1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#654 bennt van a másik kettő is nyugee
értelem szerűen teljesítened kell a küldetéseket az adott mapon,aztán jöhet a következő. -
#653 telleg csak az a havas paja van.mival ausztraliaval? -
#652 első kamionos játék amire lehet mondani: SZIMULÁTOR
vigyázni kell vele ha siet az ember,mert könnyen keresztbe áll!tényleg lehet érezni,hogy havas úton vagy jégen mész.leírhatatlanul jó!
kormányos problémát megoldottam így igazán élvezetes.
egy dolog nem tetszik: azt megértem,hogy egyfolytába 2 telep közt kell ingázni az elején,de miért olyan rövid az idő limit?
tényleg száguldozni kell,ha időn belűl hiba nélkül meg akarod csinálni a küldetést ami sztem egy kicsit árkádos... -
#651 Sziasztok! ahogy elnézem a képeket biztos nagyon kafa game!:) -
hungaryws #650 off:
-
-
#648 XD 7edikek vagyunk a legnépszerűbb témákban. -
#647 ezzel nyomtam énis :D jajj ez a beszakadós cucc beszarás :D elösször meghallotam h reped meg látom h hasad. egyből lepadlóztam 70 mérföldel végig az egészen :D -
#646 csak ezen a pajan lehet menni? -
#645 lol,az szép:D -
#644 Szerintem nem marad kötött -
hungaryws #643
-
#642 Megnéztem még1szer, lehet többet is másfelé is! De én azthittem hogy szabadon járkálós lesz mint az előző részekben! Ha ilyen kötött lesz akkor.....nem lesz annyira jó!(szerintem) -
-
#640 vajon ez nem valami demo,h csak egy fajta árut lehet szállítani? -
#639 swédgépet :D -
#638 99% :| -
#637 átiká konvertálj majd bele cuccokat:l -
#636 Csak ennyit kell csinálni ebben a játékban, hogy ugyanoda kell elvinni a cuccot 1600000szer?:) -
#635 :D
-
#634 aaaaa meg egy bő fel óra -
#633 95% -
#632 Jaja:) -
#631 lehet házigazdát valasztani mert elértük az 500 hsz-t.sőt -
#630 bocsanat. -
#629 ment a privi -
#628 Áhh:D Egyébként megoldódott:) szerintem olyasmi lehet,hogy ha nem menetirányban áll a kamion,hanem pl oldalra elfordulok akkor csinálja.mert amikor vissza sikerült gurulnom irányba,szépen megtapadt a kerék -
#627 te és levi haverod : pm-be legyetek szívesek ;) -
balika666 #626 kűűld :D köszönöm :D -
#625 hólánc esetleg? :D -
#624 balika küldött valaki torrentet ,v küldjem? -
#623 Van egyébként forgalom,hótolóval is találkoztam pl. Csak a sarki égjáráshoz mérten kicsit gyérebb a forgalom gondolom,logikus:D
Egyébként furi ez a kerékkipörgés,mert nem akar megszűnni. ilyenkor biztos kéne csinálni vmit,csak nemtom mit -
#622 koszi,de mar atkuldte egy kedves forumozo a torrentet. megy egyszer koszi tarka. -
#621 felraktam a kormányt,nagyon jó vele:D -
#620 nekem @live.nl-re elküldték -
#619 pttm óta lehet csinálni őket :D -
#618 csinálj egy indamail-es mail címet -
#617 ott a forgalom -
#616 Így jár aki gyanakszik -
#615 Azigen! Alig várom h lejöjjön nekem is!