Az asszony az ismerőse, vagyis nála biztosan csipogott, de ő akkor otthon volt a lányokkal, én meg nem. Meghallgatni csak most tudtam.
Brutális!!! Nem igaz ez a csávesz , eddig nekem sem volt ez kedvenc, de így padlót fogtam újra. Hogy a fenébe csinálja, de tényleg?
Amaximus, a deszpaszító és társait én is utálom, de ezt kell adni, mert most ezt zabálják valamiért a népek és a lényeges része, hogy spanyol, vagy portugál nyelven énekeljék. A rádiók veszik, mint a cukrot a latinos hangzású húgyléket és nyomják is szinte percenként.
Mirko H-t. Tisztelem! Hogy ő is ilyen rossz körülmények között csinálja a zenéket, amik néha nagyon jók, de néha egyik-másik csak éppen azért nem ugyanaz, mert eggyel, vagy kettővel alatta, felette van az akkordon. De ez a sg-ln való néhai kiigazítás, siránkozása inkább visszataszító és amatőrségre vall. Egy profi sehol, semmilyen körülmények közt nem írja le a sérelmeit, legfőképpen nem ugrik átlagoknak egy átlagfórumra egy átlag topikba, aminek eddig sem volt beleugatása szinte semmibe. Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.11.24. 04:54:00