768
  • Ischler79
    Azt nem tudom pontosan, hogy hol kell beállítanom, hogy ne az egérrel kelljen körülnéznem a cockpitben, hanem a nyolcirányú hat switch-csel.
    De akkor még keresgélek egy darabig...
  • Gascan #687
    mit nem tudsz pontosan? játékon belül kell találnod egy olyan menüt hogy joystick beállitások.. és ugyan úgy kell mintha bill-t állitanál
  • Ischler79
    Sziasztok!

Tök új vagyok a repülőszimulátorok világában, de nagyon bírom ezt a játékot!

Vettem egy elég alap Genius F23 joysticket, de nem tudom beállítani a hat switchre a kameranézetet. Valaki tud segíteni?
  • BPA102
    Még valami! Lehet DX nem megfelelő próbáld meg a legújabb DX-et feltenni
  • BPA102
    1. Wings.of.Prey-ViTALiTY
    2. Download Wings.of.Prey.Crackfix-ViTALiTY
    3. Telepíted a pactheket
    4. Crackeled

Láss csodát megy is :)
  • w77d
    szed le steam-ről vagy yuplay-ről, ott tuti verzió van :D
  • DummyBoy
    2 verzió is van ...

Vitality-s nem jó, Steam-es vagy yuplay-es kell hogy menjen :)
  • Narancs
    Hellász!
    Leszedtem a Vitality verziót, a mellékelt mappából felpakoltam a peccseket 1.0.32-ig, rányomtam a külön leszedett vitality cracfix-et, de a játék nem akar indulni. Odáig bejön, hogy Loading, aztán visszacsűr a windows-ba, azzal az üzenettel, hogy ,,acess.exe működése leállt".
    Mi lehet a gond? Visszakerestem, és itt a topikban is már előjött másnak is ez a hiba, de megoldást nem tudott rá senki anno. Remélem most máshogy lesz :) Segítsetek plz!

Gép:
    Athlon II 250
    2GB DDR2
    4850 Radeon
    Win7 Prof SP1
  • Gascan #680
    aha.. emlékszem asszem.. azt nem nehéz pedig megcsinálni csak tényleg az utánpotlás szállitokat kell leszedni .. azután pedig bombázni egy két célt és annyi..

a térképen figyeltem mindig hogy hol járnak a szállitmányok, asszem 1 és 2 ezer méteren .. este nehéz meglátni őket, én szimulátoron csináltam
  • shakwill
    Az alap ruszki kampányt csinálnám, de alapvetően nem értem a taktikát. A légi, vagy a földi céloknak van elsőbbsége? Mert hiába lövök le annyi gépet, hogy még Novotni is meginná velem a brudert, (annak ellenére hogy most ruszki vagyok) de mégis befuccsol a kampány, mert a Heinkelek végül ledobják az utánpótlást, oszt engem nem egy Messzer, hanem a guta trafál el a nagy ruszki égen...
  • Gascan #678
    ha ez luftwaffe misszi akkor azok közül én egyet se tudtam megcsinálni, pedig nem vagyok egy béna gyerek :D
  • shakwill
    Monnya' mán meg valaki, hogy a Radványi rák rossebbe lehet a Pitovnik pályán túljutni, mer' különben megrakom azt a rohadt jakot TNT-vel és nekirepülök a Kreml legmagasabb tornyának!
    Minnyá! visszaadom a lovagkeresztet, amit a Luftwaffe Commanderbe szógáltam meg.
    Aszta fűzfán fütyülő rézangyalát azilyen láma gémernek mint én vagyok!
  • samsung123
    Jó játék vegyétek! pont jó volt a CoD-ig!
  • Sanyo
    Most 50%-os Wings of Prey akció van a steamen.
  • DummyBoy
    Nyúz:

1: Todace szerint, aki általában a jó hírek hozója, ismét lesz valami bejelentés, amire csak "few weeks"-et kell várni.

WoP and 2011 topik

Ez tükörfordításban pár hét, developer-publisher tájm szerint viszont sajnos akármennyi lehet :(

2: Valami készül:

Community updates topik
  • Sanyo
    Nem játszottam végig, de itt azt írják, hogy a szállítógépeket kell még a céljuk elérése előtt lelőni. És lehetőleg minél gyorsabban. :)
  • Gascan #672
    ha nem érted a küldi célját miért nem nyomod be google forditóba?
  • bloodzoli
    Upsz a küldi neve kimaradt XD hornet's nest
  • bloodzoli
    Sziasztok!
    Én ennél a küldetésnél akadtam meg és nem tudom, hogy mit kell csinálni!
    Lelőttem már egy csomó gépet,keresőfényt,és már táborokat is bombázram és semmi mindig mission failed.
    Aki tud az segítsen légy szíves!
    Előre is köszönöm.
    bloodzoli
  • MerlinW
    Nem macerás, és múlt hónapban adták kiegészítővel együtt 1000 Ft-ért Steam-en:)
  • veterán
    Sziasztok! Szeretném majd a későbbiekben megvenni a játékot csak előtte meg szerettelek volna kérdezni benneteket, hogy tényleg olyan macerás ez az interneten aktiválni meg offlinban játszani meg ilyenek mert nem értek hozzá. Válaszotokat előre is köszönöm
  • Sanyo
    Megjelent az 1.0.3.3 patch.
  • lac coo
    A javításokkal kikerült a replay-ből a kamera változtatás lehetőség???
  • Gascan #665
    5 euró még 10 órán át steamen
  • Lunki88
    Multiban is élvezhető a játék? Videók alapján tetszetős.
  • Morgolodo
    Ma 5 euró a STEAM-en.
  • Bunnyboy
    Köszi a 6 dolcsi belefér, pláne ha online is repkedhetek. :)

És mond csak, tudsz segíteni a tranzakció lebonyolításához?
    Mert nem tudok angolul és bankszámlám sincsen.
    De HUF ból tudnék utalni vagy feladni még az se baj ha az utalási költség ugyanennyibe kerül . :)
    Nagyon kéne a segítség, mert anélkül nemtudok játszani! :'(

Üdv: Peti
  • lac coo
    A motion blur sem ! :)
  • DummyBoy
    Indításkor az Advanced Setttingsben van pár dolog, de nekem csak a Motion Blur, a Haze és a Vignette van kikapcsolva (Ebből a Haze és a Vignette az tuti nem ez ...)
  • lac coo
    Valami configban esetleg nem lehet állítgatni ?
  • DummyBoy
    Bloom-ot kapcsold ki próbaképp ...
  • lac coo
    Pilótafülke nézetben lehet valahogy csökkenteni a HDRI-t?
    Nagyon zavaró, hogy ha az ég felé repülök semmit nem látok, nyilván videokártya és driver függő is a dolog , de nagyon eltúlozva jelenik meg nálam :(
  • Richtofen
    Köszi, akkor megnézem ezt a 6 dolláros befektetést ;)
  • DummyBoy
    Én yuplay-en vettem anno, viszont Steames cuccom nincs, ezért nem tudom hozzá hasonlítani ...

Nincs semmilyen negatív tapasztalatom velük, a yuplay kliens nem indul automatikusan mint a steam, hanem a játékkal indul, és kész.

Néha frissül, tudsz vele pár dolgot csinálni (Accountot megnézni, ilyenek, oldalra ugrani), de nem szoktam vele foglalkozni. Mivel nem sok vizet zavar, ezért nem sok gond van vele :) Fel sem tűnik, hogy fut ...
  • Richtofen
    A Yuplay-jel mik a tapasztalatok? Steam-et már régóta használom, ugyanúgy működik ez is?

Kicsit ódzkodom már ezektől a platformoktól, mert kezd mindennek fészbuk íze lennie... azt meg nem szeressem.
  • DummyBoy
    A válasz a kérdésedre pontosan 6 dollár
  • Bunnyboy
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

Letöltöttem a torrentről a Wings of Prey játékot, feltelepítettem és letöltöttem a crack fájlt is hozzá amiből a telepítéskor beállított Englis nyelvnek megfelelő mappa tartalmát bemásoltam( felülírva azt amit az eredeti telepítő rakott fel). Viszont amikor indítani akartam a játékot a crack ikonnal, akkor elég gyúnyán lehordott, hogy ejnye bejnye megbütykölted a játékot!?

SZóval nem megy a crackel a játék. Viszont ha nem Crackelem fel akkor szériaszámot kér és az nekem nincs. :(((

Valaki megtudná mondani mi lehet a hiba?
    Vagy hogy mint kell feltelepíteni.

És még egy kérdés Crackelt játékkal tudok majd Online játszani??

Köszi mindenkinek és Kellemes Ünnepeket!
    Üdv: Peti

• Sanyo
    A Wings of Prey most 6 dollár a yuplay-nál.
  • Gerelye01
    .tga kiterjesztésű skineket esetleg tudna szerezni nekem valaki? :D

http://www.box.net/shared/fcre4nqven innen szedtem le egy-kettőt de ez mikevés... ugyanazok a repülők ismétlődnek...kéne valami változatosság

meg ha már ittvok azokat a psd kiterjesztésü skineket hogy lehet alkalmazni...vagy azt hogy kell átalakitani hogy jó legyen?
    mert azokat is szedtem le de nemtom hogy mit kezdjek a psd-vel...tga-t vágom de ezt...
  • Gerelye01
    hali köszi a segítséget megvan már :D =)