-
nézd, öszinte leszek hozzád,mert tudom, hogy magas vagy átlagközép iq hányadosoddal megérted,
az iq szintmérést sokféleképpen, több teszttel végzik, van amin magas vagy ,lenne amin nagyon alacsony, ez módszertan kérdése, viszont a társas, érzelmi és mentális intelligenciát nem számokban mérik, hanem szavakban, kifejezésekben, megnyilvánulásokban, nem is sorolom, hisz te okos vagy, és sokat programozol,amihez kell a matek,meg sok programozó nyelv és kódsor ismerete (néhányat én ismerek,nem is gondoltam, hogy adhatnék munkát is neked)
, de ettöl még ha szar keverést vagy mindegy minek becézzüket csinálsz, amit remaszternek csúfolsz, és szarrá tolod vele az egész netet éveken át, akkor számolj azzal -hisz matekból is jó vagy-, hogy kap(6)sz olyan kritikát,ami az alkotásodat (le)minösiti. szerintem ezzel semmi gond, és mint magicboxx-nak is mondtam, nekem,miattam nem kell semmit másképp csinálni,csinálnotok, ti voltatok,akik kérkedtetek a remekmüvekkel,pontosabban inkább csak te, én és még itt néhányan csak véleményt mondtunk, picit kielemeztük,amit hallottunk, nem átkoztalak el, nem küldtelek el a csába stb. épitö jellegü kritikákat fogalmaztunk meg,ami kicsit tulment a jelentoségén.
sokszor meghallgatom ,amit linkelsz, ha azt épp nem ismerem vagy kiváncsi vagyok, köszönöm, hogy hozol ilyeneket, de azt elárulom neked, hogy egyszer sem tartom meg,amit felraksz, abból ami tetszik, megszerzem normális minöségben.
a füleim nincsenek aranyba öntve, viszont ki vannak pucolva!lehet neked sem ártana néha!
aszongyák 140-es IQ felett, a fülzsir egész jól hangszigetel!
(biztos lesz még frappáns próbálkozásnak futó gyenge válaszkezdeményezésed, de ma már nem tudok reagálni, késöbb pedig elképzelhetö, pusztán udvariasságból nem teszem, elöre is elnézésed kérem)
ja, én civilben laza ruhát hordok, nyáron szellösen, télen meg rétegesen öltözködöm!csak, hogy tudd!