-
nagyjából azért úgy látom egyetértünk, így egybeírva!
mélységében, példáid alapján mindketten tudjuk és értjük,miről van szó.
ez kicsit aggaszt, kezdek félni, mert mostanában te szinte csak egyetérteni jársz ide! remélem nincs semmi komolyabb bajod és részedről ez nem egy búcsú előtti megbocsájtásról fog szólni!
hanem csak az újabb digitzalizált vinyled felrakásának beharangozó kampányának része. persze HRA-ban. 
lehet pontatlanul fogalmaztam pár helyen, nem a hra ellen voksolok, hanem a minőségre, ez a kettő nem egyenesen arányos,ahogyan azt te is megfigyelted, tapasztalod, érzed,hallod stb
csak arra szerettem volna reflektálni, hogy kezeljük ezt a dolgot a helyén, nem kell túlzásokba esni. mindeképp bízom benned, hogy el tudod intézni, a zenei kiadók,stúdiók figyeljenek már oda,mit adnak ki a kezük közül vagy mit adnak hozzá a kiadásokhoz. mostantól ez a dolog már csak rajtad múlik és én, de szerintem itt mindannyian bízunk benned!
aztán ha ez így lesz, ígérem onnantól én leszek a hra és egyéb jól hangzó (hit)vallási fanatikus hang és zenetani fogalmak szövetségének legfőbb hírdetőjének nemzetközi úttörője!
személyeskedésbe nem mentem bele, a cikkről írtam futó gondolatokat, lejáratásról beszélned meg itt egyszerűen értelmetlen, de értelmetlen dolgokat már sokat csináltál életedben, tehát ezen itt nincs is mit fingreszelni, ehhez csak annyit, egy újságíró vagy cikkíró igenis bírja el vagy vállalja a kritikát! főleg ha indexes főcímbe kerülve kapja arcába a sokféle nép az észt vagy világmegváltó technikát, azért ezeknek a társadalmi felelőssége sokkal nagyobb
,mint bugyuta ákos önblogóló napi naplópó jegyzeteinek véletlenszerű terjedése. emiatt neked nem kell védnököt játszanod, ha ismerős, ha szimpatizáns,akkor sem.
ahogyan az elején is kezdtem,a végét is ezzel zárnám, mert szeretném, hogy erre emlékezz, nagyon nagy mértékben egyetértünk, így még a nap is szebben süt!