Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
egyébként meg visszaolvastam,

szégyelljétek magatokat nyáriszünetben unatkozós
infós kockapalánták undorító amit mûveltek
nem Pándi András halt meg, hanem az aki nélkül ma nem lenne MTV meg vivatévé, gyökerek

Christiansen
Nyugodjék békében.

eightmiles
Mit számit, hogy néz ki? Baromi jó zenéje van, tisztelendõ érte.

Slayerboy
Ugyanmá.. bármikor megcsinálom.. 😊😊 Hihetetlen.. 😊

Voltam zárás előtt. _______________

RIP

Slayerboy
Ember ennek nem az volt a lényege, hogy nem tetszett magának meg, hogy attól félt, hogy nem fogadják el, hiszen ott volt a Jackson five.. aban is elfogadták és már akkor felismerték remek ének tudását. Az apja iránti gyûlöletbõl nem akart fekete maradni. Egyszerûen nem akarta saját magán látni még a nyomát sem, ami az apjára emlékezteti.

Amúgy: "...Korábban számos plasztikai mûtéten esett át. Bõre kifehéredését az énekes vitiligo nevû betegsége okozta..."

Voltam zárás előtt. _______________

precision
én úgy tudom, hogy egy betegség is közrejátszott abban, hogy elkezdett fehéredni a bõre, õ "csak" véglegesítette

a sok plasztikai mûtétet mondjuk ez nem indokolja, max az, hogy hülyén nézett volna ki egy hófehér afro sérós széles orrú csokiszájú ember

de ezek mind mind másodlagos dolgok... beraksz egy számát, megnézel egy klipjét, amik még a mai napig etalonnak számítanak, és kész. a többi nem lényeges

Bazinga!

precision
nem volt túlzás õt a pop királyának nevezni... biztos vagyok benne, hogy jó ideig nem lesz olyan mint õ, aki betölthetné ezt a "pozíciót"

RiP MJ 😞

Bazinga!

LeonSilver
"... azt viszont szakorvosok is megállapították, hogy van egy olyan pszichológiai problémája, ami miatt nem tudja, hogy néz ki valójában."

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Kandurex
Jaj, most hallottam...az egész korosztályom az Õ zenéére nõtt fel 😞 nagy veszteség ez 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dartonita
RIP a popzene es sajat gyerekkorom igazi kiralyanak.
Ez jobban sokkolt mint barmilyen eddigi 'celeb' halala.
Reszemrol koszonok mindent amit a vilagnak adott.

precision
balf*sz...

Bazinga!

SimaSuna
mi volt legenda?

Thriller, Beat It, Bad és még sorolhatnám a zenéjét...
tánctudása...rengeteg imitátor próbálja azt a táncvilágot megtanulni...de ahogy Jacko táncolt...senkisem tudja utánozni...

hidd el a kinézet nem minden...és õ letett jónéhány dolgot az asztalra...
rengeteg pénzt adományozott, bekerült a Guiness Rekordok könyvébe mint a világ legtöbbet adományozója....
Se Backham se Figo, se Shumi nem adott annyit amennyit Õ...

lehet gyönörû szõke nagymellü barátnõd, ha sütni fõzni, vagy önmagától értelmesen nem tud gondolkodni...

bár látom, felesleges írnom, mert úgyse fogod megérteni...
Willenbrock
Mikor a pályát kezdte azért még eléggé máshogy ítélték meg a feketéket az USA-ban is mint manapság,valószínûleg így akarta eloszlatni az elõítéleteket hogy elismertebb lehessen a szakmában.(nem volt egy jó módszer mondjuk)

immovable
Ez a te problémád.
veszelka
nem értem, hogy egy öntudatzavaros négeren mi volt legenda?

jugen
RIP Jacko

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Így a halála után elgondolkodhatnánk azon is, h a sok pénztõl valaki okosabb lett?
Hiába fehérítette ki magát, mindenki tudta és tudja róla, h göndör hajú-feketebõrû.
Feltehetnénk a kérdést: mi a jobb? Egy becsületes, normális életvitel, vagy egy rövid, agyonmérgezett milliomos élet, távol minden emberi kapcsolattól, tolószékben, gázálarcban közlekedni az utcákon...Attól, h valaki jó hangú énekes, élhetett volna normálisan is. Ha marad az eredeti színe, még köztünk huhogná az új lemezét...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

immovable
Hát sajnálom. Egy legenda, akárcsak Freddie Mercury volt, vagy ahogy Madonna az. 😞
Blasta
anyukád?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nyugodjék békében!

Smooth Criminal

PSN ID: Lord_Mortanius

na, azé a királynak ne kisbetüs ripet biggyesszünk már , ha valakinek akkor neki kijár a R.A.J. <#banplz>

LeonSilver
Remélem a következõ Te leszel, f@sztarisznya.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zaki
most jól érzed magad? idióta barom

rip

gyekszon forever R.A.J. !! <#rinya>

stp4trick
ezt Te sem gondoltad komolyan
nekem sem volt kedvenceim közt, sõt..., de egy emberi lény volt, még jelenlegi ellenségeim halálát sem kívánom, nemhogy egy effektíve ismeretlenét

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

veszelka
végre, ideje volt.

Lunatic83
21:30 körül ha jól számolom... de majd kijavítanak,ha rossz..

Xbox Live: Lunatic HUN

biomage
Rip

Lenne egy kérdésem, mikor hunyt el pontosan, magyar idõ zóna szerint?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lunatic83
"A "Guiness Book Of World Records" 2000-es kiadásában Michael Jacksont nevezték meg a világ legtöbb jótékonysági kezdeményezését támogató($ !!!) hírességnek." - kár h nincs még egy-két ilyen "pedofil"... talán jobb lenne a világ...

Xbox Live: Lunatic HUN

Tuti reklám fogás....nem hallt meg!
ha meg mégis akkor RIP

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Willenbrock
A popzene talán legnagyobb tehetsége volt,nagyon rányomta a élyegét az egész szakmára.Hogy pedo volt-e vagy csak hamis vádak voltal ezek úgysem tudhatjuk biztosan.Hülyeség volt a sok fehérítõ mûtét de pályafutása kezdetén biztos hogy érték olyan rasszista behatások hogy úgy gondolta sötét bõrrel nem fogják tehetségét elismerni,ami kétségtelenül megvolt neki.<#integet2>

Pepsi Twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Yoda001
:\

http://9gag.com/gag/5135249

Kár, hogy egy kérdésemre se tudtál válaszolni 😞 .
Tyler1
na mivel az ilyen hülyék miatt ez holnapra zárva lesz és mivel 10 évesekkel nem vitatkozom inkább húzok aludni!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ó, dehogynem, tudom én jól. Offolok, akárcsak te.
Tyler1
hallod nem veszed észre h offolsz bmeg??? semmi közöd a témához szóval húzzál már! vagy szóljál a témához!-.-

Pepsi Twist
ok

Igazából, csak rákontrázok a hülyeségeidre, neked nem sikerült még értelmeset hozzászólni, ha valami olyat olvastál, amit nem értettél, rögtön rávágtad, hogy gyerekes. Errõl ennyit.
Pepsi Twist
mi ez a nick? te kis pióca

erieskrisz
Origo föoldal hir meghalt jackson allata kép rámutat a gyerek ot van néni hozáteszem csk 2.5 éves de a gyerek nem hazudik LooooooooooL<#idiota><#idiota><#idiota><#beka2>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

eightmiles
Nézd, az egy dolog, hogy nem tud helyesirni, eleinte nem bökte a csõröm. Az is lehet, hogy oka volt rá, hogy nem tudta megtanulni rendesen, nem tudhatom.. de az utolsó felém irányuló hozzászólása enyhén furán hatott.

Tyler1
te még itt vagy agyaska??? látom értelmeset még nem sikerült hozzászólnod csak gyerekesen visszavágsz xDD nembaj szünet van tudom én...

Helyesírásos flamewar a Jacko gyásztopikban... Bár egyáltalán nem érdekel a téma, de megpróbáltam 1-2 post erejéig rávilágítani, hogy mennyire szánalmas egy ilyen topikban flamelni (még egyszer hangsúlyozom, azok is ugyan úgy flamelnek, akik szerették Jackot, minden flamehez két oldal kell), de nem sikerült. Szerintem lock lesz ebbõl, úgyhogy, már csak egyetlen dolgot tennék hozzá a témához:

További jó flamelést, kíváncsi vagyok, hogy reggelig eljuttok-e addig, hogy egymás nickjét flameljétek vagy valami hasonló...
Miért nem segítesz neki?Kezdhetnéd a nagy kezdõbetûkkel.
erieskrisz
Rajtam az má nem segit de szerintem nemis a helyesirástopikba irogatok

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Tyler1

Pepsi Twist
jaj ne póverkodjámá' hé