60
  • ziipp
    #60
    Akkor még rosszabb a helyzet, mint gondoltam.

    Úgy vagyok, hogy mindegy honnan jön, csak ne legyen balhé vele. De sajnos van. Valódi néger - ilyen nincsen. Ilyen alapon vehetnénk a busmanokat is, akik aztán tényleg báránylelkületűek.
  • Epikurosz
    #59
    Nekem van erre egy ökölszabályom: minden népben, egyéb csoportban van 33,33% jó ember, 33,34% semleges, elvan, mint a befőtt, és 33,33% acsarkodó, haszonleső. Így van ez az erurópaiaknál, a zsidóknál, az afrikaiaknál, mindenütt.
    A lényeg azon a bizonyos 0,01%-on van. Ha őket sikerül a jó oldalra terelni, akkor minden OK. Mindjárt mondom a jó oldald efinícióját, mert félremagyarázzák: dolgozó, másokat tisztelő, nem a segélyeket, vagy a zsákmányt leső, nyugodt, kiegyensúlyozott, racionális és humánus Homo Sapiens Modernus.
  • teddybear
    #58
    Többszörösen tévedsz.

    Az AIDS az európai és amerikai utazókkal terjedt el, kimutatni meg a nyugati parti homoszexuális közösségben mutatták ki először. Később jöttek rá a valódi forrására. Sajnos már nagyon elterjedt, de lehetne rosszabb is a helyzet.

    A hozzáállásod a négerekhez elég rosszindulatú, és kevered az észak -afrikai kevert fajú, többnyire muzulmán bevándorlókat, a közép-afrikai valódi négerekkel, akik többnyire keresztények. Ez utóbbiakkal sokkal kevesebb a baj, mint az előbbiekkel.
  • teddybear
    #57
    Vírusból mechanikus eszközökkel nem tudsz semmit kivenni, mert túl kicsik ehhez. Még ahhoz is kicsik, hogy fénymikroszkóppal lássuk őket.
  • kukacos
    #56
    Ha egy szép lány neked azt mondja, szóba se áll veled, olyan ronda vagy, vagy hogy szóba se áll veled, amíg túrod az orrod, akkor más a követendő taktikád.
  • Sir Ny
    #55
    "Én haver vagyok mindenkivel, bárminemű"
    ...
  • Epikurosz
    #54
    Stimmt.
    Én haver vagyok mindenkivel, bárminemű tulajdonságától függetlenül, feltéve, hogy nem akar kihasználni, rajtam élősködni stb. Ráadásul, a know-how-m nem katonai jellegű részét is átadom, már ha van rá igény, és adott esetben fizetőképesség.
  • ziipp
    #53
    Tényleg alattomos vagy. :)

    Négerek bűne vagy sem, az kijelenthető, hogy Európába ők hozzák be. Az is tény, hogy a bevándorlók mindenhol galibát okoznak, legyen az akár Magyarország, Németország, Svédország. Egyedül a tanulni vágyó, értelmes rétegüket szabad beengedni, de feltételezésem szerint ők csak ugródeszkának használják a hazai egyetemeket. Ez egészen addig nem baj, ha amíg a befogadó ország is nyer a dolgon, azaz nem lép le azonnal, sajnos azonban lelép.

    Kulturális vagy faji rasszizmus - gyakorlatilag mindegy. Az ideológia vitákban természetesen jobb, ha az ember az előbbit választja, a való életben azonban elég nagy az átfedés, hogy ne számítson.
  • kukacos
    #52
    Akkor most mit akarsz mondani? Az emberi rasszok genetikai egyenlősége nem hazugság. Ez annyit jelent, hogy ha fogsz egy csecsemőt a világon bárhonnan és egy másik ország környezetében neveled fel, személyisége, tudása, képességei *átlagosan* jó eséllyel megkülönböztethetetlenek az őslakosokétól. A bőrszíne valószínű más lesz, de ez csak 1-2 gén, a gének többségének eloszlása, gyakorisága azonos.

    Ami hazugság ezekben a nagyon PC hülyeségekben, hogy ettől a ténytől minden ember egyenlő. Egy felnőtt ember magával cipeli kultúráját. A börtönök valóban nem hazudnak, de tudni kell, hogy ez azon múlik, hol és milyen körülmények között nőtt fel az illető. És ezen a társadalom tud változtatni, már ha az adott csoport is hajlandó megváltoztatni a kultúráját. Ha viszont nem (lásd muszlimok), nem nagyon lehet mit tenni.
  • blessyou
    #51
    Hát jó távolról indítottál :D
  • Epikurosz
    #50
    OFF
    Ja, és a ruszkiknak is tönkrement minden műholdjuk, és radarjuk, és csak azt követően voltak hajlandók beszállni a rakétáikkal az aszteroida kilövésébe, hgy azt hazudták nekik: a meteor Moszkvát fenyegeti. Nem úgy a kínaiak, akik már elsőre ajánlkoztak segíteni.
    Hazugság, hazugság hátán. Ez a lényege annak, amit egyébként ki akarok hozni ebből az egészből: haugságra nem lehet építeni sem tudományt (főleg), sem művészetet, sem társadalmat, sem AIDS-kutatást, semmit. Kivéve a bűnözést, amelyből nem kérek.
    OFF
  • Epikurosz
    #49
    OFF
    Az este megnéztem a Meteor c. amcsi filmet. Mindkét részét, mert néha vannak mazochista hajlamaim. És különben is, nem volt kabaré semmelyik másik csatornán.
    Az USA Meteorelhárító Akcicsoportját ("Task Force") egy néger tábornok irányította. Hát, volt ott irányítás. :-) Kezdeném azzal, hogy egy ilyen stratégiai egység irányítóközpontja a földfelszínen volt, még véletlenül sem valamelyik atombunkerben. Van ezekből elég az USA-ban, amúgy, már, ha a rigidus által említett földönkívüliek meg nem hódították az összeset (l. Dulce Base). Egy meteorit természetesen a meteorelhárítók bázisába is becsapódott, és agyon is csapott egy kaukázusit. Egyébként meg, egy csaj a sivatagi utakon császkált a meteor pályájának adataival, amelyeket senki más nem ismert. Még akkor sem, amikor a meteor látótávolságon belül volt. A meteorvihar (a fordító meteorzápor helyett írta ezt a butaságot) minden amcsi műholdat kinyírt, így az ISS-sel Morse-jelekkel lehetett csak kommunikálni. Amikor az ISS maga is egy műhold, lehet vele kommunikálni műhold nélkül is, ha nem a Föld másik oldalán van, de ha ott is van, akkor be szokott segíteni Ausztrália. Ja, és a többi űrszonda, azok pld. amelyek a Mars körül keringenek, vagy máshol az űrben, azok sem tudtak segíteni bemérni a két darabra törött óriásmeteort. Az persze megható volt, amikor a két fehér gyerek újraélesztette a sebesült néger srácot a találatot kapott romos kórházban. Ugandai földműves nem volt, de a mániákus szökött fegyenc, az üzér, a nemi erőszakoskodó, a bolti lopáskor önbíráskodó, a meteorelhárító központban alkalmatlankodó főhivatalnok, és más negatív figura mind fehér volt. A forgatókönyvíró nyilván nem járt az amcsi börtönökben, nem ismeri, hogy milyen a fogvatartottak etnikai szerkezete, mert - ugyebár - ott ez nem titok, lehet tudni, hogy a börtöntöltelékek több, mint 2/3-a (70%-a akár) nem fehér. De fő a propaganda, a katasztrófafilmekbe bújtatott piszkos manipuláció, az álszenteskedés.
    OFF
  • John Wayne #48
    Ez az AIDS téma bûzlik egyébként, néha ugyan riogatnak vele, de nincs sehol az a nagy világjárvány, amivel mindig is riogattak, kivéve persze az "afrikai AIDSes milliókat". A vicc csak az, hogy ott gyakorlatilag bárkit AIDSesnek nyilváníthatnak, bármilyen lázzal, hányással, súlyvesztéssel járó állapot esetén, HIV teszt nélkül :). Jah, mert az AIDS definíció az változhat országról országra.. :D.

    Aki tud angolul, annak egy érdekes site:

    Alive & Well
  • kukacos
    #47
    Nem az állatszex kelt itt senkiben felháborodást, hanem a buta pelenkás rasszisták, akik egy náci karikatúra szintjén az AIDS-et a négerek bűnének tulajdonítják. A tudományosan bizonyított igazság viszont az, hogy joggal remélhetem, hogy köztem és egy barátságos ugandai földművelő között jóval kisebb a genetikai különbség, mint közöttünk:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Race_(classification_of_human_beings)#Subspecies_genetically_differentiated_populations

    Genetikailag előfordulhat, hogy mi ketten szinte csak a bőrszínt osztjuk. Kulturálisan persze sokkal több bennünk a közös, ezért még mindig jobban szeretnélek téged szomszédnak. De ezt a tényt nem próbálom faji alapon ideologizálni. Niggerezzél kulturális alapon, az sokkal jobban védhető, már ha érted az árnyalatokat az ilyesmiben.
  • ziipp
    #46
    Komolyan mondta, bár az hozzá tette, hogy állítólag. Ezért igyekeztem úgy fogalmazni, hogy ne tűnjön 100%-osnak amit mondok. Talán nem kéne csuklóból lehülyézned mindenféle ismeretség nélkül, mert ez leginkább téged jellemez. Szexuális irányultságáról nem tudok semmit, erről nem beszélt. De az 'is'-t nyugodtan kiveheted a mondatból, mert magam részéről egészen biztos vagyok, hogy nem vonz az állatszex. Bár azt nem értem, hogy miért kelt ilyen mély felháborodást, ha szóba kerül.
  • teddybear
    #45
    Arra viszont nem gondolsz:

    a, a tanárod "viccelt".
    b, ő sem tudja hogy történt, de jól hangzott a benyögés.
    c, csak egyszerűen hülye.
    d, neki is izgatta a fantáziáját az animál-szex.
  • teddybear
    #44
    Jó, igazad van. Ezt rosszul mondtam.
  • Epikurosz
    #43
    totó!
    Szellemes vagy.
  • ziipp
    #42
    Ingyen egész biztosan nem. Maximum akkor, ha elég sok állam beáll a dolog mögé, és ők kifizetik a rászorultak helyett. Nincs ingyen leves, ugye. Persze attól is függhet a dolog, hogy milyen szerződés keretében kaptak pénzt a kutatásra. Végeredményben bárki, aki jogot kap a gyógymód árusításra ugyanazt az utat járná be: horribilis áron adná egészen addig, amíg mások is ki nem fejlesztik a megoldást. Jótékonykodásról szó sem lenne.
  • ziipp
    #41
    Az én szememben hiteles ember (volt biológia és kémia tanárom) állította, hogy így történhetett, és szerintem sem védhetetlen ez az álláspont. De a cseppfertőzés egyéb úton is megtörténhetett, ez igaz. Egyébként a négereknek elég sok problémát köszönhetünk itt Európában. Értelmükre jellemző, hogy Afrikában széles társadalmi rétegek még a mai napig is azt hiszik, hogy a szűz lányok gyógyírt jelentenek az nemi betegségekre.
  • saxicola
    #40
    A baktérium prokarióta, nincsen körülhatárolt sejtmagja.
  • saxicola
    #39
    Afrika azon részén, ahol átkerült a vírus emberre, igen kedvelt a majomhús. Az vadászatok során az emberek is sérüléseket szereztek és így került át (vér útján) a vírus emberre. Hülyeség egy a kefélős teória.
  • Sir Ny
    #38
    azt, hogy csipesszel kiveszik belőlük a DNS-t meg az RNS-t, csak a "héjuk" marad meg. képzelheted, Kínában egész gyárüzemek készültek erre, a sok pici Kínai napi 16 órában egyesével szedegeti ki a vírusokból a cuccokat, hogy az európai és usai emberek egészségesek legyenek! hol itt az igazság?!
  • blessyou
    #37
    Akkor mit értettél a "nem gyengített, hanem halott vírusokon"? Mi a gyengített, és mi a halott vírus? (mer én nemtom...)



  • Sir Ny
    #36
    sajt=sejt (ez történik, ha az ember helyesírás ellenőrzőt használ)
  • Sir Ny
    #35
    de, ismerem a vírusok szerkezetét. ellenben az élőben, és az élettelenben nem hiszek. egy sejt az totálisan élettelen atomokból áll, és mégis azt mondják rá, hogy él? egy sajt, az azt teszi, amit a DNS diktál, hogy tegye, tehát szerintem ugyanúgy nem él, mint egy előre beprogramozott távirányítós autó. én abban sem hiszek, hogy nekünk szabad akaratunk van. szerintem az embereknél sincs meg a döntési szabadság (én abban hiszek, hogy ha egy gép ismerné a világegyetem összes atomjátak helyét, akkor ki tudná számolni a jövőt, tehát az meg van "írva"), így szerintem felesleges élőnek titulálni akármit is, azért, mert van anyagcseréje.
  • kukacos
    #34
    A kézmosás alig egy-kétszáz éves találmány nálunk is, tabukból meg minden kultúrában van gazdagon. Afrikában a nagymajmok jelenléte és így fajok közötti transzfer, meg az ember leghosszabb idejű jelenléte is segíti az új betegségek kialakulását.
  • kukacos
    #33
    Akkor viszont a "halott vírus" kifejezésnek sincs értelme. Ne változtasd a reprezentációs keretet. Mi az élőt a "fertőzőképes" szinonimájaként használtuk.
  • Czibu
    #32
    Tegyük fel rájönnek mi a nyitja és megtalálják az "ellenszert". Vajon pénzt akarnak belőle csinálni, vagy ingyé osztogatják mindenkinek? Bár ha tényleg megtalálnák a titkot, szerintem van annyi támogató, hogy ingyen osztogassák, már csak az a kérdés, hogy tudnák megfékezni a vírust. Beoltanak mindenkit vele? vagy csak akiről tudják hogy fertőzött?

    off:
    próbálják meg megölni az első állatot ami szétszórta ezt a sz*rt aztán mindenki automatikusan meggyógyúl :-D a filmekben igy megy :-)
  • Epikurosz
    #31
    Amúgy persze, igazad van: az AIDS kismillió úton kialakulhatott. Afrikából mégis sok betegséget kaptunk, többek között a pestist is, köszönhetően az ottani klímának és az élővilág változatosságának. Ezért a négerek legfeljebb annyiban okolhatók, hogy ezekre a problémákra nem voltak képesek kulturális válaszokat (pld. kézmosás, de nekünk ott voltak ugye a vallások tiltásai is) adni. A tabuktól nem tudtak továbblépni, talán az idő rövidsége miatt. A fejlett civilizáció nem véletlenül alakult ki északabbra, ahol egyrész jobbak a klimatikus viszonyok (a téli hideggel együtt), másrészt nem volt, nincs annyi veszélyes élőlény. (Az indiaiak hiperaktivitása is (nem a meditáló jogikról beszélek) egy adaptáció eredménye.)
  • teddybear
    #30
    A probléma az, hogy a vírusok nem egyértelműen sorolhatóak az élő-élettelen kategóriákba. Élő is, és élettelen is.
  • teddybear
    #29
    Ezek szerint nem ismered a vírusok szerkezetét. Nem baj, még tanulhatsz, ha képes vagy rá.

    Egy baktérium tulajdonképp egy komplett sejt, sejtmaggal, citoplazmával, sejtfallal, stb. Önmagában is életképes, megfelelő környezetben szaporodik. Tulajdonképp még a többsége kifejezetten hasznos is, bennünk is élnek szimbióta baktériumok.

    A vírus viszont más. Élő és élettelen anyagra egyaránt jellemző sajátosságokkal rendelkezik. Parazita, önmagukban nem mutat életjelenségeket, nincs anyagcseréje, önálló mozgásra képtelen. Élő anyagként csak gazdaszervezetben, annak folyamatait felhasználva viselkednek. Így tehát nem egyértelmű, hogy élőlénynek tekinthetjük-e őket. Éppen ezért a közönséges baktériumölő szerek hatástalanok is ellenük.

    Szaporodásuk kizárólag gazdasejtben lehetséges: 1. rátapad a sejtre → 2. befecskendezi az örökítőanyagát → 3. átszervezi a gazdasejt működését → 4. a gazdasejt a saját fehérjéjét felhasználva a vírussal azonos új vírusokat termel → 4. a gazdasejt elpusztul és az új vírusok kiszabadulnak, készen a további fertőzésre.

    Az AIDS vírusa sajnos pont a fehérvérsejtekre specializálta magát. Mivel már a fertőzés után elkezdi az immunrendszert gyengíteni, és idővel fokozatosan terjedve a belső védekezés teljes összeomlását okozza. A betegek ezután általában olyan közönséges betegségek miatt halnak meg, ami egy egészséges embernek nem jelenthet problémát. A már fertőzött betegek még a betegségük kialakulása előtt tovább fertőzhetnek másokat, a betegség igen veszélyes emiatt is.

    Terjedése leginkább nemi úton történik, de bármilyen testnedv képes átvinni (vér, ondó, hüvelyváladék, nyál, verejték, könny). Ezek közül az első három tartalmazza a legnagyobb koncentrációban a vírust, így ezek azok amelyek a leggyakrabban fertőznek. De a többi sem kizárható. Az AIDS-os terhes anya már a méhében megfertőzi a magzatot, mert a vírus átjut a méhlepényen. Ezért nem ajánlatos ilyen anyának szülni. A kábítószeresek, ha közös tűt használnak, szintén képesek elfertőzni egymást.

  • kukacos
    #28
    Tévedés, oltóanyagtól függ. Pl. a rubeolaoltás élő vírusokat tartalmaz.
  • Sir Ny
    #27
    "Vírus ellen nemigen van gyógymód. Az oltóanyagok általában legyengített vírusokat tartalmaznak, amin az immunrendszer "edzést tarthat"."

    nem legyengített, hanem halott vírusokat tartalmaz.
  • Molnibalage
    #26
    Gyökér egy alak...
  • Molnibalage
    #25
    Még, ha lehetne is akkor hogyan kezdenéd. Csak néhány tízmillió vegyületet kellene végigpróbálni, hogy mi történhet a használatakor. Csak néhány ezer évig tartana végigporóbálni az összeset.

    Csináltál már valaha bármiféle num. szimet? Csak azért kérdezem, hogy tisztában vagy e azzal, hogy milyen alapokon és hogyan épül fel egy ilyen cucc?
  • Molnibalage
    #24
    Éppen az, hogy nem lehet, de sebaj.
  • kukacos
    #23
    Hát öregem, te biztos felizgulsz az állatszexre, hogy ezt a témát ennyire erőlteted. Szerinted mi a valószínűbb: 1. valaki nekrofíliát követett el egy fertőzött döglött csimpánzon, 2. megnyúzta, vagy 3. a majom megharapta? Mindhárom úton megkaphatta. De persze értem én, azt akarod kihozni, hogy az AIDS-et is a rohadt kéjsóvár fekáknak köszönhetjük.
  • ziipp
    #22
    Megelőző lépésként a négerek, buzik kiirtása, hehe.

    #20 | teddybear
    "Fajtalankodás, ráadásul majommal? Minek?"
    Olyan területeken, ahol kicsi a népsűrűség - értsd ritkán találkoznak nővel - elképzelhető. Ahogy a pásztorok a birkákat, ők a majmokat. Linkeljek neked videót, ahol a négerek úgy dugnak a fán, mint a majmok? [Inkább ne kérd!] Másrészt szerinted az állatszexes oldalak miért jönnek létre? Azért mert van rájuk igény - bármilyen furcsán hangozzék is.
  • Szefmester
    #21
    egy vírus leghatékonyabb leállítása a hordozó életforma elpusztítása, vagy karanténba helyezése... tudom radikális és mindenki jön majd a "mi van akkor ha te is az leszel, vagy az akárkid" de nem érdekel mert nem az egyén számít ebben a léptékben hanem a többség...

    ennyi