Wings Of Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Szeretném majd a késõbbiekben megvenni a játékot csak elõtte meg szerettelek volna kérdezni benneteket, hogy tényleg olyan macerás ez az interneten aktiválni meg offlinban játszani meg ilyenek mert nem értek hozzá. Válaszotokat elõre is köszönöm
Sanyo
Megjelent az 1.0.3.3 patch.

www.pcpilot.hu

lac coo
A javításokkal kikerült a replay-bõl a kamera változtatás lehetõség???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

5 euró még 10 órán át steamen

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Lunki88
Multiban is élvezhetõ a játék? Videók alapján tetszetõs.
Ma 5 euró a STEAM-en.

Köszi a 6 dolcsi belefér, pláne ha online is repkedhetek. 😊

És mond csak, tudsz segíteni a tranzakció lebonyolításához?
Mert nem tudok angolul és bankszámlám sincsen.
De HUF ból tudnék utalni vagy feladni még az se baj ha az utalási költség ugyanennyibe kerül . 😊
Nagyon kéne a segítség, mert anélkül nemtudok játszani! :'(

Üdv: Peti
lac coo
A motion blur sem ! 😊

DummyBoy
Indításkor az Advanced Setttingsben van pár dolog, de nekem csak a Motion Blur, a Haze és a Vignette van kikapcsolva (Ebbõl a Haze és a Vignette az tuti nem ez ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

lac coo
Valami configban esetleg nem lehet állítgatni ?

DummyBoy
Bloom-ot kapcsold ki próbaképp ...

lac coo
Pilótafülke nézetben lehet valahogy csökkenteni a HDRI-t?
Nagyon zavaró, hogy ha az ég felé repülök semmit nem látok, nyilván videokártya és driver függõ is a dolog , de nagyon eltúlozva jelenik meg nálam 😞

Köszi, akkor megnézem ezt a 6 dolláros befektetést 😉

DummyBoy
Én yuplay-en vettem anno, viszont Steames cuccom nincs, ezért nem tudom hozzá hasonlítani ...

Nincs semmilyen negatív tapasztalatom velük, a yuplay kliens nem indul automatikusan mint a steam, hanem a játékkal indul, és kész.

Néha frissül, tudsz vele pár dolgot csinálni (Accountot megnézni, ilyenek, oldalra ugrani), de nem szoktam vele foglalkozni. Mivel nem sok vizet zavar, ezért nem sok gond van vele 😊 Fel sem tûnik, hogy fut ...

A Yuplay-jel mik a tapasztalatok? Steam-et már régóta használom, ugyanúgy mûködik ez is?

Kicsit ódzkodom már ezektõl a platformoktól, mert kezd mindennek fészbuk íze lennie... azt meg nem szeressem.

DummyBoy
A válasz a kérdésedre pontosan 6 dollár <#integet2>

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

Letöltöttem a torrentrõl a Wings of Prey játékot, feltelepítettem és letöltöttem a crack fájlt is hozzá amibõl a telepítéskor beállított Englis nyelvnek megfelelõ mappa tartalmát bemásoltam( felülírva azt amit az eredeti telepítõ rakott fel). Viszont amikor indítani akartam a játékot a crack ikonnal, akkor elég gyúnyán lehordott, hogy ejnye bejnye megbütykölted a játékot!?

SZóval nem megy a crackel a játék. Viszont ha nem Crackelem fel akkor szériaszámot kér és az nekem nincs. 😞((

Valaki megtudná mondani mi lehet a hiba?
Vagy hogy mint kell feltelepíteni.

És még egy kérdés Crackelt játékkal tudok majd Online játszani??

Köszi mindenkinek és Kellemes Ünnepeket!
Üdv: Peti

Sanyo
.tga kiterjesztésû skineket esetleg tudna szerezni nekem valaki? 😄

http://www.box.net/shared/fcre4nqven innen szedtem le egy-kettõt de ez mikevés... ugyanazok a repülõk ismétlõdnek...kéne valami változatosság

meg ha már ittvok azokat a psd kiterjesztésü skineket hogy lehet alkalmazni...vagy azt hogy kell átalakitani hogy jó legyen?
mert azokat is szedtem le de nemtom hogy mit kezdjek a psd-vel...tga-t vágom de ezt...
hali köszi a segítséget megvan már 😄 =)
Sanyo
...a cikk hozzászólásaiban. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Itt leírtam amit a yuplay fórumban írtak a telepítés menetérõl.

www.pcpilot.hu

csõ all! azt akarom kérdezni hogy hogyan kell alkalmazni ezt a skinkitet? mert ugyebár én telepítettem behúztam a játék mappájába de semmi válzozás...
valaki esetleg tudna helpingelni?
Sanyo
Szia! Nagyon kevés a szöveg benne, hol akadtál el, mi az ami nem megy?

www.pcpilot.hu

Clidey
Magyaros WoP? Úgy érted makói hagyma meg pirospaprika? LOL!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

LeonSilver
Azt nem de végigjáccccás van hozzá. Meg örökélet csit a gémpokivördön.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Helló!
Tud valaki ehhez játékhoz magyarosítást?

DummyBoy
Ha elindítod a protect.exe-t akkor felajánlja ...

Ezek a SF-os proggik úgy mûködnek, hogy magát a játékot végtelenszer újra lehet installálni, ha mellette marad a WIN ...

Ha Win reinstall van akkor elvesznek a SF bejegyzések is, emiatt elõtte deaktiválni kell, majd újraaktiválni ...

Ha ezt elfelejted akkor csak normál aktiválás lehet. Normál aktiválás kell ha a HW összetevõk (CPU pl, vagy hasonlók) változnak a gépben.

Asszem van 3 normál aktiválási lehetõség meg aktiválásonként 8 deaktiválás (Ebben nem vagyok tuti ...)

HA a 3 elfogy akkor pedig lehet új kódot igényelni.

szerintem ha uninstalálod elvileg fel kéne ajánlania .. amúgy 3x lehet instalálni deaktiválás nélkül ha jól tudom

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Hogyan kell?
Meg még az eredeti Silent Hunter 5-re lennék kíváncsi!
DummyBoy
Szia!

Igen, deaktiválni kell.

Üdv.Szertnék egy friss Win7-et telepíteni(32bitrõl 64bitre)
Kell-e valamilyen deaktíválást csinálnom,vagy valamit az eredeti Wings of Prey-emel???
Üdvözletem mindenkinek!
Na én leszedtem ezt a játékot a Vitality féle töréssel és az 1.0.3.2-es verzióra hoztam fel, de mikor elindítom beadja a betöltõ képernyõt majd kilép és itt vége....
Tud valaki segíteni?
DummyBoy
Újabb 2 skin template pack:

Skin Template pack #2

Skin Template Pack #3

DummyBoy
Én otthagytam éjszakára 😊

Viszont fasza, hogy megcsinálták a toolokat, de semmi rídmi nem volt mellé, hogy hogyan kell menteni, van-e valami kritérium, stb ...

Na mindegy, asszem nekiállok valami jó kis magyar skinnek ha lesz idõm 😊

Sanyo
Majdnem 3 órát ment a telepítés...

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Semmi gond 😊 Nem akartalak beelõzni, de így sikerült 😊

Sanyo
Most tudtam csak írni róla, köszi. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Aki esetleg ingerenciát érez a skinezgetéshez annak itt egy kis meglepi:

Skin Tools for WOP

Skin Templates for WOP (La-7, Hurricane MK.II, Fw 190 A-5, Bf 109 G-2, Spitfire Mk IIb. )

A többi template is érkezik szépen sorban, valamint todace szerint októberben nagy meglepi jön 😊

Prince23
Papa01
Neveztem, de Fortunának nem én voltam a választottja.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Eladó egy eredeti dobozos, hibátlan állapotú Wings of Prey PC játék
Érdeklõdni pü-ben lehet
samsung123
igen! a FOV-ot kell állitani azaz nagyobb lesz a látószöged, szerintem reálisabb is igy. asszem ugy van van irva hogy kamera zoom de, ha kipróbálod a bill kiosztásnál azt a 2-3 fajta kamerakezelést valamelyik közül jó lesz. sorry a nem pontos válszért

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

lac coo
Hello !

Arra van valami mód, hogy mûszerfal nézetben kicsit hátrébb toljam a nézõpontot ???

THX !

Igen sikerült, rögtön másnap! A kötelékem aktív segítségével! (elõtte nem kapcsoltam, hogy õk is ott vannak <#nevetes1> )
Az egyik csoportra ráküldtem õket, a másikat meg én nyírtam, így leküzdtük a 3 vagy 4 hullámot és kész!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

És azt a pályát is sikerült megcsinálni?Én is elakadtam benne,ha vkinek van infója róla?!
köszi
DummyBoy
Gratula!

samsung123
Mi is GRATULÁLUNK!<#taps><#eljen>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Sanyo
Gratulálok a "totyo94" email címmel rendelkezõ játékosnak, õ nyerte a Wings of Prey dvd-t. 😊

www.pcpilot.hu

OK! Rájöttem, sikerült beállítani! 😄

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64