768
-
ullly7 #728 Sajnos senkitől nem kapok leveleimre választ a játék gyártójával. Hiába vettem meg a teljes játékot nem tudom a gépemre telepíteni. Ha valaki tud kérem segítsen mi tévő legyek. Hová és ki a fenének kell ez ügyben levelet írni...????
-
Gascan #727 ha nem megy az angol szólj és segitek megirni a szöveget -
Gascan #726 attól tartok sajnos egy levelet kell irnod a customer supportnak mert ez a hiba másnál is fenáll ha begooglizod az angol szöveget ...
link -
ullly7 #725 Sziasztok!
Új vagyok itt. Még nem tudtam játszani a játékkal. Megvettem a MediaMarkt-ban a Platinum Edition-t(most 3990Ft) Feltelepítettem, és amikor az activation-hoz érek beírom a termékkulcsot amit megadnak hozzá ezt a hibaüzenetet írja ki:
Activation denied by server. The Serial Number entered has not been found in the activation server database. Make sure the Serial Number is not mistyped and try again.
Web page: http://yuplay.com/story.php?id=1587
Ilyenkor mi van?
Ha ezen a megadott honlapon kell valamit még ténykednem, akkor mit?
Előre is köszi szépen a segítséget! -
antigua #724 Sajnos egérrel nem lehet mivel ez a game nem egy szokványos arcade stílusú ( piff-puff ) játékot képvisel. Nem pacific lövöldözős game, inkább átmenet a két stílus között (szim-arcade). Joystickkel nagyon könnyű az irányítás, jól eltalálták a fiúk az irányítást. Kijelzi hova kell célozni, ráadásul még nem is kell pontosan célozni mint egy igazi szimulátornál mivel elég nagy a szórás aminél már megadja a találatot. A bombázok lelövése szinte a kacsalövészetre hasonlít ( Leyte öböl szindróma ), a vadászok sem jelentenek nagy veszélyt.
Nagyon jól kilehet használni azt hogy kötelékben repülünk nem egyedül!!!
Ha az ember okosan utasítgatja őket szinte alig marad mit lelőnie, itt említeném meg hogy talán ez negatívuma is egyben a játéknak, túl profin végre hajtják a parancsokat. Én a magam részéről, csak a hátsóm fedezésére használom őket, ne kapják már le előlem a zsákmányt.
Szerintem nagyon megéri az árát a game !!!!! -
Kallahiosz #723 A magyarosítás nyelvesztétikailag szebb mint a magyarítás...
Ezért én inkább ezt használom. Remélem nem baj.
Esetleg valaki tudna ötlettel vagy megoldással szolgálni a problémémra?
Miszerint egérre nem lehet valahogy átállítani az irányítást?
Mint pl a pacifik batlestetion.
WASD vel ugyanis nem megy a pontos célzás, meg úgy alapjában elég "gagyi" -
#722 A vajkrém a magyaros. -
Kallahiosz #721 valahogy nem lehet megoldani, hogy a gépet az egérrel irányitsam???
Igazából az irányítás miatt kéne a magyarosítás. -
#720 nem hiszem.. de nem is kell hozzá, nagyon kevés benne a szöveg, az meg még egy kezdőnek is érthető -
Kallahiosz #719 Üdvözlet.
A játékhoz készűlt magyarosítás?
Csak mert ezen múlik, hogy holnap megveszem e és ofline a magyarítások portál... -
oltilacika #718 Az elöttem szólóhoz csatlakozva; én az FSX-et évek óta egerrel játszom. Én is szeretném átállítani a Wings-et egérre, de lehet-e egyáltalán? Valaki tudja a választ? -
fodorpetii #717 hát joy hiányában nincs más lehetőség..a többi repülős játékot is úgy toltam..szóval ha vki megsúgja hogy hol tudom beállítani hálás leszek -
Gascan #716 ilyeneket általában joystickal játszák :) nem is hallottam még olyat h valaki egérrel nyomná :) -
fodorpetii #715 Sziasztok, ma szereztem be a játékot nagyon tetszik, vhol be tudom állítani hogy az egérrel irányítsak? kormányzás, lövés ilyenek mint pl a többi játéknál:) -
#714 Ma is. :) -
Gascan #713 3.75 euro steamen most.. 990ft -
#712 amúgy nagy jó játék, nem lehet benne csalódni! -
Solt #711 Persze, majdnem a kiadás napján... az kötelező darab! :D -
Gascan #710 azt már megvetted? -
Solt #709 Én is így érzem... anno a demót kipróbáltam, de nem vett le a lábamról túlzottan... C(l)oD azért még ilyen félkészen is hatalmas élmény. -
#708 szerintem fölösleges megvenni, ennek a játéknak csak a látvány része jó, amúgy dögunalom, főleg il2 után... -
Solt #707 Ha nem tetszik majd a játék akkor is buktam, ráadásul akkor nem izgulok ( mint a fogadáson ), hanem idegeskedek... :D -
Gascan #706 és ha nem akkor buktad az összeget? hát ez elég rizikósan hangzik :) -
Solt #705 Még agyalok... :D Felteszem ezt az összeget valami fogadásra, ha nyerek megveszem! :D -
Gascan #704 ja.. de a videón jól festett :D -
Gascan #703 én még akkor vettem meg steamen amikor megjelent kb. 30 euró körül... ha ez megnyugtat akkor én a Wings of Luftwaffe-rt adtam 10 eurót.. na az 50 centet se ér :) szingliben olyan nehéz h játszhatatlan, coopban amire tervezék meg nincs senki :) -
Solt #702 Jó kérdés... én is agyalok, hogy akarom-é avagy sem... :D -
Gascan #701 és ér annyit? :) -
Solt #700 8,5 ajró steamen... -
#699 Nekem bejelentkezett, és ment minden KIVÉVE a MULTI, mert amikor bármilyen szerverhez csatlakoztam volna kifagyott a játék:) azóta van teljesen új gépem, de már nem szórakozok vele... -
#698 75% akció a steamen. -
#697 én is letettem már róla, a steames újratelepítés után a yuplay nem fogadja el a felhasználóm. Jelentettem a supportnak kétszer is de semmi, pedig a legutolsó jelentésem immár 4 hónapja volt... -
MrChef #696 Sziasztok!
Egy ideje megvan a játék (eredetiben), de:
- a Yuplay-jel képtelenség bejelentkezni, hogy multiban, online játszhassak.
- nem sikerül frissíteni szintén a szájbab@szott yuplay rendszerben nem megy valami.
??? -
#695 Szerintem:
IAS - Indicated airspeed (IAS) is the airspeed read directly from the airspeed indicator on an aircraft, driven by the pitot-static system.
HDG - Heading (The direction in which the nose of the aircraft is pointing during flight) -
Ischler79 #694 Eddig nem bírtam megfejteni, hogy a képernyő bal felső sarkában látható repülési adatok közül mit takar az IAS és a HDG. -
Gascan #693 ettől már van ujabb patch is.. 1.3.2.6 .. azért akkora mert egy csomo mindent javitanak benne -
#692 Hali!azt szeretném kérdezni ha nekem eredeti a játék akkor a 1.0.3.2-es patchet fel tudom telepiteni?És ha igen miért ekkora ez a patch?Válaszokat elöre is köszönöm. -
Ischler79 #691 Ok, köszi szépen, megtaláltam! -
#690 Egy hónapon át 500Ft-volt Steam-en kiegészítővel együtt..:) -
Gascan #689 én be tudtam állitani... olyannak kell lennie h controller settings vagy valami hasonlo