619
RIP SlágerRádió
-
teputele #179 összeesküvés. kormány, idegbaj, belemagyarázni, A nép nyúzása, propaganda ,népbutítás
Meddig bírjuk még ? Nem sokáig !!! Már nem sokáig ! -
#178 De miért jó mindenben a politikai nézeteket belevinni??? Miért kell szítani a tüzet?
Nekem pl. az sem tetszik, ahogy a Bumeráng ezt lerendezi. Uszítani az embereket, biztos az kell ide. Minden bizonnyal az fogja előrébb vinni a helyzetet ha megint szétverjük a fővárost, mi? -
#177 Sőt azt is tudják jó eséllyel, hogy melyik csatornát nézed. Egyszerű statisztika, nincs itt összeesküvés. -
#176 ...elég nagy tömeget vonz...
OMG! ezek TUDJÁK, hogy én éppen hallgatom???!?!?!? összeesküvés rlz! -
#175 Még jó, a vihart a kormány rendelte ezt mindenki tudja :) -
#174 Őszintén szólva nem fogom magam a Tiszába vetni a megszűnésük miatt 1 jó dolog van azon az adón a Bumeráng, a 10 éve ugyanazt a 20 számot játszuk buli annyira nekem nem jött be és az idegbaj kerget ha felcsendül valamelyik ezer éves szám. Nem nem a zenével van bajom, mert a többségük tényleg jó szám, de 10 éve ugyanazt nyomatni, hát van olyan aki még nem unja? A Bumerángos bagázs meg úgyis megtalálja a módját ahol tovább folytathatják amit elkezdtek. Persze az is igaz, hogy itt ha lehet inkább helyi rádiót hallgatunk, mert azokon legalább tényleg változatos a zenei kínálat. -
teputele #173 popó !! -
#172 Naná, hogy nem, de olyan jó ebbe is belemagyarázni a gonosz ellenzéket és a mögötte álló érdekcsoportot... Az aug. 20-i vihar után már semmin sem csodálkozom. -
Vlala #171 Naná, hogy nem, de olyan jó ebbe is belemagyarázni a gonosz kormányt és a mögötte álló pártot... Az aug. 20-i vihar után már semmin sem csodálkozom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(Különben szerintem az ellenzék volt, hogy beleírhassák a kampányukba, hogy ők ezt is visszaállítanák, mint a felesleges vasutat. :):):) ) -
#170 Én sajnálom mind2t. Tényleg szomorú, de nem biztos, hogy a politika keze van a háttérben, mivel a mostani rádiók is érdekeltek. Inkább sztem itt magánember szinten kéne nézni a szavazó politikusokat és belenézni a zsebükbe...
Másik oldalról nézve viszont egyáltalán nem biztos, hogy baj a vérfrissítés! Az sosem baj!
De azért még nincs vége. Majd ha a rádiók beletörődtek, akkor lesz biztos! -
#169 Honnan tudod, hogy a rádiók melyik oldalhoz tartoznak? Sztem. egyiksemhez tartoznak. Pont ez a bajuk.
De egyébként simán megmagyarázható az az eshetőség is amit mondasz. Mikor lehet minél többet lenyúlni választási ciklus alatt? Akkor ha a nép minél jobban meg van osztva. Ennyi. -
#168 Magyarországon közel 84 éve folyamatosan benne van a politika a rádiózásban, max te nem vetted észre. -
#167 Ez nem válasz a feltett kérdésre.
A többségnek van két -számára kedvező- adója, abból egyet átad a másik oldalnak. Hol ebben a logika, miért tették?? Miért egyeztek ki a másik oldallal amikor többségük van és olyan adót rakhatnak be amilyet akarnak?? -
#166 +1 -
#165 Ez mind így igaz. -
#164 A politikát beleviszik a rádióba is már... -
#163 Hát ez nagyon egyszerű. Jövőre választási ciklus lesz. Kell a propaganda a birkáknak! Mindkét oldalnak. A nép nyúzásának érdekében összetudnak fogni. Ezt nagyon sokszor bebizonyították már! Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy senki ne menjen jövőre szavazni! Valahogy meg kell mutatni, hogy nem kérünk ezekből a patkányokból. Egyikből sem! Nem szabad engedni, hogy akármelyik párt is kormányt alakíthasson jövőre. Törvényesen kell megbuktatni őket! -
#162 Csak azt nem értem, miért egyeztek ki a ballibek a jobbosokkal amikor amúgy is többségben vannak?! (két "hazai helyett lesz egy plusz egy "ellenséges" adó) Én nagyon mást sejtek mint amit a média sugall. -
Unreal1942 #161 Nem olyan nagy kár érte. A zenei kínálat elég gyenge volt már az utóbbi időben. Képtelenek voltak meg újulni. A reggeli bohozat pedig már kifáradt 3 majom egyre ócskább ércelődései...
Jobb lesz ez így. -
#160 akkor én kérek elnézést, sőt !! -
#159 Ne beszéljetek már hülyeségeket!!!
Tájékozódj! -
#158 olyan mintha a kormány tudatosan gerjesztené a balhét az ilyen és ehhez hasonló idióta húzásaival! -
#157 Még lehet. Volt népjóléti miniszter is. Vajon az ő dolga mi lehetett? :D -
#156 Tudom, hogy Sláger Rádiós topic... De nekem a PIRITÓS borzasztóan fog hiányozni és nagyon szomorú vagyok, hogy megszűnik az a remek műsor! :( -
#155 Ilyen poszt nincs, csak Honvédelmi miniszter. :) -
#154 Kell a sok birkának. Valamivel urnához kell csalni őket. -
#153 Jaja tök jó a rádió 1. Kb. 20 szám megy egész nap random módban. -
#152 Ők csak bábok. A politika mozgatja őket. -
#151 Ezzel nem vagy egyedül. Az ország nagyobb része nem megy el. Helyesen. Ugyanis nincs kire. -
#150 Mióta olyan Hadügyminiszert neveztek ki aki még katona sem volt, azóta már semmi nem lep meg ebben az országban. -
#149 olvastál cikkeket? még ha csak valaki kitalálná a politikai hátteret, de itt ki van mondva, hogy valójában mik kerülnek a helyére, még ha eltekintünk az ORTT összetételétől, akkor is.
Mellesleg nem tudom mibe van még beleszólása ennek a csodás stábnak, de az tetszik, hogy nálunk a politikusok mindenhez értenek, bármiben tudnak dönteni, legyőzve a közgazdászokat, építészmérnököket, orvosokat. Nagy szerencsénk van, köszönje meg mindenki. -
#148 Sajnálom a Slágert, nagyon sok és nagyon jó zenéket játszottak és én szerettem a Bumerángot is. Sláger mellett még Danubiust hallgattam régen... azt hiszem ezennel "leszokok a rádiózásról".... -
#147 Borzalmasan setét vagy.... Bebizonyítottad az F1 topik után itt is, hogy te az az ember vagy akivel nem érdemes leállni beszélgetni. -
#146 Csak elég kevés az olyan adók száma, mely szinte országos lefedettségű :(. -
#145 Szerintem meg az a primitív, hogy idáig süllyedt az emberek ingerküszöbe, ízlése, hogy ma már a porszívó búgása vegyítve a mosógép frekvenciájával, megtámogatva 10 perc monoton lüktetéssel is zenének minősül.... -
Daza500 #144 Ez eléggé primitív beszólás volt, már ne is haragudj... -
n3whous3 #143 az a legjobb, hogy az ORTT legtöbb munkája nem azzal van a médiában, hogy a poilitikai egyenlőséget biztosítsa a médiákban. Igen ez is feladata,
hanem azok a "fogyasztóvédelmi" lépések, amiket esetleg mindenféle tévében/rádióban meg kell néha tenni.
És ezt egy politikai delegált nem tudom hogy tudja jobban tenni, mint egy hozzáértő pszichológus, jogász... Mert tuti nem tudja. -
#142 Hogy egy klasszikust idézzek:
"Nem értem a csodálkozást/megdöbbenést/felháborodást, hogy politikai döntés született egy olyan testületben, ahová politikai pártok delegálnak tagokat?" -
#141 http://www.hallgatokaradioert.com -
#140 ORTT elmehet az anyjába. Politikai fostrágyadomb az nagyon kell, mehet megint a népbutítás büdös qrva anyjukat.