Wings Of Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Egy ötlet: Nem lehet hogy a Trim csak biozony gépeken mûködik, bizonyos irányokba? (Bár próbáltam többet is...)
Utánajárok még kicsit ...
Ááááá ... eszembe jutott ... meg magtaláltam a topikját is ... Szóval "picit" balfaszul van megoldva a trim ... Az hogy folyamatosan nyomod a gombot az nem használ ... nyomogatni kell ... sokszor ... (Azt hogy ezt hogy sikerült kitalálni ... szerintem inkább bug mint feature ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Légyszi segítsetek! Beállítottam kézzel a Joyt, de a körbenézegetést nem tudom! Mikor billegetem a 8 irányú gombot nem reagál rá!
A másik: a Hornet's nest küldetésnél ezer gépet levadászok az éjszakában, de mindig azt írja, hogy buktam, mert egy transzport odaért! Ott mi a francot kell csinálni?
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Gondoltam joystick hibára, hogy egy kicsit balra kerül a közép, de a deadzone meg a smoothless vagy mi állítgatásával is ez van (nameg Black Shark és IL-2 St 1946 -ban nem érzek ilyen problémát).
Nézd meg a controls beállításoknál, és ha szükséges, akkor vedd ki a trim állítási lehetõséget, ezt hagyd meg a gomboknak.
www.pcpilot.hu
Én sem nyertem még semmit, de tegnap este szépen megiszogattam 2 sört és mind a kettõvel nyertem egy korsó másikat ... (Ahelyett hogy kocsit nyertem volna xD )
Jó lenne szert tenni rá de el kell, hogy keserítselek Dummy.Még soha semmit nem nyertem 😄 Még ilyen szar kaparós bizbaszon se!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akkor ezt sajna skippeljük!
A többieknek meg hajrá!
@Leon: Tényleg Papa, nevezzél, ha megnyered kipróbálhatnánk a Coop-ot 😊
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
De este megnézem neked ha érdekel.
Érdekes mert a hadjárat elején nem volt ilyen gondom.
Persze a mesterséges intelligencia ügyességén/pontosságán ha jól látom, hogy nem látom nem lehet állítani.
Eredeti gondolom (Historical decals miatt is ...)

Próbáld meg az optionsban úgy beállítani, hogy nem választasz ki controllert ...
www.pcpilot.hu
Ha valaki tudna segíteni akkor annak örülnék😊
Az a helyzet hogy nem érzékeli a játék a joystickomat:S
Egy Saitek ST93-rõl van szó.
Elõre is kösz!
Üdv.:Ádám
Szóval ha sikerül, akkor oké, de sok segítséget ezügyben ne várj.
Yak-9 VS. Ju 87 WIN: Ju 87
WIN: Ju -87
Ez nagyon tetszik 😊