RIP SlágerRádió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Honnan tudod, hogy a rádiók melyik oldalhoz tartoznak? Sztem. egyiksemhez tartoznak. Pont ez a bajuk.
De egyébként simán megmagyarázható az az eshetõség is amit mondasz. Mikor lehet minél többet lenyúlni választási ciklus alatt? Akkor ha a nép minél jobban meg van osztva. Ennyi.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bulba
Magyarországon közel 84 éve folyamatosan benne van a politika a rádiózásban, max te nem vetted észre.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
Ez nem válasz a feltett kérdésre.
A többségnek van két -számára kedvezõ- adója, abból egyet átad a másik oldalnak. Hol ebben a logika, miért tették?? Miért egyeztek ki a másik oldallal amikor többségük van és olyan adót rakhatnak be amilyet akarnak??

immovable
+1
SpeedXHUN
Ez mind így igaz.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
A politikát beleviszik a rádióba is már...

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

BaliBoy
Hát ez nagyon egyszerû. Jövõre választási ciklus lesz. Kell a propaganda a birkáknak! Mindkét oldalnak. A nép nyúzásának érdekében összetudnak fogni. Ezt nagyon sokszor bebizonyították már! Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy senki ne menjen jövõre szavazni! Valahogy meg kell mutatni, hogy nem kérünk ezekbõl a patkányokból. Egyikbõl sem! Nem szabad engedni, hogy akármelyik párt is kormányt alakíthasson jövõre. Törvényesen kell megbuktatni õket!

bulba
Csak azt nem értem, miért egyeztek ki a ballibek a jobbosokkal amikor amúgy is többségben vannak?! (két "hazai helyett lesz egy plusz egy "ellenséges" adó) Én nagyon mást sejtek mint amit a média sugall.

Nem olyan nagy kár érte. A zenei kínálat elég gyenge volt már az utóbbi idõben. Képtelenek voltak meg újulni. A reggeli bohozat pedig már kifáradt 3 majom egyre ócskább ércelõdései...
Jobb lesz ez így.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sly06
akkor én kérek elnézést, sõt !!

BaliBoy
Ne beszéljetek már hülyeségeket!!!

Tájékozódj!

Sly06
olyan mintha a kormány tudatosan gerjesztené a balhét az ilyen és ehhez hasonló idióta húzásaival!

immovable
Még lehet. Volt népjóléti miniszter is.<#idiota> Vajon az õ dolga mi lehetett? 😄
LoSA
Tudom, hogy Sláger Rádiós topic... De nekem a PIRITÓS borzasztóan fog hiányozni és nagyon szomorú vagyok, hogy megszûnik az a remek mûsor! 😞

Molnibalage
Ilyen poszt nincs, csak Honvédelmi miniszter. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Kell a sok birkának. Valamivel urnához kell csalni õket.
immovable
Jaja tök jó a rádió 1. Kb. 20 szám megy egész nap random módban.
immovable
Õk csak bábok. A politika mozgatja õket.
immovable
Ezzel nem vagy egyedül. Az ország nagyobb része nem megy el. Helyesen. Ugyanis nincs kire.
bujcsik555
Mióta olyan Hadügyminiszert neveztek ki aki még katona sem volt, azóta már semmi nem lep meg ebben az országban.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

autoszimulator
olvastál cikkeket? még ha csak valaki kitalálná a politikai hátteret, de itt ki van mondva, hogy valójában mik kerülnek a helyére, még ha eltekintünk az ORTT összetételétõl, akkor is.

Mellesleg nem tudom mibe van még beleszólása ennek a csodás stábnak, de az tetszik, hogy nálunk a politikusok mindenhez értenek, bármiben tudnak dönteni, legyõzve a közgazdászokat, építészmérnököket, orvosokat. Nagy szerencsénk van, köszönje meg mindenki.

.: mobilize.hu :.

ChaosTeam
Sajnálom a Slágert, nagyon sok és nagyon jó zenéket játszottak és én szerettem a Bumerángot is. Sláger mellett még Danubiust hallgattam régen... azt hiszem ezennel "leszokok a rádiózásról".... <#rinya>
BaliBoy
Borzalmasan setét vagy.... Bebizonyítottad az F1 topik után itt is, hogy te az az ember vagy akivel nem érdemes leállni beszélgetni.

csgery
Csak elég kevés az olyan adók száma, mely szinte országos lefedettségû 😞.
BaliBoy
Szerintem meg az a primitív, hogy idáig süllyedt az emberek ingerküszöbe, ízlése, hogy ma már a porszívó búgása vegyítve a mosógép frekvenciájával, megtámogatva 10 perc monoton lüktetéssel is zenének minõsül....

Ez eléggé primitív beszólás volt, már ne is haragudj...

n3whous3
az a legjobb, hogy az ORTT legtöbb munkája nem azzal van a médiában, hogy a poilitikai egyenlõséget biztosítsa a médiákban. Igen ez is feladata,

hanem azok a "fogyasztóvédelmi" lépések, amiket esetleg mindenféle tévében/rádióban meg kell néha tenni.

És ezt egy politikai delegált nem tudom hogy tudja jobban tenni, mint egy hozzáértõ pszichológus, jogász... Mert tuti nem tudja.

púúúúú

a.carkey
Hogy egy klasszikust idézzek:
"Nem értem a csodálkozást/megdöbbenést/felháborodást, hogy politikai döntés született egy olyan testületben, ahová politikai pártok delegálnak tagokat?"

A medve nem játék.

Törölt felhasználó
[HUN]FaTaL
ORTT elmehet az anyjába. Politikai fostrágyadomb az nagyon kell, mehet megint a népbutítás büdös qrva anyjukat.

http://goo.gl/gd6Zi5

a.carkey
Mirõl okoska? Arról, hogy a Sláger vezérigazgatója 2004es MSZP EP listán indult? Vagy mirõl?

"Az alkotmánybíróság miatt lett idén mégis tender kiírás. Az alkotmánybíróság != a kormány, fõleg mert elég sok jobb oldali befolyás van benne.

AHOGY AZ ORTTBEN IS."

Az, hogy pár marha még szavazni sem képes a pénzért, az õket minõsíti. Errõl ennyit, sf!

A medve nem játék.

tobias88
A kár szó nem kifejezés! Másik frekvenciára amúgy nem tudnak átmenni a politikai döntés után? Amúgy az a vicc, hogy nem reális pályázatokat fogadtak el, de ez majd csak késõbb derül ki, és addig nem lesz Sláger meg Danubius és nem tudunk mit hallgatni, mivel ez a két normális adó van egyedül!
Falcon87
Mondjuk én a Danubiust hallgattam, de az is megszûnik. Kár értük 😞 Nagy kár.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

n3whous3
hm az még nem annyira, rádió 1-en vannak "fasza" álnevetések meg poénok :-|

púúúúú

Azt felejtitek el, hogy nem csak belõletek áll a világ. Félmillió ember szívesen hallgatta és hallgatná tovább a sláger rádiót, danubbal együtt meg jóval több emberrõl van szó. Továbbá senki nem lehet olyan hülye, hogy non-stop egy rádióadót hallgasson.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

JoeFromHun
Én mondtam! 😊
De haggyuk már a hülyeséget!
Mindkettõ magas lovon volt egyébként ... És egyik sem tudott megújulni
Persze tudom,hogy nem ez húzódik a döntések hátterében! Amikor mentem valahová autóval rá voltam valamilyen szinten utalva,hogy hallgassam.
De a Slágerben a délelõtti mûsorban lévõ eröltetett nevetések , fapoénok .. botrányosan xarok voltak.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

n3whous3
Én kb minden stílust hallgatok és utálom a monotóniát, talán valami 5-6 éves kisgyerek vagy? Azok vannak el azzal, hogy fél óráig ismétlik a kedvenc mozdulataikat, stb. Nem értelek titeket, valaki említette is:

kb egy lemezre ráférne mp3-ban az egész adó zenefelhozatala :C Most komolyan azokat a zenéket én mind szerettem és MEGUTÁLTATTA VELEM a Sláger, mert állandóan az ment.

púúúúú

Mészy
Kár lenne érte...
A Slágert és a Pont FM-et hallgattam, utóbbi már megszûnt, remélem ez nem fog...
Aki szerint elég interneten is a rádió, az még biztos nem ült autóban...
Az is igaz, hogy fõképp régebbi Zenéket adtak, de azok szinte mind ZENÉK, Slágerek...
Igaz nincs annyi újdonság, de ez nem is csoda mert az új zenék jelentõs része egy forintot sem ér...
Persze ízlések és pofonok...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

BaliBoy
Ahelyett, hogy fikázol menjél és hallgasd a fasza kis tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc zenédet.

n3whous3
igen és te tudod mit jelent az, hogy minden nap (igaz nem ismételnek egy napon belül) meg kell ilyen kibaszott fosokat hallgatni, hogy

cserháti, queen, elsõ emelet, a final countdown... stb

Ja a fosok alatt meg azt értem, hogy van nekik 3-4 számuk, amiket játszanak, mást nem tõlök.

púúúúú

BaliBoy
Bárcsak ne szólalnál meg....

"Ezután 10/12-ed arányban szavaztak a két legtöbb pontot kapó rádió pályázatárnak elfogadásáról, a szabad demokrata delegált, Tímár János nem vett részt a döntésben. A nyertes rádiók pályázatát az MSZP, a Fidesz és a KDNP delegáltjai támogatták. Maga Majtényi László az elsõ körben nem szavazhatott, de nem is várta meg, lesz-e második forduló, távozott az ülésrõl."

Tájékozódj mielõtt hülyeséget beszélsz!

BaliBoy
Az egyiken a magyar népköztársaság nagyasszonyának mulatósai fognak szólni egész nap, a másikon meg az indián táncot lehet majd naponta 100x meghallgatni.

Belebukni meg törvényesen - ha nem kapnak tovább elég nagy hátszelet - bele fognak mert olyan irracionálisan magas nyereséget adtak meg.

Dióka
A rádióadók mindig jönnek-mennek. Ez van akinek fájdalom, van akinek közömbös. A hallgatókat sajnálom, illetve megértem, a Sláger rádiót,mint tisztán pénzügyi vállalkozást meg nem tudom sajnálni. Miért kell mminden kérdésbõl politikát csinálni? Persze végülis bármibõl lehet, ha fel akarjuk kavarni a szart vagy feltûnést akarunk kreálni. A sláger és a danubius is megindulások óta fokozatosan és egyre jobban elkorcsosult, zeneileg hulladékká váló, idióta mûsorokkal és mûsorvezetõkkel szétcseszett rádióparódiává lett. Amit a sláger pedig komoly hangon bejelent a hallgatónak, naponta többször megismételve, ami tisztán politikai kérdésként kezeli a pályázati eredményt és feltételezésekre hivatkozik miközben halálra sajnáltatja magát az színtiszta röhej és szánalom. Arról senki sem beszél, hogy pl. a két rádió az eredetileg vállalt 50valahány %-os bevételi "adót" már csak 5% és 9%-os arányban fizette az elmúlt években.....ez nem politikai kérdés, hanem tisztán pénzügyi, emiatt vesztett. az más kérdés, hogy arányaiban valszeg a két új induló töredékét sem fogja kitermelni, de ez már nézõpont kérdése.
a sláger mindig is fennhangon hírdette, mint Mo. legnagyobbja mindenben, hogy õt 3,5millió hallgató hallgatja (muhhahha, de nagyon), dobják össze a hallgatók a lóvét, ha szükségük van arra, hogy legyen Sláger rádió. Amúgy meg tucatnyi jobb rádió van szerencsére,mint az utóbbi években lezüllött Sláger,meg Danubius.Pedig valaha valóban mindkettõ benne volt a jó rádiók táborában.
Menjenek közép vagy hosszúhullámra, aztán számolják újra a hallgatottságot. Ebben az országban divat a marketinghalandzsa és a népbutítás, de azért próbáljunk józanul gondolkodni. A rajongóknak részvétem!

a.carkey
Az ORTTben parlamenti viszonyok alapján dölt el a delegáltak összetétele. A Parlamentben jobboldali többség van? 😊 Ugye nem ...

Más.
Jön a Klassz és a Neo FM a Danubius és a Sláger helyett

Ilyen névvel, hogy Klassz miért lenne politikai rádió? (A Klassz amúgy az Advenioé.) Akkor melyik lesz a politikai? Bizony, a Neo. Nem tudom mit takar a neo (neokommunisták, neobaloldal, neobolsevik? 😊)

A medve nem játék.

NeverwinterKING
Nemtom mit esztek azon a szartartály rádión, már bocsánat, egyszerûen hányingert keltõ a zenei felhozataluk, évek óta ugyanazok a fosok...

az h sláger tudod mit jelent? naponta nem jelenik meg új sztem.

\"You are fucking crazy people!\"

RS
Így van! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

JoeFromHun
Radio Plusz Szeged!
Veri mindkettõt ...Danut meg a Slágert is.
http://www.radioplusz.fm

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

az egyik az mszpé a másik a fideszé énis úgy olvastam

RS
Én is úgy tudtam hogy az egyik politikai lesz a másik zenei.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Maxtreme
http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/33985/

Vagy mégis én tudom jól? 😊