Az AIDS egy hiányzó láncszemére bukkantak a csimpánzoknál

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
azért a jócsajokat igazán klónozhatnák, ehhez hozzájárulhatna az etikai bizottság 😄😄
én kérném a cápák fogazatpótlását, vagy a rágcsálókét, nekem édes mindegy hogy melyik.. vagy kihúzzák és újra kinõ vagy néha néha "fodrászhoz" kell járni, aztán kérném még a medvék téli álom anyagcseréjét, és az aligátorok immunrendszerét.. hirtelen ennyi 😛
ziipp
Vannak kisebb testû majmok is. Azokat simán felhúzhatják a negrók. Azt meg ugye tudjuk, hogy feléjük milyen normák uralkodnak. Mivel a legtöbb majom védett - azaz nincs olyan sok belõlük -, ezért épp az a valószínûtlenebb, hogy a majmokat marhák módjára feldolgozzák.

Magiszter
Ezt is valószínûbbnek tartom mint a majmok "megparáznákodását" <#nemtudom>
De hát mindenki magából indul ki. <#idiota>

sathinel #5: A nanokütyük egy dolog, de a géntechnika is már jár azon a szinten hogy hamarosan génterápiával megváltoztassák valakinek a génállományát. Csak akkor meg ott vannak az etikai dolgok hogy kit, mit, mivé és hogyan lehet majd változtatni. Klónozni is már tudunk csak ugye nem etikus emberek klónozása ezért tiltott törvényileg.

én azt hittem, hogy amikor a bantuk dolgozzák föl a majmokat, és könyökig benne vannak a majmok belsõ szerveiben, akkor véletlen megvágják magukat, és keveredik az õ vérük a majmokéval.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Nanorobotok is besegíthetnek) A videón elég szépen mûködnek már.

Egyébként meglévõ gének átírása is lehetõvé válhat a jövõben ha minden igaz. Tehát meglévõ génállományt is átírhat szerintem egyszer majd.
Magiszter
Elképzelhetõ, de talán génterápiával apránként el lehetne érni valami sikert nem? Vagy ha a jelenlegi HIV-eseken nem is de a jövõben születendõ gyerekeknek át lehetne "tervezni" a T-sejtjeit immunisra (Gattaca-effektus.).

Ezzel csak az a gond, hogy - szerintem - a majmokhoz hasonló védettséget csak génsebészet révén szerezhetne az ember (mivel a T-sejtek "tervrajzába" kellene belenyúlni); márpedig így nem lehet segíteni a jelenlegi HIV-eseken.

Magiszter
Talán kicsit szegényes a fantáziám, de nehezen tudom elképzelni hogy egy majom hagyja magát "megkefélni" egy bantu által. <#fejvakaras>

Amúgy a cikkben is leírták hogy a fertõzött majmok elfogyasztásával terjed. Szerintem most az az újdonság hogy a majmok immúnisak rá mi meg nem. Bennük csak lappang, bennünk meg tombol. Így ha rájönnénk hogy mi az ami gátolja a vírus aktivitását a majmokban lehet hogy tudnánk egy olyan szert csinálni ami az emberben is ugyanezt teszi, vagy talán ki is pusztítja. <#nemtudom>

Amióta felfedezték, kb 20 éve, azóta nyilvánvaló hogy
a majmokat megkefélõ bantuktól terjedt át az AIDS a fejlett világba.

most akkor mi van?
← ElőzőOldal 2 / 2