768
-
Gascan #568 ezzel még én is toltam 12 éves koromban... annak már 12 éve :D -
#567 Te Leon! Nekem megvan ,ez nem működne a mai gépeken?
Gebedjek meg, megkeresem a cd-t és megpróbálom feltelepíteni. -
#566 Igen Nathan Zachary :) Állítólag csinálnak valami 2.részt . De lehet csak Xboxra ezt nem tudom,de az biztos ha lenne pc re az elsők között lennék aki rohanna a boltba:) -
#565 Ehh a faxba.E.L.I.T.E. Lassan kidobom a picsába ezt a rohattt usb-s billentyűt.Nagyon ótvar. -
#564 Lacaaaaaaaaaaaaaa!! Az egyik legjobb játék volt amivel valaha is játszottam a cirka 26 év alatt!!
Nálam a c64-es E.L.I.E. után ez a második kedvenc!
Semmit sem kellene vele csinálni csak a grafot felturbózni maira és kiadni, hogy menjen a mai gépeken.Szerintem kasszasiker lenne. -
#563 Kis kedvcsináló:)
-
Ezek a fegyverek:)) 88 as a hasa alatt de lehet van az 120 as is:) -
Ez kell neked! Szerintem a legjobb repülős játék a világon:))
Én imádtam,lehet elő is veszem megint:D -
#560 szellemes... kösz, de van egy jobb oldal, de nem linkelem be, mert nem ide való... :D -
#559 " és én nemértem nagyon az angolt mit ír ki..."
-
#558 mégis minek? -
#557 Használd egészséggel. -
#556 a WOP nagyon nehéz szimulátor módban, mert vmiért mindig átfordul, és lezuhanok, és én nemértem nagyon az angolt mit ír ki... -
#555 Hát figyel..mivel az egy full árkád játék, könnyeb az irányítása is..de tény, hogy a singel küldetései nagyon hangulatosak, és változatosak(én is szerettem)..más kérdés a valóságszerűség(óriás ceppelin, vonatüldözés stb..) de tényleg jók a küldi. Más kérdés hogy ,WOP nem a küldetéseiben van a lényeg! hanem az egymás elleni harcban online botkománnyal...
az meg hogy kinek mi a játékélmény szubjektív. valakinek az ha 10 perc alatt lelő csukottszemmel 30 ellenséges gépet, első leüélre és örül, vagy hogy repül 20percet a célig kilő két-három sorozatot, jó estben eltalál vamit, vagy nem zuhan le, szépen hazarpül és lerakja gépet, de ehhez felszereltség(botkormány, trackIR, nagy monitor stb..) idő és gyakorlás kell. Valakinek ez a játékélmény csak mire ez előjöjjön sok kudarc és gyakorlás kell. Kinek mi. Ezért vannak árkád és szimulátor játékok, hogy lehessen válsztani. a Wop a kettő közöt van. -
#554 http://www.youtube.com/watch?v=yD_cKXgLRZI
OFF! Most nemazért, de sztem a Blazing Angels 2: Secret Mission jobb játékélményt idéz elő, mint a Wings of Prey! De ez az én véleményem! -
#553 Blazing Angels 2! Nézzétek meg... -
#552 Ez ebből a szempontból lényegtelen ha csak nem ironikus próbáltál lenni. -
#551 am sztem a Ju-87 -es a legerősebb... de lehet hogy tévedek... -
#550 én Thomson 1928 -ra gondoltam... -
#549 Meglepődnék elég erősen ha a Stuka Thomson stukkerekkel lett volna szerelve.
MG 17 meg 81 volt rajtuk.A G jelűn meg Flak 18. -
#548 Azért az elég durva a Ju-87 -esnél hogy ott ül hátul egy másik és az lövöldözik egy thomhsonnal... -
#547 minél többet látok a gemből, annál jobban kell... -
#546 de lehet belső is...
-
#545 Itt nézelődj :) -
#544 Valaki rakna képeket a me-163 -asról? Lehetőleg külsőnézet legyen! Thanks! -
#543 BF109 -
#542 sok mindent be lehet állítgatni rajta....kb az il2 árkádosítva....de a jobbik fajtából, a legjobb repmodellel és garfikával ellátott ÁRKÁD repülős játék. kb tömören ennyi (de lehet ez sokaknak ennek az irányítása is gondot okoz, szimnek is tünhet)
ui: ajánlott a botkormány és minden segítség kikapcsolása, mert ezek nélkül nagyban veszít a játékélményből!!! -
#541 Van 540 hsz, a lényeg benne van.Olvass kicsit vissza és ha konkrét kérdésed van akkor tedd fel.
Szerintem. -
steweee #540 ez mennyire árkádos játék _? nem igazán gagyit keresek, de vmi olyat ahol földi halandó is tud kicsit repkedni kedvére joyjal, meg kis harc persze :):)
az il2 topicból irányítottak ide
vki mondana keveset a játékról ? -
#539 :D Melyik gépet szereted? én a Yak-9 -
#538 Nm. én mostanában a gép ellen repülgetek(kuldetés nélkül 1v1 be vagy 2,3v1be)..bár a küldiket is végig kellene már vinnem, ha már 1x megvan a játék:) -
#537 Nagyon kösssz! Akk asszem a cdgalaxis marad, hacsak apám nem -e veszi meg... Am rakjatok már fel valami jó képet! Pl. a legjobb küldetésekről! Olyan üres ez a topik... -
#536 A STEAM az egy progi azaz egy rendszer amin keresztül vásárolhatsz letölthető formában játékokat kb 3000-4000forintnak megfeleő dollárba kerül. kérj meg esteleg valakit akinek van bankártyája(apu, anyu) hogy vegye meg neked.
vagy bemész bármelyik boltba, (médiamark, teszkó) vagy neten a cdgalaxis.hu -is forintért(házhozviszik és kézpénzben kifizeted) megveheted 7000 ezerért(ITT SAJNA NINCS AKCIÓ). -
#535 figyu: 13 éves vagyok! Nekem honnan lehetne bankártyám? És milyen bolt, milyen dobozos? Tudom hogy idegesítő , de amatőr vagyok az ilyenekhez...
Csak érdeklődök! És hálás vagyok mindenkinek aki segít ez ügyben! Thanks! -
#534 őőő...ez steam...digitális, ha rendelkezel megfelő bankártyával vásárolhatsz...de boltba se drága a dobozos. vagy iróniával kérdezed? -
#533 láttam... de házhoz jön? és forintal is lehet fizetni? -
#532 FÉLÁRON A STEAM-en!!!! -
#531 nekem am ax. 1440x900 de 7600GT -m van... 512mb 2GB RAM 6.12 Ghz 500GB HDD -
Gascan #530 1680*1050.. megy simán nekem -
#529 1680*1050