italove#20290
A "füles" (sajnos ő nem a Micimackóból megismert kedves állat) ismét szeretetre méltóan leoltott mindenkit, ahogy szokta.
Most csak az én részemre reagálok:
Közöd semmi, hogy mit, mit nem és milyen formában teszek a blogomra. Az általad hozott zenéket meghallgattuk, kövér nulla. Azt sem tudod mi fán terem ez a műfaj, úgyhogy kéretik csendben lenni ,örülni minden lehulló csontnak és végre nem acsarkodni a többiekre teljesen szubjektív dolgok miatt! Nem értem, mit keresel a blogomon, minek hallgatod, ha irritálja a vájt füledet? El kell, hogy keserítselek, minden "örökre" fenn lesz és bárki, bármikor letöltheti, aki akarja. Veled ellentétben jó néhány ember örül ennek, amit a rengeteg kommentből tapasztalok is, magyaroktól nem magyaroktól vegyesen. 1 db negatív kritika jött eddig, az is csak egy költőien fogalmazó idióta droidtól. Lehet tippelni ki az! Egyébként egy néven létezem/léteztem mindig is az sg-n.
"az ember letölti,meghallgatja,aztán jónéhány le is törli, de általában csak az a részletkérdés érdekli, hogy letöltötték.ez nekem nem gond.
és nagyjából azért látom vagy hallom, hogy mi az, ami itt is az"
Ismét egy "gyönccem" a mester tollából. Nem is fűzök hozzá semmit, felesleges.
Köszönöm, hogy megtiszteltél a véleményeddel. Jelzem, hogy én is megfoglak, amennyiben ezt teszed!
Ja, és azt is érzem, mi az, ami itt is az, bármit is jelentsen ez!
Adios!