NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus

nagy vagy, csak nem agyban!
    azért szép az élet,mert mindenfajta intelligencia létezik.
    mentális=értelmi, van érzelmi is, igen, nálad úgy is fogalmazhattam volna, hogy mindegyikben picit retardált vagy, de én elfogadom körülöttem az ilyen embereket is,mivel alapvetöen kurva toleráns vagyok.
    Narumon idézetével is válaszolhatnék, Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert, de hidd el, én nem tartalak téged galambnak, tudom, hogy Te inkább elefánt vagy, nagy az orrod, és sok szart csinálsz!
    Az annyira infantilis kérdésekre, hogy mi a kódsor,már csak a guglit ajánlom, tényleg hasznos, de ahogy látom, te még csak egy-egy sorban, szóban programozol, gondolom piros és fekete pöttyöket.
    -látod nem figyelsz és olvasni sem tudsz,amit olvasol,azt meg nem tudod értelmezni (az IQ tesztedben biztos vagy 150 felett volt a szövegértés rész): én ilyet nem mondtam, hogy 'ha 1 mp3-at kitömörítek, majd visszanyomom, akkor elvész belőle a dinamika' én azt mondtam, ha belenyúlsz úgy ahogy te teszed! látod tényleg nem mindegy , hogy idd ki vagy vidd ki a bilit!pici a különbség, de azért érzeni!

és végül szeretnék segiteni neked az önmagadra találás rögös útján a saját szavaiddal:
    'a hülyéket onnan lehet a legkönnyebben megkülönböztetni írás alapján az intelligens emberektől, hogy megpróbálnak olyan kifejezéseket használni, amitől értelmesnek látszanak! '
    idézek töled:
    -Talán a színuszos lecsengésnél lesz a bibi,
    -A negatív diffúzort túlzottan visszavettem és így a dinamika disszonáns lett, mikor kivetítettem a dif. egyenletét az ipszilon tengely kotangens vonalára.
    ----

és akkor szerintem mostantól zenéljünk, lökd a linket,akkor nem kell túl magasröptű eszmecserébe bonyolódnunk.