1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#735 kb 3-4 óra mulva feltolom mininovára zárt tracker nélkül,ha addig fel nem teszik.
Ha valakinek van nyilvános FTP je,oda is át tudom tolni.
Persze ha kell valakinek. -
#734 Öcséém! 2 napig nem vagyok itthon és ez meg megjelenik.... :D Szedem is le:PP Váááá már csak 8 perc -
#733 Hello ! Már jelen vagyok énis a topikban egy ideje ! Szedem lefele a játékot :) De ha kijön meg veszem mert ahogy hallom látom megéri ! (meglepett hogy igy csendbe kijött) majd jelentkezem
Krapo -
#732 nekem azzal behozza...akkor nézd meg a beállítások-ban, ott be tod biztos állítani h meik betű hozza be:D -
Vlala #731 Van off-spam-warez topic. Esetleg a bannerbe ki lehetne tenni ennek a "tehermentesítő útvonalnak" a linkjét, kevesebben kérdezősködnének itt torrent után.
ui.: Nekem is kellene. :) -
#730 Arra nekem nem csinál semmit -
#729 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248462503&no=721]#721..[/URL] -
#728 M-betűvel. -
#727 Engem is érdekelne! -
#726 hy all
vki belinkelné a játékot pls de a torent oldalon nem tudok regizni mininován meg nem tölti -
#725 király vagyköszi -
#724 Ez engem is érdekelne,idegesítő folyton az f1-et nyomkodni -
#723 játék közbeni térképet mint a #708-as postban hogyan lehet előhozni? -
#722 Mondjuk attól független tetszik! -
#721 vagyis de,[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248462503&no=671]#671[/URL] -
#720 Nem erről van szó,hanem arról,hogy kb. te vagy a 3. aki megkérdi,és lesz még vagy 30 másik..És csak annyi kéne,hogy kicsit visszaolvastok
Kiírnám a bannerbe,hogy 548-as kommentben le van írva,de nincs hg jogom..
Nem torrentes oldalt nem tudok,de elvileg jó kell legyen az oldal. -
#719 olyan oldalrol nem lehet leszedni ami nem torrentes mer nekem minden torrent szar
-
#718 jolvan csakmost jöttem ide nem értem már is lebasszák az embert ha kérdezvalamit:S
-
#717 Kezdődik már
Könyörgöm olvass vissza! Ott van az 548-as kommentben leírva szájbarágósan minden!
És előre kérek minden kedves "csá honnan lehet tölteni"-zőt,hogy ne írkálják be 28x,hanem olvassanak vissza! #548!
Köszönöm -
#716 csá valaki tudna adni linket honan tudom letölteni?
-
Blackdog #715 Most néztem, a base.scs-ben bennehagyták még a showroom mappát, kedvesen olyan fájlokkal mint például a showroom_renault_b.sii.
Vajon lesz ennek valamikor is jelentősége?
Előző kérdésre (Hogyan lehet széthúzni a képet teljes képernyőre fekete csíkok nélkül?) senki nem tud tippet adni? Elég nehéz így olvasni a minikonzolban lévő dolgokat. -
#714 Köszönöm! -
#713 ausztráliában járok...és úgy veszem észre hogy nagyobb...(bár még csak 1 fuvart vittem most fogom vinni a másodikat :L -
#712 ebbe is ugyanolyan fájlok vannak mint ets-be, mármint lehet importálni zmodba? -
#711 Hűha! ez nagyon jó! -
#710 Következő kérdésem azokhoz szól akik már a dzsungelban illetve Ausztráliában járnak: Azok a térképek is ilyen kicsik mint a havas? -
#709 ÁÁÁ! A road train! :D -
hungaryws #708
-
-
DIESEL DOG #706 Na igen. Kezdődik... :S -
#705 Újabb frissítés:
A teljesített feladatokért pontokat kapunk. A pontokból épül fel a ranglétra. Az első lépcsőt nem tudom hogy hívják. A második a Greenhorn. A harmadik a Worker. -
#704 ? -
-
#702 No, úgynézem normális oldalakon nincs fent. Akkor várok.
p.s.: Látom megjöttek a modoló véristvánok is... -
Blackdog #701 Üdv 2szor! Valakinek sikerült a két fekete csíkot eltüntetnie a képernyőről (Széles képernyő helyett teljesre kirakni)? Elég zavaró, hogy mikor behozom a miniconsolt akkor alig látok valamit belőle. -
#700 TÉK! -
DIESEL DOG #699 Akkor lehet hogy megveszem eredetiben... :) -
#698 Jééééézusom...
Csendben kijött este? LoL...szétnézek az online "shop"-okban... -
#697 Sajnos nem szabad:( Alád vágják a kamiont. és aludni nem kellett eddig a havas pályán. -
#696 azért pozitívum mert még nem találtam negatívumot. a kapcsolók is úgy működnek mint az ETS-be, mármint mozognak, a hókotróban még a kulcs is:)