619
RIP SlágerRádió
  • SötétBarom
    Azt is leszarom. Kocsiban SD kártya, melóban/otthon last.fm havi 3 dollárét, ezek a retkek meg leszophatnak :DDDD
  • Dean Winchester
    igazad van :D de én pl bírom bocsit is,sztem nem beképzelt :S
    legalábbis nekem nem jött le..
  • Kovács legény
    MR2-t is baszogatják elég rég óta, úgyhogy addig örülj amíg még van minek, mert annak is alá tesznek...
  • Shep
    Hát most miért Bochkort én sem szeretem egy beképzelt majom, de a műsor amit összehoznak a másik két lükével az jó.
  • Shep
    Egész tanulságos kis írás.
  • Dean Winchester
    ejha :D akkor te annak a 0.04%nyi emberke egyike lehetsz :/

melyik rádiót szereted?
  • Kovács legény
    ezek szerint Te magad egyszemélyben testesíted meg a legtöbb ember fogalmát? Ez ám az ego...
  • SötétBarom
    VAN ISTEN!!!! :DDDDD

Úgy rühellem a slágert is meg a danubiust is mint a szart. Dőlt belőlük a foslé, nem kár értük. MR2+helyi adók+netrádió, többinek hesspicsába :DDD
  • Molnibalage
    Nem tudom, hogy ki lehet a az a legtöbb ember. Kevés dolog van amit jobban utálok ebben az országban a bumerángnál és a bocskornál...
  • Dean Winchester
    ja és akkor beszélhetünk,hogy milyen jó ez a Magyarország :S
    most ott tartunk,hogy ami egy átlag polgárnak jó azt megszüntetik..
    ha egy átlagpolgárnak megfelel akkor csökkentik,vagy lehúzzák zsével :S
    egyszerűen nevetséges!
  • Dean Winchester
    valóban,mennyi emberen segítettek :S mennyit turnéztak :|
    ott mennyi részvétel volt.mennyi jótékonysági koncert :S
    meg tényleg a sok adó ami bement :S
  • Kovács legény
    én is úgy voltam vele, hogy 5:40-től bumeráng 9-10-től mr2 és ha éjszaka esetleg rádióztam akkor megint sláger.

nem csak hogy a legtöbb ember szerette őket de gyakorlatilag két nyereséges vállalkozásról van szó. Munkahelyekről befizetett adókról. Nemcsak a hullámhossz bérlésből volt bevétele az államnak. A rendezvények nem kevés adóbevételt jelentettek, belföldi turizmust és ha csak az évi x100000sms utáni adót nézzük az sem két fillér. A jótékonysági akciói a csatornáknak azokat is megszüntik ezzel és még lehetne sorolni.

Ahogy szokták mondani "Cirkusz és kenyér, ez kell a népnek."
    Nos nálunk évtizedek óta kenyér helyett morzsa jut és most a cirkuszt is lebontják...
  • a.carkey
    [URL=http://index.hu/velemeny/jegyzet/2009/10/29/kabbe/]"Nem lesz Danubius meg Sláger. Mindjárt besírok. Katasztrófa. A nemzet romlásnak indul kvázi, audiokulturális lejtőre kerül."[/URL]
  • Dean Winchester
    igen,reggel a bumeráng fasza volt!
    volt minden,zene,érzelem,tanács,poén..egyszóval minden!
    jó amúgy az egész napos rádió nem volt vmi nagy szám,mert 13:00 kor már tudtam,hogy melyik zenét fogják leadni xD
    hiszen nap mint nap ugyanaz ment és hát majdnem időben is sajnos :(
    de a bumerángért kár,egyszerűen fantasztikus volt!

és azt nem értem,hogy miértk ell bezárni egy olyan adót amit a legtöbb ember szeret?????
    szinten minden 5.ember slágert hallgat -.-" erre bezárják :)
    azért aki ezt a javaslatot tette vagy erre voksolt nem kicsit befolyásolta az a tény,hogy slágerpárti vagy sem (---vagy van vmi pici érdekeltsége a másik (új) rádióban?:SSSS
    szégyen gyalázat!
  • akyyy
    Én úgy vagyok vele, hogy reggelente hallgatam a slágert, bumerángot. Régen jó volt, utána tré, de mostanába úvagy fél éve megint egész jó kezdett lenni, meg legalább ők náluk az őspáros van, Danibuisnál havonta új műsorvezetők mennek... kaka volt.

Viszont bumeráng után mr2, vagy helyi kisrádiók :) azok a jók.

szerintem a sláger meg danu helyén most jön egy régipetőfi, bartok, kossuth féle mixrádió.
  • Tsol
    Én is :( Bár ami a Sláger helyett lesz ideológiailag közel áll hozzám, de még így is leszarom. :(
  • a.carkey
    Meg, hogy nem tolom seggbe pöszemassza képét nap mint nap a tükör előtt, mint te, attól még miért lennék setét?
  • a.carkey
    Egyszerű vagy, mint pár társad. De nincs ezzel semmi baj. Kell olyan ember is akinek agya helyén levegő van. Így legalább nem fulladsz bele abba a sok észbe aminek ott kellene lennie TB!
  • Daza500
    Jó, akkor te meg hallgasd a bukszaszájú büdös niggerek tűzoltóparancsnok kántálásait !
  • Kovács legény
    jó kicsit sarkítottam na:D
  • Shep
    Hát azért nem egészen ugyanaz :)
  • Kovács legény
    Slágert lehet fogni a neten is:D
  • Sanyix
    minden rádió úgyis szar, csak a neten vannak jóak.
  • Kovács legény
    nem mondtam, hogy nem lehet, csak nem értem mi értelme van, és bunkóságnak is tartom. Ennyi erővel kimehetnek a temetőbe is beszólogatni a ravatalokhoz, hogy mit sírtok úgyis egy fasz volt meg amúgyis hogy nézett ki, jobb hogy megmurdelt.
  • Láma!
    RIP, de remélem hogy megoldják valahogy és működnek tovább.
  • BaliBoy
  • RAZOR27
    Hát nekem a Danubiusért sír a szám, de azért rip ide is :/
  • immovable
    Ezért továbbra sem értem, hogy miért engedték be a másik oldal adóját.

Nincsenek oldalak. Mindkét "tömörülés" egy oldalon áll, s ez a pénz/hatalom! Valószínű, ha csak az egyik adó lett volna a másik támadná s vica versa, ezért inkább mindkét oldal - nagy egyetértésben - gyarapították szócsövüket a lakosság kárára természetesen.
  • Shep
    Jó ebben igazad van, de ez az ő véleményük. Nem írták, hogy mindenki gondolja így és mivel ez egy nyilvános fórum joguk van a véleményüket nyilvánítani még ha az nem is tetszik mindenkinek. Ennyi az egész. El kell fogadni ,hogy ők úgy gondolják jobb, hogy megszűnik.
  • tomi0113
    teljesen egyet értek
  • Knabb
    Olyan alapon, hogy ez a RIP SlágerRádió topik... úgyhogy egyetértek Kovács Legény-nyel.
  • Kovács legény
    Ha halakit nem érdekel egy csatorna, nem is hallgatja és leszarja mi lesz helyette akkor minek ír ide?
    Én sem megyek foci forumokra, azzal, hogy ki a fszt érdekel hogy kikaptak e vagy sem. Tiszteltben tartom, hogy a lakosság felét érdekli.
  • tomi0113
    NE MÁR!!!
    mekkora igazságtalanság csak úgy jön a politika és mindent visz ugyan már le ettek fizetve 1000% (szerintem)
  • Shep
    Na de ilyen alapon ki nem szarja le, hogy neked meg tetszett? Az viszont igaz, hogy 10 éve ugyanaz ment és nem árt néha egy kis vérfrissítés. A módszer meg ilyen eddig is ez volt ezután is ilyen lesz. Gyökeres változás kellene ahhoz, hogy ne így legyen.
  • bulba
    "Honnan tudod, hogy a rádiók melyik oldalhoz tartoznak?"
    A hírekből, de főleg a hírekhez fűzött kommentárból, utánajárás után kiderül. Van egy adott történés, aztán bemondják a pártok nyilatkozatait. Érhető módon sosem az egészet, mert az hosszú lenne.
    Minidig kiemelnek egy kis részt, na itt lehet fontos dolgokat elhallgatni. Ha megnézed a 2 nagy közéleti csatornát, ott fél órát beszélnek egy olyan hírről, amit a slágerben és társaiban 1 perc alatt lerendeznek. Sokszor még a fél óra sem elég nemhogy 1 perc.

"Sztem. egyiksemhez tartoznak."
    Na ezt gyorsan felejtsd el :) Változó mértékben de mindegyik a -közélettel foglalkozó- média kötődik valamelyik oldalhoz.
    Az összes médiát egy egészséges kételkedéssel és utánajárással kell kezelni.

"Mikor lehet minél többet lenyúlni választási ciklus alatt? Akkor ha a nép minél jobban meg van osztva. Ennyi."
    Rossz logika. A pártok nem 1 ciklus alatt akarják lenyúlni a lóvét, hanem a lehető leghosszabb idő alatt. Ahhoz pedig az kell hogy minél több embert meggyőzzenek a saját adóikon keresztül.
    Ezért továbbra sem értem, hogy miért engedték be a másik oldal adóját.
  • Kovács legény
    Viccesek, az olyan hozzászólások, hogy "szar volt amúgyis nem kár érte máshol jobb zenék mennek stbstb"
    na de ki nem szarja le a véleményeteket? Ha nem tetszik nem kell hallgatni van más helyette most is. 5milló embernek viszont tetszik és amúgyis itt elsősorban az eljárással van a probléma.
  • Shep
    Na hozom is a fúrót :DDDDDDDDD
  • immovable
    Nem bírja el, fúrd ki egy két helyen. :D
  • Shep
    Ereszcsatornát szoktam nézni, hogy elbírja -e még az esőt :)
  • BaliBoy