42869
-
a 708090ben olvastam,hiányoltad a visszajelzést a vmotorock digire, de a végén magadnak válaszoltad meg a kérdést. 
leszedtem én is, nem is lett olyan rossz, mondhatnám, amit írtál önmagadnak, mert annyira tényleg nem rossz
de mennyire nem rossz vagy mennyire rossz, nem inkább úgy kéne feltenni azt a kérdést?!
ezt ne itt tárgyaljuk ki, ott és itt sem sokakat érdekel, majd a hihicsojszban megbeszéljük.
nem elírás.
-
nagyjából azért úgy látom egyetértünk, így egybeírva!
mélységében, példáid alapján mindketten tudjuk és értjük,miről van szó.
ez kicsit aggaszt, kezdek félni, mert mostanában te szinte csak egyetérteni jársz ide! remélem nincs semmi komolyabb bajod és részedről ez nem egy búcsú előtti megbocsájtásról fog szólni!
hanem csak az újabb digitzalizált vinyled felrakásának beharangozó kampányának része. persze HRA-ban. 
lehet pontatlanul fogalmaztam pár helyen, nem a hra ellen voksolok, hanem a minőségre, ez a kettő nem egyenesen arányos,ahogyan azt te is megfigyelted, tapasztalod, érzed,hallod stb
csak arra szerettem volna reflektálni, hogy kezeljük ezt a dolgot a helyén, nem kell túlzásokba esni. mindeképp bízom benned, hogy el tudod intézni, a zenei kiadók,stúdiók figyeljenek már oda,mit adnak ki a kezük közül vagy mit adnak hozzá a kiadásokhoz. mostantól ez a dolog már csak rajtad múlik és én, de szerintem itt mindannyian bízunk benned!
aztán ha ez így lesz, ígérem onnantól én leszek a hra és egyéb jól hangzó (hit)vallási fanatikus hang és zenetani fogalmak szövetségének legfőbb hírdetőjének nemzetközi úttörője!
személyeskedésbe nem mentem bele, a cikkről írtam futó gondolatokat, lejáratásról beszélned meg itt egyszerűen értelmetlen, de értelmetlen dolgokat már sokat csináltál életedben, tehát ezen itt nincs is mit fingreszelni, ehhez csak annyit, egy újságíró vagy cikkíró igenis bírja el vagy vállalja a kritikát! főleg ha indexes főcímbe kerülve kapja arcába a sokféle nép az észt vagy világmegváltó technikát, azért ezeknek a társadalmi felelőssége sokkal nagyobb
,mint bugyuta ákos önblogóló napi naplópó jegyzeteinek véletlenszerű terjedése. emiatt neked nem kell védnököt játszanod, ha ismerős, ha szimpatizáns,akkor sem.
ahogyan az elején is kezdtem,a végét is ezzel zárnám, mert szeretném, hogy erre emlékezz, nagyon nagy mértékben egyetértünk, így még a nap is szebben süt!

-
Kiváló kampányszöveg ez az írás a HRA ellen 
Ha egy nap úgy döntesz, hogy az SG helyett a politikai pályára merészkedsz, keress meg. Nyerő páros leszünk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gond ott kezdődik, amikor a hír hozójának személyét kezded lejáratni, és nem a hír tartalmával foglalkozol.
Egy végtelenül becsületes ember is hordhat össze orbitális baromságokat, miközben egy fantáziadús amatőr újságíró is írhat értelmes és érdekes cikkeket.
Ricsi jó gyerek, kedvelem is az írásait, mert megpróbál tárgyilagos és érthető maradni az átlagemberek számára is. Nyilván se nem atomfizikus, se nem hangmérnök, de még csak technikusi végzettsége sincs, ennek ellenére baromi vicces és jó cikket írt egy kínai zsebmoziról is, aminek hatására magam is vásároltam egyet. És ami fontos: nem bántam meg.
Témát 96/24 fronton már keresztbe kasul és oda vissza megbeszéltük, ennek kapcsán az egyik legértelmesebb megjegyzést talán pont tőled olvastam ennek fontosságáról, illetve lényegtelenségéről. Amit én meg kiegészítettem annyival, hogy bizonyos ritka esetekben indokolt csupán a 96/24 (de még inkább csupán a 48/24 vagy csak 48/16 is akár) míg az esetek 99,98%-ában bőven elég a 44,1/16 CDDA minőség is. Pláne itt, a diszkó fronton, ahol még magam sem igen találkoztam gyári 96/24 lemezekkel. Pop stílusban már igen, Bryan Ferry, Madonna vagy Enya akiket hallgattam már így GYÁRI lemezekről, stúdióban kikevert maszterral.
Rock stílusban és klasszikus zenében is, számtalan előadó van aki kiadott ilyen HRA hangminőséggel lemezt.
Bár követné őket az italo disco fronton is valaki, de te is tudod, meg én is (és szerintem igen sokan még rajtunk kívül), hogy az italo disco-nak bőven elég a maximum vinyl hangzás, de a CDDA is legtöbbször megfelel.
A HRA nem rossz dolog, csak nem mindegy milyen tartalmat tolnak hozzá. Belefutottam már olyan 96/24-bites gyári kiadványba is, hogy gyalázatos, még a 32/16-os spektrumot sem érte el. Régi felvétel volt, akkori eszközökkel és mikrofonokkal, és ezen a HRA remaszter sem segített. De ugyanez a probléma mint tudjuk, a gyári CDDA lemezeknél is megesik néha.
Ahogy ott sem tudjuk előre mit veszünk (lásd a legutóbbi gyári Tom Hooker lemezt
) ugyanúgy a gyári HRA lemezeknél sem lehetünk előre biztosak a kiválóan magas hangminőségben.
Ez a koncertlemez például minden fillért megért:
Azért én szívből remélem, hogy egyszer majd eljön az a nap is, hogy mindez visszájára fordul, és odafigyelnek majd a zenei kiadók, hogy milyen hangminőségű lemezek kerülnek ki a kezeik közül..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.27. 11:28:54 -
Thanks for your opinion, I think it is clear, we understand and accept. At least for most of us.
-
MirkoHirsch #25762 I've read some of the comments (although the google translation from Hungarian to English may not be 100% correct)
and there is one thing I would like to comment on:
Somebody here wrote something like "a professional should never comment on his situation or write in a public Italo discussion forum".
Well, first of all, I'm not a professional musician because I have a regular day job and music has always been and will always be my hobby. That's why I am not dependent on labels or managers telling me what to do and what no to do and I will always stay true and honest just as I expect it from other people.
And - most important - I was contacted by a Hungarian fan, who thought it might be important to clear up things about the "Will House" release here because rumours and false information on discussion boards can sometimes spread like the plague and are often taken way too seriously. That's why I had posted here and not because I scan through discussion boards all day to read what people say about my music. ;)
I am a fan of 80s music - just as most of you are too. So, if you like my music: thank you. :)
If you don't like it: no problem ;) because personally, I don't like some New Gen productions by artists such as BCR or MFlex either. You cannot please everyone.
In the end, it's all a matter of personal taste but sometimes people tend to forget that ;)
Utoljára szerkesztette: MirkoHirsch, 2017.11.26. 23:48:54 -
sok ténnyel, és sok féligazsággal. ezért nekem inkább tűnik szenzáció hajhászónak, mint sem 'tényszerűnek'.
ez csak az én véleményem. másnak lehet ez egy friss és aktuális cikk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mintha ez az egész most jött volna elő hirtelen a semmiből, de az biztos, a cikkíró most hallott erről a dologról (és jött a felismerés, jéééé, van ilyen???) vagy csak most hallott a 128as mp3nál jobb minőségű zenét. a többit pedig összeollózta innen onnan. nem vagyok elfogult, de első olvasatra ez jött át az egészből és a sok tényszerűenk leírt nem tényszerű állítás. az nem pont e cikkhez kapcsolódik, más téma, hogy az index az elmúlt 1-2 évben egyre lejjebb megy a színvonalban, néha bulvároldalakon jobb cikkek születnek,mióta ráengedték az oldalra a blogolhat bárki értelmiségi részlegüket, és valószínű csak ők nem akarják észrevenni, hogy sokszor ismételgetik a témákat, cikkeket, mint a music fm a reggeli műsorait 3 hetente vagy 3 havonta párszor. gáz.
a legnagyobb tévedés,ami fogalomzavart sejtet a háttérben
- "HRA fájl csaknem harmincszor annyi adatot tartalmaz, mint egy jobb mp3."
mindezt a bitsebességből kreálta? ez egyáltalán nem így van, inkább 30x vagy akárhányszor nagyobb a mérete, egyáltalán nem biztos, hogy a tartalma is annyival több,mint a mérete!
-"minél nagyobb a fájlméret, annál precízebb a reprodukció."
ez sem igaz, lásd a sokmillió digitalizált fost,ami elérhető vagy akár bármely régi, elavult vagy nem megfelelő technikával vagy beállításokkal rögzített felvételeket,akár sacd újrakiadásban is (sok ilyet hallgattam) . a reprodukciót az MQR eredete és a végleges masztering határozza meg, és ha az eleve rossz,akkor aztán 100Ghz-en sem lesz jobb a reprodukció.
itt a LEHET vagy valószínű ami megfelelő kifejezés.
-az újabb.sokadik butaság, az alsó hangon százezres példaként bereklámozott usb dac eszköz,ami egyrészt vicc,másrészt meg hagyjuk már azt a megközelítést, hogy MQA kompatibilisség akkora komoly beruházást igényel, hogy komoly pénzt emészt fel. már eleve a cikk címe is blődség,mert eszement nagy felbontású zenét sem költséges hallgatni (már évek óta). ha pedig a tidal fizikai eszköz megkötéssel nyújtja csak a stúdió minőséget,akkor jó hülye az, aki úgy hallgatja a zenét.
-és a leglényegesebb, önmagában csak a nagyfelbontású hra felvételnél csak annyira biztos, hogy mondjuk a sokszor meghivatkozott cédé minőségnél jobban is fog szólni a zene, vagy épp niel young és énekegyüttes csapata,mint az, hogy az emberiség valaha is elhagyja a tejútrendszerünket.
a hangminőséget nem kéne összekeverni a lehetséges frekvenciaátvitellel, elérhető max dinamikával, jellemgörbékkel, grafikonokkal, vagy másképp mondva az elméleti reprodukciós képességgel. ha a stúdiófelvétel nyersanyagából egy gyatra masztering készül, akkor az sacd-re, dvd-audiora feltupírozott szinten sem lesz jobb. (kikevert hangzásképet kapunk, hisz a jó esetben külön rögzített zenei sávokat össze kell keverni több csatornára leképezve, ahol emellett nem egyszer belenyúlnak nem csak a hangszínekbe, de egyéb paraméterekbe is),
a cikk meg azt sugallja, ha valami szuperextranagyfelbontású extrabighighmega resolution akkor már szuper jó is. hát egyáltalán nem!
aki így gondolja, szerintem emg az a hipszter,nem az,aki kazettát is hallgat még.
és hagy ne soroljam a többi abszurd tartalmat.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.11.26. 20:13:28 -
Nyílegyenes vagyok,nem volna esélyed magassarkúban sem!
xD
Az a dekoltázs....... -
Mindentől függetlenül,szerintem tényszerű !!! -
olvastam,még tegnap reggel,
a cikk szellemisége még hagyján, de látszik, hogy egy totál amatőr írogatott megint egy komolynak álcázott cikket tele csúsztatásokkal, szinte semmilyen tapasztalattal a témában, annyira komoly ez a cikk is, mint a ZINDEXES nagycikkek többsége, okos tónik blogolnak mindenről,amit látnak valamilyen külföldi bulvár oldalon és érzik,azért bele lehet szúrni egy kis reklámbevételt.
-
azzal a 2db 800cm3-es plusszal én is csinos lennék, hidd el!
Olga tényleg vonzó!
ez a zene jól sikerült, páran mégis a magas kórusokat hiányolták, viccesen utalva a leplezhetetlenre.
a discobonusnak a land of cry and fun vinylen kiadott változata még egészen jóra sikerült. talán még nem volt itt.
-
1 újabb példa,hogy kell elrontani egy kedvelt 80s dalt !
Tribute Fancy - Flames Of Love (Feat. Robin) (sc) -
Ezt szívesen hallgattam volna a '80-as években is, beleillik a képbe. -
Nem akarnék most más topicba lépni,korábban itt is dumáltunk erről.
Olvasnivaló! -
..... yeah!
-
Ismét a jól bevált MT hangzás és hozzá némi "inglis lengvidzs"... -
Crystal Ice - Call Me Your Lover
...várom a véleményetek,én azzal kezdem az énekesnő hmmm
... csinos!
-
Juno Cleo Zero - Stay (Single) - Free DL
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.11.26. 14:45:12 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I LOVE DISCO THE COLLECTION 1 -
CD1
01.F.R. DAVID Words
02.VALERIE DORE Get Closer
03.THE TWINS Ballet Dancer
04.MURRAY HEAD One Night In Bangkok
05.DESIRELESS Voyage Voyage (Euro Remix)
06.MATIA BAZAR Ti Sento
07.DEN HARROW A Taste Of Love
08.RADIORAMA Aliens
09.RAY FOSTER Run To Me
10.TULLIO DE PISCOPO Stop Bajon
11.DAVID CHRISTIE Saddle Up
12.BOYS TOWN GANG Can't Take My Eyes Off You
CD2
01.BRIAN ICE Talking To The Night
02.FANCY Lady Of Ice
03.KANO Another Life
04.KEN LASZLO Hey Hey Guy (Nunk Remix)
05.THE SPLASH BAND The End
06.VIDEOKIDS Woodpeckers From Space
07.ORLANDO JOHNSON One Night Pleasure
08.MAI TAI What Goes On
09.JULES TROPICANA Come On
10.CHARLIE DANONE You Ain't Got A Chance
11.MARCE I Want You
12.ANDERMAY En Azul (Italoconnection Remix)
I LOVE DISCO THE COLLECTION 2 -
CD1
01.LIMAHL Never Ending Story
02.PET SHOP BOYS West End Girls
03.ALAN ROSS Valentino Mon Amour
04.SILENT CIRCLE Touch In The Night
05.STYLOÓ Pretty Face (Live Version)
06.DREAM SEQUENCE Outside Looking In
07.J.D. JABER Don't Wake Me Up
08. KLEIN & M.B.O. Dirty Talk
09.JOE YELLOW Lover To Lover (For Sale)
10.GREEN ICE Gigolo
11.MICHAEL BEDFORD More Than A Kiss
12.PREMIO NOBEL Baby Doll
CD2
01.TRAKS Long Train Runnin'
02.ASHFORD & SIMPSON Found A Cure
03.WILLIAM PITT City Lights
04.P. LION Dream
05.SCOTCH Pictures (Power Mix)
06.TONY ESPOSITO Papa Chico (Remix)
07.ATLANTA Romantic Break
08.SHERYL LEE RALPH In The Evening
09.SILVER POZZOLI Cross My Heart
10.BRIAN & THE EDEN Sonsy Girl
11.MORENO Te Necesito A Ti Mujer
12.SYNERGIC SILENCE feat. FRED VENTURA Follow Your Instinct
Cay Hume And His Music Productions 3
1 Under Cover Lover (12" Version) - T. Ark
2 Meet Me In Moscow (12" Version) - The New Pilots
3 Do You Love Me (DJ Dance Mix'86) - Safety Silence
4 (C'est La Vie) Where Are The Mädels? [12" Version] - Fantasie 11
5 Dance To Chic (12" Version) - Tripple G.
6 Rackety Ride (Extended Version) - Candy Belle
7 Julia (Maxi Mix) - K.b. Caps
8 Stay In Your Arms (12" Version) - David Giant
9 Melanie's Melody (12" Version) - B.B. Sally
10 No More In My House (Funhouse Mix) - Geily News
11 Don't Talk To Strangers (Club Mix) - Silk And Steele
12 Chirpy, Chirpy Cheep Cheep (Extended Remix) - Victoria -
Én még ezt a verziót nem ismertem. Mondjuk nekem a 88-as eredeti jobban bejön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy talán csak így a vinyl hangzás után meghallgatva ezt az mp3-at, lettem ilyen negatív
-
lazzoo #25746 Ha esetleg még nem hallotta volna valaki!
Mike Mareen - Stand Up (Alternative Single Version)
http://www25.zippyshare.com/v/wwoQtgAe/file.html
-
DiscoCocktail #25745 -
Nem értelek, hiszen mi mindig egyetértünk..
Én is egyet, meg te is :D
Amúgy szívesen. Számomra nem küszködés, hanem öröm, hogy a magyarázkodásaidat olvashatom :)
Na eleget sódereltünk már ide, tolj inkább valami new italo mp3 zenét.
De ne olyat, amit már hülyére hallgattam.. :D -
ha valami lényegtelen,nem is értem,miért izgat téged annyira, hogy hozzászólj? ja meg van,te vagy az a csak azért is fószer, aki mindig minden lényegtelen dolognál görcsösen küszköd azért, hogy még mások előtt hozzászólhasson! csak mert belőled árad, vagyis inkább már süt az intelligencia! ha pedig a leírtakat ennyire tudtad, és én ezt nem tudva, de önhibámon kívül megerősíthettem, akkor örülök, hogy végre egyertértünk! 
-
..akkor elkönyvelhetjük immáron azt is, hogy csak szerettél volna közölni te is valami frappáns, viszont teljesen lényegtelen dolgot azokkal, akik már mindezt tudják..
Köszönjük Emese :D -
első fejezeteddel egyetértek
a Mirko akcióban pedig valóban van egy pici érdekesség, egy profi nem véleményez vagy magyarázkodik egy jelentéktelen fórumon,
ámde lehet neki ez a fórum jelentős, na meg kevés olyan befolyással bíró embernek van ereje és lehetősége idecibálni az ilyen italo nagyságokat,mint ItaloMucsacso-nak.
és még az is lehet, ez mirkotól csak egy olyan gesztus, hogy ide írt,és megosztotta a gondolatait, máshová meg nem, amit csak a mi kegyeinkért tett.
tehát nézzük a másik oldaláról is a dolgot és akkor másként is érthetjük, értékelhetjük az egész kört.
annyi viszont minden oldalról biztos, ugathatunk mi bármiről, de ennek a fórumnak sincs beleugatása semmi komolyba, legalábbis az előadók saját dolgaiba nem.
de nem is ez a fórum célja.
-
Az asszony az ismerőse, vagyis nála biztosan csipogott, de ő akkor otthon volt a lányokkal, én meg nem. Meghallgatni csak most tudtam.
Brutális!!! Nem igaz ez a csávesz
, eddig nekem sem volt ez kedvenc, de így padlót fogtam újra. Hogy a fenébe csinálja, de tényleg? 
Amaximus, a deszpaszító és társait én is utálom, de ezt kell adni, mert most ezt zabálják valamiért a népek és a lényeges része, hogy spanyol, vagy portugál nyelven énekeljék. A rádiók veszik, mint a cukrot a latinos hangzású húgyléket és nyomják is szinte percenként.
Mirko H-t. Tisztelem! Hogy ő is ilyen rossz körülmények között csinálja a zenéket, amik néha nagyon jók, de néha egyik-másik csak éppen azért nem ugyanaz, mert eggyel, vagy kettővel alatta, felette van az akkordon. De ez a sg-ln való néhai kiigazítás, siránkozása inkább visszataszító és amatőrségre vall. Egy profi sehol, semmilyen körülmények közt nem írja le a sérelmeit, legfőképpen nem ugrik átlagoknak egy átlagfórumra egy átlag topikba, aminek eddig sem volt beleugatása szinte semmibe.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.11.24. 04:54:00 -
ilyen amikor a heaven42 veszi kezelésbe egy közepes dalt
D. White - Walking (Alexander Bez Edit)
-
Nekünk inkább már csak Berni
-
Na .... még megérjük hogy bejelented hogy gyümölcsöző kapcsolataidat felhasználva megalapítod a "Kaposi New Italo Allstars Disco Band" formációt!
meg sem lepődnénk,hiszen akinek ilyen hatalmas befolyása van a stílusban mint neked....
Mirko és sokan mások a stílusban elérhetőek,és készséggel válaszolnak néhány órán belül,a hozzájuk intézett kérdésekre,soroljak neked most italo disco sztárokat akikkel levelező kapcsolatban vagyok,voltam idén? .... nem teszem,mert felesleges villongásnak tartanám,nincs ebben semmi rendkívüli,meg aztán privát beszélgetésekre még csak utalni sem akarok. -
lazzoo #25736 Mode One - The Legend Of The New Generation (Radio RymeX) By Eurokrimen 2017
http://www36.zippyshare.com/v/jOIgVRPw/file.html
-
Reálisan jól látod a dolgokat !
Talán csak még annyit,vannak jó new-italo dalok szép számban az elmúlt évekből,de az igazán extra produkciókból nem oly sok,tán 1-2 tucatra való ,ha mondjuk az elmúlt 5 évre vetítjük a felhozatalt.
-
Bernstrup, helyesen (mindkettőtöknek)
-
ItaloMucsacso70 #25733 Az első kép ez akart lenni csak elbénáztam. 
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.11.22. 14:28:52 -
ItaloMucsacso70 #25732 Nem ígérem hogy ezentúl minden itt szóba kerülő New Italo nagyságot "idecincálok" egy egy helyreigazításért.
De jobb ha most ő öntött tiszta vizet a pohárba egy fals információról.
Csak kérnem kellett és jött.
Igen én tudom miről beszélsz.
Kis túlzással olyan pozícióba vagyok a zenében mint K.L. Adolf az MLM-ben, ha érted mire gondolok.
A kapcsolatom Benstrup"papával" (is) elég gyümölcsöző.
Őrült a fazon de egy zseni!!!!! [#nevetes1]
[spoiler]blob:https://imgur.com/b52afa9d-1da5-4072-9a94-4dced88bddb3]Ha mikulásig nem találkoznánk keress a sorok között!https://i.imgur.com/MFEPc0Q.jpg [/spoiler]
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.11.22. 14:19:45 -
7 éve még Benstrup papát is Lervi "mutatta be" neked, ehhez képest eléggé összekaptad magad mostanra.
Lottószámokkal a héten ne vergődj, mindjárt dobom fel a nyerő szelvényt, aminek egy részét névtelenül majd eljuttatom hozzád, eddigi new italo fronton tett szolgálataidért cserébe ;)
Te tudod miről beszélek, mások véleménye engem meg eddig sem nagyon izgatott :D
Üdvözlet és minden tiszteletem Mirko-nak, Clay-nek és az italo-slepp többi tagjának is.
Ha addig nem találkoznánk, kellemes ünnepeket és további jó zenéket kívánok mindenkinek.
Have a nice day :) -
nagy vonalakban én is egyetértek vele és veled is! :)
néhány elemében picit másképp látom, érzem,amit ír, pl. hogy túl sokan MD-t majmolnak, és hogy lassan megsemmísíti önmagát a NID vagy NGID stílus,
nos sokan majmolnak (mi a sok?), sokan rendkívül alacsony színvonalon, de az is mind inkább az orosz régióból ered, hisz ott a mai napig rendkívül népszerű az MD, lásd pl a 80-as autórádió koncertsorozatok hozzánk képest gigantikus teltházas rendezvényeit,ahol az MD jelenség alapillér.
az új italo pedig addig fog élni,amíg a mi +-1 generációnk közül ezt a zenei alkotó képességű nagy rajongók vagy korabeli előadók életben tartják, azaz zenét szereznek, persze, hogy ki fog majd halni, de az emberiség is ki fog. majd egyszer, reméljük kicsit később. :)
a néhány extra produkció mondjuk az elmúlt 10 évben nálam legalább 200-300 db, dallamban, zenei igényességben is kiváló zenét fel tud mutatni, és bár ez a szám jóval kevesebb,mint a 80asban, de ez talán normális is, hisz már nem a 80asban vagyunk és sokkal sokkal több a zenei stílus is. :) na meg a 80asban is ezerszámra születtek zsé-kategóriás diszkó dalok. :) még vagy már az is csoda, hogy egyáltalán létezik és valahol picit számon lehet tartani ezt a NID stílust.
az előadók a munka mellett csinálják, és morzsányi a bevétel, az szinte adta magát, nem mondom, hogy örülök annak,hogy Mirko ezt most megerősítette, de sokan ezért is járnak inkább haknizni,mert azért fizetnek is sok helyen,vagy ésszerű összeget el lehet kérni érte, persze csak kevés előadó alkalmas színpadi megjelenésre vagy előadásra. az igényes vagy igénytelenebb feldolgozásokról meg már sokszor írtunk, nekem nincs bajom azzal, ha remix születik és bizonyos fokig még jól is sikerül, de sokszor van inkább hogy nem üti meg a feldolgozott dalhoz mértem a mércét. :) nálam.
az sem várható el, hogy a NID-ben csak 80as dobgépes és szinti hangok, elemek legyenek, ezek nélkül is lehet jó NID zene, bár ezekkel nyilván hitelesebb,retrósabb lehet minden.
nagyjából ezekben látom, nézem picit másképp ezt a zenei szegmenst. de örülök, hogy Mirko személyesen írt ide
, biztos nem sok fórum van,ahová tényleg ismert és népszerű előadó beír. a fórumnak nagy becs lenne, ha mások is megtennék néha, el tudnék képzelni még pár előadót,akiktől nagy öröm lenne, ha csak futó bejegyzést is tennének ide!
-
Emlékszem,a napokban éppen veled témáztunk arról,mennyi anyagi bevétele lehet ebben a stílusban az előadóknak?
Jól gondoltuk ,Mirko megerősítette a sejtésünket!
Egyébként nagy vonalakban én egyetértek a véleményével.
Egy mai italo disco dal ,néhány tényleg extra produkció kivételével nem tud rám olyan hatással lenni mint anno a 80s zenék a stílusban.
Igaza van abban is hogy középszerű (szerintem még annál is lejjebb színvonalú) Modern Talking másolatokkal próbálkoznak sokan.
Én sokszor írtam már le,mennyire rühelem az MT kottamásolókat,semmi értelmét nem látom,nem hoz újat!
Az a Robin Gibb feldolgozás meg egyszerűen minősíthetetlen,olcsó játék olyanoknak akik képtelenek az igazi jó minőséget,színvonalat meghallani egy zenében!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.11.21. 22:14:18 -
nekem meg úgy legyen ötösöm a lottón,ahogyan ezt a mai dalt (ami nem is tudom egyébként minek lett ide rakva,annyira nem idevaló offtopik) meghallva első gondolatom az volt, hogy meg kéne kérdezni Mirko-tól, hogy hogy is van ez,mert ez a zene annyira távol áll tőle,hogy nincs mivel hozzá kötni, és van egy gyanúm, első megérzésre azt akartam leírni, hogy valószínű ez a PCR inkább egy üzleti vagy marketing alapú együttműködés vagy kreálmány, és nem minden Mirkoé. Erre tessék. Kiderült, hogy tényleg nem. :)
Bár jókat írt Mirko a témában, azért nem teljesen minden van úgy,ahogyan azt ő látja, bár tényleg sok igazság van a soraiban.
Az tény,az ő angol szövegei írva és általa énekelve is szuperek!
-
Good to know !
Thanks Mirko for this precious information!
Best regards! -
MirkoHirsch #25726 Hi Reynaud,
I have written, composer and produced
Shock Wave 85 - Night by Night
Neon Shades - I love the Night
Mauro Mission - Hey Italo
Plus guest vocals and remix on Ti Amo. And I also did Vodka Girl, which is actually meant as a parody and not to be taken seriously.