Kicks Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://football.gamekiss.com/main.jce
nem jön be nekem az oldal :S van akinek jó? mert az xkick az meg arab vagy mien nyelven van 😞
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
ugyh most tesztelem ma este, és írok h mi a stájsz.
A játéknak a Data\UItexture mappályában vannak nyelv mappák (english, Mexican) és ezekben képek. Alapból a játék Optionsában lehetne nyelvet választani, de itt az optionsban ezt nem lehet, így gondoltam az angol fájl képeivel felülírom a Mexican mappa tartalmát, mivel gondoltam a mexikós mappára hivatkozott, és jó lett, az elején a bejelentkezés meg a focista kiválasztása mexikói, de szinte minden angol lett. Ha van rá igény, így magyarosítani is lehetne a játékot. 😄
Ezen az oldalon középen van egy Registrate, ott kell regisztrálni, felhasználónév, majd 2x a jelszó e-mail cím, nem mindre küld regisztrációs megerõsítést, én még citromail-al próbáltam elõször, arra nem küldött, utánanéztem a fórumon, ott a gmail-t ajánlották, regisztráltam még egyszer más felhasználónévvel freemail-es e-mail-emmel, azt már elfogadta. A sexo a nem, ezt nem tudtam sehol lefordítani, gondolom a kék a fiú, én arra raktam. Alatta a teljes nevedet kéri, én megadtam, alatta meg hogy milyen nemzetiségû vagy. Alul el kell fogadni a felhasználási feltételeket, majd a jobb oldali envivar-al küldi el az adatokat, nem a regresar-al 😄
Ha ez megvan, az e-mailt megerõsíted, ott kiírja majd felhasználónevedet és a jelszavadat is. http://www.kicksonline.com.mx/ oldalon a regisztráció alatt a bal oldali Decárgalo gombbal a bejelentkezõ oldalra kerülsz, ott letöltheted a játékot és beléphetsz, 533 mb a játék és kész. Feltelepíted, elidítod, engedélyezed a portokat ha kéri, majd frissíti magát, majd elindul.
Több szerverhez is lehet a játékban majd csatlakozni, nem úgy van, hogy lv1-10 és lv11-20 külön szerverek, lv1-55-ös szerverek vannak, de van mexikói, amerikai, europai, europain senki sem szokott lenni, így egy amerikaira kell belépnem ha játszani akarok. Most 2. szintû vagyok, eddig sok támadót és középpályást láttam, én védõ vagyok, így biztos hasznos leszek majd.
Megnézem, hogy valahogy lehet-e angolosítani vagy magyarosítani a játékot 😄 Nem laggol a játék, élvezhetõ, talán egy picit késik a becsúszás, futásnál nem igazán érzékelni a késést, de nem vészes, télleg csak egy apró késés van, élvezhetõ jó a játék.
bleRaY lvl 14 FW
Már készül koreában a Kicks Online továbbfejlesztett új változata mondhatni 2. része XKick Online névre keresztelték, és már closed beta fázisban van, nagyon jónak néz ki, persze nekem az alap is tetszett, csak a bugokat, laggot meg ieneket kellett volna kijavitani, ehhez képest most új külsõt, kapus posztot, szinteket, skilleket, játékrendszert kapunk stb stb-t kapunk ( vagy legalábbis ígérnek). Egy szó mint 100 én már nagyon várom, kérdés hogy európában is lesz-e egyáltalán, a másik hogy free lesz-e vagy p2p esetleg b2p... 😛
Btw én most ezzel tolom dec óta: League of Legends aki szereti a dotát, annak tuti bejön, aki nem annak is 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Hát spanyol a szöveg azzal nem lehet mit csinálni sztem.
Egyébként nem jáccok már én sem vele. Helyette találtam mást, pedig nagyon jó játék fõleg a sport gémek közt, de ezvan, persze hozzáteszem titkon még mindig reménykedem hogy lesz megint kifejezetten Európai Kicks. 😊
MEXIKÓI KICKS HIVATLOS OLDALA
Nincsenek olyan sokan igy mindenki 1-60as szintig egy szerón vannak, s mivel a mexikóiak bénák 😛 így ez nem akkora gond.
Egyik hátránya ( hogy ne csak az elõnyökrõl beszéljek ), hogy a skilleket ruhákat stb, nem lehet örökre megvenni pontból, csak "creditbõl", de elvileg errõl olvastam hogy GM-ek ( igen mivel itt vannak játékon belül is) rendeznek minden héten versenyeket amin a gyõzteseknek creditet osztanak ki, amibõl meglehet venni simán a kellõ skilleket, ruhákat, stb...
Meg még most próbálkozok egy olyan dologgal hogyha meginvitálsz egy barátot, és elér egy bizonyos szintet akkor kapsz érte creditet 😊
Na még tesztelgetem és írok, ha van vmi...
mindegy, azért jó volt amíg jó volt 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ezzel én is befejezem hogy írjak ide, végülis sztem legjobb online foci játék volt, nagyon élveztem, dehát ez van, a mai világban a pénz beszél.
<#wave>#wave><#wave>#wave><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#wave>#wave>
HIVATALOS BEJELENTÉS
Magyarul a Gametribe dec 31.-én lelövi szervereit, többek közt a Kicksét is. A kérdés az hogy lesz-e valaki vagy valami ami megmenti, megment minket játékosokat, legfõképpen azok a játékosok bosszankodnak most akik már sok eurót beleöltek a karijukba.
A patchrõl hivatalos hír nincs, azt kell tudni róla hogy 4 item(sapka,poló,nadrág,cipõ) és 2 ugynevezett random box, az egyik 3k pontért a másik 120 kashért, és ien 50 meccsre szóló random stat boostokat tartalmaznak, tehát +8 longshoot, +8 running, +8 endu, vagy oat is hallottam hogy +15 😛 szal érdekes, én még nem probáltam ki mondjuk, de biztos jó 😛
Amúgy vhogy sztem reklámozni kéne kickset a cégek körében, hátha vmeik megvenné 😛
bleRaY lvl 14 FW
bleRaY lvl 14 FW
Jelenleg reménykedik mindenki abban hogy egy cég felvásárolja a Kicks Online-t a gametribetól, így megmentve mindenkit 😛
Ez jelenthet jót is és rosszat is természetesen, meglátjuk mi lesz 😞
bleRaY lvl 14 FW