768
  • Gascan #568
    ezzel még én is toltam 12 éves koromban... annak már 12 éve :D
  • Her Laca
    Te Leon! Nekem megvan ,ez nem működne a mai gépeken?
    Gebedjek meg, megkeresem a cd-t és megpróbálom feltelepíteni.
  • Her Laca
    Igen Nathan Zachary :) Állítólag csinálnak valami 2.részt . De lehet csak Xboxra ezt nem tudom,de az biztos ha lenne pc re az elsők között lennék aki rohanna a boltba:)
  • LeonSilver
    Ehh a faxba.E.L.I.T.E. Lassan kidobom a picsába ezt a rohattt usb-s billentyűt.Nagyon ótvar.
  • LeonSilver
    Lacaaaaaaaaaaaaaa!! Az egyik legjobb játék volt amivel valaha is játszottam a cirka 26 év alatt!!
    Nálam a c64-es E.L.I.E. után ez a második kedvenc!
    Semmit sem kellene vele csinálni csak a grafot felturbózni maira és kiadni, hogy menjen a mai gépeken.Szerintem kasszasiker lenne.
  • Her Laca
    Kis kedvcsináló:)
  • Her Laca

Ezek a fegyverek:)) 88 as a hasa alatt de lehet van az 120 as is:)
  • Her Laca

Ez kell neked! Szerintem a legjobb repülős játék a világon:))
    Én imádtam,lehet elő is veszem megint:D
  • helpWOP09
    szellemes... kösz, de van egy jobb oldal, de nem linkelem be, mert nem ide való... :D
  • LeonSilver
    " és én nemértem nagyon az angolt mit ír ki..."

• helpWOP09
    mégis minek?
  • LeonSilver
    Használd egészséggel.
  • helpWOP09
    a WOP nagyon nehéz szimulátor módban, mert vmiért mindig átfordul, és lezuhanok, és én nemértem nagyon az angolt mit ír ki...
  • samsung123
    Hát figyel..mivel az egy full árkád játék, könnyeb az irányítása is..de tény, hogy a singel küldetései nagyon hangulatosak, és változatosak(én is szerettem)..más kérdés a valóságszerűség(óriás ceppelin, vonatüldözés stb..) de tényleg jók a küldi. Más kérdés hogy ,WOP nem a küldetéseiben van a lényeg! hanem az egymás elleni harcban online botkománnyal...

az meg hogy kinek mi a játékélmény szubjektív. valakinek az ha 10 perc alatt lelő csukottszemmel 30 ellenséges gépet, első leüélre és örül, vagy hogy repül 20percet a célig kilő két-három sorozatot, jó estben eltalál vamit, vagy nem zuhan le, szépen hazarpül és lerakja gépet, de ehhez felszereltség(botkormány, trackIR, nagy monitor stb..) idő és gyakorlás kell. Valakinek ez a játékélmény csak mire ez előjöjjön sok kudarc és gyakorlás kell. Kinek mi. Ezért vannak árkád és szimulátor játékok, hogy lehessen válsztani. a Wop a kettő közöt van.
  • helpWOP09
    http://www.youtube.com/watch?v=yD_cKXgLRZI

OFF! Most nemazért, de sztem a Blazing Angels 2: Secret Mission jobb játékélményt idéz elő, mint a Wings of Prey! De ez az én véleményem!
  • helpWOP09
    Blazing Angels 2! Nézzétek meg...
  • LeonSilver
    Ez ebből a szempontból lényegtelen ha csak nem ironikus próbáltál lenni.
  • helpWOP09
    am sztem a Ju-87 -es a legerősebb... de lehet hogy tévedek...
  • helpWOP09
    én Thomson 1928 -ra gondoltam...
  • LeonSilver
    Meglepődnék elég erősen ha a Stuka Thomson stukkerekkel lett volna szerelve.
    MG 17 meg 81 volt rajtuk.A G jelűn meg Flak 18.
  • helpWOP09
    Azért az elég durva a Ju-87 -esnél hogy ott ül hátul egy másik és az lövöldözik egy thomhsonnal...
  • helpWOP09
    minél többet látok a gemből, annál jobban kell...
  • helpWOP09
    de lehet belső is...
  • DummyBoy
    Itt nézelődj :)
  • helpWOP09
    Valaki rakna képeket a me-163 -asról? Lehetőleg külsőnézet legyen! Thanks!
  • samsung123
    BF109
  • samsung123
    sok mindent be lehet állítgatni rajta....kb az il2 árkádosítva....de a jobbik fajtából, a legjobb repmodellel és garfikával ellátott ÁRKÁD repülős játék. kb tömören ennyi (de lehet ez sokaknak ennek az irányítása is gondot okoz, szimnek is tünhet)

ui: ajánlott a botkormány és minden segítség kikapcsolása, mert ezek nélkül nagyban veszít a játékélményből!!!
  • LeonSilver
    Van 540 hsz, a lényeg benne van.Olvass kicsit vissza és ha konkrét kérdésed van akkor tedd fel.
    Szerintem.
  • steweee
    ez mennyire árkádos játék _? nem igazán gagyit keresek, de vmi olyat ahol földi halandó is tud kicsit repkedni kedvére joyjal, meg kis harc persze :):)

az il2 topicból irányítottak ide

vki mondana keveset a játékról ?
  • helpWOP09
    :D Melyik gépet szereted? én a Yak-9
  • samsung123
    Nm. én mostanában a gép ellen repülgetek(kuldetés nélkül 1v1 be vagy 2,3v1be)..bár a küldiket is végig kellene már vinnem, ha már 1x megvan a játék:)
  • helpWOP09
    Nagyon kösssz! Akk asszem a cdgalaxis marad, hacsak apám nem -e veszi meg... Am rakjatok már fel valami jó képet! Pl. a legjobb küldetésekről! Olyan üres ez a topik...
  • samsung123
    A STEAM az egy progi azaz egy rendszer amin keresztül vásárolhatsz letölthető formában játékokat kb 3000-4000forintnak megfeleő dollárba kerül. kérj meg esteleg valakit akinek van bankártyája(apu, anyu) hogy vegye meg neked.

vagy bemész bármelyik boltba, (médiamark, teszkó) vagy neten a cdgalaxis.hu -is forintért(házhozviszik és kézpénzben kifizeted) megveheted 7000 ezerért(ITT SAJNA NINCS AKCIÓ).
  • helpWOP09
    figyu: 13 éves vagyok! Nekem honnan lehetne bankártyám? És milyen bolt, milyen dobozos? Tudom hogy idegesítő , de amatőr vagyok az ilyenekhez...
    Csak érdeklődök! És hálás vagyok mindenkinek aki segít ez ügyben! Thanks!
  • samsung123
    őőő...ez steam...digitális, ha rendelkezel megfelő bankártyával vásárolhatsz...de boltba se drága a dobozos. vagy iróniával kérdezed?
  • helpWOP09
    láttam... de házhoz jön? és forintal is lehet fizetni?
  • samsung123
    FÉLÁRON A STEAM-en!!!!
  • helpWOP09
    nekem am ax. 1440x900 de 7600GT -m van... 512mb 2GB RAM 6.12 Ghz 500GB HDD
  • Gascan #530
    1680*1050.. megy simán nekem
  • LeonSilver
    1680*1050