768
  • Sanyo
    ...a cikk hozzászólásaiban. :)
  • Sanyo
    Itt leírtam amit a yuplay fórumban írtak a telepítés menetéről.
  • Gerelye01
    cső all! azt akarom kérdezni hogy hogyan kell alkalmazni ezt a skinkitet? mert ugyebár én telepítettem behúztam a játék mappájába de semmi válzozás...
    valaki esetleg tudna helpingelni?
  • Sanyo
    Szia! Nagyon kevés a szöveg benne, hol akadtál el, mi az ami nem megy?
  • Clidey
    Magyaros WoP? Úgy érted makói hagyma meg pirospaprika? LOL!
  • LeonSilver
    Azt nem de végigjáccccás van hozzá. Meg örökélet csit a gémpokivördön.
  • HUNter Örni
    Helló!
    Tud valaki ehhez játékhoz magyarosítást?
  • DummyBoy
    Ha elindítod a protect.exe-t akkor felajánlja ...

Ezek a SF-os proggik úgy működnek, hogy magát a játékot végtelenszer újra lehet installálni, ha mellette marad a WIN ...

Ha Win reinstall van akkor elvesznek a SF bejegyzések is, emiatt előtte deaktiválni kell, majd újraaktiválni ...

Ha ezt elfelejted akkor csak normál aktiválás lehet. Normál aktiválás kell ha a HW összetevők (CPU pl, vagy hasonlók) változnak a gépben.

Asszem van 3 normál aktiválási lehetőség meg aktiválásonként 8 deaktiválás (Ebben nem vagyok tuti ...)

HA a 3 elfogy akkor pedig lehet új kódot igényelni.
  • Gascan #640
    szerintem ha uninstalálod elvileg fel kéne ajánlania .. amúgy 3x lehet instalálni deaktiválás nélkül ha jól tudom
  • ChuckYeager
    Hogyan kell?
    Meg még az eredeti Silent Hunter 5-re lennék kíváncsi!
  • DummyBoy
    Szia!

Igen, deaktiválni kell.
  • ChuckYeager
    Üdv.Szertnék egy friss Win7-et telepíteni(32bitről 64bitre)
    Kell-e valamilyen deaktíválást csinálnom,vagy valamit az eredeti Wings of Prey-emel???
  • Kareszmo
    Üdvözletem mindenkinek!
    Na én leszedtem ezt a játékot a Vitality féle töréssel és az 1.0.3.2-es verzióra hoztam fel, de mikor elindítom beadja a betöltő képernyőt majd kilép és itt vége....
    Tud valaki segíteni?
  • DummyBoy
    Újabb 2 skin template pack:

[URL=http://yuplay.com/story.php?title=Skin-templates-%232-Wings-Prey]Skin Template pack #2[/URL]

[URL=http://yuplay.com/story.php?title=Skin-templates-%23-3-Wings-Prey]Skin Template Pack #3[/URL]
  • DummyBoy
    Én otthagytam éjszakára :)

Viszont fasza, hogy megcsinálták a toolokat, de semmi rídmi nem volt mellé, hogy hogyan kell menteni, van-e valami kritérium, stb ...

Na mindegy, asszem nekiállok valami jó kis magyar skinnek ha lesz időm :)
  • Sanyo
    Majdnem 3 órát ment a telepítés...
  • DummyBoy
    Semmi gond :) Nem akartalak beelőzni, de így sikerült :)
  • Sanyo
    Most tudtam csak írni róla, köszi. :)
  • DummyBoy
    Aki esetleg ingerenciát érez a skinezgetéshez annak itt egy kis meglepi:

Skin Tools for WOP

Skin Templates for WOP (La-7, Hurricane MK.II, Fw 190 A-5, Bf 109 G-2, Spitfire Mk IIb. )

A többi template is érkezik szépen sorban, valamint todace szerint októberben nagy meglepi jön :)
  • Prince23
    Hungamer teszt 89/100
  • Papa01 #628
    Neveztem, de Fortunának nem én voltam a választottja.. :)
  • LMNO
    Eladó egy eredeti dobozos, hibátlan állapotú Wings of Prey PC játék
    Érdeklődni pü-ben lehet
  • samsung123
    igen! a FOV-ot kell állitani azaz nagyobb lesz a látószöged, szerintem reálisabb is igy. asszem ugy van van irva hogy kamera zoom de, ha kipróbálod a bill kiosztásnál azt a 2-3 fajta kamerakezelést valamelyik közül jó lesz. sorry a nem pontos válszért
  • lac coo
    Hello !

Arra van valami mód, hogy műszerfal nézetben kicsit hátrébb toljam a nézőpontot ???

THX !
  • zozox333
    Igen sikerült, rögtön másnap! A kötelékem aktív segítségével! (előtte nem kapcsoltam, hogy ők is ott vannak )
    Az egyik csoportra ráküldtem őket, a másikat meg én nyírtam, így leküzdtük a 3 vagy 4 hullámot és kész!
  • laguna028
    És azt a pályát is sikerült megcsinálni?Én is elakadtam benne,ha vkinek van infója róla?!
    köszi
  • DummyBoy
    Gratula!
  • samsung123
    Mi is GRATULÁLUNK!
  • Sanyo
    Gratulálok a "totyo94" email címmel rendelkező játékosnak, ő nyerte a Wings of Prey dvd-t. :)
  • zozox333
    OK! Rájöttem, sikerült beállítani! :D
  • Balumann
    Na hát akkor annak sok értelme van. :/
  • Gascan #617
    ez a lótuszos időkből maradt még meg? hogy this is not a bug, this is a feature :)
  • DummyBoy
    Kipróbáltam ... Érdekes, de nekem sem ment a Trim ...

Egy ötlet: Nem lehet hogy a Trim csak biozony gépeken működik, bizonyos irányokba? (Bár próbáltam többet is...)

Utánajárok még kicsit ...

Ááááá ... eszembe jutott ... meg magtaláltam a topikját is ... Szóval "picit" balfaszul van megoldva a trim ... Az hogy folyamatosan nyomod a gombot az nem használ ... nyomogatni kell ... sokszor ... (Azt hogy ezt hogy sikerült kitalálni ... szerintem inkább bug mint feature ...)
  • zozox333
    Üdv!

Légyszi segítsetek! Beállítottam kézzel a Joyt, de a körbenézegetést nem tudom! Mikor billegetem a 8 irányú gombot nem reagál rá!
    A másik: a Hornet's nest küldetésnél ezer gépet levadászok az éjszakában, de mindig azt írja, hogy buktam, mert egy transzport odaért! Ott mi a francot kell csinálni?
  • Balumann
    Nekem alapból semmi nem volt beállítva a joystickon automatikusan, azt meg csak később vettem észre, hogy külön rá lehet menni a profilban a joystickokra, de én ezeket kézzel állítottam. Trimekre nem állítottam semmit, csak most így utólag próbából, úgy hogy gomb + stick. Annyira nem húz egyébként oldalra, tehát csak picit kell a bottal korrigálnom, hogy egyenesen repüljek, de ha középre engedem a botot (hosszú távon azért kicsit fárasztó úgy tartani, ha messzebbre kell repüni) elkezd előrebukni vagy emelkedni (sebességtől függően) szép lassan és balra elkanyarodni (utóbbit eleve nem értem, mivel ha ellenkező irányba repülök akkor is balra dől, és eddig mind az 5 misszióban amit átvittem xD).
    Gondoltam joystick hibára, hogy egy kicsit balra kerül a közép, de a deadzone meg a smoothless vagy mi állítgatásával is ez van (nameg Black Shark és IL-2 St 1946 -ban nem érzek ilyen problémát).
  • Sanyo
    Nem lehet, hogy valamelyik axis automatikusan a trimmre van beállítva? Nálam ez volt a gond, kegyetlenül jobbra kellett taposnom a pedált, hogy a gép egyátalán egyenesen menjen. Aztán ránéztem a G940 trim tekerőire, és egyik sem volt középen. Beállítottam, azóta zsír. :)

Nézd meg a controls beállításoknál, és ha szükséges, akkor vedd ki a trim állítási lehetőséget, ezt hagyd meg a gomboknak.
  • Balumann
    Okés, előre is köszi! Egyébként valami trükk is jól jönne, hogy esetleg hogy tudnám valahogy "memorizálni" a joystick helyzetét, hogy a játék úgy vegye mintha úgy tartanám, mert nekem egy Logitech 3D -m van, és a sticket rugó visszarántja mindig középre ugye. IL-2 Sturmovik -ban tudtam egyenesen repülni szim módban (persze ha nem volt vihar) trimek nélkül, de itt ha elengedem a kart, egyből elkezdi fölemelni vagy lefele fordítani az orrát és elkanyarodik balra.
  • DummyBoy
    Nem tudom ... Sorry, eléggé nem van időm mostanában ... amint lesz egy kicsi, megnézem neked!
  • Balumann
    Ja igen, tényleg csak az axisok működnek (bár a fordulás nem akar), beállítottam egy joy gombra + stick, de hát nem marad úgy ugye sajna, elengedem a gombot visszamegy középre. Vagyis a szimulátor módban a trimet csak akkor lehe használni, ha tényleg külön tengely van erre a joystickon? :/
  • DummyBoy
    A Trim gomb az csak Árkád módban működik asszem ... Szim módban lehet axis-okat beállítani Trim-nek, gombokkal még nem próbáltam, de megnézem ha lesz rá időm ...