NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    tényleg csak a vak szerencse, hogy a két idézett klipp elé odairtam:
    "bár nem igazán italo, de italo remixben is el tudom képzelni"
    azért vak,mert te ezt sem tudod sem elolvasni, sem felfogni.

ezt azt a zenét és a társát is én tudatosan és nem fórumtémába vágóan raktam ki csak érdekességképpen, (csakúgy mint más is kirak olykor nem épp témába vágót,még a házigazda is, uff), nyilván azért nem a másikat idézted, mert az tetszett magicboxx-nak is. :)))) de örülök, hogy ha másba már kényszeresen sem tudsz, de legalább ebbe belekötsz, mintha itt még sohasem lett volna, csak 100% italo disco, jajj ne máááár.
    mindezt teszed úgy, hogy utána az általad berakott Ola - Jackie Kennedy akkora, de kibaszott nagy italo disco sláger, hogy eldobja az agyát az egész fórummotor töle, már napok óta és folyamatosan csak ezt játsszák az orosz, a mexikói és német italo disco klubok,meg a Radio Stad Den Haag!
    figyu hawer, a te nyilvánvalóan már csak néhai 130-as IQ-d alá jelentösen csökkent képességeddel egy petö intézetis még sokra mehet!szerintem szponzoráld öket a tudásoddal, engem meg hanyagolj a zsenge hajtásaiddal (igen ez megint egy metafora, nyilván ezt sem érted),mert csak felesleges köröket futsz. annyira de nagyon köszönöm szépen, hogy Ola, Olá, Olé!

tehát akkor ez az egy link,ami miatt engem fel kéne négyelni és ami miatt én sik hülye vagyok nemhogy az italo-hoz,de a zenéhez is ala komplex? értem!
    arra sem emlékszem, hogy én bármilyen kirakott 'zenédet' a zene tetszése vagy nem tetszése miatt kritizáltam volna, én a beleturkálásaidat kritizáltam prof. dr. Chuck Remaster Norris bácsi!
    csuhajja