lesz majd kiváló RM változata is (bocs az iróniáért)
Islandrocks - Disco Robot
-
szerintem,amennyire tudom, a korabeli 80-as italo és eurodiszkó népszerü volt közép- és dél amerikában is (argentina, mexico, peru), volt is néhány saját sztárjuk, pár album és kislemez, az USA-ban ez inkabb csak retegzene, klub zene volt, kivéve a 80as eleji Cowley vonalat,még Kanadában is sokkal sikeresebb volt az egész,ami érthetö.
ahogy a stílus csillaga kezdett leáldozni ott is inkább a mai 30-40-50-es rajongói korosztály örizte a zenét, és az utóbbi bö 10-15 évben szintén belölük kerültek elö a fiatalabb generációk újabb italo disco zenéi,
mexicoban nagy szerepe volt és a mai napig van, részt vállal a stílus ápolásában Patrick Miller DJ, akinek van a fövárosban és talán másutt is néhány kisebb-nagyobb klubja, melyek nagyon népszerüek és szeretettel játszák a hi-nrg-t és italo disco-t. Ezen kivül föleg kint a hi-nrg némi nemi mássághoz is kötödik, ez magában a stilusban is felfedezhetö.
Manapság meg hála az internetnek a tehetösebb vagy elszantabb rajongok is meg tudnak szervezni nemi europai eloado importot.
A Trans-X (szerintem csak átmeneti) kiköltözése is inkabb ennek a hozadéka.
-

nagy vagy, csak nem agyban!
azért szép az élet,mert mindenfajta intelligencia létezik.
mentális=értelmi, van érzelmi is, igen, nálad úgy is fogalmazhattam volna, hogy mindegyikben picit retardált vagy, de én elfogadom körülöttem az ilyen embereket is,mivel alapvetöen kurva toleráns vagyok.
Narumon idézetével is válaszolhatnék, Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert, de hidd el, én nem tartalak téged galambnak, tudom, hogy Te inkább elefánt vagy, nagy az orrod, és sok szart csinálsz!
Az annyira infantilis kérdésekre, hogy mi a kódsor,már csak a guglit ajánlom, tényleg hasznos, de ahogy látom, te még csak egy-egy sorban, szóban programozol, gondolom piros és fekete pöttyöket.
-látod nem figyelsz és olvasni sem tudsz,amit olvasol,azt meg nem tudod értelmezni (az IQ tesztedben biztos vagy 150 felett volt a szövegértés rész): én ilyet nem mondtam, hogy 'ha 1 mp3-at kitömörítek, majd visszanyomom, akkor elvész belőle a dinamika' én azt mondtam, ha belenyúlsz úgy ahogy te teszed! látod tényleg nem mindegy , hogy idd ki vagy vidd ki a bilit!pici a különbség, de azért érzeni!
és végül szeretnék segiteni neked az önmagadra találás rögös útján a saját szavaiddal:
'a hülyéket onnan lehet a legkönnyebben megkülönböztetni írás alapján az intelligens emberektől, hogy megpróbálnak olyan kifejezéseket használni, amitől értelmesnek látszanak! '
idézek töled:
-Talán a színuszos lecsengésnél lesz a bibi,
-A negatív diffúzort túlzottan visszavettem és így a dinamika disszonáns lett, mikor kivetítettem a dif. egyenletét az ipszilon tengely kotangens vonalára.
----
és akkor szerintem mostantól zenéljünk, lökd a linket,akkor nem kell túl magasröptű eszmecserébe bonyolódnunk.
-
italove #20213 Jó a kérdés! Fogalmam sincs miért, de ott csak ebben dolgoznak a DJ-k. Nem jut hirtelen eszembe mexikói nem hi-nrg nóta. Pedig a közönségük szereti az italo-euro vonulatot is.
Utoljára szerkesztette: italove, 2014.09.20. 01:10:51 -
italove #20212 Először is, örülök, h őszinte vagy! Jó pont! Néhány szó értelmezésével azonban gondban vagyok a kis esszédben. Mi a túró az a mentális intelligencia? Valami szektának vagy a tagja és ott hallottad?
Az érzelmi intelligenciám sem tudom miből mérted le,
Lenne olyan IQ teszt is, aminek az értékelés részén csak ennyi állna: bammeg te (nyilván nem Te, hanem én
) qrva hülye vagy!
Látom szakemberrel van dolgom! A programozásban is legalább annyira jó vagy, mint a zenében (huh). A "kódsor"-t ugyan nem nagyon vágom mit jelenthet. Még általános iskola alsóban rajzoltunk ilyen díszítő sorokat az írás füzetbe, nem ezzel kevered? Vagy valamilyen kémfilmben láttad? De a programnyelv telitalálat! Ilyen tényleg van! Ott a pont!
Én nem kérkedtem a remekművemmel, te nyitottál, valami olyan dumával, h ha egy mp3-at kitömörítek, majd visszanyomom, akkor elvész belőle a dinamika. Ezt a nyilvánvaló hülyeséget módosítottad utána, becsületedre legyen mondva.
"aszongyák 140-es IQ felett, a fülzsir egész jól hangszigetel"
Ez tetszik! Semmi értelme, de jól hangzik! Nagyjából olyan, mint az összes többi írásod! Egész jó összegzése volt ez a mondanivalódnak!
Egyébként azt tanácsolom, humorban ne nyomd, mert nem vagy jó benne!
Elárulok egy titkot, a hülyéket onnan lehet a legkönnyebben megkülönböztetni írás alapján az intelligens emberektől, hogy megpróbálnak olyan kifejezéseket használni, amitől értelmesnek látszanak! Sajnos bukta, mert vagy nem értik ők maguk sem, amit leírnak, vagy rossz szövegkörnyezetben használják az, amúgy önmagában értelmes, szövegrészeket! -
Tényleg, ami eszembe jutott a high energy-vel kapcsolatban. Eltudja valaki mondani, hogy miért olyan sikeres ez a műfaj Mexikóban? Hülyén halok meg, de azt se értem, hogy miként keveredett oda ez zene
Mindenhol ezt látom a youtube-on, most már érdekel mi az oka. Talán csak azért mert kiköltözött a Trans-X-es Pascal?
-
Nincs valami vinyl-es fórum, ahol tudnál ilyen klasszakat posztolni? Biztos van vhol valami halál izgalmas téma pld. audiotechnika vs. ortofon hangszedők, vagy mittom én...
-
Szar keverés - szarkeverés. Szarkeverők és sznobok. MUHAHA
-
nézd, öszinte leszek hozzád,mert tudom, hogy magas vagy átlagközép iq hányadosoddal megérted,
az iq szintmérést sokféleképpen, több teszttel végzik, van amin magas vagy ,lenne amin nagyon alacsony, ez módszertan kérdése, viszont a társas, érzelmi és mentális intelligenciát nem számokban mérik, hanem szavakban, kifejezésekben, megnyilvánulásokban, nem is sorolom, hisz te okos vagy, és sokat programozol,amihez kell a matek,meg sok programozó nyelv és kódsor ismerete (néhányat én ismerek,nem is gondoltam, hogy adhatnék munkát is neked)
, de ettöl még ha szar keverést vagy mindegy minek becézzüket csinálsz, amit remaszternek csúfolsz, és szarrá tolod vele az egész netet éveken át, akkor számolj azzal -hisz matekból is jó vagy-, hogy kap(6)sz olyan kritikát,ami az alkotásodat (le)minösiti. szerintem ezzel semmi gond, és mint magicboxx-nak is mondtam, nekem,miattam nem kell semmit másképp csinálni,csinálnotok, ti voltatok,akik kérkedtetek a remekmüvekkel,pontosabban inkább csak te, én és még itt néhányan csak véleményt mondtunk, picit kielemeztük,amit hallottunk, nem átkoztalak el, nem küldtelek el a csába stb. épitö jellegü kritikákat fogalmaztunk meg,ami kicsit tulment a jelentoségén.
sokszor meghallgatom ,amit linkelsz, ha azt épp nem ismerem vagy kiváncsi vagyok, köszönöm, hogy hozol ilyeneket, de azt elárulom neked, hogy egyszer sem tartom meg,amit felraksz, abból ami tetszik, megszerzem normális minöségben.
a füleim nincsenek aranyba öntve, viszont ki vannak pucolva!lehet neked sem ártana néha!
aszongyák 140-es IQ felett, a fülzsir egész jól hangszigetel!
(biztos lesz még frappáns próbálkozásnak futó gyenge válaszkezdeményezésed, de ma már nem tudok reagálni, késöbb pedig elképzelhetö, pusztán udvariasságból nem teszem, elöre is elnézésed kérem)
ja, én civilben laza ruhát hordok, nyáron szellösen, télen meg rétegesen öltözködöm!csak, hogy tudd!
-
italove #20207 Köszi! Egyébként civilben programozó-matematikus vagyok 130 IQ-val!
De igazad van, nem tartom magam okosnak! Köszi, h vigasztaltál, így már nem is vagyok annyira elkeseredve! 
Nem tudom ki írta le kb. n+1-szer, hogy milyen szar az a keverés, amit végzek. Ez nálam belekötés, más biztosan örülne ennek az építő jellegű kritikának. Egyébként 2 dolgot tehetsz, vagy nem hallgatod amit linkelek, vagy jó képet vágsz hozzá és ajándék lónak nem nézed a fogát. Még az aranyba öntött füleid miatt sem fogok semmit máshogyan csinálni a jövőben. -
most nyáron kellett volna megjelenni ennek a számnak a linda jo rizzo albumán, de valahogy elmaradt az album, lehet visszalépett a zyx, az out of shadow is csak válogatásra került rá,úgy látom -
Sztem lehet, azért nem találom sehol. De a videoklip meg official... Nem értem. -
ez jó duma, legalább röhögtem ma is, csak egy apró kiegészítést az általad elmondatotthoz, nem hozzám képest vagy hülye, hanem a nagyátlaghoz képest! nem mindegy! csak ezzel egészíteném ki a mondadód lényegét! 
ezt úgy értsd, hogy picit az átlag alatt vagy, de ez ne rontsa el a kedved hosszútávon.
egyébiránt én úgy emlékszem, hogy a mai napig én sem beléd, sem másba nem kötöttem bele, te meg ma egy félrement hsz miatt önkivületi állapotba helyezted magad és bölcsen szórtad az igét (holott ezt én szeretem csinálni)
.
nincs itt semmi baj, ismerös a szitu,neked is megjött a menszeszed, sajnos nem csak az eszed. bruhhahha
-
ne miattam csinálj! magad miatt! :)
ez a faszinésön meg sem jelent eredeti kiadványban? lehet? -
italove #20202 Persze, h nem értem. Hozzád képest hülye vagyok! Eleve nincs a fejem felett glória és még egy lavór vizet sem tudok ketté választani, nemhogy tengert, mint te!
Az előbb azt írtad, hogy kiütötte a füled. Már kezdtem megörülni, de úgy látom korai volt. Mondom magamnak, na, egy kritikussal kevesebb...
Téged ezzel a reynaud-dal kavartalak az elején össze, de szerintem nem csak én, mert az is így felülről, a felhők közül beszél le hozzánk. Sosem véleményt mond, hanem "igasságot". Igaz nem is mondja, hanem kinyilvánítja. Ámen!
-
Esküszöm a kedvedért csinálok egy lájtosabb rms átlagú zenét... a torzításért max, csak egy részben tehetek, nagyon rossz volt az eredeti anyag, pedig flac-es albumról van szó. -
nekem ohne, de a topik gazdának esélyesebb,ök szoktak rendelgetni hasonlókat -
sosem tanultam, az a gyengék es raszorulok kegye. velem született minden, természetes adottság. :)
22k környékén meg azert érzel bizonytalanságot,mert a zene 20,1k felett már nincs ebben a számban, némi zaj van 22k-n,de az -100db-en,amit te biztos nem hallasz (nem fogsz fel) sem a füleddel,sem a hangszereddel,sem a hangrendszereddel.
a sok tengelytöl meg szemtengelyferdülést is kaphatsz,szerintem most szállj ki,mert bele fogsz csavarodni.
-
Újabb kérdés... ebből a zenéből van valakinek normális maxi verziója, ami nem youtube rip? Mindenhol csak a gusztustalan, 15khz felett nincs hang, és torz, verzió van. Kerestem, de sehol nem találtam, meg is venném flac-ben, vagy mp3-ban... Nem vagyok high energy fan, gondolom ez sokaknak le is jött, de ez miatt a szám miatt már hónapok óta szétvág az ideg...
Trans-X & TQ - My Fascination
-
tök jóindulatból mondom, nem lenne gond, ha csak egy picit visszább vennel ezekbol a dolgokból, szerintem teljesen jótékony lenne a zenére, sajnos néhol torzit is, pedig tényleg csak minimális figyelmességet igényel, hogy mit ne vigyünk tulzasba,még a diszkózenén sem. tudom,ezek döngetve úgysem hallhatók. konkrétan megfájdul a fülem ettol,annyira nehéz hallgatni, egyszerüen faraszto.
persze, ha nem hallod,akkor irhatok én barmit, az süket fülekre fog találni :) és ez egy metafora,amit italszerelmesünk=italove úgysem ért. :) -
italove #20196 Igen, a tücsköket én is észrevettem, mint tanult kollégám (cip-cirip)! Ezen kívül 22k herz körül érzek egy kis bizonytalanságot. Talán a színuszos lecsengésnél lesz a bibi, kiskoromban én is belestem sokszor ebbe a hibába. A negatív diffúzort túlzottan visszavettem és így a dinamika disszonáns lett, mikor kivetítettem a dif. egyenletét az ipszilon tengely kotangens vonalára. Természetesen manapság már csak nevetek ezeken a gyermeteg hibákon!
Furniteur - Modern Love
Nem tudom, ennek a zenének hogyan alakul a kotangens vonala, de tartok tőle, nem jól!
-
Én már csak ilyen vagyok. Ezért is fogom ezentúl odaírni
Mondjuk rá, hogy zenék az én fülemmel... Mondjuk ezzel iszonyat sokat kínlódtam, hogy a srác hangját kihozzam a gödörből...