Csúcson az LHC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
lehet ennek bármi köze a jobb-/balkezességnek ill. a jobb és bal agyfélteke dominálásához?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
a válasz egyszerû: egy univerzumon belül nem létezhet mindent elpusztító proton (WTF?), ÉS mindent kibíró fémbárka. létezhet egy univerzum, amiben létezik egy mindent kibíró fémbárka, meg egy olyan is, amelyben van egy mindent elpusztító proton, de ez a két dolog egyszerre nem létezhetnek.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Egy leírhatatlan ütközés ^^
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
"Az LHC a részecskegyorsítóban keringetett mindkét sugarat - az óramutató irányával megegyezõen, és az ellentétesen haladót is - 1,18 TeV-ra gyorsította."
Ha élõszóban hallom, a hangsúly alapján azonnal felfogom, de a magyar nyelvben nincs kötött szórend, ezért írásban ügyelni kellene ilyenre, mert itt csak a szórend segít, a hangsúly nem. Aztán korán reggel félreértem az egészet...
Tényleg attól félsz, hogy szétvilágítják a földet?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Mire jó az, hogy elõállítják itt a Földön az õsrobbanást! :S Maguk se tudják... veszélyesnek hangzik ezzel kisérletezni. :O
ausztrál óra
;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Most akkor mindkét sugár az óramutató járásával megegyezõ irányban keringett, de az egyik szembement a másikkal. Most akkor hogy van ez?
Ja, így van, de aztán órákon belül megin összerogyna, mert azt is szétlopnák.
http://www.tradeximp.com/
onathan Butterworth, kérem kapcsolja ki!
<#idiota>#idiota>
Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetõk\", ha a kormány úgy táncol, ahogy õk fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!
Ez elsõre igaznak tûnik, de valójában nem igaz. Az ultra nagy energiájú kozmikus sugárzásban sokkal de sokkal nagyobb energiájú részecskék is vannak, és bizonyára ütköznek is a világûrben, gyakran. Úgyhogy mégsem olyan nagyon különleges ez (és még ezektõl sem képzõdik tartós fekete lyuk, szóval nem kell aggódni :) )
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Meg azért kíváncsi vok erre "fondorlatra". <#idiota>#idiota>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ON:
Nem hinném, hogy bármi veszélyes lenne belõle, tényleg ennél sokkal nagyobb energiájú események történnek folyamatosan (egy nagyobb fekete lyuk a belehulló anyagot mekkora energiára gyorstja fel?), szóval nem hiszem, hogy a nagy semmi befektetett energia/tömeg mennyiség hirtelen akkorára nõne, hogy fekete luk lesz belõle. Egzotikus részecskék? Majd ha meghal benne valaki, sztem ideje lesz félni, de elöbb hal ki az elektronika és lesz mûködésképtelen az egész, minthogy valaki meghaljon.
Mekkora divat itt a configra verni...
A speciális relativitáselméletnek több olyan következménye van, mely a hétköznapi ember számára szokatlannak tûnik:
* Két esemény között eltelt idõ függ attól, hogy melyik rendszerbõl nézzük. Két egymáshoz képest mozgó rendszerbõl nézve eltérõ értéket kapunk.
* Két esemény, amely az egyik rendszerbõl nézve egyidejû, a másikból nézve eltérõ idejû lehet. (Nincs abszolút egyidejûség.)
* Egy tárgy méretei (például hossza) más az egyik rendszerben, mint a másikban.
Elösször lõjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Ezért beszélnek "energiaszintre gyorsítás"-ról, és nem sebességrõl.
Ez most komoly? Abban van ez? Nem láttam még, de akkor megnézem! <#vigyor>#vigyor>
#10: valószínûleg egy energiamezõ tartotta fogva, elszigetelve a normál anyagtól :)
Fõleg, hogy:
-Hogyan kerül a kezükbe az antianyag, amikor nem stabil az univerzumunkban?
-Na meg miféle terroristák? :D
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(pont pár napja láttam egy filmet, amiben terroristák kezére került az LHC-ben elõállított antianyag) <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
De nem ettõl a semmitõl...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"