NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• magicboxx
    Én pedig szerettem volna "várat" építeni belőle, mert nekem vmiért nagyon tetszik ez a zene. Különben tiszta poénból csinálták, ha ránézel youtube-on. Igen ilyen az eredeti (a megvásároltnál eredetibbet nem lehet szerezni), és még több ezer ilyen van ebben a műfajban. Sajnos ez a hangzás gyakoribb... Talán ezért is van szükség remasterre. Igen a közepek..., tudom mire gondolsz, de bátorkodom azt mondani, hogy leborulok az elé, aki ebből az mp3-ból egy szebb / részletesebb / teresebb középtartományt tud varázsolni. Én örülnék neki a legjobban.

Elnézést, eszembe se jutott, hogy megsértelek azzal, hogy odaírtam a neved. Csak az egyszerűség kedvéért tettem, hogy ránézésre könnyebb legyen szétválasztani. Abban a verzióban próbáltam meg azokat a dolgokat amiket te javasoltál. Kevesebb kompresszor, lájtosabb limiter beéllítások, több dinamika, mindenből picit kevesebb. Ezért érdekes is számomra, hogy a 3-ast választottad.

Igen én szeretném "levédjegyeztetni" ebben a minőségben, egyrészt mert nincs belőle extended verzió, másrészt kategóriákkal jobban szól mint az eredeti. Elég sok munkám van benne, és tudom, hogy sok embernek fog tetszeni.