RIP SlágerRádió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyébként simán megmagyarázható az az eshetõség is amit mondasz. Mikor lehet minél többet lenyúlni választási ciklus alatt? Akkor ha a nép minél jobban meg van osztva. Ennyi.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
A többségnek van két -számára kedvezõ- adója, abból egyet átad a másik oldalnak. Hol ebben a logika, miért tették?? Miért egyeztek ki a másik oldallal amikor többségük van és olyan adót rakhatnak be amilyet akarnak??
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Jobb lesz ez így.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Mellesleg nem tudom mibe van még beleszólása ennek a csodás stábnak, de az tetszik, hogy nálunk a politikusok mindenhez értenek, bármiben tudnak dönteni, legyõzve a közgazdászokat, építészmérnököket, orvosokat. Nagy szerencsénk van, köszönje meg mindenki.
.: mobilize.hu :.
hanem azok a "fogyasztóvédelmi" lépések, amiket esetleg mindenféle tévében/rádióban meg kell néha tenni.
És ezt egy politikai delegált nem tudom hogy tudja jobban tenni, mint egy hozzáértõ pszichológus, jogász... Mert tuti nem tudja.
púúúúú
"Nem értem a csodálkozást/megdöbbenést/felháborodást, hogy politikai döntés született egy olyan testületben, ahová politikai pártok delegálnak tagokat?"
A medve nem játék.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Az alkotmánybíróság miatt lett idén mégis tender kiírás. Az alkotmánybíróság != a kormány, fõleg mert elég sok jobb oldali befolyás van benne.
AHOGY AZ ORTTBEN IS."
Az, hogy pár marha még szavazni sem képes a pénzért, az õket minõsíti. Errõl ennyit, sf!
A medve nem játék.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
De haggyuk már a hülyeséget!
Mindkettõ magas lovon volt egyébként ... És egyik sem tudott megújulni
Persze tudom,hogy nem ez húzódik a döntések hátterében! Amikor mentem valahová autóval rá voltam valamilyen szinten utalva,hogy hallgassam.
De a Slágerben a délelõtti mûsorban lévõ eröltetett nevetések , fapoénok .. botrányosan xarok voltak.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
kb egy lemezre ráférne mp3-ban az egész adó zenefelhozatala :C Most komolyan azokat a zenéket én mind szerettem és MEGUTÁLTATTA VELEM a Sláger, mert állandóan az ment.
púúúúú
A Slágert és a Pont FM-et hallgattam, utóbbi már megszûnt, remélem ez nem fog...
Aki szerint elég interneten is a rádió, az még biztos nem ült autóban...
Az is igaz, hogy fõképp régebbi Zenéket adtak, de azok szinte mind ZENÉK, Slágerek...
Igaz nincs annyi újdonság, de ez nem is csoda mert az új zenék jelentõs része egy forintot sem ér...
Persze ízlések és pofonok...
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
cserháti, queen, elsõ emelet, a final countdown... stb
Ja a fosok alatt meg azt értem, hogy van nekik 3-4 számuk, amiket játszanak, mást nem tõlök.
púúúúú
"Ezután 10/12-ed arányban szavaztak a két legtöbb pontot kapó rádió pályázatárnak elfogadásáról, a szabad demokrata delegált, Tímár János nem vett részt a döntésben. A nyertes rádiók pályázatát az MSZP, a Fidesz és a KDNP delegáltjai támogatták. Maga Majtényi László az elsõ körben nem szavazhatott, de nem is várta meg, lesz-e második forduló, távozott az ülésrõl."
Tájékozódj mielõtt hülyeséget beszélsz!
Belebukni meg törvényesen - ha nem kapnak tovább elég nagy hátszelet - bele fognak mert olyan irracionálisan magas nyereséget adtak meg.
a sláger mindig is fennhangon hírdette, mint Mo. legnagyobbja mindenben, hogy õt 3,5millió hallgató hallgatja (muhhahha, de nagyon), dobják össze a hallgatók a lóvét, ha szükségük van arra, hogy legyen Sláger rádió. Amúgy meg tucatnyi jobb rádió van szerencsére,mint az utóbbi években lezüllött Sláger,meg Danubius.Pedig valaha valóban mindkettõ benne volt a jó rádiók táborában.
Menjenek közép vagy hosszúhullámra, aztán számolják újra a hallgatottságot. Ebben az országban divat a marketinghalandzsa és a népbutítás, de azért próbáljunk józanul gondolkodni. A rajongóknak részvétem!
Más.
Jön a Klassz és a Neo FM a Danubius és a Sláger helyett
Ilyen névvel, hogy Klassz miért lenne politikai rádió? (A Klassz amúgy az Advenioé.) Akkor melyik lesz a politikai? Bizony, a Neo. Nem tudom mit takar a neo (neokommunisták, neobaloldal, neobolsevik? 😊)
A medve nem játék.
az h sláger tudod mit jelent? naponta nem jelenik meg új sztem.
\"You are fucking crazy people!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.