NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    nyugi Chuck! nincs semmi baj! vegyél mély levegőt, kifúj-beszív-megismétel.
    én 1 kukkot nem szóltam hozzád, de ha nem írom le a neved egy nem neked szánt válaszban,akkor is magadra ismersz és akkor is nekem akarsz esni, ahogy a plda mutatja, tehát ez mindegy is.

"Közöd semmi, hogy mit, mit nem és milyen formában teszek a blogomra."
    egyetértek, a fütyimet sem érdekli,mit és hová raksz, én nem beleavatkozni akartam, csak megint tök egyszerű tényeket mondtam, és a tények makacs dolgok, nem kell ezen rágódnod meg ragoznod.

"Az általad hozott zenéket meghallgattuk, kövér nulla. Azt sem tudod mi fán terem ez a műfaj"

ezért is járok ide, mert én őszintén hiszek az olyan szaktekintélyeknek,mint Te,
    és a hülye is tudja, hogy ilyen magasfokú audio maszterelés, és műfaji repertoár sehol az egész világhálón nincs is máshol! nekem te és a zenéid vagy a gyönyör forrása!ha 30 centivel nagyobb lenne a farkam és hátrafelé állna fel, meg is csóválnám neked!

egészen pontosan melyik és milyen zenékre gondolsz? és úgy kábé milyen műfajra?

"Nem értem, mit keresel a blogomon, minek hallgatod, ha irritálja a vájt füledet?"
    semmit nem kerestem, ami ott van,meg van máshol is, nem is esetenként jó minőségben, kb. 30 perc alatt futottam végig,mégis miről szól. egy szóban össze lehet foglalni a tartalmát, de nem teszem.

"El kell, hogy keserítselek, minden "örökre" fenn lesz és bárki, bármikor letöltheti, aki akarja."

én is el kell, hogy keserítselek, a fele már rég nem elérhető, csak hát annyira leköt téged az új fantasztikus remasztereid felrakása, hogy ezt már nem volt időd ellenőrizni. :) esetleg tudok neked ajánlani korlátlan tárhelyet, korlátlan sávszélességet, hogy a rajongóidnak tudjad tartani az idők végezetéig a méltán műfajreformáló, stílusteremtő alkotásaidat és a munkásságod.

Adios Chucky!