1458

18 Wheels of Steel Extreme Trucker
  • hungaryws
    hamarosan jön az 1.01 patch
  • Atikah
    hát miez h nemlehet szabadon menni? meg h alád vágják a kamiont? aludni nemkell benne?.. bár ezeken a részeken nem kötelezik az alvást de akkor is
  • papi08
    Ha van igény szépen elkezdem leírni az első térkép feladatainak a leírását:)
  • DIESEL DOG #692
    Jó hallani a pozitívumokat...
  • baly94
    Áh jöjjön már le xD Játszani akarok már! Annyit jót irtatok már róla:D
  • bazsa06
    Az komoly! alig várom hogy lejöjjön!
  • papi08
    Miért? Mi nem tetszik rajta? :) Ez az ETS-hez képest rengeteget fejlődött!
    Bár mindenkinek más a világa:)
  • Atikah
    nekem nemtetszik ez.
  • papi08
    Igen, kitűnő játék!
  • papi08
    Egy kis változtatás! Az első részben egy benzin szállítót kell vezetnünk, majd ezután egy hókotrót, más irányba. Majd ismét egy benzin szállítót.
    Eddig ez a legjobb SCS munka. A hó meglátszik a kamionon. A gumikon. Tehát ismét 5*!
  • bazsa06
    akkor biztosan jó lehet!
  • DIESEL DOG #684
    Na kíváncsi vagyok erre, leszedem, 22 perc és lejön...
  • leho94
    wow mivolt itt:O
  • Szobi30
    én is csalódtam benne! kellemesen!
    most jött le 2 perce a játék, és azt kell mondjam hiába a régebbi játékjaik modelljei vannak benne ez nagyon király!
  • papi08
    Igen, sajnos Ők mondják meg mivel, és mit hova viszel, legalábbis eddig így van:)
  • nagykispeter
    Erre én is kíváncsi lennék!
  • papi08
    Na lejött. Kipróbáltam. És csalódtam az SCS-ben. De szerencsére kellemesen! Nem hittem hogy képesek lesznek csinálni egy ilyen jó játékot!
    És nem kell hozzá erőmű! Nekem 2.59-es szimpla magos processzoron, 1GB DDR-es RAM-on, és egy ATI x1650-es videókártyával szépen megy 1024X768-asban is.
    ÉS van térkép! Nyomd meg az F1-et. Ott lesz egy.
    Egy szóval: 5*!
  • Blackdog
    Üdv! Valakinek sikerült a két fekete csíkot eltüntetnie a képernyőről (Széles képernyő helyett teljesre kirakni)? Elég zavaró, hogy mikor behozom a miniconsolt akkor alig látok valamit belőle.
  • Szobi30
    sziasztok
    az lenne a kérdésem hogy az AI-k is csúszkálnak a jégen vagy csak mi??
    mert ha az AI-k is meg lennének csinálva normálisan akkor ez elnyerné az eddigi legjobb kamionszim díjat...legalábbis képek alapján nagyon tetszik...eddig még le nem jött, most jön le:)
  • DOBERMAN1993
    Sziasztok!
    Valakinek van egy olyan linkje a játékrol ami nem torrentes az irjon nekem pirivit köszönöm szépen!
  • papi08
    Most akkor az egész játék kötött? Tehát Ők mondják meg mivel mész, és melyik térképen? Vagy lehet indulni esetleg Ausztráliában?
  • bazsa06
    Szép reggelt mindenkinek!
    -#669:Tán túl gyorsan mentél?:D
    -#664:Ezzel valahogy én is így vagyok!
  • gumikacsa
    sajnos ja.
  • Jamirofan89
    ejha ilyen hamar el lehet jutni az Ausztrál mapra?
    van egy érzésem,hogy a másik 2 pálya is olyan picike mint a havas és az egész csak arról szól,hogy ide-oda száguldozz padlógázzal olyan Hard Truck szerűen :/
  • hungaryws
    A játékot feltöltöttem egy másik tárhelyre:megnézem
  • Vlala #670
    Vissszaolvastam, ezért töröltem. :)
  • greg benz
    Hopszlá

• greg benz
    Az oldalon nincs kint,de torrentről már tölthető:)
  • greg benz
    A második kép az micsoda?:)
  • yokel

hungaryws: ha lehet ne 2 MB-os png-t tegyél már fel a topikba, pláne ne ennyit,kszi...
  • gumikacsa
    erre jó a tükör, nálam mindig be van kapcsolva, szeretem tudni mit csinál a hátsó rész :D
  • hungaryws

• bazsa06
    Na én mentem jó éjt mindenkinek..!!
  • TaRka0107
    De akkor nem lehet majd szabadon mászkálni? Tehát tankolni, kamiont venni, tuningolni?
  • greg benz
    jaja
  • bazsa06
    gondolom beparáztál:D szegény kamcsi:D
  • greg benz
    Jaja,nekem is volt egy necces :D Vezettem belső nézetben,jeges részen mentem. váltottam kamerát,erre csak azt látom,hogy a rakomány majdnem derékszögben el van fordulva:D Még vissza tudtam hozni,de durva volt:)
  • bazsa06
    szegény:D biztos megcsúszott...:|
  • bazsa06
    vagány:D
  • sovatalevi
    okeee.megnyugodtam. meg 8 perc.