1458

18 Wheels of Steel Extreme Trucker
  • zozyk
    kb 3-4 óra mulva feltolom mininovára zárt tracker nélkül,ha addig fel nem teszik.

Ha valakinek van nyilvános FTP je,oda is át tudom tolni.

Persze ha kell valakinek.
  • drot
    Öcséém! 2 napig nem vagyok itthon és ez meg megjelenik.... :D Szedem is le:PP Váááá már csak 8 perc
  • Krapo
    Hello ! Már jelen vagyok énis a topikban egy ideje ! Szedem lefele a játékot :) De ha kijön meg veszem mert ahogy hallom látom megéri ! (meglepett hogy igy csendbe kijött) majd jelentkezem

Krapo
  • Szobi30
    nekem azzal behozza...akkor nézd meg a beállítások-ban, ott be tod biztos állítani h meik betű hozza be:D
  • Vlala #731
    Van off-spam-warez topic. Esetleg a bannerbe ki lehetne tenni ennek a "tehermentesítő útvonalnak" a linkjét, kevesebben kérdezősködnének itt torrent után.

ui.: Nekem is kellene. :)
  • greg benz
    Arra nekem nem csinál semmit
  • greg benz
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248462503&no=721]#721..[/URL]
  • Szobi30
    M-betűvel.
  • Carlos
    Engem is érdekelne!
  • adikakk
    hy all
    vki belinkelné a játékot pls de a torent oldalon nem tudok regizni mininován meg nem tölti
  • TechnoBase
    király vagyköszi
  • greg benz
    Ez engem is érdekelne,idegesítő folyton az f1-et nyomkodni
  • Jamirofan89
    játék közbeni térképet mint a #708-as postban hogyan lehet előhozni?
  • nagykispeter
    Mondjuk attól független tetszik!
  • greg benz
    vagyis de,[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248462503&no=671]#671[/URL]
  • greg benz
    Nem erről van szó,hanem arról,hogy kb. te vagy a 3. aki megkérdi,és lesz még vagy 30 másik..És csak annyi kéne,hogy kicsit visszaolvastok
    Kiírnám a bannerbe,hogy 548-as kommentben le van írva,de nincs hg jogom..
    Nem torrentes oldalt nem tudok,de elvileg jó kell legyen az oldal.
  • djano
    olyan oldalrol nem lehet leszedni ami nem torrentes mer nekem minden torrent szar
  • djano
    jolvan csakmost jöttem ide nem értem már is lebasszák az embert ha kérdezvalamit:S
  • greg benz
    Kezdődik már
    Könyörgöm olvass vissza! Ott van az 548-as kommentben leírva szájbarágósan minden!
    És előre kérek minden kedves "csá honnan lehet tölteni"-zőt,hogy ne írkálják be 28x,hanem olvassanak vissza! #548!
    Köszönöm
  • djano
    csá valaki tudna adni linket honan tudom letölteni?
  • Blackdog
    Most néztem, a base.scs-ben bennehagyták még a showroom mappát, kedvesen olyan fájlokkal mint például a showroom_renault_b.sii.
    Vajon lesz ennek valamikor is jelentősége?
    Előző kérdésre (Hogyan lehet széthúzni a képet teljes képernyőre fekete csíkok nélkül?) senki nem tud tippet adni? Elég nehéz így olvasni a minikonzolban lévő dolgokat.
  • papi08
    Köszönöm!
  • Szobi30
    ausztráliában járok...és úgy veszem észre hogy nagyobb...(bár még csak 1 fuvart vittem most fogom vinni a másodikat :L
  • Cindas
    ebbe is ugyanolyan fájlok vannak mint ets-be, mármint lehet importálni zmodba?
  • bazsa06
    Hűha! ez nagyon jó!
  • papi08
    Következő kérdésem azokhoz szól akik már a dzsungelban illetve Ausztráliában járnak: Azok a térképek is ilyen kicsik mint a havas?
  • baly94
    ÁÁÁ! A road train! :D
  • hungaryws

• yokel

• DIESEL DOG #706
    Na igen. Kezdődik... :S
  • papi08
    Újabb frissítés:
    A teljesített feladatokért pontokat kapunk. A pontokból épül fel a ranglétra. Az első lépcsőt nem tudom hogy hívják. A második a Greenhorn. A harmadik a Worker.
  • baly94
    ?
  • yokel

• Carlos
    No, úgynézem normális oldalakon nincs fent. Akkor várok.

p.s.: Látom megjöttek a modoló véristvánok is...
  • Blackdog
    Üdv 2szor! Valakinek sikerült a két fekete csíkot eltüntetnie a képernyőről (Széles képernyő helyett teljesre kirakni)? Elég zavaró, hogy mikor behozom a miniconsolt akkor alig látok valamit belőle.
  • Carlos
    TÉK!
  • DIESEL DOG #699
    Akkor lehet hogy megveszem eredetiben... :)
  • Carlos
    Jééééézusom...
    Csendben kijött este? LoL...szétnézek az online "shop"-okban...
  • papi08
    Sajnos nem szabad:( Alád vágják a kamiont. és aludni nem kellett eddig a havas pályán.
  • papi08
    azért pozitívum mert még nem találtam negatívumot. a kapcsolók is úgy működnek mint az ETS-be, mármint mozognak, a hókotróban még a kulcs is:)