279
Ingyenes Foci Mmo
  • Kry
    Hát sajna ma sem tudtunk talán 1 jót jáccani csak. Ennek több oka is volt. Az egyik ValeriBojinov. Csak hogy tudjátok miről is van szó ezt nézzétek meg:

SAY NO TO RACISM

Kezd elegem lenni hogy kickelnek mert magyar vagyok, meg laggernek meg noobnak vagyok titulálva miatta !

Arra kérnék minden magyar kicks játékost hogy ha elkezdenek titeket nyiltan inzultálni akkor nyomjatok róla printscreent és nyomjátok be az elöbb megadott linken található forumra, ugyanis ez a gametribe hivatalos foruma és vmit jó lenne ha csinálnának ezekkel a ......-kal
    Ja igen viszont ne vágjatok vissza nekik szavakkal, vagy szintén raszista kifejezésekkel, mert akkor mi is megbánjuk :P
    na holnap végre péntek remélem végre jáccunk jókat nicco, nyomorék bojinovhoz hasonlok nélkül ;)
  • Kry
    Bian azt irta hogy egy df df fw fw felállás nem jo, az egyik fw-t ki kell cserélni am-re merthát kell vki középpályára is, én sem értettem igazán, de valszeg igaza van XD
    Áh kizárt. Ahogy leirtam az elözöekben is már, megfogadtam hogy am leszek :D ha nem jön be akkor visszatérek sm-hez igaz akkor megint elökörkedtem 56k exp-t. egyefene :P
    Nem tudtam hogy nem jön be neked a stealcatch... ebben az esetben viszont télleg ne legyél cm-mel. Ha télleg 45-47k expesek a karijaid akkor ezen a héten megcsinálhatnád mind2-et 18-ra és jövöhéten már ráállnál egynek a fejlesztésére, ameik a legjobban bejött :D
    Az a baj hogy a tökéletes kari számomra az egy oan am lenne aminek megvannak az am skillek, de van fake beckham crossa. steal catche és iron wallra, ja meg center heading a dm-től lol :D
    Timbának egy oan kari aminek van flying shootja, turnroundja, 120 bc-je :D és oan gyors lenne mintha fast sprintel szaladgálna. :D
    Neked meg nicco egy oan aminek megvan a legjobb tackle és block, de emelett tud gólokat is rugni, beadni, és stealelni :D

Amúgy mind1 mit választ az ember úgyis megbánja. << by nicco XD its true. na nem zavarlak titeket a "nagy" munka közben :D
  • Nicco
    Dehogy vitázunk! Sokkal jobban értesz az sm-hez mint én, mivel még nem is próbáltam. De nekem valahogy mégis az a legszimpatikusabb minden mf közül. Tudom, lavonát nagyon könnyű blockolni, LK jobb, de nekem nem is a góllövés lenne a fő célom. Úgy érzem, hogy CMnél és SMnél a lövés inkább arra való, hogy féljenek tőle. Ha megnézünk egy DF-t, azt nem kell fogni amíg messze van a kaputól, mert nem jelent veszélyt, míg ezt nem teheted meg egy SM/CM esetében. Egyébként imo CM nagyon nehéz és nekem egyébként sem tetszik a steal catch.
    Szvsz szerintem mindegyik pozíció jó. Mindegyiknek van + és - oldala, de ez a lényeg: nem lehetsz mindenben te a legjobb, és a legjobb skill a két kezünk, az mindegyik pozícióhoz van :)
    Nálam a választásnál nem is azzal van a gond, hogy nem vagyok elég tájékozott, egyszerűen nem tudok dönteni, pedig ha eldöntöttem volna az elején, akkor mostmár közel járnék 30-hoz :) (47000+69000+44500=160 500 xp)
    Gosu, javíts ki ha tévednék, de Biancaneve nem azt írta AM-re, hogy a tipikus DF DF FW FW felállásban az egyik fw helyett lehet? Csak azt nem értem, hogy hol van itt a többinek hely... :D
    Ha CM jobban bejön, akkor legyél az! Nekem valahogy az az érzésem, hogy teljesen mindegy, mivel leszünk, úgyis megbánjuk :DDD
    Ja, és munkahely... most nincs kedvem dolgozni pedig kéne... :D

• Montly
    De viccet félretéve, ma nem volt nehéz napom :)
  • Montly
    Gosu, összevonva 4 szó. It's not your business! :D
  • Kry
    Ja timba én tuti AM, mellesleg gosu karimat is AM-nek inditottam, egészen 17es szintig ugy volt az leszek. Mindig is az akartam lenni, szal most megfogadtam még 1es szinten hogy bármi is lesz ebből AM lesz... pedig most is szivesen lennék más. nem tom mért engem nagyon csábit ez a rohadt cm XD azé magyarázom annyira... :D

amúgy már nem azért de ti mien munkahelyen vagytok hogy itt sg-ztek ?
  • Kry
    XD ez a wowos rész ez jó volt XD igen már régebben jáccottam wowwal. Na mind1, ez kicks forum.
    Szal amúgy neked is igazad van néhány dologban, talán annyi hogy lenyomtam vagy 200 meccset s3-ba és láttam egy-két dolgot, ezért lettem elfgult egy-két téren :D
    Volt úgyhogy nem markoltak direkt, mert tudták hogy a lavona alacsonyan szál ellentétben a LK-val és ezért tudják utközben blokkolni. A stealben igazad van mert nincs különbség CM és SM között, viszont gyorsaságuk az közel azonos, és majd meglátod s3-ba például Apkah-t az Insane CM-jét hogy az a stealcatch vmikor mit is jelent. Például annyira gyors a angy runnal és agivel hogy az ellenfél vmikor ki sem tud jönni a saját félpályájárol mert a passzaikat elcsipi, vagy ha nem akkor meg utoléri és megy a rapid steal sorozás :D
    Egy biztos én ha supportert csinálnék CM lenne, a legtöbb labdát ő szerzi a csapatnak, tudni kell az ellenfél gondolatában olvasni hogy merre fog passzolni, meg egy kis relfex és máris meccsenkénti 5-6 steal és 10-15 intercept meg is van :P

Ja és abban igazad van teljes mértékben hogy két AM suck egy csapaton belül. Biancave azt irta amugy hogy a legjobb felállás szerinte a df df am fw. VAn is benne amúgy vmi.

Timba: várunk s2-n mostmár :D mind1 mivel jösz, csak gyere :D bár st-vel már nem tudsz :(

egyébként nem tom ti hogy veszitek ezt, de én sztem nem vitázunk most igaz? csupán véleménycserét folytatunk ;)
  • Montly
    Szerintem mindhárman vagyunk elég tájékozottak ahhoz, hogy el tudjuk dönteni mivel legyünk. A lényeg, hogy egy jó csapatot építsünk majd össze club meccsekre. Én tuti WF leszek, Gosu AM, Nicco te meg még gondolkozz rajta. Bár védő az tényleg kéne, de ha nem védővel akarsz játszani az sem gond, majd keresünk valaki a pozícióra ;)
  • Nicco
    Először is köszi a tájékoztatást Gosu! .)
    Igazad van, de azért van itt néhány dolog, amiben nem értünk egyet. Persze ez nem baj, mindenkinek meg kell találnia a neki való pozíciót. Mint mondtam, én nem vagyok elég önző csatárnak vagy amnek, de lehet, hogy a védekezést sem tudom csinálni hosszú távon (én szerelni imádok, de az s3-ban szerintem ritkán fog összejönni...). Szal ezért gondolkodom az SM-en. Egy próbát megér, a karaktereim megmaradnak, max. visszatérek wf/df-hez.
    No, nézzük másik szempontból smnél a dolgokat. "Mindenre jó, de semmire sem eléggé". Viszont sokkal könnyebben lő gólt, mint bármelyik df, cm, dm, persze nomarkból és kevesebbet mint az fw-k... de nekem az elég. Védekezésben fw-k vagy am (amnek nincs autosteal és rapid steal skill) sehol sincs hozzá képest. Nem olyan jó, mint egy df, nem jó blokkoló, de sebessége miatt bárkit tud fogni, és steal miatt labdát szerezni elől is hátul is. Szerintem supportnak messze a legjobb pozíció. Nem hagyhatják egyedül, mert lő, és könnyen gól lehet. Rohanhat a pályán (Fast sprint és auto agi) és stealelheti az embereket (ezt max a wf tudja, neki vannak ezek a skillek, de 5-ös steallel nem fog sokra menni). Interceptben a sebesség miatt is nagyon jó.
    Azt, hogy miért mondod jobbnak stealre a másik kasztokat, nem nagyon értem. Mindegyiknek 1-55 autolvl a steal, megvan a quick steal képesség és a rapid steal(!) is. Szal IMHO tökugyanolyan steal mindegyik class, csak sm gyorsabb mint cm vagy dm :). CM steal catch semmit nem befolyásol, az csak interceptben jó.
    Persze, elhiszem, hogy neked nem jött be, végül is te is inkább gólt lőnél, ezt megértem.
    Én viszont valahogy nem akarok sem a góllövésről sem a védekezésről lemondani, de nem akarok sem csak az egyikkel vagy másikkal foglalkozni. Ezért is gondolkodtam el egy ls+steal+agi smf-en. Nomarkból lehet lőni, ha van fejelős akkor lehet crossolni, passban nem rosszabb mint mások (köszönhetően annak, hogy a pass skillek, gondolok itt a killer passra és társaikra, teljesen SUXX), és még a steal is autolevel.
    Nem mellesleg, ha te AM leszel, akkor nem sokra mennénk azzal, ha én is az lennék, vagy esetleg nyomatnám a wf-fel és akkor wf/wf/am felállásban... nem túl szerencsés :)
    Még nem döntöttem el, melyik lesz a main, de nem is kell sietnem... :D

Ui.: régen játszottál úgy látom wowwal - druid iszonyatjó maintank, feralban hihetetlen pvp-seket láttam, nagyobb burstot nyomtak mint én retricsicskaként. Az egyik legjobb dpsünk caster druid volt még ulduarban is (10-esben majdnem az összes boss lement, nem csak tryoltunk, naxx 10/25 full), a healerünk meg a hotjaival életben tartotta a raidet... :) sokszor gondoltunk is rá, talán nem is kéne más csak 25 druida a raidbe... dual talent után már simán lehet velük változtatni a tank/heal/dps arányon... inbalanced? alig :D
  • Montly
    De tényleg a lényeg az, hogy kinek mihez van jó érzéke, melyik játékstílushoz és melyiket szereti a legjobban űzni. Ez a lényeg nem más, mert csak így lehet felnyomatni a szintet 40-50-re, ha szereted amit csinálsz. Én pl középpályán szeretem elcsípni a labdákat amit MF csinál, vagy hátul blokkolni amit DF, de legjobban az ellenfél kapujának döngölésén érzem magam, valahogy ez jön be igazán. :)
  • Montly
    Gosu, WF leszek ez már majdnem biztos, mint a holdraszállás :D
  • Kry
    "Steal+assist+cross és még lőni is tud... hát szerintem a legsokoldalúbb pozíció" azért ez nem teljesen ugyvan ám ;) persze igyis fel lehet fogni de nézzük meg másabb oldalrol a dolgot:
    Steal: CM DM SW jobb stealer és jobban segiti a csapatot védekezésben, valamint a CM-nek jobb a short passa assistoláshoz.
    Cross: Ahogy forumon Biancave mondja mindig: crossra a legrosszabb az sm, mivel az SB is tud ivelni, csakhogy emelett jobb védekezésben mint sm. WF is tud ivelni ugyanugy, de jobb támadásban. Magyarul az SM a langyos viz amit kiköp az ember a szájából. :D
    Longshoot: AM sokkal jobb erre.

szal jó az SM csak az a baj vele mint kb wowba a druidával, mindenre jó, de semmire sem eléggé.

Persze ez csak a my opinion :D nem szolok bele mivel szeretnél lenni. CSak gondoltam leirom miért hagytam ott én is az sm-em.
    Ja és hogyha Timba nem lesz ST-evl akkor meg nem lesz kinek ivelgetni :(

Sztem védő vagy a wf-fel legyél, illetve ha mindenképp középpályás akarsz lenni akkor a CM a support király szintén szvsz. Steal catch hihetetlen tud lenni egy ügyes játékos kezében, és emelett nem csak a passzokat csipi el, hanem magától játékosoktól is rapid stealel, van iron wallja, mint egy védőnek, szal tud segiteni bőven a blokkolgatásban is. LAvonával pedig néha egy-egy gólt is rughat. Ja és auto agi-je van szal elég gyors lesz nagyobb szinteken ;)

228k exp a 30as szint :) Kis exp boosterrel megvan az hamar, ha gt-ben jáccol csak akkoris.

Jam és timba neked is elkéne lassan dönteni mivel leszel :D Jó lenne már összeállni ujbol illetve tudni hogy mégis klub szinten mien felállásra számitsunk :P
  • Montly
    Max nyugdíjas koromra megleszek 30. :D De Sm-ről Gosuval sztem értekezz, el tudja mondani mire jó, meg mire nem :)
  • Nicco
    220 000 xp ha jól emléxem... 100-as xp átlaggal számolva az 2200 meccs tehát 5*2200 perc tehát kb. 183 óra. Napi átlag 4 óra játékot számolva ez ugyebár 45 nap. Tehát elég sokáig kell kihúzni :D Ugye most még a gt dupla xpje sokat segít, de ki tudja, meddig tart ez. Lassan tényleg el kell dönteni, melyik pozícióval állunk is neki a 30-ig vezető útnak (40-ig? 50? esteleg 60? ---> nyugdíjas koromban már valószínűleg nem fogok a kicksel játszani :D). Persze mondani könnyű... most, hogy Gosu SMF-je nyugdíjba ment, erősen kezdek gondolkodni rajta, hogy Hungary nevű MF-em inkább SM legyen. Steal+assist+cross és még lőni is tud... hát szerintem a legsokoldalúbb pozíció. Szerintem rá is megyek majd :)
  • Montly
    Ez így igaz, max megunom a WF-et és tolom tovább az ST-t. :D Az ST-vel lényegében csak annyi a bajom, hogy ha van védő, akkor nem tudok gólt fejelni mert a kapunál skillekkel leszedik előlem a lasztit. Felfutni nem tudok annyira gyorsan és csak ritkán tudok no markból rárugni. Tehát védő mellett majdnemhogy meghaltam ST-ként. CF nem rossz, de ahogy néztem inkább tanknak használják és nem vele rugatnak gólt, hanem az a feladata, hogy feljutassa kapuig a labdát. WF-nek van a legjobb ss lövése 30 után, tehát elvileg ez egy jó választás lesz, már csak 21-29-ig kell kihúzni azt a jópár tízezer Xp-t :D
  • Nicco
    Nem baj, ha berágtak, úgysem mondtad el a leendő WF karid nevét :) Gondoltam, hogy nem mindentellövökmerténvagyokacsatár típusú leszel. Egyébként én azt mondom, hogyha lövőhelyzet van (vagy csak lehet egy csel után), akkor azt igenis el kell lőni. Max nem megy be. Voltam már úgy, hogy védekeztem mint állat, adtam a jó labdákat, a csatárok meg a nomark helyzetekből is inkább passzoltak, mint lőttek. Az sem jobb, a csatárnak/amnek és néha smnek cmnek is lőni kell, mert a focit gólra játszák.
  • Kry
    xD Nem vészes az, csak érzékeltették veled hogy ne légy ego, anélkül is goalmachine a wf :D PErsze ehhez jol kell használni, no meg 30as szint felé kell jutnod vele, ahogy nicco is mondta ez kicsit uncsi lesz talán, de megéri. Ahogy én tervezem aszerint mikor már mind3an 30 felett leszünk képesek leszünk nyerni is más klubok ellen, mert már s3-on is nem egyszer elöferdült hogy kisebb szintüek verték meg lakoékat, persze ehhez kellene 2 oan védő hogy pff.. rugni meg elég lenne 1-2 golt, aztán meg jó kis angol focit játszva beállni védekezni és időthúzni rombolni a játékot :D
    Nem szép, de eredményes talán :P
  • Montly
    Eddig talán egoztam gameben? Nem... :D Csak érzékeltetni akartam, hogy még véletlen sem supporter WF-et akarok. Nem gondoltam, hogy egora így felkapják a vizet, most már tudom :D. Eddig is passzoltam ezután is fogok, csak nem supporter leszek hanem SThez hasonlóan gólt akarok lőni, de nem akarok jobbra balra crossolgatni. Magyarul főcsatár karit szeretnék a csapatunkba, csak nem tudtam jobban érzékeltetni fórumon és most berágtak rám. :(
  • Kry
    Jam, nekem is szintúgy ez a véleményem, védő a leghasznosabb, de én már rájöttem hogy csak akkor tud elvinni az ember egy karit 50es szintig ha szeret is vele játszani... Egyébként nicco láttam nem egy 40-50es szint körüli am-et aki hamár egy pillanatra halfmarkba került (bármien fura ien is van :D) máris lötte a gólt, a másik hogy az am sztem igazából kontrázásból erős, tehát ha megszerezzük egy tacklelel a labdát én máris ott leszek full nomarkba félpálya után vmennyivel és az instep ellövése egyetlen C megnyomosával máris megy a hálóba :D

Persze nem fogok ego-zni, ezért sem bc-t fogom fullozni ls után ;)
    Ja igen 6 után leszek fennt, majd remélem ma nem loseolunk annyit mint tegnap :P
  • Nicco
    Szó sincs arról, hogy abbahagytam :) Inkább mondjuk úgy, hogy még nem döntöttem el, melyik karakteremmel megyek s3-ba. Ugye van egy WF, egy MF (jövőbeni AM) közel a 18-hoz, és egy DF (jövőbeni CB) szintén közel már a 18-hoz. Valószínűleg a két kisebbel is elmegyek 18-ig, mielőtt döntenék, de jelen pillanatban a DF a legsanszosabb, talán csapat szintel azzal profitálunk a legtöbbet.
    WF-el (mint általában az összes csatárral) az a bajom, hogy nem nagyon tudom támogatni a csapatot. A góllövéshez én nem is vagyok elég önző, lehet jobb is, hogyha ezt a feladatot meghagyom nektek :D
    Olvastam a hozzászólásod official forumon... EGO WF??? Ne már :) WF-ként is megmarad a "S" betű és Gosu AM-jének szüksége is lesz rá, mert ő max visszapasszokból fog tudni nomark lövéseket elereszteni (ugye-ugye Gosu, most nem lesz hit and run). WF egyébként nem olyan erős alacsonyabb szinteken, 30-on van csak speciális lövése (TRS), addig marad a nomarkba futkosás, ami eleinte elég nehéz lesz még fake dribble-lel is, tekintve, hogy dfnek auto az agility. Ehhez hozzá jön, hogy még egy nyomorék fw is simán szerel hátulról becsúszva...
    Nekem mondjuk block/tackle téren van mit fejlődni, de gyakorlok keményen :)
  • Montly
    Hey de rég játszottunk együtt skacok! Én most 8 vok a leendő WF-el, ma megleszek 9, pénteken meg s2 már tutira. A hétvégén esküvő meg minden lesz, úgyhogy a GT-ről lemaradok majd, jövőhéten viszont behozom :D. Nicco te miért hagytad abba a WF-edet? Mi volt vele a bajod?
  • Kry
    Hmm érdekes mert urban-rivals nevü online trading card mmo-ban meg tudták oldani és még fizettem is sms-el többször is... Szal vhogy csak meg lehetne oldani. Egyébként én nem skill slotot vennék :D exp italokat, illetve egy stat reset sem rossz dolog, vmint klubba is lehet pontot nyomni kashel. Ja illetve ruhákat is lehet vele örökre megvenni. A skill slot a legdrágább mind közül asszem, arra azért én sem költenék.

Ma akkor várlak fennt este gt 9-től 11ig lesz ;)
  • Nicco
    Gosutól:

Hey,
    Today, i want charge some kash to my account, but i was sad when im realised i cant do that, coz kash buy with sms not available on my countrie.

Pls gametribe make me happy, and make available the sms kash charge in Hungary, and for other middle-europe players for example Poland, and Romanie ppl play with Kicks Online, and we want kash

Sajnos cimbora el kell keserítselek, ha akarnák sem tudnák megoldani... köszönhetően a remek magyar törvényeknek. Szóval marad az egyetlen megoldás: bankkártyával fizetni. Azt azért elmondanám, hogy 500kash=5euro, durván ugye 1500 HUF. Ez kb semmire sem elég, egy perma 6-os skill slot kb. 2900 kash, tehát 30euro... szal azért nem olcsó a dolog.
  • Kry
    No comment...

• Casillas
    köszi szépen, a topik elején levő linkeket átnéztem, én amúgy csatár vagyok, egy haveromnak kellett ez, és azokban nem találtunk long passról bővebb infót :)
  • Kry
    Nos a long passa egyiknek sem nő meg, a védők a legjobb long passosok, ha crossra gondolsz tehát az "a" betüvel történő passzra akkor az az sm, de figy középpályásoknál leirom meik mire jó és eszerint dönts:

1. AMF: Támdó középpályás. Leginkább gólrúgásra van kitalálva, olyan mint egy csatár, csakhát nem az :D távoli lövései és később közelebbről is hatásos, emelett jól cselezik, és nehéz tőle elvenni a labdát nagyobb szinteken. Rövid passzra is alkalmas a long passa viszont gyengül 18ason. Ezt akkor válaszd ha longshooter vagy, értesz is hozzá, és arra adtál eddig minden pontod :P

2. SMF Szélső középpályás. Elsősorban beadásokra való, de emelett van egy pár csele, és longshootja is jó, de rosszabb mint az amf-nek. Könnyü elszedni töle a labdát, ezt ellensúlyozza gyorsasága és az imént emlitett cselek...

3. CMF Center középpályás. Elsősorban stealingre van kitalálva, segit a csapatnak támadásban, védekezésben, van egy különösen jó skillje ami csak neki van: steal catch, ezt nem könnyü használni, de nagyon hasznos tud lenni, azt mondják ez az egyik legnehezebb pozicio. Longshootra is alkalmas de kevésbé mint az amf vagy smf.

4. DM Védekező középpályás. Majdnem mint egy védő, csak annál egy kicsit elörébb helyezkedik el. Van ugyanolyan jó becsúszása, blokkolása mint egy védőnek, de emelett fejelésben is kiváló, longshootra viszont abszolút alkalmatlan, vagy legalábbis nem arra van megalkotva.

Remélem tudtam segiteni, azért kérdezz nyugodtan hogyha még érdekelne vmeikről bővebb infó. Amúgy valahol első 10 hsz közül vmeikben irtam egy linket pozicio átekintés néven, ott jol leirják az összes poziciot, persze angolul sajna ...
  • Casillas
    melyik középpályás posztnak legjobb a long pass értéke?
    avagy magas long pass-szal melyiket érdemes választani level18-nál?
  • Kry
    Thx :D Közben javitottam a tiéden kicsit, ameik jobban tetszik azt használd ;)

Az enyém meg ien lett:
  • Montly
    Gosu látom megszállt az ihlet

Ez fantasztikus lett, komolyan!!! Ha ezt paitben hoztad össze minden elismerésem

Nicco már nagyon várunk S3-on, hajrá lvlup-hoz!
  • Kry
    Óó nálam most megjelenitette
    Na akkor most benyomom a tied nicco aztán timbáét, végülis nem lett annyira nagy szám :P de én nekem az enyém tetszik :D

• Kry
    Közben elkészült a klub logója, egy kicsit "pixelekkel-pepecselés" volt paintben XD de megérte, mert egész jó lett sztem, és mivel már nagyon belelendültem így megcsináltam magamnak illetve nektek ( nicco, tim ) a névre szoló logotokat, ha nem tetszik akkor max lökjétek a lomtárba

Ha nem jeleniti meg ez a shit, akkor megprobálom megint köv hszben :P egyszer csak sikerül majd :P:P
  • Kry
    Áh köszi Cassilas Na nézzük akkor hátha végre ez mükszik xD
    Ja amúgy gz Timba a 21-es szinthez végre ismét tunk együtt jáccani

• Casillas
    kephost.com oldalra feltöltöttem, és onnan be lehet linkelni :)
    az imageshack nem megy sg-n
  • Kry
    Cassilas te multkor hogy töltötted ide fel a képet?
  • Nicco
    Talán nem kéne homeporn képeket linkelgetni... :DDD
    Viccet félretéve, nekem ment legutóbb, gz :)
  • Montly
    Gosu barátom nem akarlak elkeseríteni, de ez sem működik.
  • Kry
    OMG, nem akarom tele spammolni az egészet, de linkelve sem jó

na jó itt a link sorry, csak igy tom megmutatni: http://img44.imageshack.us/img44/9480/momq.jpg
  • Kry
    Hmm mennyi kínja van ennek az sg-nek kepfeltoltes.hu-t sem engedélyezi... nem értem minek van akkor kép beszúrása és képfeltöltés opcio pff...

na mind1 itt a link akkor, remélem ebbe már nincs beleszólása..
  • Kry
    Hehe erre azért büszke vok kicsit
  • Kry
    Ezek szerint jól elvagytok s2-n amig én vért izzadva szedem az exp pontokat :( Őszintén megvallva már nagyon hiányzik hogy ismét együtt jáccunk És hát igen, 2 csatár mellett hiányzik egy sm mint például én, főleg ha az egyik st :D No meg egy védő, még hozzá jófajtából :P

Na mind1 hétvégén már útban leszek a 24-es szint felé vezető alig 16k-es úton utána már 1-2 hét kérdése a klub, magyarul aug. első heteiben meglesz, persze ez közel sem 100%, de ha nem jön közbe semmi akkor igy lesz

Tegnap amúgy találkoztam 3 magyarral s3on Szal attól még hogy sokan nem mutatkoznak itt sg-n, léteznek még nagy szintü hontársak :P Egy 40es szint körüli védő jól jönne XD

Na jó glhf, fejlödjetek, jó lenne hétvégén már a gt özön alatt együtt jáccani, bár ma nem lesz gt sajna, ettől független lehet fejlödni, csak mindig nyerni kell ;) meg mom-ot megszerezni lol