1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
hungaryws #695 hamarosan jön az 1.01 patch -
#694 hát miez h nemlehet szabadon menni? meg h alád vágják a kamiont? aludni nemkell benne?.. bár ezeken a részeken nem kötelezik az alvást de akkor is -
#693 Ha van igény szépen elkezdem leírni az első térkép feladatainak a leírását:) -
DIESEL DOG #692 Jó hallani a pozitívumokat... -
#691 Áh jöjjön már le xD Játszani akarok már! Annyit jót irtatok már róla:D -
#690 Az komoly! alig várom hogy lejöjjön! -
#689 Miért? Mi nem tetszik rajta? :) Ez az ETS-hez képest rengeteget fejlődött!
Bár mindenkinek más a világa:) -
#688 nekem nemtetszik ez. -
#687 Igen, kitűnő játék! -
#686 Egy kis változtatás! Az első részben egy benzin szállítót kell vezetnünk, majd ezután egy hókotrót, más irányba. Majd ismét egy benzin szállítót.
Eddig ez a legjobb SCS munka. A hó meglátszik a kamionon. A gumikon. Tehát ismét 5*! -
#685 akkor biztosan jó lehet! -
DIESEL DOG #684 Na kíváncsi vagyok erre, leszedem, 22 perc és lejön... -
#683 wow mivolt itt:O -
#682 én is csalódtam benne! kellemesen!
most jött le 2 perce a játék, és azt kell mondjam hiába a régebbi játékjaik modelljei vannak benne ez nagyon király! -
#681 Igen, sajnos Ők mondják meg mivel, és mit hova viszel, legalábbis eddig így van:) -
#680 Erre én is kíváncsi lennék! -
#679 Na lejött. Kipróbáltam. És csalódtam az SCS-ben. De szerencsére kellemesen! Nem hittem hogy képesek lesznek csinálni egy ilyen jó játékot!
És nem kell hozzá erőmű! Nekem 2.59-es szimpla magos processzoron, 1GB DDR-es RAM-on, és egy ATI x1650-es videókártyával szépen megy 1024X768-asban is.
ÉS van térkép! Nyomd meg az F1-et. Ott lesz egy.
Egy szóval: 5*! -
Blackdog #678 Üdv! Valakinek sikerült a két fekete csíkot eltüntetnie a képernyőről (Széles képernyő helyett teljesre kirakni)? Elég zavaró, hogy mikor behozom a miniconsolt akkor alig látok valamit belőle. -
#677 sziasztok
az lenne a kérdésem hogy az AI-k is csúszkálnak a jégen vagy csak mi??
mert ha az AI-k is meg lennének csinálva normálisan akkor ez elnyerné az eddigi legjobb kamionszim díjat...legalábbis képek alapján nagyon tetszik...eddig még le nem jött, most jön le:) -
#676 Sziasztok!
Valakinek van egy olyan linkje a játékrol ami nem torrentes az irjon nekem pirivit köszönöm szépen! -
#675 Most akkor az egész játék kötött? Tehát Ők mondják meg mivel mész, és melyik térképen? Vagy lehet indulni esetleg Ausztráliában? -
#674 Szép reggelt mindenkinek!
-#669:Tán túl gyorsan mentél?:D
-#664:Ezzel valahogy én is így vagyok! -
#673 sajnos ja. -
#672 ejha ilyen hamar el lehet jutni az Ausztrál mapra?
van egy érzésem,hogy a másik 2 pálya is olyan picike mint a havas és az egész csak arról szól,hogy ide-oda száguldozz padlógázzal olyan Hard Truck szerűen :/ -
hungaryws #671 A játékot feltöltöttem egy másik tárhelyre:megnézem -
Vlala #670 Vissszaolvastam, ezért töröltem. :) -
#669 Hopszlá
-
#668 Az oldalon nincs kint,de torrentről már tölthető:) -
#666 A második kép az micsoda?:) -
hungaryws: ha lehet ne 2 MB-os png-t tegyél már fel a topikba, pláne ne ennyit,kszi...
-
#664 erre jó a tükör, nálam mindig be van kapcsolva, szeretem tudni mit csinál a hátsó rész :D -
hungaryws #663
-
#662 Na én mentem jó éjt mindenkinek..!! -
#661 De akkor nem lehet majd szabadon mászkálni? Tehát tankolni, kamiont venni, tuningolni? -
#660 jaja -
#659 gondolom beparáztál:D szegény kamcsi:D -
#658 Jaja,nekem is volt egy necces :D Vezettem belső nézetben,jeges részen mentem. váltottam kamerát,erre csak azt látom,hogy a rakomány majdnem derékszögben el van fordulva:D Még vissza tudtam hozni,de durva volt:) -
#657 szegény:D biztos megcsúszott...:| -
#656 vagány:D -
#655 okeee.megnyugodtam. meg 8 perc.