Wings Of Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Na hát akkor annak sok értelme van. :/

ez a lótuszos idõkbõl maradt még meg? hogy this is not a bug, this is a feature 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DummyBoy
Kipróbáltam ... Érdekes, de nekem sem ment a Trim ...

Egy ötlet: Nem lehet hogy a Trim csak biozony gépeken mûködik, bizonyos irányokba? (Bár próbáltam többet is...)

Utánajárok még kicsit ...

Ááááá ... eszembe jutott ... meg magtaláltam a topikját is ... Szóval "picit" balfaszul van megoldva a trim ... Az hogy folyamatosan nyomod a gombot az nem használ ... nyomogatni kell ... sokszor ... (Azt hogy ezt hogy sikerült kitalálni ... szerintem inkább bug mint feature ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Üdv!

Légyszi segítsetek! Beállítottam kézzel a Joyt, de a körbenézegetést nem tudom! Mikor billegetem a 8 irányú gombot nem reagál rá!
A másik: a Hornet's nest küldetésnél ezer gépet levadászok az éjszakában, de mindig azt írja, hogy buktam, mert egy transzport odaért! Ott mi a francot kell csinálni?

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Balumann
Nekem alapból semmi nem volt beállítva a joystickon automatikusan, azt meg csak késõbb vettem észre, hogy külön rá lehet menni a profilban a joystickokra, de én ezeket kézzel állítottam. Trimekre nem állítottam semmit, csak most így utólag próbából, úgy hogy gomb + stick. Annyira nem húz egyébként oldalra, tehát csak picit kell a bottal korrigálnom, hogy egyenesen repüljek, de ha középre engedem a botot (hosszú távon azért kicsit fárasztó úgy tartani, ha messzebbre kell repüni) elkezd elõrebukni vagy emelkedni (sebességtõl függõen) szép lassan és balra elkanyarodni (utóbbit eleve nem értem, mivel ha ellenkezõ irányba repülök akkor is balra dõl, és eddig mind az 5 misszióban amit átvittem xD).
Gondoltam joystick hibára, hogy egy kicsit balra kerül a közép, de a deadzone meg a smoothless vagy mi állítgatásával is ez van (nameg Black Shark és IL-2 St 1946 -ban nem érzek ilyen problémát).

Sanyo
Nem lehet, hogy valamelyik axis automatikusan a trimmre van beállítva? Nálam ez volt a gond, kegyetlenül jobbra kellett taposnom a pedált, hogy a gép egyátalán egyenesen menjen. Aztán ránéztem a G940 trim tekerõire, és egyik sem volt középen. Beállítottam, azóta zsír. 😊

Nézd meg a controls beállításoknál, és ha szükséges, akkor vedd ki a trim állítási lehetõséget, ezt hagyd meg a gomboknak.

www.pcpilot.hu

Balumann
Okés, elõre is köszi! Egyébként valami trükk is jól jönne, hogy esetleg hogy tudnám valahogy "memorizálni" a joystick helyzetét, hogy a játék úgy vegye mintha úgy tartanám, mert nekem egy Logitech 3D -m van, és a sticket rugó visszarántja mindig középre ugye. IL-2 Sturmovik -ban tudtam egyenesen repülni szim módban (persze ha nem volt vihar) trimek nélkül, de itt ha elengedem a kart, egybõl elkezdi fölemelni vagy lefele fordítani az orrát és elkanyarodik balra.

DummyBoy
Nem tudom ... Sorry, eléggé nem van idõm mostanában ... amint lesz egy kicsi, megnézem neked!

Balumann
Ja igen, tényleg csak az axisok mûködnek (bár a fordulás nem akar), beállítottam egy joy gombra + stick, de hát nem marad úgy ugye sajna, elengedem a gombot visszamegy középre. Vagyis a szimulátor módban a trimet csak akkor lehe használni, ha tényleg külön tengely van erre a joystickon? :/

DummyBoy
A Trim gomb az csak Árkád módban mûködik asszem ... Szim módban lehet axis-okat beállítani Trim-nek, gombokkal még nem próbáltam, de megnézem ha lesz rá idõm ...

Balumann
Lehet, hogy hülye kérdés, de meg tudnátok mondani, hogy hogy a fenébe kell ebbe a trimeket "beállítani"? Van egy trim gomb, elõször feltételeztem, hogy kb. úgy mûködik mint Black Sharkban, lenyomom és joyyal ahogy beállítom az irányt úgymarad, de itt nem marad úgy. Be lehet állítani mindegyiket gombra is, pl. az emelkedés/csökkenést, folyamatosan kanyarodik fölfele a gép, lenyomom a trim lefelét és az így mûködik is, de amint elengedem vissza is áll :I

DummyBoy
Majd szorítok 😊

Én sem nyertem még semmit, de tegnap este szépen megiszogattam 2 sört és mind a kettõvel nyertem egy korsó másikat ... (Ahelyett hogy kocsit nyertem volna xD )

LeonSilver
Szerinted?Én voltam az elsõ beküldõ 😉
Jó lenne szert tenni rá de el kell, hogy keserítselek Dummy.Még soha semmit nem nyertem 😄 Még ilyen szar kaparós bizbaszon se!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Erre voltam kiváncsi 😊

Akkor ezt sajna skippeljük!

A többieknek meg hajrá!

@Leon: Tényleg Papa, nevezzél, ha megnyered kipróbálhatnánk a Coop-ot 😊

Sanyo
Semmi sem tiltja, de örülnék ha olyan nyerné, akinek még nincs meg. 😊

www.pcpilot.hu

Nagyon nagy!!! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nagy 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Mekkora pofátlanság úgy nevezni, hogy az embernek már van eredetije?

samsung123
<#eljen><#worship>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Most végeztem a videókkal, már csak a szövegen finomítok, pár nap és indulhat a nyereményjáték. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Nem néztem mostanában, régebben voltak többen, de mostanában inkább aki van az Árkád módban repül ... Simulator host nem nagyon van ... Coop meg semmi ...

De este megnézem neked ha érdekel.

Szóval nem tolják a multit?<#ticking>

DummyBoy
Adna, ha lenne ... De sajna mostanában üres a lobby 😞

Gondolkodom a játék megvételén.De nem tudom,ad-e a multi valamennyi pluszt a single-höz?

Sanyo
Nálam is maradnak a beállítások.

www.pcpilot.hu

Adam II
Nem rossz ez a játék de most tartok a szicíliai küldetéseknél és az AI egyszerûen elviselhetetlenné teszi minden nehézségi fokozaton. Tökmindegy milyen taktikát használok 5 Messer mindig szarrá lõ, nekem küszködnöm kell, hogy eltaláljam õket õk meg tökmindegy, hogy cikázok, jojózok szinte azonnal kilõnek egy röpke kis sorozattal. Sajnos a baráti AI nem ilyen hatékony.
Érdekes mert a hadjárat elején nem volt ilyen gondom.
Persze a mesterséges intelligencia ügyességén/pontosságán ha jól látom, hogy nem látom nem lehet állítani.

helpWOP09
OFF!:

Valaki játszott már a Left 4 Dead 2 -vel?

Yak-9 VS. Ju 87 WIN: Ju 87

DummyBoy
Hmmm ... ez érdekes ... Nálam nem csinál ilyet ...

Eredeti gondolom (Historical decals miatt is ...)

Adam II
Minden alkalommal beállítom, hogy a mûszarfal legyen az alapméretezett nézet de amikor ismét elindítom a játékot mindig visszaállítja tps nézetre és a historical decals-t is lekapcsolja. Ez miért van?

ez van
LeonSilver
Remélem majd a te munkádat is vatikáni valutában fogják fizetni.

kösszi azért de én nem fizetek egy ft-se még keresgélek
LeonSilver

DummyBoy
Steam-es verziót nem ismerem, de a Yuplay-esnél fizetés után megjelenik a My Purchases menünél, csak rá kell nyomni hogy "Show Code"! <#integet2>

Helló meg tudja adni vki az aktiváló kodót
DummyBoy
Hogyhogy nem érzékeli? Nincs benne a listában? Mert ott gyárilag sem szerepel ...

Próbáld meg az optionsban úgy beállítani, hogy nem választasz ki controllert ...

DummyBoy
<#integet2> <#eljen>

Sanyo
Kb. pénteken indul egy Wings of Prey nyereményjáték, aki szeretne egy eredeti dvd-t nyerni, idõnként nézzen be. 😊

www.pcpilot.hu

Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni akkor annak örülnék😊
Az a helyzet hogy nem érzékeli a játék a joystickomat:S
Egy Saitek ST93-rõl van szó.
Elõre is kösz!
Üdv.:Ádám
helpWOP09
Na, mivan? Kihaltatok?

helpWOP09
nem is mondtam... és kössz!

DummyBoy
Én drukkolok ... De itt nincs Warez ...

Szóval ha sikerül, akkor oké, de sok segítséget ezügyben ne várj.

helpWOP09
patr - part

helpWOP09
Végre! Találtam egy oldalt, ahol letudom tölteni, igaz patr -okban (rem tudjátok mi az) és ha kész a letöltés, drukkoljatok ,hogy jó legyen! Thanks! 😉

helpWOP09
mért, nem?

LeonSilver
Yakolev -9 VS. Junkers JU -87
WIN: Ju -87

Ez nagyon tetszik 😊

helpWOP09
Ki vitte már végig a Wings -et?

Sanyo
Óh, azok a félelmetes Thargoid ûrhajók... 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Jó kis E.L.I.T.E. 😊 Meghallom a Kék Duna keringõt valahol akkor mindig elkap a nosztalgikus láz ...

A telefonomon most is fentvan, de még bugos kicsit, bohóckodnom kell a billentyûzettel 😊