279
Ingyenes Foci Mmo
-
Az imént találtam egy érdekes dolgot fórumon: Van egy gyerek, aki úgydöntött hogy készit a klubboknak egy rang-listát (hamár a gametribe nem fáradozik iesmikkel) ami a tournamenteken elért eredmények alapján működik:
A pontozási rendszere a következő:
(azt azért nem árt hozzá tudni hogy ugyebár egy tournamenten 16 csapat indul és kieséses rendszer van, magyarán minden forduló után csak fele annyi csapat marad bennt: 1. kör = 16 klub 2.kör= 8 3.kör=4 4.körben pedig a döntő zajlik le és értelemszerüen a győztes lesz a tourney győztese)
0 pont: Azoknak a klubboknak akik első körben búcsúztak a tourból.
1 pont: A 2. körben kiesőknek.
3 pont: Az elődöntősöknek.
6 pont: 2. helyezésért.
10 pont: A tournament győztesének.
Tehát egy tournamenten 8 csapat nem kap pontot, 4 kap 1-1 pontot, 2 kap 3-3 pontot, valamint a 2. helyezett 6-ot, a győztes pedig 10-et.
Bocs a sok kommentálásért, csak könnyen érthetővé akartam tenni, na de jöjjön a lényeg, a fent leirtak alapján Szymon által elkészitett klub-ranglista:
RANK
rank/name/pts
1--GAME OVER---137pts--- [8cups]
2--Mafia---116pts--- [5cups]
3--MYTH---63pts--- [4cups]
4--Firm---62pts--- [4cups]
5--Devils---58pts--- [3cups]
6--A.C.Milan---30pts--- [2cups]
7--TEAM POLAND---22pts--- [1cup]
8-- +iNsAnE+---21pts
9--FRIENDS---19pts
10--Simplification---18pts--- [1cup]
10--AntiMafia---18pts
10--"Get Lost"---18pts
13--StreetBallers---17pts
14--White Nights---15pts
15--Inspirity(Social Anxiety)---14pt---[1cup]
16--vlk.pr---13pts
16--Gaytribe---13pts
18--Power Rangers---12pts
19-- What a Pity ---9pts
20--DUREX---7pts
21--Men of Honor---6pt
22--RoA and ThC---4pts
22--BestOfTheBest---4pts
22--WildStrikers---4pts
22--Vitaminerna---4pts
27--Bulgaria---3pts
27--Devastation---3pts
27--Legion---3pts
30--TheDumbasses---2pts
30--SnowKids---2pts
30--Yakudaza---2pt
33--Baltic---1pt
33--Portugal---1pt
33--Servus---1pt
33--The Talents---1pt
33--Varese 1910---1pt
33--DREAM TEAM---1pt
33--FAJNA Ukraina---1pt
33--2 Power---1pt
33--Hell Boys---1pt
33--UniQue---1pt
33--ARMAGEDDON---1pt
33--Shadows---1pt
33--The Sisters---1pt
33--Ðark†Angels---1pt
33--ßigßang---1pt
33--Freestyle---1pt
46--Wrath---0pts
Aki nem hiszi utána járhat az alábbi linken ;)
Opsz egy kicsit hosszú lett sorry
-
Gosu rendicsek! Gyorsan fel is öltöm a Román jelmezt LOL -
Új patch, elvileg a román és lengyel nemzetközi válogatott mezeit tették be a játékba. Még nem volt szerencsém in-game is utánajárni, fórumon viszont ezt olvastam.
Köv GT péntek 8-12 ;) -
Legalább 2-3 éve regeltem sg-re ha nem több... 
na mind1
Ma akkor pontban gt-re várlak Tim. Valamint HAJRÁ MAGYAROK estére ! -
# A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
------------------------------
Zene ajánló: Emiliana Torrini - Jungle Drum (kellemes, ritmusos, fülbe mászó nóta :) -
Láttam más fórumokban is hogy anélkül hogy meglenne az 500 hsz, kirakhattak képet a témának :P. Szal aki tudja hogy kell, irja már le, a kép már megvan, ha kell belököm ide hsz-be, csak mondjátok. -
Na lezajlott hétvégén a tournament, inspirity nyert, get lost-tal játszotta a döntőt gz nekik :D Érdekes hogy mindig más nyeri a tournamenteket azért :P
Ma nincs gt, holnap lesz 9-11ig. Ha lesz vmi infó akkor irok, addig is have fun. -
Good news Gosu! Thx az infókért zimbora, akkor várlak, PONTBAN Golden Time-ra
. Hangsúlyozom PONTBAN akkor!
-
Nos igen vissza sülyedtünk tim-mel s1-re, bár ma már valszeg átlépünk s2-re (finallly! bye bye bug server :D ) PassEater néven vagyok megtalálható, bár néha jáccok a többi karimmal is, aláirásomban ott vannak a kari nevek. :P
Mellesleg fórumon olvastam imént hogy elvileg ha nem indulna a kicks akkor elötte inditsátok el mondig az iexplorer-t és aztán a kickset.
Aki nem tudná annak mondom hogy ma és holnap este 8-12ig golden time vasárnap pedig délután 4-6ig és este 8-11ig.
Ja illetve ahogy mondtam most vasnap lesz a 18 GT tournament is, bár ez nem hiszem hogy érintene minket :D
na gl hf -
Na gyerekek azért én sem tűntem ám el
Mostanában DF-el tologatom, és egészen megtetszett. Supporter-nek sem rossz lenni, főleg, ha gyalázod az ellent tackle-el vagy steal-el 
S3 az tényleg gyalázat, de 30-ig valahogy ki kell bírni, ahogy Gosu barátom mondotta volt
-
aug 30.-án ujabb tournament, forumon Biancave által felvetett ötlet szerint új rendszer szerint. 2 meccset jáccanak első körben, utána 4-et és a döntőben 6.-ot. Mindig az jut tovább aki több golt rugott összesitve...
Vasárnap este lesz 9-től. Első helyezet 24 000 klub pontot kap. (szvsz ez nem fogja meghatni a régi nagy klubbokat)
Na jó játékot ! glhf! ja és GZ LOKI ! :D -
Gametribe event elött nem sokkal szokta bejelenteni hogy lesz vmi, de ez még soká lesz. Húsvétkor remélhetőleg lesz vmi, mert általában ünnepekkor szokott lenni. -
"Jelenleg a következő eventet várom már"
van már valami dátum, hogy mikor lesz?
(nem nagyon járok hivatalos fórumukra/oldalukra) -
Ja aham :D s3 érdekes, egyébként vannak ott is passzolgatások csak amig nem vagy nagyszintü vagy elismert gólvágó addig nem vesznek komolyan :P
30-as szintet kell elérni utána uj skillek stb... onnan már funolás az egész, csakhát addig nehézkes eljutni, mondjuk ahogy mondtad, haverokkal a jó, csakhát nem mindig lehet csak haverokkal jáccani :P
dupla exp illetve a bonusz 2 órás gt-k amikor be voltak nyomva nem fogtam fel igazán hogy mennyit is jelent, most látom csak mennyivel gyorsabb volt a fejlődés úgy.
Persze ezért van az ion drink meg soda, csakhát nekünk magyaroknak ez eléggé zsebbe nyúlós téma, lévén hogy 1550 kash-t 4100 Ft-ból veszel meg, és ráadásul ez kb 100 meccsre elegendő 200%-os exp. Ami ha naponta 30 meccset nyom az ember, akkor 3-4 nap alatt oda van.
Úgy lenne ez igazi, ha 1 hónapra mondjuk lehetne prémium accountot venni, ami 1 hónapig add 100-200% exp-t és kerülne 1500 kash-be mondjuk... Nekik is megérné és nekünk is (mostaninál jobb lenne az 100)
Na mind1, gametribe nem nagyon csinál semmmit, hiába irkálnak a játékosok annyi ötletet fórumra...
Jelenleg a következő eventet várom már, hátha beraknak egy "You are lucky!" +2000 exp-es missiont, mert akkor biztos egésznap nyomom majd
-
ST aha, ez az egy karim van csak, de lehet hogy kezdek majd valami újat, mert itt s3-on már csak haverokkal tudok normálisan játszani, mert ők legalább passzolnak :)
amúgy nem hagytam abba teljesen, csak már sokkal ritkábban játszok, mint a dupla xp-s golden time idején :) -
GZ ! 

Azt hittem hogy abbahagytad a játékot. De jó hogy nem :) Igaz ST vagy?
Én most összevissza jácogattok a karijaimmal, mikor mihez van kedvem :D -
tessék:
tegnap lvl22 lettem \o/ :D -
Kezd kihalni a fórum, szóval vmit csinálni kéne ez érdekében.
Arra gondoltam hogy bárki aki jáccik, vagy jáccott a Kickssel, és esetleg idelátogat sg-re, irjon vmit pls.
Vmit a játékkal kapcsolatban, ugyanis nincs még jelenleg magyar oldala, iletve másik magyar fóruma a játéknak, csak ez van, de ez sincs normálisan kihasználva :P
Tegnap is láttam legalább 2 magyar játékost s1-en, s3-on is találkoztam már nem 1-el, s2-ről nem is beszélve. Lényeg a lényeg, viszonylag sok magyar rugja a bört online :D ám nemsokan ismerik sg-t.
Szal aki tudja pls reklámozza a topikot. ty
-
Én is igy voltam vele nemrég, de végülis azóta is jáccogatok :D Nem figyelem az exp-t csak fánolásból jáccom... Vagy egy új kari inditása más szerepkör vállalással sem rossz ötlet, pl ha eddig csatár voltál, kipróbálhatod mien longshooternek, supporter középpályásnak lenni, esetleg védőnek ;)
VAgy egyszerüen nem szüneteled és majd ha lesz ismét vmi nagy event amin ömlik majd az exp akkor viszanézel :) -
hát nem tudom, nekem eléggé elvette a kedvemet, hogy ilyen lassan lehet fejlődni mióta nincs dupla xp meg 2-4-es gt, meg hát hogy haverok még s2-n vannak, és s3-on meg senki se passzol, hanem egyedül akarja megoldani... -
Nos meggyüttünk a fővárosból, kicsit szomorúan látom hogy azóta nem írt senki :P Na nem baj. Szétnéztem, de nem találtam semmi új híret játékkal kapcs.-ban, szal majd ha lesz vmi akkor irok ;) -
Kb szombatig vagy vasárnapig nem leszek se én se tim üdülés miatt, szal ha kérdés lenne, akkor irjátok le nyugodtan viszont leghamarabb szombat/ vasárnap tok majd (vagy tim) válaszolni. ;)
Addig is gl hf !
-
Nicco sajnálom, pedig jó fej vagy, és kiváló védő is emellett. De persze ha máshoz van kedved az érthető. Sok szerencsét és minden jót ahhoz a game-hez ;) -
Hát ezt szomoruan hallom :( Hát remélem azért valaha visszatérsz. Abban igazad van amúgy hogy eléggé idegesitő a bug és lagg özön, de el lehet jáccani igyis, csak türelem és kitartás kell sok :D
Én ma megleszek mindenesetre 22, jövőhéten 23 esetleg 24, mivel timba is ma érkezik haza ha minden igaz, és remélhetőleg már jövőhét ienkor együtt jáccunk egy szerveren...
Nos sok szerencsét akár mivel is jáccol nicco, és néha azért nézz majd be ha más nem sg-re
-
Nicco #135 Hát nem tudom megcsinálni... tegnap iszonyatosan kiakadtam kicksre. Először fél órát várok, hogy legyen játékos... aztán jön 3 lag meccs, ahol mindenki egymásra mutogat, hogy ki a lagger. Nagy nehézségek árán sikerül belépnem egy másik szobába, nincs lag. 4:15 körül dc valaki, 0 xp. A következő meccsen bugos vagyok, jön a relog, megint nincs helyem. Hihetetlen bugos ez a játék... megfűszerezve a legköcsögebb játékosközösséggel, amit valaha láttam.
Ezért úgy döntöttem, hogy úgyis hamarosan szeptember 4., akkor lesz egy megjelenés, ami érdekel. Addig pedig találtam egy jónak tűnő hack and slash játékot, most azzal szórakozgatok. Néha biztos benézek kicksre, de szerintem most pihentetem egy ideig. Mondjuk, ha lenne egy új tulajdonos, aki törődik is vele... -
Ma 3-4 óra játékkal lenyomtam 3-4k exp-t végülis igyis lehet haladni, hétvégén 23-as szint jó lenne, beérném másik kariamat, de meglátjuk...
Mellesleg Tim nyaralni van, szal mától vasárnapig nem lesz. :D
Nicco jövőhéten jó lenne ha már jáccanánk s3-on. Sztem megtod csinni hétvégén
-
Hát ez enyhén fogalmazva is fos exp. Golden timemal sem jön semmivel sem jobban az exp. Pff, ez kicsit demoralizáló hatással van azért az emberre szerintem. Jáccok egy meccset ami 5 perc, de mire leindul meg replayek meccs közben kb 6-7 perc legjobb esetben is egy meccs, és kapok 50-től 110-ig egy expet rá. 1 óra folyamatos játékkal kapsz 800-900 exp ha nagyon jo vagy akkor 1000-1100. Hát kösz, egy szint meg 12-14-16-18 ezer exp.
Asszem nem mostanában lesz igy klub, talán nagyon kedve kapok majd, ha feljösztök ti is s3-ra és együtt jáccunk, de addig nem garantálom hogy sokat fogok fejlödni
-
Nicco #132 Nagyobbik probléma, hogy a 2x expnek is vége mától... gametribe hozta a formáját, július 8-tól augusztus 8-ig igérték, de már mától vége. Szóval Gosu, eltelik még némi idő, mire felérünk mi is S3ba. -
Ahogy elnézem igencsak véget ért a 2-4ig tartó golden timeok. Tegnap még volt, ma már nem, és gondolom nemcsak annyi hogy elfelejtették benyomni :D
Mindenesetre este lesz gt 9-11ig, tim, nicco remélem fogtok tudni jáccani, mert szar már megint egyedül s3-on :P -
Timba nem baj, a lényeg hogy ne hagyd abba, napi pár óra játék is hozza szépen a gyümölcsét ;)
Nicco: Meek-meek :D
Casillas: csak alapitáshoz kell a 25, belépésnél mind1, illetve azért a klubok meg szoktak határozni egy minimum szinthatárt ami alatt nem nagyon vesznek be játékosokat.
És mivel megkezdődött gt máris mek fel, bár kicsit fáradt vok a strand miatt :) -
egyébként a klubnak csak a megalapításához kell a level25, vagy a belépéshez is egy létező klubba? -
Skacok van egy rossz hírem. Ma esküvőn vagyok (ez nem rossz hír), csak emiatt nem leszek csak majd holnap este. Jövőhét csütörtöktől pedig vasárnapestig nem leszek üdülés miatt. Így nekem a 18-as szint és s3 még nagyon nagyon messze lesz..., de egyszer majd csak feljutok :) Nektek jó GT-t ;) -
Nicco #127 Akkor gyere is, mert mindjárt GT :) -
És igen! 18as szint 6 nap alatt
Ebben a hónapban tuti meglesz a klub, vagy earlel vagy gosuval, de mostmár megcsinálom az biztos :D
-
Ja, én meg moderator_bob-al beszéltem privát üziben, ő is mondta a linket ami a singaturejében van :D mostmár ezt is tudjuk.
-
Nicco #124 www.gametribe.com, bejelentkezel, support és ott már tudod választani, hogy mit szeretnél. Kiváncsi vagyok lesz-e belőle valami... -
És Nicco mit mondott az admin, hova kell elküldeni? Csak hogy mi is tudjuk ha netalán így járnánk. :) -
Nicco #122 Nem a fórumon kell jelezni... a moderátor kiszedte a képeket és a nevet. Viszont megírta nekem, hogy hova küldjem el. Meg is tettem, remélem lesz valami hozadéka :) Direkt nem válaszoltam neki semmit, így várhatóan ban lesz a jutalma a játékosnak. Ha mégsem, akkor hostként azonnal kickelni kell. -
"Kezd elegem lenni hogy kickelnek mert magyar vagyok, meg laggernek vagyok titulálva miatta"
ALAP, annyira unalmas szöveg már.... -
Aki mégsem nézné meg a linket akkor egy kis izelitő: