Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eightmiles
Azt sem mondtam, de a normális mindenkinek más. Téged lehet hogy elborzaszt, engem nem.

eightmiles
Öröm látni a jókívánságaidat. Köszönöm. Viszont elõbb is leirtam, hogy én nem tennék olyat, másrészt.. neked van kölyköd? Ha van, helyesírást ne taníts nekik. De ez csak egy jótanács egy mezei kisfiútól, rajtad áll, hogy megfogadod-e..

Slayerboy
Lehet, hogy hamarabb dûlõre jutnánk.. 😄

Voltam zárás előtt. _______________

erieskrisz
Nah jó állyunk neki vitázni mi volt elöbb a tyuk vagy a tojás <#zavart1>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Pepsi Twist
na és szted ez normális?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tyler1
hát aki olyan aki írni is tud...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Slayerboy
Mert õ MJ?

erieskrisz
Naés remélem téged nem áld meg a természet gyerekel

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Ams
Az egyetlen eredeti zenei albumom Michael Jackson dupla cd-s History-ja.

Be is rakom.

R.I.P.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Pepsi Twist
"Megjegyzem a RIP nem az angol "Rest in peace", hanem a latin..."

ez így helytelen 😄 azt kellett volna írni hogy az eredeti az a Requiescat in pace

eightmiles
M.J. például megteszi. Naés?

Megjegyzem a RIP nem az angol "Rest in peace", hanem a latin "Requiescat in pace" kifejezés rövidítése... Az csak véletlen egybeesés, hogy a latin és az angol kifejezésnek is ugyan az a rövidítése.
Pepsi Twist
de ne kanyarodjunk el Jacko-tól 😊

erieskrisz
Különösebben nem izgat a dolog csak leirtam amit én gondolné vélek véltem rolla mert ugye a aforum azé van hogy irogasunk bele.Tudom nagyonnagyszemétség amit most irok de 1-2 hsz en majd beszartam a röhögéstöl sajnálatos dolog hogy egy ember halálán kell hogy nevesek <#idiota>.És mégegyszer megjegyezném saját véleményemet irtam le hogy igaz e vagy nem senki nem tudja bizonyitani rendben DE EMBEREK KI LOGYTJA KI A GYEREKÉT EGY ERKÉLYRÖL<#conf>

Slayerboy
És te ezt elhiszed? Kis naív 😄

Akkor vagy egyetértés mind2 esetben, vagy nem tudom.
Tyler1
jólvan a szárszói öregek szerint meg szenet akart lopni!

Biztos meg leszek ezért kövezve, de szerintem zseniális zenészek, elõadómûvészek százszámra vannak (nem vitatom, hogy Jacko is egy volt közülük) és csak Isten tudja mi az, amin múlik az, hogy melyikbõl lesz egy bõdületesen nagy sztár, de az biztos, hogy ebben hatalmas szerepe van a médiának. A lényeg, hogy SZERINTEM nem az tesz valakit ilyen szimbólummá, hogy õ akkor most tízszer olyan jól nyomja, mint bárki más, hanem egyéb okok is közrejátszanak ebben (lásd miért pont a Harry Potter lett világhisztéria amikor világszerte évente többtucat hasonlóan színvonalas mesekönyv születik meg amik 99%áról nem is hallunk) és ezen egyéb okok között hatalmas szerepe van az olyan járulékos dolgoknak, amiknek igazából köze sincs ahhoz, amiért szeretjük az illetõt, de mégis ezek azok, ami miatt újra és újra elõvesszük (mert ahogy írtam, a mûvészete bár remek, de nem annyival jobb a többi remeknél, hogy akkor most minden nap órákon át róla beszélgessünk), beszélünk róla, foglalkozunk vele. Ezek tartják életben a sztárságát és részben ezek teszik õt legendássá, miközben a többi hasonlóan tehetséges, színvonalas elõadómûvész megmarad "haknizenésznek".
Na, lehet anyázni 😊
Pepsi Twist
középiskolába volt tanárom... és õ mesélte mindig hogy hol ivott meg mennyit és derékig érõ sorba állnak a "könyvek" a falnál amit kézzel írt és nincs kiadva, mármint József Attila

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

eightmiles
Nincs azzal semmi baj, hogy hisz benne, értelmezd is amit írtam légy szíves.

Slayerboy
És te pont ismered azt akinek ez megvan.. mekkora máker vagy.

Pepsi Twist
neme? mai napig megvan 1 ismerõsömnek a ki nem adott józsef attila könyvek mert azokat baszott részegen írta és nem lehet kiadni

ÁÁÁ Én nem hiszem el hogy meghalt 😮 Nem néztem se a híreket, neten is sg-n voltam, ha nem nyílik ez a topik akk nagyon késõn tudom meg <#wow1>

Hisz benne. Miért baj ez?
jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

cSuwwi
REST IN PIECES azaz nyugodjanak a darabjai? lol 😄
rest in peace (nyugodjék békében)

shit happens

Ez a hsz azért különösebben szép, mert forrás van rá, hogy J.A. nem ivott. Olvassd el Flóra könyvét.

EPIC FAIL.

eightmiles
Te mindenhol ott vagy.. József Attila halálánál is, akkor is, amikor Jacko molesztálta a gyerekeket.. Mondd, hogy csinálod?

Pepsi Twist
kinem szarja le? akkor má nem tudok róla 😄

Slayerboy
Köszönjük. Remélem rólad is így fognak beszélni a halálod után..

Pepsi Twist
ez is baromság... azt mondják amit hallanod kellett akkor... má József Attiláról is bemagyarázzák hogy azé halt meg mert megbotlott a sineknél és pont jött a vonat... meg pont akkor indult el a vonat mikor kelt át az átkelõn és a melegben elájult és a vonat........... bla bla bla bla bla bla közbe 1 akkora részeges állat volt hogy az nem igaz... Jacko meg 1 kurva nagy pedofil geci 😄 ennyi...

REST IN PIECES

nem kiemelten neked ment, csak egy általános megállapítás volt.

Tyler1
elég sajnálatos h ilyen hír kell h az emberek újra beszéljenek róla! (és itt most nem azokról beszélek akik nem ismerték csak jöttek ide okoskodni)!
viszont mivel zeneileg már nem igen volt aktív a botrányai után, ezért nem is lett volna mirõl beszélni vele kapcsolatban.

Nem lehetett nehezebb gyerekkorod, neki sokkal nehezebb volt és az apja is egy szemét volt, mert benne volt a médiában és elhisszük.
Viszont nem is lehetett pedofil meg elmebeteg, mert benne volt a médiában és a médiának nem hiszünk!
<#nemtudom>
Slayerboy
<#rolleyes>

eightmiles
Hmm.. vicces vagy.

mekkora faszakalapok vannak az sg-n, hihetetlen...

A legfelsõbb bíróság titkosította ezt az információt.
Pepsi Twist
há de most komolyan... ígyis a púder tartotta egybe az arcát 😄

Slayerboy
pill megkérdezem

Sugam
méhaltmeg?

NEOreg3
eh😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lol <#eplus2> <#banplz>
Nyugodj darabokban?<#vigyor1>

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ XDXDXD
Pepsi Twist
erre most tényleg igaz hogy Rest in Pieces

a jackson topik halott, most meg ez pörög. most hogy, jacko elment, jönnek a keselyûk és pörgetik ezt a topikot.

erieskrisz
Hát kb az én gyerekkorom is egyenlö a nullával mégsem fekszem ágyba gyerekekkel söt még lehet rosszabb volt mint az övé <#duma>

elhiszem én. csak a többieknek írtam... hogy valszeg így akart elszigetelõdni tõlük...