RIP SlágerRádió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Heal ilyen névvel WoW-ozni kéne nem radiozni)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Kurva annyát az összes gecinek akinek benne van ebbe a keze...😞
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Death only needs to knock once.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem vág földhöz a betiltásuk
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
mindenkinek lehet jó, vagy éppen rossz szava a megszûnésrõl..
de egy biztos:
mivel országos kereskedelmi rádióról van szó, ez a téma
sokakat érint..több százezer embert..
sajnos a legtöbb embert rosszul, mert:
volt, aki azért hallgatta a slágert, mert imádta, s kíváncsi volt, az
újabb pletykákra, hírekre..
volt (bocs a múlt idõért) aki azért hallgatta mondjuk a boros-bocskort
minden délelõtt, mert ki nem állhatta õket, de kíváncsi volt, hogy
most éppen mit ökörködnek megint össze<#hehe>#hehe>
alapjában véve szórakoztató mûsorokkal igyekeztek megszínesíteni
unalmas hétköznapjainkat, több-kevesebb sikerrel..
amennyiben úgy nézzük a dolgot, hogy manapság is akad még hely,
hová "nem ért el még" az internet, az ország azon területein
egész biztos, hogy nagy veszteség ez..
persze van egy réteg, akik eddig sem naon hallgatták a slágert,
õk nem értik: miért is fontos ez..
a konklúció pediglen ez: a rádió nem tehet semmirõl..
a magam részérõl örülök annak, hogy csak kevés általam kedvelt
zenét játszottak, mert így sokkal könnyebb a búcsú<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Zenét tudok CD-rõl hallgatni, de ezek után honnan fogom megtudni, hogy tõlem 250 km-re 100.000 Ft kedvezénnyel vásárolhatok meg egy ötmilliós autót?
Monnyanakle, gonoszok.
Ezek után, már nem is hallgatok majd rádiót!
Az összes jó rádió állomás megszûnik.
A végén, nem is lesz 1 állomás sem 😄
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
(Rádió1, Rádió Plusz powa.)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
De amúgy ez az egész ország egy vicc. Akármelyik nagy rádióállomással tették volna ezt, akkor is az lenne, nem vagyok elfogult. Zsír ez az ország<#idiota>#idiota>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Itt van az internet, tessék külföldi nyelvet tanulni.

Nem. Nem fogják hagyni. De meg fog történni. Ebben az országban nem az van, amit a nép akar.
Kinem sz*rja le?Rádiót már az utolsó 5-6évben nem halgattam...az internet a TV-t és a rádiót megölte.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ups and downs
elkezdõdik a mûsor 6 elõtt pár percvel, aztán 6kor "most jön edina hírei"
a hírek és reklám után kb 6:20 fele megint a bumeráng jön, de pár percel késõbb "és most edina hírei".. kb 5 percet beszéltek össz- vissz aztán ugye reklám és edina hírei..
és ez így megy 10 óráig.. 5-10 perc bumeráng, aztán 5 perc reklám, utána kibaszottul idegesítõ edina híre + sporthírek ami együtt vagy 20 perc, majd megint 5-10 perc bumeráng és kezdõdik az egész elõlrõl whááááááááá
A 4 órából a tiszta mûsoridõ nem volt több, mint 1 - 1,5 óra :@@@@
Szerintetek fogják hagyni ezt a korrupt lépést? Az állam nem tudom hogy gondolta! Persze lehet jönni, hogy ORTT független.. de ki áll mögötte? (igen, a kormány) gtfo hungary!
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Sajnálom minden esetre.
legalábbis szórakoztató lenne, az tuti <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Különben is, ki lehet írni cédére.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tök jó lenne, ha lenne egy kis nemzeti népünnepély. Narancs tábort összezárni a vörös vezetõkkel és fordítva. Az emberek széttépik õket.
1. Kitombolták magunkat. Juhé.
2. Nem marad politkus. Juhé.
Mindenki nyer. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"