42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• magicboxx
    Ezt inkább privátban...
  • amaximus
    bizony Grétsy nyelvprofesszor úr! nem hogy visszaolvasom, de értem is, nálad annyi a különbség, hogy se nem olvasol, ha mégis sikerül,akkor sem érted! érted?! :)

"kettes alá-t" ????
    még szerencse, hogy ez harmadikos nyelvtan, biztos épp masztereltél,azért hiányoztál. az is szerencse, hogy a te írásaidnál mindig hosszasan leragadnak, de csak azért,mert nem találják az összefüggéseket az írásodban azzal,amire válaszolni szerettél volna. mondom, ez nem gond, sokan vannak ilyenek,akik csak úgy írogatnak a levegöbe, mert szeretik fosni a semmit, úgy gondolják, jót tesznek vele a többieknek. :) ha meg ez nem jön be, egy jó kis remaszter mindig kihúzza öket a sivár érdektelenségükböl. na ilyenre jó példa italove eddig életmüvei és munkássága is. ki nem szarja le? biztos van,aki nem, de hidd el, a többség leszarja, azok is,akik az én írásaimon átszenvedik magukat! csak az enyémen mosolyognak, ha értik is azt. kis butus maszterelusz brutusz fiam!

• italove
    SwedIT - Lost And Found (23rd Underpass Remix)

M.D.Project & Chris Parker - GOA (Italo disco maxi mix 2014)
  • italove
    Első kérdésem: te visszaolvasod néha amit írsz? Második: ha visszaolvasod, szerinted van értelme? Te komolyan nem látod, hogy tök hülyének tűnsz azoknak, akik veszik a fáradtságot és átszenvedik magukat a kommentjeiden? Kicsit elgondolkodnék a helyedben ezen, mert ennyire mégsem lehetsz hülye. Vagy mégis?
  • amaximus
    amikor úgy irsz, hogy azt próbálod elöadni,hogy milyenek a nyelvtani és mondat szerkezetek, milyen szépirodalmi nyelvezet hiányzik az amúgy általad MTA-minösített válaszaidra, és hogy nekem hány mp-embe telik neked egy fájdalmasan irónikus és betaláló választ megirni a részedre, na akkor van a teljes öngól nálad. szerencsére vagy annyira hiú és iq-bajnok, hogy ezt mind fel sem fogod igazán, de most komolyan, ha csak ennyit tudtál már kiköhögni magadból, én a helyedben szégyelném magam! inkább ne irj semmit, csinálj egy remasztert (igaz azt fárasztó hallgatni, de legalább nem kell olvasni a 'semmit'), oszd meg, légy rá büszke, töcccsék le ezren,nőjön az egód és "örüjjé".
  • italove
    Ez bizony fogalmazásból ismét csak egy kettes alá-t ér alsóban! Látom sokat hiányoztál! 8. után pedig már nem is erőltetted a dolgot, ugye? Vagy lekettyent a 16. év addig? De semmi baj ezzel. Sok kevésbé iskolázott barátom van nekem is, nem ez az értékmérő. Az a gáz, amikor valami isten tudja mit gondolnak saját magukról ezek az emberek és nyomulnak ezerrel. Na, abból közröhej lesz!

"OMG mondom,keress új helyet, el fogsz veszni a shared is,aztán lesz sírás-rívás."
    Utánozhatatlan, sajátos irodalmi stílus! Azt látom, hogy szenvedő szerkezet, mert borzasztóan szenvedhetsz, amikor írnod kellene valami frappánsat. Tanács, ha írni próbálsz, akkor előtte nem ártana olvasni is, mert nagyon komoly lemaradásban vagy ebben a témában! Addig meg egy kicsit fogd vissza a költői vénádat! Ismétlem, humorban nem vagy jó, azt a vonalat felejtsd el!
    A magam részéről, minden mondatodon jól szórakozom! Lehet, mégis van humorod?
  • amaximus
    újabb sonik proiekt

Megadigitz feat. mhyst - Take me Anywhere (Sbalord Remix) (New Italo Disco 2014)

• amaximus
    nem kommentálom :) [nem merem]
    de kéne egy jó remaszter ital - ove C-R-N mestertöl

Synthgo - Sei La Mia Vita

DL - Synthgo - Sei La Mia Vita
  • amaximus
    ha én pöcsfej vagyok (te faszfej) ,akkor te lehetnél kisköcsög vagy buzeráns? ugye?
    mennyien fogják letölteni?? :)))) sokan. statisztkailag kirakhatod a bocibocitarkát is,aki nem ismeri,azt is letölti néhány szászor.
    Tam-ra majd én rányomok vagy 28x,ne izgulj, lesz darabszámod, nö a begyed,és utána büszke is lehetsz magadra.
    na mégiscsak feltünt, hogy nem él a linkek többsége? :)) OMG mondom,keress új helyet, el fogsz veszni a shared is,aztán lesz sírás-rívás.
  • amaximus
    tényleg csak a vak szerencse, hogy a két idézett klipp elé odairtam:
    "bár nem igazán italo, de italo remixben is el tudom képzelni"
    azért vak,mert te ezt sem tudod sem elolvasni, sem felfogni.

ezt azt a zenét és a társát is én tudatosan és nem fórumtémába vágóan raktam ki csak érdekességképpen, (csakúgy mint más is kirak olykor nem épp témába vágót,még a házigazda is, uff), nyilván azért nem a másikat idézted, mert az tetszett magicboxx-nak is. :)))) de örülök, hogy ha másba már kényszeresen sem tudsz, de legalább ebbe belekötsz, mintha itt még sohasem lett volna, csak 100% italo disco, jajj ne máááár.
    mindezt teszed úgy, hogy utána az általad berakott Ola - Jackie Kennedy akkora, de kibaszott nagy italo disco sláger, hogy eldobja az agyát az egész fórummotor töle, már napok óta és folyamatosan csak ezt játsszák az orosz, a mexikói és német italo disco klubok,meg a Radio Stad Den Haag!
    figyu hawer, a te nyilvánvalóan már csak néhai 130-as IQ-d alá jelentösen csökkent képességeddel egy petö intézetis még sokra mehet!szerintem szponzoráld öket a tudásoddal, engem meg hanyagolj a zsenge hajtásaiddal (igen ez megint egy metafora, nyilván ezt sem érted),mert csak felesleges köröket futsz. annyira de nagyon köszönöm szépen, hogy Ola, Olá, Olé!

tehát akkor ez az egy link,ami miatt engem fel kéne négyelni és ami miatt én sik hülye vagyok nemhogy az italo-hoz,de a zenéhez is ala komplex? értem!
    arra sem emlékszem, hogy én bármilyen kirakott 'zenédet' a zene tetszése vagy nem tetszése miatt kritizáltam volna, én a beleturkálásaidat kritizáltam prof. dr. Chuck Remaster Norris bácsi!
    csuhajja
  • italove
    Nem sok időm volt ma, csak ennek a pöcsfejnek válaszoltam, mivel emlegetett a szokásos fellengzős, agyatlan hozzászólásában.
    Feltétlenül ki fogom tenni a Tam Harrow-t, mert kíváncsi vagyok, mennyien fogják letölteni.
    Eddig ezt a zenét töltötték egyébként a legtöbben (a régi, zippy-s zenéket, amiknek a linkjei már nem élnek, nem számolva), nekem egy kicsit meglepő a dolog:
    Etolie Vipe - Just Blue (Space Cover) 642x
    Most már csak a shared-re teszek mindent, az talán időtálló lesz.
  • italove
    Nem vagyok túlzottan nagy Tom Hooker rajongó (bár a legújabb zenéi hibátlanok), de sokkal inkább ezt teszem ki mint pl. a The 2 Bears - Warm & Easy c. akármit. Mi ez a förmedvény és mit keres ezen a fórumon, könyörgöm! És te kritizálod ezek után azokat a zenéket, amiket kirakok? Kacag a vakbelem!
  • amaximus
    ki lesz téve, ez biztos!
    egy kulisszatitokra rákérdeznék, ha azt te adtad neki, mi az a vss?
    ha túl személyes nyilván ne válaszolj, csak engem szokott érdekelni úgy globálisan, hogy egy-egy nóta címének,remixének,akármilyének mi a háttértörténete.
  • magicboxx
    Én nem haragudnék, ha a 3-as verziót ki tennéd a blogodba 320-as mp3-ban, ezen a pontos címen:

Tam Harrow - Incredible [Pappara] (vss extended mix)

Köszönöm szépen!
  • magicboxx
    Ez természetesen így van.
  • amaximus
    nyugi Chuck! nincs semmi baj! vegyél mély levegőt, kifúj-beszív-megismétel.
    én 1 kukkot nem szóltam hozzád, de ha nem írom le a neved egy nem neked szánt válaszban,akkor is magadra ismersz és akkor is nekem akarsz esni, ahogy a plda mutatja, tehát ez mindegy is.

"Közöd semmi, hogy mit, mit nem és milyen formában teszek a blogomra."
    egyetértek, a fütyimet sem érdekli,mit és hová raksz, én nem beleavatkozni akartam, csak megint tök egyszerű tényeket mondtam, és a tények makacs dolgok, nem kell ezen rágódnod meg ragoznod.

"Az általad hozott zenéket meghallgattuk, kövér nulla. Azt sem tudod mi fán terem ez a műfaj"

ezért is járok ide, mert én őszintén hiszek az olyan szaktekintélyeknek,mint Te,
    és a hülye is tudja, hogy ilyen magasfokú audio maszterelés, és műfaji repertoár sehol az egész világhálón nincs is máshol! nekem te és a zenéid vagy a gyönyör forrása!ha 30 centivel nagyobb lenne a farkam és hátrafelé állna fel, meg is csóválnám neked!

egészen pontosan melyik és milyen zenékre gondolsz? és úgy kábé milyen műfajra?

"Nem értem, mit keresel a blogomon, minek hallgatod, ha irritálja a vájt füledet?"
    semmit nem kerestem, ami ott van,meg van máshol is, nem is esetenként jó minőségben, kb. 30 perc alatt futottam végig,mégis miről szól. egy szóban össze lehet foglalni a tartalmát, de nem teszem.

"El kell, hogy keserítselek, minden "örökre" fenn lesz és bárki, bármikor letöltheti, aki akarja."

én is el kell, hogy keserítselek, a fele már rég nem elérhető, csak hát annyira leköt téged az új fantasztikus remasztereid felrakása, hogy ezt már nem volt időd ellenőrizni. :) esetleg tudok neked ajánlani korlátlan tárhelyet, korlátlan sávszélességet, hogy a rajongóidnak tudjad tartani az idők végezetéig a méltán műfajreformáló, stílusteremtő alkotásaidat és a munkásságod.

Adios Chucky!
  • amaximus
    "Ezért érdekes is számomra, hogy a 3-ast választottad."

mint mondtam, 3-ból ez a legjobb, azt hogy te a 2-est elképzelted valamilyennek az eddigiehez képest,az nem jelenti azt, hogy nekem tetszeni kéne, ugye?! :) tehát nincs is mn csodálkozni, egyébként a 2-es pl. sokkal jobban tetszik,mint az 1-es és így tovább lehetne ragozni, de nem ragozom.
  • magicboxx
    Oké
  • narumon
    "Az audiofil zenehallgatóknál talán az egyik legmisztifikáltabb dolog."

Szerintem nem véletlenül de ne kezdjük elölről :)
  • magicboxx
    Még brahiból se tudtak rosszat csinálni
  • Musachy
    A "Tam Harrow jelenségről" korábban értekeztünk itt, ez a szám nekem is nagyon tetszik, attól függetlenül, hogy komolytalan. Dehát Tom Hooker hülyeségből is tud jót csinálni ezek szerint.
  • magicboxx
    Igen, teljesen jól hallod. Szándékosan így készült. Viszont a visszajelzésekből kiderül, hogy nem mindig a dinamika a legfontosabb.

Akik esetleg nem foglalkoznak hangtechnikával, és keveredésben vannak a dinamikával és a hangerővel kapcsolatban. A dinamikus zene nem hangosat jelent. A hangerőnek szintje van, a dinamikának pedig tartománya. A dinamika a zene mérhető leghangosabb és leghalkabb része közötti különbségnek a mérőszáma. Az audiofil zenehallgatóknál talán az egyik legmisztifikáltabb dolog.
  • magicboxx
    Én pedig szerettem volna "várat" építeni belőle, mert nekem vmiért nagyon tetszik ez a zene. Különben tiszta poénból csinálták, ha ránézel youtube-on. Igen ilyen az eredeti (a megvásároltnál eredetibbet nem lehet szerezni), és még több ezer ilyen van ebben a műfajban. Sajnos ez a hangzás gyakoribb... Talán ezért is van szükség remasterre. Igen a közepek..., tudom mire gondolsz, de bátorkodom azt mondani, hogy leborulok az elé, aki ebből az mp3-ból egy szebb / részletesebb / teresebb középtartományt tud varázsolni. Én örülnék neki a legjobban.

Elnézést, eszembe se jutott, hogy megsértelek azzal, hogy odaírtam a neved. Csak az egyszerűség kedvéért tettem, hogy ránézésre könnyebb legyen szétválasztani. Abban a verzióban próbáltam meg azokat a dolgokat amiket te javasoltál. Kevesebb kompresszor, lájtosabb limiter beéllítások, több dinamika, mindenből picit kevesebb. Ezért érdekes is számomra, hogy a 3-ast választottad.

Igen én szeretném "levédjegyeztetni" ebben a minőségben, egyrészt mert nincs belőle extended verzió, másrészt kategóriákkal jobban szól mint az eredeti. Elég sok munkám van benne, és tudom, hogy sok embernek fog tetszeni.
  • Musachy
    Kíváncsiságból megnéztem a dinamika szempontjából. Melyik a legmagasabb a háromból? A kettes.
  • italove
    A "füles" (sajnos ő nem a Micimackóból megismert kedves állat) ismét szeretetre méltóan leoltott mindenkit, ahogy szokta.
    Most csak az én részemre reagálok:
    Közöd semmi, hogy mit, mit nem és milyen formában teszek a blogomra. Az általad hozott zenéket meghallgattuk, kövér nulla. Azt sem tudod mi fán terem ez a műfaj, úgyhogy kéretik csendben lenni ,örülni minden lehulló csontnak és végre nem acsarkodni a többiekre teljesen szubjektív dolgok miatt! Nem értem, mit keresel a blogomon, minek hallgatod, ha irritálja a vájt füledet? El kell, hogy keserítselek, minden "örökre" fenn lesz és bárki, bármikor letöltheti, aki akarja. Veled ellentétben jó néhány ember örül ennek, amit a rengeteg kommentből tapasztalok is, magyaroktól nem magyaroktól vegyesen. 1 db negatív kritika jött eddig, az is csak egy költőien fogalmazó idióta droidtól. Lehet tippelni ki az! Egyébként egy néven létezem/léteztem mindig is az sg-n.

"az ember letölti,meghallgatja,aztán jónéhány le is törli, de általában csak az a részletkérdés érdekli, hogy letöltötték.ez nekem nem gond.
    és nagyjából azért látom vagy hallom, hogy mi az, ami itt is az"
    Ismét egy "gyönccem" a mester tollából. Nem is fűzök hozzá semmit, felesleges.

Köszönöm, hogy megtiszteltél a véleményeddel. Jelzem, hogy én is megfoglak, amennyiben ezt teszed!
    Ja, és azt is érzem, mi az, ami itt is az, bármit is jelentsen ez!
    Adios!
  • amaximus
    igen emlékszem Hooker koma címazonosan INCREDIBLE-szar minőségű zenéjére,
    nos ebből várat építeni nem feltéltlen kell, de erre tényleg ráfért némi utómunka,
    én elképzelni sem tudom, hogy ezt hogy adták ki ebben a formában és hogy ezt ők nem hallották?
    annyira szar és élettelen az egész alap, hogy az mb verzió is simán jónak mondható.
    csak a közepek, azok a drága közepek, majdnem mindig hiányosak.
    a magam részéröl eddig sem vitaztam, a véleményem mondtam el, és a tovabbiakban nem szándékozom ezen a fórumon vagy ezen részletekben 'vitazni', hisz igazából nincs miröl,nem a tenyekrol beszéltünk,hanem azokat elferditve inkább a szubjektív élményekröl.
    már-már mondhatnám, hogy megtisztelsz, hogy nevesítesz a nick nevemen egy verziót, de hidd el, ez annyira szükségtelen, mivel ezt én soha nem védjegyezném le, ebben a minőségben, de még a tiedben sem. :) miért nem csak v1 v2 v3-nak hívod,mielőtt sztár lesz az egyikből?

ha vigasztal bárkit, a 3-ból is én az mb becsüsre szavaznék, de ez csak egy vékony szálon lógó részlet,nem azért teszem,mert jó, hanem mert sokkal jobb,mint az eredeti forrás.

elnézést kérni,külön kiemelni, hogy mesterkélt zene,szerintem nem szükséges, italove 99%-ban CSAK azt rak be ide,mióta bármilyen más néven létezett az sg-én, úgymint a blogjára is már tonnányit rakott, igaz szerencsére már csak a fele sem elérhető , az ember letölti,meghallgatja,aztán jónéhány le is törli, de általában csak az a részletkérdés érdekli, hogy letöltötték.ez nekem nem gond.
    és nagyjából azért látom vagy hallom, hogy mi az, ami itt is az. de köszönöm,köszönöm, köszönöm!
  • amaximus
    nagy gratula thango szakbarbár 'mesternek', és sajnos kicsi a kerítés!

szerintem 'Jócó' is örülne, hogy örök hála neki és a netnek, meg majd a sok letöltésnek, az idök végezetéig szerepelhet ebben a dalban!

József Attila

Nem dicső harcban, nem szelíd kötélen,
    de ágyban végzem, néha ezt remélem.
    Akárhogyan lesz, immár kész a leltár.
    Éltem – és ebbe más is belehalt már.
    1936.

én már alig várom a himnuszos verziót is!
  • AeroCool
  • magicboxx
  • AeroCool
    Nekem a 3-as....
  • magicboxx
    Köszönöm szépen! Hangzásban szerinted a 2-es vagy 3-as a jobb?
  • AeroCool
    szia thango!

A tiéd is bejön.Gratula.
  • AeroCool
    szia magicboxx!

Nekem speciel tetszik.Gratula.
  • magicboxx
    Egyszer volt már egy kevésbé jól sikerült próbálkozásom ezzel a zenével, de a gyenge minőség miatt (youtube rip) messze nem sikerült. Neten megvettem az eredetit MP3-ban. Egyrészt csináltam belőle egy hosszú verziót, sima extended, tehát nem remix, másrészt, mivel szerintem borzasztóan szól az eredeti még így is, bátorkodtam "remasterelni". Hogy megint generáljam a vitát , és megígértem amaximus fórumtársnak, több verzió készült. Egy light-osabb, és egy a saját ízlésem szerint, hogy legyen összehasonlítási alap, mellékeltem az eredetit. A csúnya mikrofonos puffogó ének torzításokat, ha lehet ne hozzátok fel hibának, mert benne van az eredetiben is. Kíváncsian várom a véleményeket, illetve a kritikákat.

Tam Harrow - Incredible [Pappara] (extended) PACK

• magicboxx
    Nagyon jól megcsináltad! :) Nekem nagyon tetszik, ahogy szól, de ezért itt leszedik a fejed Mi a szöveg 4:56-nál?
  • thango
    Tonschatz - Carpe Diem (Maxi Version by thango)
  • italove
    Nekem tetszik!
  • Blasta
    Szevasztok. Ez nem Italo, de azért gondoltam hátha tetszik:
    Blasta - My Muse
  • zoranpityu67
    Lassan jövünk.Nagy durranás!!
    Addig is....
    Fresh Fox-Queen of the Night
  • zoranpityu67