Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only the dead have seen the end of war.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Nyilván ebben a vizuális orgia túlsúlya is szerepet játszik, de bízok benne, idõvel sokan felismerik Avatar világának zsenialitását is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Vagy pont a csalódott emberekre hatott túlzottan a hype? Aki meg éppen letojta és megnézte, egy jót szórakozott?
Szvsz pont azért jó a film, mert nem csak üres látványvilág, mint ahogy a "kritika" is próbálja beállítani.
Más:
Mellesleg a terminator 2 is dolgozik klisékkel...nincs új a nap alatt, de azért sokat számít a tálalás.
Te hülye.
A Piranha 2 az meg jó film volt? Nagyon hülye. Legalább tájékozódnál idióta, mielõtt leírsz valamit.
Az én véleményem se kell hogy itt meghatározo legyen bárkinek aki nem ismer.
Az okosabb ember csak az ismerösei olyan emberek kritikáját fontolja meg akiknek ad a véleményére.
Nekem hiába mondja százezer ember hogy finom a tökfözelék ha én már a szagától is rosszul leszek és ettöl nem leszek kisebb söt a saját vélemény mindig többetér mint a birkamod a tömeg után menni.
A hájp meg konkrétan tényleg túlzó és hazug volt mert a forradalmi 3D seholse volt söt elmaradt egy sima IMAXos természetfilm mögött ,rengeteg homályos életlen objektum volt a filmben.
Amúgy nem az a baj, hogy vmiért nem tetszik neki a film...inkább a nyíltan lehülyézés, mert mást gondolsz, más tetszik...
Ha vissza akarnék vágni, azt mondanám, már értem miért nem tetszik neki a film...csak annyit sikerült felfogni, hogy lõnek benne és huhu, mint minden mesében van happy end...De inkább nem teszek ilyet<#rolleyes>#rolleyes>
Jut eszembe ez a kritikának titulált cikk egy zsigerbõl jövõ irígység!
Szerintem Cameron ezzel a filmmel igenis nagyot alkotott, én a helyében a vége fõcímet úgy kezdtem volna: NA EZT CSINÁLD UTÁNAM! <#crazya>#crazya>
Csatlakozva pár elõttem szólóhoz pedig csak annyit a film mélységét vagy mondavalóját tökéletesen eltalálták. Nem is sok nem is kevés. Ha gondolkozni vagy elmélyülni akarok megnézem a Táncos A Sötétben-t vagy A Legyek Ura-t.
És nem osztogathatod az észt hogy ezek hülye emberek mert ezt nézik meg, mert nem tudod hány orvos, mérnök, ügyvéd nézi meg azt sem tudod milyen inteligancia hányadosa van az embereknek.
Az emberek épp eleget járatják az agyukat napközben (munka, iskola) szeretnének kikapcsolódni és ezért járnak moziba.
Tényleg már divat fikázni mindent amit a többség szeret...
aha...hát,persze...hihető volt
Ezt pedig szeretnem megosztani masokkal, hogy nehogy ugy jarjanak mint en."
igen, valaki ezt kiragadja a mondandodbol, elhiszi es emiatt nem megy el, haha naiv
pont ezek miatt nem olvas kritikat sok ember mielott megnezne egy filmet
(okosabbak utana sem)
<#worship>#worship>
Kumiho #2179
Höhö, balfékek.. ennél már csak a leffordedkettõs cikketek volt jobb, ahol közöltétek: " az ÖT túlélõ újra..." BRAVO, és újabb bravo!
Kumiho #2179
Szerintem kurvajó film volt, szerinted nem... nincs ebben semmi gáz... De a cikk tényleg olyan kontextusban íródott ami az egyéni véleményt rá akarja erõszakolni azokra akik még esetleg megnéznék a filmet.
Nekünk tetszett a film, a számok és a túlnyomó részt pozitív kritika - világszerte - ezt mutatja, ha csak a nagy médiahisztirõl lenne szó már rég kidurrant volna ez a nagyra fújt szappanbuborék...
De nem durrant....
ennyi
Semmi több...Az összes többi filmnél is kb ennyi hatással volt, van rám a marketinggépezet...^^
Szóval én speciel nem vágom milyen nagy 500 millió dolláros marketinggépezetrõl van szó...
u.i.: ugyanezért néztem meg a dark knight-t, a district 9-t és az összes többi filmet...
Mind jó film, nekem ezt is tetszett.
Miert bajod az, ha vkinek nem tetszett a film? Es miert bajod az, hogy ezen a hozza illo forumon vitatkozunk?
Ha a csak az irhat, akinek tetszett, nem lenne vita, csak egyutt bologatas, akar be is zarhatnak az osszes topikot..
Engem speciel megvezetett a nagy reklam, 10 eve nem voltam moziban, gondoltam elnezek, de megbantam, vagy legalabbis nem azt kaptam amire vartam.
Ezt pedig szeretnem megosztani masokkal, hogy nehogy ugy jarjanak mint en.
Ugyanis e-tetves forumokon sok birka egyuttbologato azt mondja, amit az 500millio dollaros marketinggepezet mondatni akar veluk, hogy qrvajo film volt.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Miután a moziban megnéztem 2x, nekem a netrõl letöltött mozikópia is ugyanazt az érzést adta mint a moziban, persze az ember sóvárog a csúcsminõségû "techdemo" után is, de nekem ugyanolyan élmény volt látni egy nyomorék katonát ahogy boldogan felfedezi a futás örömét, az otthonukat elvesztõ Na'vik fájdalmát, vagy azt az érzést amikor a természet egykét védi meg magát a betolakodó idegenek ellen...
És ehhez nem kell Asimov-féle alapítványi mélységekbe merülni a filozófiai vagy egyéb kontextusokban. A történet pont úgy jó ahogy ebben a filmben van.
Ha bonyolítják unalmassá válik, ha még jobban egyszerûsítettek volna rajta akkor meg tényleg a film kárára ment volna.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
A filmnek ugyanugy mint a regenyeknek, nem kell realista abrazolassal csak valosagot kozolniuk, hiszen pont az a lenyege, hogy az iro altal elkepzelt fantaziavilagot vagy esemenyeket megjelenitse.
Namarmost a logika es egy kerek vilag, v az elkepzelt esemeny beleillesztese a valosagba tokeletes kell hogy legyen, kulonben az egesz, egy oszevisszasag lesz.
Esztetikailag es szakmailag eleg korrekten (ill objektiven), meg lehet itelni egy filmmuveszeti alkotast, persze vannak szubjektiv elemek, de az altalam alabb irtak, tobbnyire nem azok.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az avatar jó film , de...
hát szerintem ezt arra értette, hogy hatalmas a színkavalkád, nagyon tarka-barka állatok vannak a pandorán
Ha egy nagyobb népréteg kajál valamit akkor ezeknél az embereknél elvbõl kijön az " én utálom mert mindenki más szereti" szindróma.
Iskolapéldája a cikkíró, a történet szõrszálait boncolgatók és a logikaharcosok itteni megnyilvánulásai...
Ezen nem kell csodálkozni... Igazából én csak mosolygok ezen... Nem vagyunk egyformák.
Én szerencsésnek érzem magam hogy van egy olyan mûvészeti alkotás ami 2 és fél órára tökéletesen elrepített az univerzum egy csodálatosan vizionált bolygójára, amihez a sztori már csak körítésként jött.
És én büszke vagyok arra hogy ez a film megérintett, mind látványilag, mind mondanivalóilag, és csak sajnálni tudom akiket nem..
Õk egy élményebbel szegényebbek lettek.
Erre az esetre van egy nagyon jó közmondás: "Attól hogy a hal nem tud úszni még nem a víz a hülye"
és ennyi... Akiknek nem tetszett, majd találnak valami olyan filmet maguknak ahol a saját ízlésvilágukat kielégítik majd. (nehéz lesz)
Én minden esetre köszönöm Cameronnak hogy egy ilyen filmmel ajándékozott meg, és nem csak engem hanem az egész világot.
Ha valaki jobbat tud, nosza ne a száját jártassa, csinálja meg 😊
Amúgy meg nálam ez egy korunk filmiparát meghatározó gyönyörû mese (történet szempontjából). Annyi a történet, hogy elvigye a filmet a hátán, egy keret. Nálam 8 pontot kapnak. Semmivel se primitívebb mint egy Star Wars. Sõt, a mondani valója miatt nálam hatalmas pirospontot érdemel, mert nem számítottam rá hogy ilyennel jönnek elõ egy ilyen komoly produkciónál. A Föld halott bolygó.
Nem akarok elmenni ilyen irányba, csak idéznék az Ördög ügyvédjébõl: 1 milliárd emberem van akiket semmi se érdekel és képesek szétkúrni ezt a bolygót és jön az ezredforduló...
Azokat az embereket nem értem aki a történet miatt fanyalognak. LOL. Hát ha történetet akarok és hangulatot végignézem a Keresztapát, ha érzelmeket és spirituális élményt akarok megnézem a Fountaint. Ha le akarom magam nyûgözni és éppen a látvány érdekel akkor megnézem az Avatart. Mert jelenleg ez a csúcs.
A színészekkel se volt gond, normálisan játszottak, egyedül rambo kapitány lógott ki nekem a képbõl...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Sajnos semmi sem változott...
Én nagy sci-fi és fantasy rajongó vagyok és a film nagyon tetszik. Mozgalmas, látványos és a mondandója is elég komoly.
Ha jól tudom, egy magyar költõnk mondta azt, hogy mindenki azt látja, amihez szeme van.
Nincs túl bonyolítva a film, de nem is kell. Nem akarok spoilerezni, de szvsz aki nem látja a film témájának komolyságát, ott már baj van. És igen, már volt ilyen a valóságban is, MOST is van ilyen a nagy világban és sajnos még lesz is, egészen addig, amíg sokan úgy gondolják, ez nem is komoly.
Félreértés ne essék nem vagyok greenpeace-sxD
Viszont tényleg nem értem a "kritika" szerzõjét meg a néhány postoló emberke álláspontját... A terminátor jó film, ez meg fos? Pedig ebben a filmben sokkal komolyabb és lesúlytóbb igazság van, mint a másikban...és ez csak egy példa.
Vagy az ingerküszöbötök már annyira magas, hogy egy ilyen egyszerû dolog már meg sem mozgat? Elszomorító😞
A filmkritikusnak üzenném, hogy nem az emberbõl vált ki "ellentmondásos érzéseket", hanem belõled. Ezekben a kritikákban azaz idegesítõ, amikor a kedves firkász nem elégszik meg a saját véleményével, hanem mindig kiprjoektálja másokra is.
Azt, hogy belõled mit vált ki, na azzal semmi gond, de az én véleményemet hagyd békén legközelebb! Elõre is köszi.
http://motionpicture42.freeblog.hu/
Nézz meg egy Lynch-filmet... Azt sem fogod tudni, fiú vagy-e vagy lány. Te biztos, hogy nem láttál mindent...
Masreszt: Ajanlom mindenkinek Asimov Alapitvany sorozatat,kulonosen a Gaiaval foglalkozo reszeket..(foleg az Alapitvany es Foldet.) Kulonosen azoknak,akik szerint el kellene hasalni az Avatar tortenetetol....
Minimum ilyen filmeket!!!
Bírom, hogy az Avatarban megtaláljátok a logikai hibákat meg a koppintásokat, de az általatok nagyra értékelt filmeken ez nem tûnt fel nektek?
T2 T1 koppintás ugyanaz a story, visszajön 1 gép aki meg akar ölni 1 embert. A logikai hibákról meg ne is beszéljünk. Hogy küld vissza valakit 1 olyan ember a múltba aki akkor még meg sem született?
aha...hát,persze...hihető volt
ezzel arra gondoltam hogy talan akkor nem emlegetnek annyit a klise, sablon story szoveget
en csak probalom megerteni a sok negativ embert
Az hogy néhány embernek nem jött be, legtöbb filmnél így van, olyat még nem láttam ami mindenkinek tetszett volna.
Dehát mit várunk a mai világban amikor a megasztárok, meg csillagszületik féle mûsorok tarolnak. A filmet istenitõk meg legalább elismerhetnék hogy igenis van hiba a filmben.
Mondja ezt egy olyan emberke, aki imádja James Cameron 4 filmjét is, és elõvételben "elvitte" az egész nagycsaládot IMAX vetitésre. 😞
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise