768
-
#608 Lehet, hogy hülye kérdés, de meg tudnátok mondani, hogy hogy a fenébe kell ebbe a trimeket "beállítani"? Van egy trim gomb, először feltételeztem, hogy kb. úgy működik mint Black Sharkban, lenyomom és joyyal ahogy beállítom az irányt úgymarad, de itt nem marad úgy. Be lehet állítani mindegyiket gombra is, pl. az emelkedés/csökkenést, folyamatosan kanyarodik fölfele a gép, lenyomom a trim lefelét és az így működik is, de amint elengedem vissza is áll :I -
#607 Majd szorítok :)
Én sem nyertem még semmit, de tegnap este szépen megiszogattam 2 sört és mind a kettővel nyertem egy korsó másikat ... (Ahelyett hogy kocsit nyertem volna xD ) -
#606 Szerinted?Én voltam az első beküldő ;)
Jó lenne szert tenni rá de el kell, hogy keserítselek Dummy.Még soha semmit nem nyertem :D Még ilyen szar kaparós bizbaszon se!
-
#605 Erre voltam kiváncsi :)
Akkor ezt sajna skippeljük!
A többieknek meg hajrá!
@Leon: Tényleg Papa, nevezzél, ha megnyered kipróbálhatnánk a Coop-ot :) -
#604 Semmi sem tiltja, de örülnék ha olyan nyerné, akinek még nincs meg. :) -
Solt #603 Nagyon nagy!!! :D -
#602 Nagy :P -
#601 Mekkora pofátlanság úgy nevezni, hogy az embernek már van eredetije? -
#600 -
#599 Elkészültem, itt van hát a Wings of Prey nyereményjáték. -
#598 Most végeztem a videókkal, már csak a szövegen finomítok, pár nap és indulhat a nyereményjáték. :) -
#597 Nem néztem mostanában, régebben voltak többen, de mostanában inkább aki van az Árkád módban repül ... Simulator host nem nagyon van ... Coop meg semmi ...
De este megnézem neked ha érdekel. -
Madmano #596 Szóval nem tolják a multit? -
#595 Adna, ha lenne ... De sajna mostanában üres a lobby :( -
Madmano #594 Gondolkodom a játék megvételén.De nem tudom,ad-e a multi valamennyi pluszt a single-höz? -
#593 Nálam is maradnak a beállítások. -
#592 Nem rossz ez a játék de most tartok a szicíliai küldetéseknél és az AI egyszerűen elviselhetetlenné teszi minden nehézségi fokozaton. Tökmindegy milyen taktikát használok 5 Messer mindig szarrá lő, nekem küszködnöm kell, hogy eltaláljam őket ők meg tökmindegy, hogy cikázok, jojózok szinte azonnal kilőnek egy röpke kis sorozattal. Sajnos a baráti AI nem ilyen hatékony.
Érdekes mert a hadjárat elején nem volt ilyen gondom.
Persze a mesterséges intelligencia ügyességén/pontosságán ha jól látom, hogy nem látom nem lehet állítani. -
#591 OFF!:
Valaki játszott már a Left 4 Dead 2 -vel? -
#590 Hmmm ... ez érdekes ... Nálam nem csinál ilyet ...
Eredeti gondolom (Historical decals miatt is ...) -
#589 Minden alkalommal beállítom, hogy a műszarfal legyen az alapméretezett nézet de amikor ismét elindítom a játékot mindig visszaállítja tps nézetre és a historical decals-t is lekapcsolja. Ez miért van?
-
elbe1 #588 ez van -
#587 Remélem majd a te munkádat is vatikáni valutában fogják fizetni. -
elbe1 #586 kösszi azért de én nem fizetek egy ft-se még keresgélek -
#585 -
#584 Steam-es verziót nem ismerem, de a Yuplay-esnél fizetés után megjelenik a My Purchases menünél, csak rá kell nyomni hogy "Show Code"! -
elbe1 #583 Helló meg tudja adni vki az aktiváló kodót -
#582 Hogyhogy nem érzékeli? Nincs benne a listában? Mert ott gyárilag sem szerepel ...
Próbáld meg az optionsban úgy beállítani, hogy nem választasz ki controllert ... -
#581 -
#580 Kb. pénteken indul egy Wings of Prey nyereményjáték, aki szeretne egy eredeti dvd-t nyerni, időnként nézzen be. :) -
robotzsaruk #579 Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni akkor annak örülnék:)
Az a helyzet hogy nem érzékeli a játék a joystickomat:S
Egy Saitek ST93-ről van szó.
Előre is kösz!
Üdv.:Ádám -
#578 Na, mivan? Kihaltatok? -
#577 nem is mondtam... és kössz! -
#576 Én drukkolok ... De itt nincs Warez ...
Szóval ha sikerül, akkor oké, de sok segítséget ezügyben ne várj. -
#575 patr - part -
#574 Végre! Találtam egy oldalt, ahol letudom tölteni, igaz patr -okban (rem tudjátok mi az) és ha kész a letöltés, drukkoljatok ,hogy jó legyen! Thanks! ;) -
#573 mért, nem? -
#572 Yakolev -9 VS. Junkers JU -87
WIN: Ju -87
Ez nagyon tetszik :) -
#571 Ki vitte már végig a Wings -et? -
#570 Óh, azok a félelmetes Thargoid űrhajók... :) -
#569 Jó kis E.L.I.T.E. :) Meghallom a Kék Duna keringőt valahol akkor mindig elkap a nosztalgikus láz ...
A telefonomon most is fentvan, de még bugos kicsit, bohóckodnom kell a billentyűzettel :)