Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem, de 2pac viszont érdekes ilyen téren. 1996-ban meghalt egy Las Vegasi lövöldözésben elvileg, de nem olyan rég egy New Orleansi szórakozóhelyen látták. (képek is készültek róla) Élt és virult. De nem tudom hogy ellehet e ezt hinni.

Kandurex
azonnal repül az illetõ, és a hozzákapcsolódó eredeti regisztrációját is megtalálom arra is (permban)..ekkora faszokat, ebbõl poént csinálni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bogdogege
Majd meglátod , hogy lesz olyan hülye aki Josef Fritzl-nek is nyit topikot.

Amúgy meg azt mondják már jó néhány éve már bomlásnak indult , nem értem miért vannak sokan meglepõdve , hogy meghalt. <#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

BaliBoy
Pont ez a lényeg. Megegyeztek peren kívül! Peren kívüli megegyezés nem akkor születik amikor ártatlan a vádlott...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Lunatic83
meg h a moderátorok nem érnek semmit... <#worship><#lama><#lama><#lama><#worship>

Xbox Live: Lunatic HUN

Zeller01
véleményem szerint megrendezte, mert elege lett a sok "kocsogból"... most visszavonultan él valahol. szerintem

. : Z E L L E R : .

0Fritz0
Dzsiminél is ez volt.
Róla pl. azt sem tudták, hogy kicsoda, de ész nélkül elkezdték venni a lemezeit. (Kérdezték az embereket: "Hát, Õ valami izé... hírõs vót")

Dzsekóról most lesz majd emlékfilm, emlékmusical, emlékdívídí, emlékszarosgatya és viszik majd mint a cukrot.
De persze csak az emléke a fontos, a pénz nem...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Most kezd leesni, hogy az sg tele van taplókkal. <#idiota>
Egyre szarabb ez az oldal...

Atkamon
lol 19.?😄

MeoH
Inkabb a 20dik 😛, de abban tenyleg az 1ik legnagyobb

fuck mmo's..i.,

tigeroo
"most hirtelen milyen híres lett"

kalap-kabát, a 19. század legnagyobb zenei elõadómûvésze volt
Atkamon
Jaj fejezzétek már be ezt a "most hirtelen milyen híres lett" dolgot. Mindenkit megrázott a hír, aki szerette egy kicsit is, nem csak a vérbeli rajongókat, így most mindenki újrahallgatja a számait, és megemlékszik, mivel tudják, hogy több munkája már nem lesz...

Kár érte amúgy, kíváncsi lettem volna, hogy milyet alakít ezeken a comeback koncerteken...

Tobacco
"Egyébként meg most, hogy meghalt hirtelen mindenki nagy kedvence lett. "

Igen mert az emberek nagy része csak akkor vesszi észre, hogy fontos volt valaki/valami az életében amikor az már nincs.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Zs0lt1
Eeez bazzeg mindent visz 😄D
Egyébként meg most, hogy meghalt hirtelen mindenki nagy kedvence lett.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

hát ezt nem hiszem el....

!RIP!

nem gondoltam volna h ha ma "feljövök netre" ilyet fogok hallani - uhh...

végigolvastam a topikot, videokat néztem hát nem igazán tudok mit szólni
egy biztos, hogy hatalmas veszteség a világnak

emberileg stb voltak érdekes dolgai és itt sokan a médiára fogják hogy kamu... én ehhez csak annyit szólnék, hogy mOST AZON NINCS MIT KAMUZNI MEG KERTELNI HOGY EJTETTÉK A VÁDAT MERT VISSZALÉPTEK A SZÜLÖK/ AZ A GYEREK - mert MEGEGYEZTEK MEG MINDEN
Pl ebbe nem igazán lehet találgatni mást szal

Emberileg, magánéletbénen is új/egyéni volt - de ha belegondolunk aki a zenében ilyet mûvel - az már valszeg nem lehet tökéletes a magánéletben, mármint úgyértem (csak hülyén fogalmaztam) hogy A TENDENCIA se azt mutatja hogy MINDENHOL tökéletes vagy NEM

és Õ IS INKÁBB A ZENÉBEN/ZENÉJÉVEL LETT LEGENDA - szal én azt mondom h ha tökéletes lett volna az élete/gondolkodása/magánélete VAGY BÁRMI EHHEZ KÖTHETÕ - akkor ma most lehet nem lenne legenda, mert a kettõ együtt sajnos nem igazán megy

Nyugodjék békében!

IMYke2.0.0.0
Hagyd - a bulvár évtizedes agymosásában egy teljes kis generáció nõtt fel... Számukra MJ egy pedofil volt.
Voltaképp, és pszichiáterek is bizonyították, "gyermeki" lelke volt - nem volt véletlenül oly' sok gyerek körülötte: gyerekkor, hirtelen sikerek, meg-nem-értés, betegség stb.
Diana Ross volt a múzsája. Ez is elmond sok mindent róla.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lacee86
Buta vagy, de nagyon.<#boxer>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

IMYke2.0.0.0
Pigment betegséggel született - ha nem kezelteti magát, akkor olyan lett volna, mint egy fehér foltos fekete tehén...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kuci06
meghaltak?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

OFF

Mi van itt az általános fórumon, hová tüntek a moderátorok?

PSN ID: Lord_Mortanius

Tobacco
na az mtv vasárnap estig minden müsort törölt, és Jacko lesz non - stop. nem is értem miért, talán azért mert õ elért valamit az életben és a zenébben.

FAIL
Man in Black 2:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hvc7oVtS1k8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hvc7oVtS1k8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
majd egyszer megértik...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Látod.

LordVenom
Sok verebet nem tanított meg az anyukája a "halottról vagy jót,vagy semmit" közmondásra?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Eddig fel se tûnt:|

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

taptarap1
R.I.P

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

n3whous3
jaja

púúúúú

Tyler1
vissza a jövõbe 2????? na? senki??? pedig abban is szerepelt 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

grebber
Nagyon szerettem a zenéit klippjeit.De szerintem a korai halálának köze van ahhoz ahogy elcseszte az életét.
Mi a rákért kellett kifehériteni magát meg szétmûtetni az orrát.

Next PC upgrade: 2022

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Tobacco
Sajnos az SG-nek már rég nincs közze a régi SG-hez ami tényleg informatika és tudomány volt. Mostmár tele van szemétel ami közt ez a topic is elfér, hogy emberek elmondhasák véleményüket és megemlékezhesenek. Ez a topic 1-2 napon belül ugy is elfog tünni a sülyesztöbbe a többi közé.

Ben007
kurva anyád

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Victor1103
Nem akarok kötöszködni de: sg.hu-informatika és tudomány. Erre a népszerû témák között az 1.) Meghalt Michael Jackson:/ Engem nem zavar csak szerintem ennek az oldalnak is már egy kicsit bulvár szaga van.
R.I.P Jacko

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tojesz
Hasonlóképpen látom a dolgokat

Máshogy gondolja a dolgot ? Mégis hogy ? Bemond a média egy fa.zságot, utána azt terjeszted saját véleményként egy forumon vagy akárhol, ahelyett hogy a dolgok mögé néznél ? Ne legyél már hülye !

n3whous3
Te meg ahelyett, hogy azt mondanád, hogy "szegény, rip" és elmennél a topikból, itt maradsz trollkodni. Ne tagadd, hogy azért van nálad favban most a topik, hogy kiosszál mindenkit, aki máshogy gondolja a dolgot.

púúúúú

biomage
én felvettem az RTL2 röl még régen

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

kalee
R.I.P. Jacko <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Hatalmas egyéniség volt, bármilyen vád is érte igazából nem hiszem hogy nekünk azzal törõdni kell, kit fizetett le vagy nem, nincs jelentõsége, mi egyszerû halandó emberek úgysem fogjuk megtudni...Nem is kell ne ez az emlék maradjon meg az emberek gondolatában...

Lehet hogy nem is kapcsolódik hozzá szervesen de ez a videó nagyon komoly!Ha egy ilyen helyen is az õ zenéjére csinálják azt a sok millió ember által ismert koreográfiát, akkor nincs több kérdésem...
THRILLER-kicsit másképp

Tobacco
na akkor elmondom neked, hogy a thriller eredeti verziója 25 perces.

biomage
a Thriller nem számít filmnek 😄 csak 9 perces 😊
az egyetlen filmet amit nem láttam az az amikor böntönben van "They Don't Care About Us"

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Tobacco
A ghost cimú filmet még az uránia mozi ingyenes vetitésén látam elösször, és sajnos sehonnan nem sikerült jó minöségbben megszereznem😞😞

Tyler1
tudod h mi van mostanában a nõvel aki ezt az egész pedofil botrányt kirobbantotta???? börtönben csücsül többszörös csalásért!!! ennyit errõl...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tobacco
én látam az OZ-t
Thrillert
Ghost
Bad
Monwalker

Jó pár dokumentum filmet.

Ott voltam a Dangeros koncerten, de megvan az összes turné sorozat egy- egy felvétele.

Megvan eredetiben az összes nagy albuma. Válogatások nincsenek, és a jaksons, és a jackson 5 ból csak pár lemez van.

brodix
Leépített szépségben M titkos ügynököt játszotta <#miaz>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

biomage
szerintem semmit <#idiota>

Egy kérdés mindenkihez
Ki melyik filmjét látta jackotól?
én csak egyet nem láttam valszeg
Láttam a Bad-ot a Fav Moon Walkert és a szellemes filmjét

Hogy fulladnál bele a média szemetébe ! Te mit tettél le a világnak a semmin kívül ?

Tobacco
mindenki azt gondol amit akar, de bizonyiték egyik esetben se volt.
Söt az ugynevezet áldozatok beismerték, hogy csak pénz lehuzásra ment ki az egész.
Ha bármi igaz lett volna a pedofilia vádakból, akkor most a halál valamelyik börtönben érte volna utol.