Wings Of Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
És mond csak, tudsz segíteni a tranzakció lebonyolításához?
Mert nem tudok angolul és bankszámlám sincsen.
De HUF ból tudnék utalni vagy feladni még az se baj ha az utalási költség ugyanennyibe kerül . 😊
Nagyon kéne a segítség, mert anélkül nemtudok játszani! :'(
Üdv: Peti
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nagyon zavaró, hogy ha az ég felé repülök semmit nem látok, nyilván videokártya és driver függõ is a dolog , de nagyon eltúlozva jelenik meg nálam 😞
Nincs semmilyen negatív tapasztalatom velük, a yuplay kliens nem indul automatikusan mint a steam, hanem a játékkal indul, és kész.
Néha frissül, tudsz vele pár dolgot csinálni (Accountot megnézni, ilyenek, oldalra ugrani), de nem szoktam vele foglalkozni. Mivel nem sok vizet zavar, ezért nem sok gond van vele 😊 Fel sem tûnik, hogy fut ...
Kicsit ódzkodom már ezektõl a platformoktól, mert kezd mindennek fészbuk íze lennie... azt meg nem szeressem.
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Letöltöttem a torrentrõl a Wings of Prey játékot, feltelepítettem és letöltöttem a crack fájlt is hozzá amibõl a telepítéskor beállított Englis nyelvnek megfelelõ mappa tartalmát bemásoltam( felülírva azt amit az eredeti telepítõ rakott fel). Viszont amikor indítani akartam a játékot a crack ikonnal, akkor elég gyúnyán lehordott, hogy ejnye bejnye megbütykölted a játékot!?
SZóval nem megy a crackel a játék. Viszont ha nem Crackelem fel akkor szériaszámot kér és az nekem nincs. 😞((
Valaki megtudná mondani mi lehet a hiba?
Vagy hogy mint kell feltelepíteni.
És még egy kérdés Crackelt játékkal tudok majd Online játszani??
Köszi mindenkinek és Kellemes Ünnepeket!
Üdv: Peti
www.pcpilot.hu
http://www.box.net/shared/fcre4nqven innen szedtem le egy-kettõt de ez mikevés... ugyanazok a repülõk ismétlõdnek...kéne valami változatosság
meg ha már ittvok azokat a psd kiterjesztésü skineket hogy lehet alkalmazni...vagy azt hogy kell átalakitani hogy jó legyen?
mert azokat is szedtem le de nemtom hogy mit kezdjek a psd-vel...tga-t vágom de ezt...
www.pcpilot.hu
valaki esetleg tudna helpingelni?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tud valaki ehhez játékhoz magyarosítást?
Ezek a SF-os proggik úgy mûködnek, hogy magát a játékot végtelenszer újra lehet installálni, ha mellette marad a WIN ...
Ha Win reinstall van akkor elvesznek a SF bejegyzések is, emiatt elõtte deaktiválni kell, majd újraaktiválni ...
Ha ezt elfelejted akkor csak normál aktiválás lehet. Normál aktiválás kell ha a HW összetevõk (CPU pl, vagy hasonlók) változnak a gépben.
Asszem van 3 normál aktiválási lehetõség meg aktiválásonként 8 deaktiválás (Ebben nem vagyok tuti ...)
HA a 3 elfogy akkor pedig lehet új kódot igényelni.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Meg még az eredeti Silent Hunter 5-re lennék kíváncsi!
Kell-e valamilyen deaktíválást csinálnom,vagy valamit az eredeti Wings of Prey-emel???
Na én leszedtem ezt a játékot a Vitality féle töréssel és az 1.0.3.2-es verzióra hoztam fel, de mikor elindítom beadja a betöltõ képernyõt majd kilép és itt vége....
Tud valaki segíteni?
Viszont fasza, hogy megcsinálták a toolokat, de semmi rídmi nem volt mellé, hogy hogyan kell menteni, van-e valami kritérium, stb ...
Na mindegy, asszem nekiállok valami jó kis magyar skinnek ha lesz idõm 😊
www.pcpilot.hu
Skin Tools for WOP
Skin Templates for WOP (La-7, Hurricane MK.II, Fw 190 A-5, Bf 109 G-2, Spitfire Mk IIb. )
A többi template is érkezik szépen sorban, valamint todace szerint októberben nagy meglepi jön 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Érdeklõdni pü-ben lehet
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Arra van valami mód, hogy mûszerfal nézetben kicsit hátrébb toljam a nézõpontot ???
THX !
Az egyik csoportra ráküldtem õket, a másikat meg én nyírtam, így leküzdtük a 3 vagy 4 hullámot és kész!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
köszi
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
www.pcpilot.hu
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64