igen emlékszem Hooker koma címazonosan INCREDIBLE-szar minőségű zenéjére,
nos ebből várat építeni nem feltéltlen kell, de erre tényleg ráfért némi utómunka,
én elképzelni sem tudom, hogy ezt hogy adták ki ebben a formában és hogy ezt ők nem hallották?
annyira szar és élettelen az egész alap, hogy az mb verzió is simán jónak mondható.
csak a közepek, azok a drága közepek, majdnem mindig hiányosak.
a magam részéröl eddig sem vitaztam, a véleményem mondtam el, és a tovabbiakban nem szándékozom ezen a fórumon vagy ezen részletekben 'vitazni', hisz igazából nincs miröl,nem a tenyekrol beszéltünk,hanem azokat elferditve inkább a szubjektív élményekröl.
már-már mondhatnám, hogy megtisztelsz, hogy nevesítesz a nick nevemen egy verziót, de hidd el, ez annyira szükségtelen, mivel ezt én soha nem védjegyezném le, ebben a minőségben, de még a tiedben sem. :) miért nem csak v1 v2 v3-nak hívod,mielőtt sztár lesz az egyikből?
ha vigasztal bárkit, a 3-ból is én az mb becsüsre szavaznék, de ez csak egy vékony szálon lógó részlet,nem azért teszem,mert jó, hanem mert sokkal jobb,mint az eredeti forrás.
elnézést kérni,külön kiemelni, hogy mesterkélt zene,szerintem nem szükséges, italove 99%-ban CSAK azt rak be ide,mióta bármilyen más néven létezett az sg-én, úgymint a blogjára is már tonnányit rakott, igaz szerencsére már csak a fele sem elérhető , az ember letölti,meghallgatja,aztán jónéhány le is törli, de általában csak az a részletkérdés érdekli, hogy letöltötték.ez nekem nem gond.
és nagyjából azért látom vagy hallom, hogy mi az, ami itt is az. de köszönöm,köszönöm, köszönöm!