619
RIP SlágerRádió
  • Kovács legény
    aha, üdvözöllek a klubban te is itt írsz velünk nyomorultakkal erre a szánalmas fórumra ahelyett, hogy szépirodalmat olvasnál meg kirándulnál a hegyekben.
    Nem kell ez a hülye szöveg, biztos vagyok benne, hogy pont te vagy az aki végizgulta a bigbrother és győzikeshow összes részét, most meg teszed itt a mindent tudó mindeki felett álló értelmiségit...
  • cherubim06
    NAGYON SOKAT jelent, hogy 3 milióan hallgatják! Határozottan körvonalazódik a betegség elterjedtsége és súlyossága. Mondom én, felmérhetetlen a kár.
  • Christiansen
    meghonosítottak
  • Dean Winchester
    IHM ?? stílust teremtettek vazze,azért hülyeséget ne irj már :/
  • Christiansen
    igen, remekül hozzászoktattak 3 millió embert az állóvízhez,
    barátok közt színvonal
  • pxxl
    ez eleve hülyeség, mert ennyi erővel 3 millió emver hallgatja, 4.97 milliárd meg nem. nem az a lényeg, hogy mennyien nem hallgatják, am sem vagyunk 10 millióan mo-on, abból a 10ból legalább 2-3millió nem hallgat rádiót. a lényeg az, hogy mennyi mindent tettek, segítettek embereken, gyerekeken, adományok stb.
  • Kovács legény
    nem személyeskedésnek szántam, csak te is nézz a dolgok mögé, az, hogy valamit 3millió ember szeret többet jelent mint az hogy 7nem.
  • tomi0113
    ez meg a másik igazad van!
  • Petka
    Arra senki se gondolt még, hogy a legtöbb útinfót a Slágertől kapják az autósok, kamionosok, stb. Tehát akik úton vannak, azoknak nem kis veszteség lesz, ha leállnak! Ja, hogy ott a Petőfi rádió TMC-je?... Jó ha 2 hetente frissítik. Nemhogy útinfót nem ad az a rádió, de még a lehetőséget, hogy ezt modernebb technikával szolgáltassák, sem használják ki. MR2 mondjon le!... Pont FM a köcsögségeivel is mondjon le! Café is mondjon le mert csak! A Sláger Rádió eddig sokkal többet adott, mint az összes többi rádió együttvéve...
  • cherubim06
    Sajnos már felmérhetetlen károkat okozott az ország zenei ízlésében a Sláger Rádió és a Danubius, ezért valószínűleg már nem számít, hogy most megszűnnek.
  • Christiansen
    én bevallom utálom az összes ilyen jópofizós szart.
    erőltetett szar mind, ami az utóbbi időben jó volt a médiában
    az a stand comedy-s srácok szerepeltetése, ők tényleg tehetségesek is.

de ez a boros-bocskor, jáksó, fábri, irigy hónaljmirigy
    hetihetes stb. mind egy kaptafa..

a zene meg?...kit érdekel..ugyanaz a 10-15 cd mindkét adón,
    gépi selectorral...
  • tomi0113
    biza a Jáksó egy paraszt utálom mint a franc tegnap apummal voltam kamionozni és muszáj volt elviselnem a Jáksót a rádióba xDxD pedig apum is utálja xD
  • pxxl
    balázs is eléggé okos, iq-ban sincs hiány, semmi bajom vele, de az a gyerekes poénkodás féle az annyira idegen tőlem, hogy max 5 percig bírom hallgatni.
    jáksó meg hát...le kellett volna vágni a Taigetos-ról
  • tomi0113
    na ha megnyerik a pert akkor szerencséjük van de szerinem már nyert ügyük van :-)
  • Christiansen
    ezért mondtam, hogy a rádiós piac rtl-tv2jei

hát kb. ugyanolyan gáz mind a négy _D:_Dd
  • tomi0113
    na ebbe egyet értek a Jáksót én is utálom fuuuuu inkább nem mondok rá semmit xD
    én az egészbe a Balázsékat kedvelem meg a kívánságműsorokat :-)
  • Dean Winchester
    topic címét átkéne tolni RIP SlágerRádió & Danubius
  • Dean Winchester
    csak tudod 3 millióan 1 rádiót szeretnek míg a többi 7 millió több száz rádióra van leosztva :)
  • Banano
    Én szeretem jákshówt:D
  • pxxl
    danubius inkább idegesítő főleg a balázsék paraszt viccelődései, a jáksó irdatlan bunkó modora...rémes sztem
  • Christiansen
    itt olvassátok a kommenteket, elég sokan meglepően jól látják a helyzetet
  • Shep
    Majd Jack Bauer megoldja :)
  • Christiansen
    én nem személyeskedtem veled te se tedd, inkább nézz a dolgok mögé
    ne csak a médiahisztin siránkozz.
  • Christiansen
    (100.8 helyett meg 101.2 lesz, istenem...)
  • Christiansen
    beszarok..most komolyan gondoljátok, hogy a rádiózás rtlklubját és tévékettőjét
    el lehet csak úgy takarítani????

most megy ez a hiszti még két hétig, aztán újult erővel
    és egy kis extra reklámmal újraindul minden
  • Shep
    Hát megállni tényleg nem fog, de arra jó volt, hogy az emberek 2 hónapig erről beszéljenek és addig a háttérben kevésbé feltűnően mehessen tovább az ügyeskedés.
  • Kovács legény
    téged 1 ember szeret,és 6.5milliárd nem
    az az egy te vagy még mielött örülni kezdenél

• Kovács legény
    attól sem áll meg ha nem írsz ide...
  • Christiansen
    "3 millióan szerették..7 millióan MEG NEM"
  • Christiansen
    de amúgy jó lenne felfogni, hogy attól, hogy nem kapták meg EZT a 100.8as frekvenciát nem áll meg a világ..
  • tomi0113
    hát igen mind a kettőnek vége sajnos pedig jók voltak kár értük
  • Narxis
    Sehogy nem lehet megmenteni.
  • pxxl
    az intelligenciájára, a munkájára, a munkásságára, amit elértek, amit ő elért. ilyen a stílusa valaki szereti van aki nem. engem nem zavar. :)
  • genzol
    Sziasztok!
    Bumerángos vagyok én is és jó lenne, ha mi netesek kitalálnánk valami frappánsat, hogy hogyan lehetne megmenteni a bumerángot!
  • Christiansen
    Café, MR2 a jóak.

ezért a két szarért nem kár, bumeráng édesistenem.
    hetihetesért is sírni fogtok?
  • Kovács legény
    hmm kemény...
  • lampard99
    Aki halgatta a bumerangot és azt hallhata hogy nem fog örökre megszünni a bumerang és vagy a slager radio. Rengeteg lehetöség van hogy a reggeli musor(bumernag) folytatodjon masik allomason, de az se kizart hogy a slager is marad csak masik frekvencian folytatjak az adast es perszen nem lesz orszagos ez esetben max ha a Klub Radió megoldassat valasztják hogy orszag minden területén mas savban fogna sugarozni.

Valaki elmagyarazna, hogy nyerhete meg egy olyan palyazó a palyazatott aki 50% kevesebb bevetelt fog adni! Míg a slager 4.6 MILLIARD ft adott be 2008 ban addig az Fm és a lanchíd radiok csak a 4.6 milliard 43% fogjak csak tudni be fizetni(tenderben meg lehet neézni). Így nem értem hogy ez miért jó? Azon kivül en ha tudntam volna hogy a bevetelböl kell felajanlani és igy megy a verseny akkor en nyugotan 80% ajanlotam volna mert ha bevetelem 100 ft akkor csak 80ft kapnak és ezek szerint ezzel nyernem kellet volna:D
  • Shep
    Amúgy meg, hogy a francba kerültem én a zene fórumba, sose jártam még itt :) (biztos a főoldalról)
  • Shep
    Na de mégis mire, szerintem ő is, te is, én is ugyanolyan emberek vagyunk senkinek nincs oka nagyképűsködni, talán csak annak aki majd kirántja az emberiséget ebből az önpusztító életmódból, de ilyen vagy nem lesz (én ezt tippelem) vagy pedig aki erre képes lesz az a végletekig szerény egyén lesz.
  • pxxl
    sztem sem az. egészségesen nagyképű néha, de van mire :)