279
Ingyenes Foci Mmo
  • Nicco
    Hát a jól játszottunk, azért az túlzás :) Sajnos mi ketten kevesek vagyunk, egy vagy két jó df/mf mindenképpen kell. Az a baj, hogy mi ketten hiába fogtuk az ellenfél játékosait, ha Berkan és a másik sw srác csak futkosott a pályán mint a mérgezett egerek.
    Iszonyatosan tudom rühellni azt, amikor már ott vagyok az ellenfél játékosa mellett, még két csapattársnak oda kell rohanni és üresen hagyni a többi játékost... aztán persze megy üresbe a passz nomarkds és ennyi.
    Lehet mégis a df-m kellett volna húzni... bár akkor meg nem rúghatnék gólt :)
  • Montly
    A jó camperrel nincs baj csak értse a dolgát és velünk legyen :D. De tegnap azért jót játszottunk Nicco. Bounsal karöltve winmachine voltunk :D. A gyerek nagyon érzi a játékot. Végül is van egy 52-es Sm-je szal nem csoda, játszott vagy 15k játékot :). Én személy szerint biztosan nem költenék ruhára egy jódarabig. "Lefoszlik" rólad egy idő után hacsak nem pénzésrt vetted meg, és ha eltűnik rólad akkor csak kidobott pont az egész. A skilleknek és a trainingeknek sokkal több értelmük van, mert permanenten sosem tűnnek el. Ha clubba belépsz akkor meg lesz normális szerelés és nem kell naabkodni az alap ruhával :)
  • nagy hős
    ne haragudj, nem direkt csináltam őket :D
  • Nicco
    Bocs, a haverotok szóról lemaradt az idézőjel :) Nekem szvsz a kemperekkel semmi bajom, ha van normális védő, sőt normális védekezés, akkor nem jelentenek problémát. Ki kell használni, hogy eggyel kevesebben védekeznek, és gólt kell lőni :)
    Emlékezz vissza Gosu, mikor NikiDF nyomta a hülyeségét a kemppel, szét is vertek minket simán.
    Egyébként telesen befordultam tegnap... legalább 5x szerelt hátulról becsúszva fw amikor ellenkező irányba futottam, azért ez eléggé lehangolt.
  • Kry
    Cassilas:
    Thx, télleg oan mint a magyar válogatott meze. De egyébként nem magyar club lesz, szívesen látunk majd bármien nemzetiségü játékosokat, csak a szint, és tehetség fog számítani :) Természetesen magyarok előnyben lesznek ;)

Nicco: Akkor még nem láttad mi megy s3-on pfff, wf-ek és cf-ek passz nélkül futnak kapuig, közben persze csel, és a végén egy turn around shot vagy msk, no teamplay :( Őszintén megvalva kicsit demoralizáló hatása van s3-nak s2 után, de muszály leszek hozzászokni, nem lehet örökké s1-s2-n alázni.
    Ja igen patrickude közel sem a haverunk XD mondjuk úgy hogy enyhén ránk tapadt, amióta látta hogy folyton nyerünk :D Whispelj a hostnak hogy kickelj, vagy iesmi :D ellene jáccani sem túl jó amúgy, mert nagyhirű camper :P:P
    Most értem haza, huzok gt-re, ienkor kell jáccani :P
  • nagy hős
    vele én is játszottam. borzalmas :D
  • Nicco
    Játszottam pár meccset, és rájöttem mennyire utálom a CF/AM játékosokat... sok EGO köcsög lő két gólt a lightning kickkel vagy middle noob kickkel, de nem veszi észre, hogy a közben miatta kapunk 5 gólt.
    Kedvencem mondjuk Patrickdude haverotok, el nem tudom képzelni, hogy érte el ezt a szintet :D
  • Casillas
    ha már magyar klub, figyelmetekbe ajánlanám azt a szerelést, amit haverokkal "hordunk" most :)

BM Jersey, ST Pants, Nigeria Socks, és a cipő tulajdonképp mindegy, rajtam egy M4D Black típus van, amivel így nézek ki jelenleg:

• Kry
    Áh nem hiszem hogy 1 hét, nekem is kb 2-3 nap volt. Bár az a 2-3 nap az péntek-szombat-vasnap, amikor is hossszú gt-k vannak szal... :D
    Egyébként ne hagyd ki, élvezd ki azt a 3 szintet imbaként, mert utána s3-on eléggé béna lesz :( Bár egy gólt már lőttem is 2. meccsemen XD ls-ből ráadásul :D
    Amúgy ezeknél még mi is jobban nyomtuk timbával, annyira önzők, főleg a sok wf meg cf pff... mintha most kezdték volna a játékot közben meg 20-30-as szintüek :PP na mind1 az a lényeg hogy lvl up lvl up lvl up! hajrá :D
  • Nicco
    Tényleg nem sok, kb. egy hét, ha csak a gt-kben játszok. Timba megy utánad szerintem még ma, tehát én maradok egyedül... szal a "második" generáció (Bodzalma, Kaszi) megkereshetne, és játszhatnánk együtt, úgy mégis könnyebb a fejlődés.
    Gosu te meg nyomjad ezerrel, kéne az a klub, legalább mindig tudnánk csetelni :)
    Egyébként mehetnénk mindenkett már s3-ba, 18-tól lehet... bár én semmi pénzért nem hagynám ki most ezt a részt, amikor nekem van advenced position-öm, és oda-vissza lefutom a kicsiket :D
  • Kry
    Na Viszlát s2 ! :( Nicco, Timba glhf fejlődjetek gyorsan, nem jó külön jáccani várlak titeket minél hamarabb s3-on :D nem sok az a 25k exp :P
  • Kry
    Nos, megvan miért nem tudtam tegnap belépni kb 10-20 percen át:

"We're performing a server reboot to apply a little fix to the double XP calculation. Sorry for the inconvenience.

UPDATE: completed."

Azért adok linket is bizonyitékként, hogy nem én találtam ki:
    ITT megtaláljátok

Szóval nem véletlen ez a sok exp (amitől azóta már 20as vok ) hanem mégiscsak kijavitották azt a dupla exp-t és mostmár nemcsak elméletben de gyakorlatban is kétszer annyi jár egy meccsért mint máskor.
    Közben megkezdődött a gt szal jó játékot, igyekezzetek mert igéret szerint augusztusban (esetleg hamarabb vmivel) igencsak elkészül a klub !
  • Montly
    Nicco köszi, rendes tőled hogy megkerested. Mindjárt meg is lesem! :)
  • Nicco
    Itt van egy beszélgetés az Edmilsonról: http://forum.gametribe.com/showthread.php?t=13185
    Nem olvastam végig, de hátha segít.
  • Montly
    Itt egy nagyon hasznos kis fórum link minden kasztnak.(OLVASD EL) Sok érdekesség van rajta nézzétek meg mindenképp. ;)OLVASD EL
  • Kry
    practiceba is bejön? o.O És ha végignyomod esc nélkül nem adja meg az exp-et?? :D Dúrva lenne, akkor belépnék kilépnek folyamatosan mig be nem jön
  • Nicco
    Nekem is bejött a +1000xp quest... bejött volna, ha nem nyafog egy köcsög lagtesztért (aminek egyébként semmi értelme) és nem pont egy practice meccsen jelenik meg... nem kicsit voltam ideges áááááh :D
  • Kry
    Védő? az jóó akkor goodluckhavefun legyél pro, fejlödj mint a gép és majd szükség lesz rád a klubban

Na GT letudva, márcsak 1 szintre vok az imbává válástól :D szerencsére a have a good vacation ma 3.-jára is bejött ugyhogy holnapra mindenképp megleszek. Na fejlődjetek ti is este jövök... :)
  • 6600GT
    ok ok.am védő vagyok:)
  • Montly
    Este egyébként én is leszek, kb 20-tól... Majd figyelem a waiting listet. ;)
  • Montly
    Na látom szépen gyűlik a magyar közösség. Helyes, gyertek még többen, had legyünk sokan! :)
  • Kry
    Hali AMD, lécc olvass kicsit lentebb ott nagyon sokat leírtam a játékról, de ha még azon kivül van ami érdekelne és nem irtam le, szivesen megválaszolom :)

Nicco ez igaz, csak sajna nem mindig van elég ellenfél :D ez akkor jó ha nincs sok szoba, és a váró listán viszont vannak jó páran

Bowdennel végig nyomtuk a délelőttöt, még ma elkezdem a 17-ről 18ra való hosszú utam :D valszeg Timmel eggyütt, szomorú hogy ma nem lesz este gt

Ja igen AMD az aktiválo kód helyére másold be/ ird be az aktiválo kodot, gondolom az az amit emailon kaptál, a másik helyre meg ne irj semmit, bár nem tuti, mivel nem tegnap regeltem gametribenál
  • 6600GT
    itt h van..mikorlehet emccset játszani,vagy csapatba kell menni?
  • Nicco
    Szerintem a legcélszerűbb az lenne, ha megvagyunk négyen (öten?), akkor rögtön egy új szobát csinálni, beállni egy oldalra, aztán hadd jöjjenek az ellenfelek. Ma én is korán hazaérek, 14,20 körül már tolom majd. Nekem a 18 még iszonyatosan messze van sajnos (28k xpnél vagyok, pont ennyi is kéne még a következő szinthez).
  • 6600GT
    köszi
  • bowden
    "If you have a promotional code, please enter it here
    -------------------------"

ide nem kell írni semmit abban az esetben ha nem kaptál ilyet, de gondolom, hogy nem
  • 6600GT
    Account activation

* Please insert your activation code here
    ------------------------

If you have a promotional code, please enter it here
    -------------------------

Promotional code not valid or already used.

----:most ide akk az aktiválo kod kell mind a 2helyre? mert berom de nem fogadja el
    bocs h ilyen béna vok:D
  • Kry
    Ok Bowden, egyszer összekéne futni és friend listre felvennni egymást, onnantól látni fogjuk hogy meik szobában van a másik, és könnyebben megtaláljuk egymást.

Közben találtam egy hasznos kis listát a skillek költségéről (persze pernament, azaz örökre megvételnél):
    Skillek árai ( Örökre)
    Ha megnézitek rendesen vannak ám árak, szal ezért mondtam én hogy 18-ig gyüjtögetni érdemes a pontokat
    Ma amúgy leszek 2-4ig gt alatt, meg este is timékkel, ha te is akkor majd waiting listen probálj meg whispelni valameikünkre, te tod a nevünket ;)
  • bowden
    Bár még csak 11es a védőm de ha szükségetek van 4. emberre szóljatok nyugodtan. Esetleg jelezzétek előre itt hogy mikor kezdünk.
  • Kry
    Ja XD Kár hogy oan ritkán jön be a nyári event mission, ha tegnap este bejöttt volna akkor megcsináltam volna a 16-ot. Na mind1 ezen a héten akkor is megcsinálom azt a 18as szintet, és véééégre alpoziciot választhatnék :D Tim te már egészen közel vagy hozzá, holnapra meg lesz az sztem
  • Montly
    Gosu, Nicco, azért játszottunk pár szép meccset. Az a baj nagy szükségünk lenne egy negyedik tagra, aki lehetőleg védő legyen. Hárman is jól kentük, de ha bejön mellénk egy nab akkor annyi. :D
  • Kry
    Egy védő kéne mindenképpen, ugyebár én vok középpályás, tim és nicco csatár, szal védő nem ártana, és egészen jó kis csapat lehetnénk

Egyébként igen leszek 9-től kéne a 16-os szint
  • Montly
    Nicco semmi gond, néha szükséghelyzetben előferdül az afk. :) nagy valószínűséggel én is leszek este Gosu-val. Casillas a golden time-ot te se hagyd ki, hátha összefutunk ;)
  • Casillas
    én is játszom pár napja Kaszi néven, jelenleg level9-es csatár vagyok, Bodzalmával már játszottam párszor, Millerrel meg sokszor :)
  • Nicco
    Sziasztok! Végre én is tudok ide írni. Este 9-től lesz golden time, lesztek? Összeállhatnánk csapatba, úgy szerintem tudnánk nyerni elég sok meccset (főleg ha lenne egy védőnk). Én biztos fent leszek (és nem leszek meccs közben afk, mint az elöbb, mikor Timbalanddal egy csapatban voltunk... az asszony balesetet szenvedett itthon :D)!
  • Kry
    Quick tackle-t jól tetted hogy megvetted. Néhány traininget megvehetsz nyugodtan +1 pontot ad minden training, 1es,10es,20as,30as,40es,50es szinten tudsz mindig ujabb traininget venni, darabonként +1 pont, ám egyre drágábbak.

Másra nem érdemes szvsz költeni, de ezt asszem vmeik hsz-en leirtem részletesebben
  • bowden
    A napokban 10es lett a védőm, kérdésem az, hogy mire érdemes elkölteni a pontokat. Quick takle skillt megvettem örökre +2000 pontért csináltam egy tackle edzést amit pontosan nem értek, hogy mire jó mert azt hittem, hogy a tackle-t viszi majd fel 10 ponttal de ezt a karakterlapon nem jelzi.
  • Montly
    Na már nem sok kell 16-hoz, a 17 onnan kezdve meg gyerekjáték :D
  • Kry
    Na mind1, elöbb-utobb, csak ír vki :D Addg is egy újabb sztem hasznos tudnivaló:

Golden Time (Arany idő) Ezek azok a pár órás események amikor is több exp jár meccsenként:

Hétfő: 21:00-23:00
    Szerda: 21:00-23:00
    Péntek: 20:00-24:00
    Szombat: 20:00-24:00
    Vasárnap: 16:00-18:00 és 20:00-23:00

Ezen kivül leírom még a szintlépésekhez szükséges exp-t, ez se annyira rossz tudni, így lehet kb előre számolgatni, hogy mennyi meccs még kb, vagy hány órára vagy a lvl up-tól

1 lvl = 0 exp (új karakter 1es szintü és 0 exp-je van, tehát 300 exp-re van szüsége hogy 2-es legyen, ahogy az le is van irva, 2ről 3ra 700 exp kell és igy tovább..)
    2 lvl = 300 exp
    3 lvl = 700 exp
    4 lvl = 1300 exp
    5 lvl = 2200 exp
    6 lvl = 3500 exp
    7 lvl = 5300 exp
    8 lvl = 7800 exp
    9 lvl = 10 800 exp
    10 lvl = 12 000 exp
    11 lvl = 15 100 exp
    12 lvl = 19 000 exp
    13 lvl = 23 800 exp
    14 lvl = 29 600 exp
    15 lvl = 36 500 exp
    16 lvl = 44 500 exp
    17 lvl = 47 000 exp
    18 lvl = 56 000 exp
    19 lvl = 66 000 exp
    20 lvl = 71 000 exp
    21 lvl = 81 000 exp
    22 lvl = 93 000 exp
    23 lvl = 107 000 exp
    24 lvl = 123 000 exp
    25 lvl = 141 000 exp
    26 lvl = 150 000 exp
    27 lvl = 170 000 exp
    28 lvl = 192 000 exp
    29 lvl = 216 000 exp
    30 lvl = 228 000 exp
    31 lvl = 252 000 exp
    32 lvl = 279 000 exp
    33 lvl = 309 000 exp
    34 lvl = 342 000 exp
    35 lvl = 358 000 exp
    36 lvl = 394 000 exp
    37 lvl = 433,000 exp
    38 lvl = 475,000 exp
    39 lvl = 520,000 exp
    40 lvl = 542,000 exp
    41 lvl = 592,000 exp
    42 lvl = 652,000 exp
    43 lvl = 722,000 exp
    44 lvl = 732,000 exp
    45 lvl = 802,000 exp
    46 lvl = 872,000 exp
    47 lvl = 942,000 exp
    48 lvl = 1,022,000 exp
    49 lvl = 1,122,000 exp
    50 lvl = 1,272,000 exp
    51 lvl = 1432000 exp
    52 lvl = 1602000 exp
    53 lvl = 1782000 exp
    54 lvl = 1972000 exp
    55 lvl = 2172000 exp

55-60-ig nem tom sajna, ha meglesz igérem pótolom, addig is gúdlák hevfán
  • Kry
    Úgy látszik sehogy, vagycsak sg-t nem nézi senki :P

Nem rossz a missi de a double exp az télleg hazugság volt. Na mind1, az is jó ha néha bejön az 1000 :D