279
Ingyenes Foci Mmo
  • Montly
    Skacok nektek hogy jött be az új quest?
  • Kry
    Jaja, de elötte a 800, 200, 300 és 500 sem volt rossz :D Tegnapi terméshez képest dúrva, láthatóan reagáltak a hiv. fórumon irt höbörgésekre
  • Montly
    Na végre feljavították a szorzót és párszor bejött a 100-1000 Xp. Az 1000 az nagyon nagy volt, át is fejlesztett azonnal :)
  • Kry
    Egy védő minden pontját tacklere adva szinte mindig első becsúszásra elveszi a labdát, ha kevés a ball controlod. De éppen ezért kell gyorsan passzolgatni, még mielőtt utolérnek és elveszik a labdát. A kapus pedig jól véd, csupán nem kell hagyni hogy no mark-ot lőhessen az ellenfél, magyarul senki sem fogja, üresen van, egyszerüen ott kell lenni mellette és akkor nem lesz no mark, és ritkábban lesz gól belőle, a másik dolog hogy az ellenfél 6osán belülre nem lehet menni, magyarul a védőknek nagy esélyük van gyorsabban elérni a kapusrol kipatttanó labdákat mint az ellenfélnek...

A kapus kirugás pedig úgy müködik hogy alaphelyzetben felrugja félpályáig random irányba, viszont van a kapu körül egy félkör berajzolva (nem mindegyik pályán) és ha odaállsz jó időben, és nincs ellenfél a közeledben akkor neked adja ki a kapus. Ez azért veszélyes mert ha a kapud előtt netán elveszted a labdát akkor könnyen gólt kaphattok belőle, s ezután lehet hogy "noob"-ozni kezdenek :D

na jójátékot, timbaland téged meg várlak s2-n
  • nagy hős
    két 1-es szintű nem csinál olyanokat mint ők. :D
    van néhány idegesítő dolog az biztos. főleg a védők vannak eltúlozva szerintem
  • miilann04
    na akkor veled játszottam :D
    miller néven. jól ki is szoptunk -.- bár még csak lvl3 vok.
    mondjuk eléggé felbasz hogy pl rám rám csusznak rögtön elveszik a labdát én meg hiába csuszok oda 10szer..
    meg felbasz h csomószor kipattan a kapusrol és bevagjak üres kapura..
    mondjuk megértem h nem akartak pörfekt kapusokat de amikor minden játékos hátul várja h kiadja a labdát a kapus meg előrebassza a középpályáig az is elégg zavaró
  • Kry
    Azigen gz bowden, nekem még nem adta be, pedig szükségem lenne oan sok xp-re. Kis szinten gyorsabb a fejlödés :D Gondolom fejlödtél is egyet egyből tőle :D
    Közben vége a golden timenak :(
  • nagy hős
    akkor veled is játszottam :)
    levél 7-es FW-m van, de MF-re fogok váltani, kryz néven.
  • bowden
    Volt ma egy küldi h "Have a nice holiday" nyertük a meccset és 808xp-t kaptam 5ös szinten:)
    Amúgy ha valaki védőt keres a karim neve Bodzalma 6os df
  • Kry
    nagy hős mi a játékon belül a neved? Tegnap találkoztam viszonylag sok magyarral :D sajnos nem túl sokan ismerik sg-t, sokkal aktivabb fórummá lehet tenni velük... :P

A duplárol annyit hogy minden nap 2-4ig golden time van az az kicsivel több exp, de nem DUPLA :( nem értem mostmár az egészet, nem is foglalkozok vele a továbbiakban, eddig is sima exp-vel fejlődtem most is úgy fogok :P
  • Montly
    Gosu a dupla XP az egész nap van nem? Mert a 14-16 órás intervallum az az egész nyári időszakra érvényes. Javíts ki ha tévedek, bár ma még nem volt alkalmam belépni és megnézni ténylegesen. :)
  • Kry
    Hmm, érdekes az event, természetesen kaptunk pár új csodálatos öltözéket, egy fehér strand sapkát, fürdögatyát, napszemüveget, strandpapucsot. Hát valszeg ezekre sem fogom sosem rááldozni a pontjaim na mind1 kösz gametribe...
    Viszont kashből mostmár lehet venni +250% exp itókát :P hát nem rossz az annak aki szeret 10-20 Ft-ot beleverni a játékba...

Na mind1, legalább kaptunk egy új labdát, a beachballt, ami szép színes, eszünkbe juttatja azt a labdát amivel a strandon szokott játszani az ember, miután beleszédült a felfújásába

Elméletileg van esély hogy megkapsz egy +1000 exp-es missiont, illetve egy +100-ast, nekem még nem jött be, eddig kb 15-20 meccset nyomtam, na mind1, megvárom a 14:00-val kezdődő dupla xp-s időszakot, ez legalább biztos... na havefun
  • nagy hős
    akkor veled játszottam is egyszer :)
  • Montly
    ITT találtok egy leírást, hogy a mai Eventtel milyen újdonságok jöttek be a játékba
    Jó szórakozást a mai napra mindenkinek! :)
  • Montly
    Ma special EVENT dupla XP-vel és hasonló finomságokkal! El ne felejtsetek játszani! ;)
  • Montly
    Magasabb szinteken védőkre nagy szükség van. Bevált csapatösszeállítás club meccseknél hogy 1 csatár 1 középpályás és 2 azaz Kettő védő szükségeltetik. Nyilván csatárból van a legtöbb mert mindenki gólt akar lőni, csakhogy ez csapatjáték. Mindenkinek megvan a feladata. Védőknek hárítani kell és labdát szerezni az ellentől. Ezen kívül kipattanóban simán szerezhetnek ők is gólt. De ha nincs védő akkor annyi a csapatnak, mert a csatár ugyebár nem tud jól szerelni és védekezésben is gyenge. Így a védők igen értékesnek számítanak. :)
  • Kry
    Ööö nagyjából meg is válaszoltam kérdéseidet az imént, :D talán egyet nem: a fel-le rohangálás az nagyjából igy lesz mindig, mivel streetfootball, illetve kispályás foci, viszont ez korántsem jelenti azt hogyn nincs értelme a posztoknak, majd ahogy jösz feljebb a servereken egyre jobban látni fogod hogy mennyire szükség van védőre, illetve csatárra.

Csatároknak is hátra kell jönniük védekezni, illetve védőknek is támadni, csak más szerepkörrel. A védők támadás alatt kicsit hátrébb célszerü maradniuk, hogy le ne kontrázzon az ellenfél, illetve a kipattanó, elöre ivelt, kapus által felrugott labdákat elkapni, és ismét a csatárokhoz eljuttatni, hogy azok golt rughassanak...

Elözö hsz-emben találod a többi választ kérdéseidre ;)
  • bowden
    Na ezt szépen azonos időben írtuk:) Asszem akkor kaptam is választ a kérdéseimra
  • bowden
    Kipróbáltam a játékot, 5. szintű az fw-m. De asszem kezdek egy védőt mert úgy látom mindenki támadóval játszik. Kérdés: magas szinten hiánycikk e a védő pl ha klubbról van szó, egyátalán kell e a csapatba hátvéd mert amint látom kis szinten mindenki fel-le rohangál.
  • Kry
    A védőknek elég ha az elején megveszik a quick tacklet, és minden pontot tackle adnak úgy 18as szintig, utána agility vagy running, miután ezeken már jo sok pont van esetleg jöhet egy kis mark.
    Szómiszó forumon is azt hallanni hogy server 3-on sok a védő, akik mindent blokkolnak és szinte minden becsúszásuk sikeres, emelett pedig gyorsak.

Jelenleg a legjobbnak tartott képesség a diving block is az övék, pontosabban a CB-é, amivel még a melletted elsuhano labdát is képes vagy testeddel blokkolni...

Személyesen mondjuk még nem láttam nagy szintü védőket, de ha abból indulok ki amit néhány védő s2-ön produkál akkor képzelem milyen imbák lehetnek s3-on

Szóval nem cheat, csak ilyeneknek vannak megcsinálva. Ja egyébként az sem hátrány hogy sok klubnál láttam már kiirva hogy nagyszintü védőt keresnek, s ez majd a mi klubbunkra is igaz lesz .

És az se rossz hogy több exp-t kapnak a védők, ha úgy nyernek hogy nem kapott gólt a csapatuk, magyarul ha jó csapatba vagy, és ügyes vagy, akkor még fejlődni is gyorsabban tudsz védőként, mint a középpályások, csatárok.
  • Montly
    Fuhhhú, ezek a Defenderek cheatelnek eskü. Kiszednek minden lövésemet, ááá, kész vok :D Mindjárt kezdek egy Defendert. A későbbiekben ahogy s2-esen látom egyre jobbak lesznek. Elszedik az összes labdát Tackle és Stealel. :(
  • Kry
    Szerintem aki FW-t kezd annak kezdésből rá kell állnia shortshootra (SS) esetleg fejelésre (heading, de ez csak abban az esetben ha késöbbiekben ST-t fog választani az ember, vagyis Strikert) ugyanis szvsz a csatároknak a gólszerzés a feladatuk, legalábbis 18-as szintig, arról nem is beszélve hogy több gól -> győzelem -> több exp -> gyorsabb fejlődés...
    Nos a CF (Center Forward) a játékban csak tanknak csúfolják, mivel hogy 30-40 szint körülre akkora bc-je (ball control) lehet, amivel szinte szerelhetetlen, csak a nagy stealingel, vagy tacklel rendelkező védők/mf-ek tudják elszedni tőle a labdát. Szóval sztem elöször fullig ss-t utána bc-t, ám igy nagyon lassú leszel, szóval 3. attributnak pedig agility-t...
  • Montly
    Gosu mi a véleményed a CF attributumairól. Azt mondják Agilityre kéne adni, közben meg valaki szerint full SS. SZerintem SS kell 18-ig utánna meg Agi.
  • Kry
    Jaja, majd jáccunk eggyütt , egyelöre most <<Imbalanced>>-et pihentetem <<Gosu>>-t húzom inkább, jövőhétre 18as szintet mindenképp elkéne érni utána 25-öt a klub létrehozásáért...
  • Montly
    Ez az event jól hangzik, meg kéne csípni a 15-ös szintet :)
  • Kry
    Hát kell még "pár" meccset nyomnunk, de meg lesz addigra, elvileg...
    Hivatalos oldalon található "news"-nál az alábbi infó:

"Get ready for July 8th, Kicks Summer Event is approaching!

This year the event will last an entire month and will feature stylish summer costumes, accessories and special tattoos.
    Also, upgrade items and double exp will be available to anyone logging in during the event and random exp&points will be awarded to the lucky ones.
    Kicks Summer Event will be waiting for all real street soccer fans, don’t miss your chance to join!

Stay tuned for more details...

GameTribe Team"

Magyarul holnap azaz 8.-án lesz a nyári event, dupla exp-vel, jutalom cuccokkal, és a szerencsések pedig ajándék pontokat kapnak.
    Szóval ha tudtok holnap mindenképp lépjetek fel, ha nem is sokat, de játszatok, hátha mázlitok lesz
  • Montly
    Reményeink szerint Augusztusban szeretnénk egy clubot alapítani a játékba ahol szívesen látjuk a tehetséges magyar játékosokat. Addig is játszok egy kicsit. :D
  • Kry
    Ha elérkeznétek 18as szinthez, és nem tudnátok hogy mit válasszatok akkor adnék két linket a hivatlos fórumról ( lehet be kell jelenetkezve lenni a megtekintéséhez)
    Pozició áttekintés(további linkekkel)

Atrributomok magyarázata, melyik mirevaló...
    A linkekért egyébként Timbalandnak jár a tisztelet ő találta, én csak gondoltam kirakom
  • Montly
    Ha nem is túl gyakran, de 1-2 naponta játszol pár órácskát azzal 1-2 hét alatt már komoly játéktechnikai tudásra lehet szert tenni. Ha már kicsit is kiismerted a játékot és jól játszol nem fognak lenoobozni. :)Ha kérdésetek van nyugodtan kérdezzetek, én és Kry igyekszünk segíteni akit érdekel a játék ;)
  • Vaxi
    én leszarom ha nooboznak, ha nekik ettől jobb... =)
  • Kry
    Igen, itt rendesen megy a noobozás, én is szoktam, mert sokszor már nagyon idegesítő amikor egy ziccert szúr el valaki.

Egyébként majd belejösztök. A lényeg hogy kapu elött probáljátok meg ds-re (elözöekben leirtam mi ez) kihozni a lépést, magyarán ki kell jáccani a kapust, úgy elég könnyü golt rugni.

Ja igen és ha 3 góllal vezettek, akkor márcsak ha elfektetitek a kapust, vagy kipasszoljátok akkor tudtok gólt rugni, másképp kivédi, ezt "limit"-nek hivják.
    na gl hf :D
  • nagy hős
    már én is megoldottam :)
    szerencsére elsőként olyanok játszottak akik jó fejek voltak, irogatták mit hogy. viszont a második csoport kedvenc szava a noob volt, ha valaki csinált egy rossz passzot egyből kapta a noobozást, 0 passzjáték. azért tetszik
  • Vaxi
    engem egyszer sem rakott ki
  • nagy hős
    folyton kilép sajna
  • Vaxi
    Hm, tetszik az ötlet, mindenképpen megnézem =)
  • Kry
    Közben elkezdtem játszani és eszembe jutott még egy-két dolog amit nem írtam le:
    Azt mondtam hogy streetfutball feelingje van, de azt sztem nem hogy 3v3, 4v4 valamint 5v5-t meccseket tudunk játszani. Na most, a 3v3 a legegyszerübb, mivel nincsenek annyian a pályán, viszont ezért jár a legkevesebb xp. 5v5-ért a legtöbb értelemszerüen, de ezt csak nagyon ritkán játszák a servereken. A legelterjetebb a 3v3 és 4v4. Szvsz 4v4-t a legérdemesebb játszani.
    A host játék elinditása elött kiválaszthatja milyen pályán játszatok, valamint milyen labdával. az első server kivételével (mivel ott sok a kezdő)minden más szerveren reservoir nevü salakpálya, valamint a quest nevü labdával nyomják. a reservoir a leg laggmentesebb map, a quest labda pedig elvileg bonusz exp-t add, bár ez nem 100%

Sajnos mivel ingyenes játékról van szó van egy két bug (hiba) benne: Az egyik hogy néha kapsz játék közben egy errort, kilép a játékból. A másik hogy néha a játékszoba bebugol és nem indul el, vmint nem tudsz kilépni belöle, ez esetben ctrl+alt+del és folyamatok leállitsánál lödd ki a kicks.exe-t. A 3. ismert bug, az hogy amikor lő valaki egy gólt, és pont akkor jön egy belaggolás akkor hajlamos camera bug létre jönni, ez esetben nem tudod irányitani már azon a meccsen a karid, és a kép is a pálya csak egy kis részét mutatja.
    NEM AZÉRT ÍRTAM LE EZEKET A BUGOKAT HOGY ELVEGYEM A KEDVETEKET A JÁTÉKTÓL, UGYANIS EZEK A HIBÁK LEGGYAKRABBAN AZ 1. SERVEREN FORDULNAK ELŐ AHOL CSAK 10-ES SZINTIG JÁTSZOTOK CSAK.

Ja és még vmi, ha beléptek egy játékszobába (room) akkor mindig kérdezzétek meg hogy "host are u here?", ha nem válaszol a host, vagy nem inditja el pár percen belül, akkor valszeg afk (away from keyboard) magyarul nincs gépnél, ienkor egyszerüen lépjetek vissza és válasszatok egy másik szobát ;)

Egyelöre megint ennyi jutott eszembe, bocs hogy megint sokat írtam xD
    Javasolnám hogy aki tud angolul az kukkantson be a hivatalos oldal fórumjába (ezt úgy tehetitek meg hogy bejelentkeztek az accotokkal, utána my account-ra katt, és utána forumra, azonbelül a kicks részlegen belül a trainingre, és ott hasznos tanácsokat olvashattak kariépitésről (character build) a profiktól, lebontva külön védő, középpályás, és csatár részekre ) Jó szórakozást
  • Montly
    A játék tényleg olyan amilyennek leírtad Kry. Nem überbrutál fifára kell gondolni, de a hangulata és az egyedi megoldásai nagyon élvezetessé teszik. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha egyszer ráfüggesz nehéz leszokni. :D
  • Kicsikiraly
    Nem szeretem a focit, se az egyik focis játékot se, de ez most mégis érdekesnek tűnik, 500 mega nem is olyan sok, kipróbálom :D
  • Kry
    A játékot magát még évekkel ezelött találtam, de akkor hamar abbahagytam, viszont most hogy megint eszembe jutott, nagy kedvet kaptam hozzá, s látva hogy még nem volt témája itt sg-n, gondoltam nyitok egyet.

Szóval maga a játék egy sport mmo, amiből szvsz nem túl sok van, de még abban is különbözik a többi focis játéktol például FIFA, PES, amellett hogy csak online játszható, hogy itt a játékos csupán 1 embert irányit a csapatból, nem pedig az egész csapatot. Bár ez inkább streetfootball stilusu játék, nem nagypályás.

A tutorial mindent megtanit, ami késöbbiekhez kelleni fog, innentől kezdve gyakorlás kérdése az egész.

Itt lehet (kell) regisztrálni, illetve a játékot is innen lehet letölteni, természetesen teljesen ingyenesen:
    Hivatalos oldal

A játék grafoja, nem a legjobb, de legalább nem kell hozzá über-gép. Szerintem ezt a játékot egyébként sem a grafikája, inkább egyedisége, hangulata miatt játszák...

Karakter-generálásnál kell kiválasztani hogy védő (DF) középpályás (MF) avagy csatár (FW) szerepét akarod-e majd betölteni a játékban. Egyébként 18as szinten lehetőség van posztodot részletesebben megválasztani, tehát ha középpályás vagy akkor választhatsz hogy védő, támado, szélső esetleg center középpályás akarsz lenni. Csatárnál és védőnél is van több úgymond advanced position. (Erről bővebben .ITTtájékozodhattok). Egy accounton belül egyébként max 2 karit kreáljatok, többet nem fogtok tudni.
    Ha nézni akartok videót a játékrol akkor azt megtehetitek youtube-on.

Játékosoknak lehetősége van belépni, illetve csinálni klubot, elöbbihez 25-ös szintre van szükség. ( A klubok oanok mint más játékokban a klánok, guildek, stb...) A klubok játszhatnak tournamenteket egymás ellen, természetesen jutalomért...

A játékban minden uj karakter 1-es szintröl indul, és jelenlegi maximum szint 60. ami nemrég még 55 volt, csak mivel 1 játékos elérte, igy megtoldották.

Balanceolva van továbbá az is hogy a nagyszintü játékosok ne verhessék széjjel a kezdőket, ugyanis fejlödésre 3 szerver is találhato, a legelsőbe 1-10-es szintig lehet belépni a következőbe pedig 10-18 a 3.-ba pedig 18-60ig.

Tapasztalati pont mellett meccsenként kap az ember még ugynevezett "point"okat is mellyeket elkölthet sokféleképpen. Felöltöztetheti magát, a ruhák adnak bonuszokat különféle értékekre, de ezt majd meglátjátok játékon belül. Vagy edzeni(Training) lehet belöle ez is növeli értékeinket. Gólörömöt is vehetünk belöle, bár ez csak poénra jó, szvsz sosem fogok áldozni rá egy pontot se. S végül a skilleket emliteném meg, minden pozicinak vannak különféle képességei, melyeket meg vehetünk, ( különféle rugások, cselek, trükkök, fejelések) persze nem kevés pontba kerülnek, de az elején a tutorial add 4000 pontot, s az első pár küldiböl hamar összejön 7-8000 pont, amiböl már egy skillt megtudunk venni örökre ( pernament)

Egy-két tanácsot azért adnék azoknak akik még sosem játszottak a KO-val ( Kicks Online :) )
    1. Ne költs az elején ruhára, mert nem tudod csak 7 vagy 30 napra megvenni, és viszonylag drágák az elején.
    2. A Pontjaidat, ne oszd szét többfelé, 1 attributeomra menj rá, és arra ossz mindent. Ha csatár vagy akkor shortshoot vagy heading. Középpályás longshoot (ez kezdőknek nem ajánlott) vagy stealing. Védők pedig agility (quickness) vagy tackle.
    3. Passzolj sokat, ne önzőzz, valamint tanuld meg a "ds"-t azaz direct shootot, ami hasonloan fifához, ha lenyomod a lövés gombot, még mielött eljut hozzád a labda akkor amint hozzád ér azonnal ellövi.

Kicsit hoszúra sikeredett, de mire letölti azt az 500 megás game clientet, addigra el lehet olvasni Sok sikert a játékhoz, összefuthattok velem in-game, karijaim: <<Imbalanced>> és <<Gosu>>