italove#20212
Először is, örülök, h őszinte vagy! Jó pont! Néhány szó értelmezésével azonban gondban vagyok a kis esszédben. Mi a túró az a mentális intelligencia? Valami szektának vagy a tagja és ott hallottad? Az érzelmi intelligenciám sem tudom miből mérted le,
Lenne olyan IQ teszt is, aminek az értékelés részén csak ennyi állna: bammeg te (nyilván nem Te, hanem én ) qrva hülye vagy!
Látom szakemberrel van dolgom! A programozásban is legalább annyira jó vagy, mint a zenében (huh). A "kódsor"-t ugyan nem nagyon vágom mit jelenthet. Még általános iskola alsóban rajzoltunk ilyen díszítő sorokat az írás füzetbe, nem ezzel kevered? Vagy valamilyen kémfilmben láttad? De a programnyelv telitalálat! Ilyen tényleg van! Ott a pont!
Én nem kérkedtem a remekművemmel, te nyitottál, valami olyan dumával, h ha egy mp3-at kitömörítek, majd visszanyomom, akkor elvész belőle a dinamika. Ezt a nyilvánvaló hülyeséget módosítottad utána, becsületedre legyen mondva.
"aszongyák 140-es IQ felett, a fülzsir egész jól hangszigetel"
Ez tetszik! Semmi értelme, de jól hangzik! Nagyjából olyan, mint az összes többi írásod! Egész jó összegzése volt ez a mondanivalódnak!
Egyébként azt tanácsolom, humorban ne nyomd, mert nem vagy jó benne!
Elárulok egy titkot, a hülyéket onnan lehet a legkönnyebben megkülönböztetni írás alapján az intelligens emberektől, hogy megpróbálnak olyan kifejezéseket használni, amitől értelmesnek látszanak! Sajnos bukta, mert vagy nem értik ők maguk sem, amit leírnak, vagy rossz szövegkörnyezetben használják az, amúgy önmagában értelmes, szövegrészeket!