18 WoS Extreme Trucker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt regisztráljatok (gmail,yahoo,freemail stb emailt nem fogad el,én indát használtam!),aztán keressétek ki a torrentek közül az extreme truckert,és már lehet is szedni!😊
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
Hogy van felakasztva?
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
A beállításokat meg egy szöveges file-ban lehetne tárolni az értékekkel és ezeket használná:
Simulat.conf
Arcade.conf
stb.
Þór vígi þessi rúnar
Szintén zenész. Énis jelentkeztem több olyan topikban a házigazdaságra amit én nyitottam, de csesztek válaszolni.
Szerintem ez azért elég szánalmas. OFF vége.
Þór vígi þessi rúnar
Akkor elmondtam nekik ezeket, hogy szép és jó, de ez nem szimulátor így. Válasz: szélesebb réteget akarunk megcélozni a játékainkkal, mert ha HC szimulátor lenne, akkor csak kevesen vennék meg a játékot a "bonyolultság" miatt...
Szóval akkor ez volt a cég hozzáállása a témához. Reméljük ez azóta megváltozott.
Þór vígi þessi rúnar
ez így nem igaz ezzel hogy bemásoltam látszik hogy mennyire 2színû az egyén aki PM-ben üzenget (bár ezért PM a PM) hogy itt játssza a jó kisfiút aztán meg még 1 értelmes magyar mondatot se tud összerakni... (Bár én se tudok néha)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szóval a modellek elég szépnek tûnnek sztem. Mit gondoltok, javultak ETS óta még? Ahogy hallottam azóta lecserélték a régi modellezõ embert egy újra az scs-nél. Remélhetõleg megérzõdik majd a gyakorlatban is.
Az a baj, az sg-n a moderátorok azon versengenek, ki ad több büntit, de rendet sajnos nem tudnak tartani. Értem én, hogy baromi sok a topik, mégis, mikor régebben jelentkeztem házigazdának 2 topikba, több levelem után sem méltattak válaszra.
Minden topikba legalább két házigazda kellene, szerintem itt is lenne min 2 megbízható ember, akik kézben tudnák tartani a rendet.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Van még sok elképzelésem miket kellene megcsinálni!
#488: Látom az AI-k satufékei megmaradtak. 😞
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szerintetek mennyire fognak javítani a fizikán az elõzõ részekhez képest? Véleményem szerint még az ETS-ben is elég gyatra volt egy-két helyzetben, például a kanyarokban. Ahhoz képest, hogy még súrlódást és légellenállást is figyelembe vették (valamennyire, már amennyire láttam a sii fájlokat) nem lett túlzottan valósághû.
Elküldve: 2009. 10. 07. 18:57
Tárgy: ...2
Látom te nagyon hülye vagy!
Direct PM-be küldöm,hogy ne basszam szét a topikot,de te belinkelet!
Ezzel te baszod szét csak.
Láma.
Szóltam hozzád is?
Meg sem említettelek,nem is ismerlek.!
Haggyál!
Mennyél homokozni ki!