Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Úristen. Rád erõsen rád fér még a tanulás, bár fiatal vagy, betudjuk ennek. Ugye tudod, hogy nem a mátrixban vagyunk? 8)
sz4bolcs
+fav

morbide? <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

miért reklámozod, hogy segghülye vagy ?
sz4bolcs
Megnyugtatlak, ez tök normális. 😄
Én is sokkal többet fogok írni ebbe a topicba, pedig a másikba nem írtam, de rogyásig hallgattam az elmúlt 1 évben a Jackson5 nótákat.

Pepsi Twist
jó hogy megy fel... olcsóbbak lettek a lemezek, végkiárusítás van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
bepiálva bármikor

sz4bolcs
Miért van olyan érzésem, hogy csak most kezdõdik a legendájának a java? 😄
Megnéznék egy statisztikát a lemez-eladásokról, hogy elindult ma felfele a görbéje.

Pepsi Twist
emberi lény? akkor mari néni halálát 2 házzal arrébb miért nem közli az index?

Sir Quno Jedi
Az, hogy megvan bakeliten és gyári CD-ken is a zenéje (pízé, igen) és hallgatom, az nem elég?! Írnom is kellett volna az SG topic-jába?! Ne légy már ennyire röhejes! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dartonita
Latszik hogy erted a korulotted levo vilagot.Legyszives post-olj meg,hatha meg nagyobb idiotat csinalsz magadbol.

balee4
nagyon megdöbbentett a hír, rest in peace<#rinya>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

theone91
<#wilting>

zsutyesz
A 7 év alatt nem sok minden történt vele, amirõl lehetne beszélni...

Egyébként én szerettem, mai napig meghallgatom néha-néha a dalait, de nem voltam soha elvakult rajongó, így a róla szóló topikot se venném fel a fav-ok közé.
Ettõl függetlenül a munkássága nem lebecsülendõ, így sajnálom, hogy elment.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Csuhai G
Az eredeti topikjába, amit Neoreg már belinkelt több mint 7 év alatt kevesebb komment érkezett, mint itt, körülbelül egy éjszaka alatt. Akkor még nem szerettétek? Akkor el volt feledve? A halála kellett ahhoz, hogy eszetekbe jusson? Ezt a képmutatást..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ChuckyHUN
kurva vicces, fasszopó

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Slayerboy
ok. bye

Voltam zárás előtt. _______________

Carlos
Egyiket sem olvasom, ne magadból indulj ki!

Þór vígi þessi rúnar

Van 2 eladó jegyem Michael Jackson koncertre, darabja 15 rugó...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Istencsászár
örökké a csúcson lesz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Viktor99
És akkor most kurva vicces vagy?
Slayerboy
Mert az tény.

Voltam zárás előtt. _______________

R.I.P.
csgery
Nyugodjon Békében, én sajnálom, mer télleg rengeteg dolgot tett le az asztalra.
Amivel én kurvára nem értek egyet, az itt menõ folyamatos egymás basztatása... tudjátok én úgy vagyok vele, hogy nem rajongtam a tagért, de eltudjátok képzelni, milyen kellemes idõket okozott az, amikor festés közben MJ albumokat hallgattunk?

Ja, még valami:
ha valaki a médiának nem hitte el, hogy gyerekeket molesztált, azt miért hiszi el, hogy az apja egy szemét geci volt?
Gondolom a blikken,és az rtl bulváron kivül nem is olvasol mást?

Triathlon for life

Timbo
He'll be back

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Herold
Ja, és az orrát is azért operáltatta át európaira? <#banplz>

Herold
Mondtam én, hogy nem lesz semmi abból a koncertsorozatból.

zoliii
Michael Jackson-t a média állandóan cseszegette! Szerintem ez is közre játszott, hogy meghalt! R.I.P

zzeN
Kár érte, R.I.P. 😞

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Willi Betz
Nos,itt végig olvasva egy-két idióta hsz-t. Akik ezt írták feltehetõen nincsenek 18 évesek sem. Így érthetõ miért írták - pontosabban nem érthetõ - de ha másért nem,legalább a munkásságáért tisztelni kéne. Én is abban a korosztályban nõttem fel mikor Õ a csúcson volt,szeretem is a zenéjét. Én azt állítom,hogy még MINDIG a Thriller-re lehet a legjobban táncolni,illetve az ismert számaira.

R.I.P.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

zsutyesz

tigeroo
miért nem 'Michael Jackson' topikot nyitottál?

Én nagyon tisztelem õt, Billie Jean kedvencem, de ez csak morbid, nem?
akkor lehetne róla is beszélni nemcask a haláláról...

Carlos
"A Jordan Chandler elleni nemi erõszak ügyében azonban nem emeltek vádat, mivel Michael Jackson peren kívül megegyezett a szülõkkel, akik visszavonták a vádakat. Egyes források szerint huszonkétmillió dollárba került a fiú hallgatása."

Egyel kevesebb pedó, sajnálom, nekem ez a véleményem. Sose szerettem. Nem örülök, hogy meghalt (távol álljon tõlem), de egyáltalán nem sajnálom.

Þór vígi þessi rúnar

aki szerette michael jackson az halgassa a sláger rádiót mert az összes jó számát berakják😞

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Farrah-t sokkal jobban sajnalom, imadtam az eredeti Charlie's Angels-t...

http://gaborszantai.co.uk/

FZoleee
Nyugodjék békében!
Sephi
RIP

Tovabba gratulalok azoknak a IDIOTA BARMOKNAK akik kepesek meg egy ilyen topikban is valamiert SPAM-elni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CattiBrie

[/spam]&#8482;

Reggel erre keltett a rádio😞😞

Jackon nõttem fel😞

nyugodjon békében R.I.P

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Nem is halt meg, csak eltüntették, hogy ne kelljen vállalnia a leszervezett hosszú turnét. Elvis is él. 😊

(Vannak remek számai, de zenei szempontból, már hosszú évek óta halott sajnos. RIP)

Sanyix
hát ha ez igaz, akkor "kár érte, kiváló ügynök volt", beteg volt az agya, de meghatározó volt a zenében.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

morphologu
Csoda hogy, eddig bírta. Nagy rajongója voltam, nagyon mellbe vágót hogy a POP nagy királya nincs többé. <#szomoru1>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Gebriel
Lehet, hogy érdekesen viselkedett, de a hangja és a zenei tehetsége isteni volt.

Én nagyon sajnálom, hogy meghalt, fiatalabb koromban nagyon szerettem, és a mai napig szívesen hallgatom a zenéjét.

Jacko nyugodj békében.

szjuca
Sajnálom, bár nem rajongtam érte. Fiatal volt még.

MerlinW
Nyugodjék békében. Hallgassatok Slágert, Jacko reggel van bumerángban.

Szintén tegnap délután hunyt el Farrah Fawcett is 😞

[merlinw.org]

zsutyesz
R.I.P, Jacko!

LeonSilver
Az egyik kedvencem

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Christiansen
mindenki azt hiszi, azért kezdte fehéríteni magát, mert fehér akart lenni,

ez egy rohadt nagy tévedés, ritka bõrbetegsége volt, fehér foltok
kezdtek rajta megjelenni és ezért ment bele plasztikai mûtétekbe
amik ugye nem igazán sikerültek, depressziós lett és elindult egy tragikus folyamat :C

ChuckyHUN
rip 😞

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...