Meghalt Michael Jackson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy meg azt mondják már jó néhány éve már bomlásnak indult , nem értem miért vannak sokan meglepõdve , hogy meghalt. <#nemtudom>#nemtudom>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Xbox Live: Lunatic HUN
. : Z E L L E R : .
Róla pl. azt sem tudták, hogy kicsoda, de ész nélkül elkezdték venni a lemezeit. (Kérdezték az embereket: "Hát, Õ valami izé... hírõs vót")
Dzsekóról most lesz majd emlékfilm, emlékmusical, emlékdívídí, emlékszarosgatya és viszik majd mint a cukrot.
De persze csak az emléke a fontos, a pénz nem...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Most kezd leesni, hogy az sg tele van taplókkal. <#idiota>#idiota>
Egyre szarabb ez az oldal...
Kár érte amúgy, kíváncsi lettem volna, hogy milyet alakít ezeken a comeback koncerteken...
Igen mert az emberek nagy része csak akkor vesszi észre, hogy fontos volt valaki/valami az életében amikor az már nincs.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Egyébként meg most, hogy meghalt hirtelen mindenki nagy kedvence lett.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
!RIP!
nem gondoltam volna h ha ma "feljövök netre" ilyet fogok hallani - uhh...
végigolvastam a topikot, videokat néztem hát nem igazán tudok mit szólni
egy biztos, hogy hatalmas veszteség a világnak
emberileg stb voltak érdekes dolgai és itt sokan a médiára fogják hogy kamu... én ehhez csak annyit szólnék, hogy mOST AZON NINCS MIT KAMUZNI MEG KERTELNI HOGY EJTETTÉK A VÁDAT MERT VISSZALÉPTEK A SZÜLÖK/ AZ A GYEREK - mert MEGEGYEZTEK MEG MINDEN
Pl ebbe nem igazán lehet találgatni mást szal
Emberileg, magánéletbénen is új/egyéni volt - de ha belegondolunk aki a zenében ilyet mûvel - az már valszeg nem lehet tökéletes a magánéletben, mármint úgyértem (csak hülyén fogalmaztam) hogy A TENDENCIA se azt mutatja hogy MINDENHOL tökéletes vagy NEM
és Õ IS INKÁBB A ZENÉBEN/ZENÉJÉVEL LETT LEGENDA - szal én azt mondom h ha tökéletes lett volna az élete/gondolkodása/magánélete VAGY BÁRMI EHHEZ KÖTHETÕ - akkor ma most lehet nem lenne legenda, mert a kettõ együtt sajnos nem igazán megy
Nyugodjék békében!
Voltaképp, és pszichiáterek is bizonyították, "gyermeki" lelke volt - nem volt véletlenül oly' sok gyerek körülötte: gyerekkor, hirtelen sikerek, meg-nem-értés, betegség stb.
Diana Ross volt a múzsája. Ez is elmond sok mindent róla.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Mi van itt az általános fórumon, hová tüntek a moderátorok?
PSN ID: Lord_Mortanius
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hvc7oVtS1k8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hvc7oVtS1k8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mi a rákért kellett kifehériteni magát meg szétmûtetni az orrát.
Next PC upgrade: 2022
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
R.I.P Jacko
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
púúúúú
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Hatalmas egyéniség volt, bármilyen vád is érte igazából nem hiszem hogy nekünk azzal törõdni kell, kit fizetett le vagy nem, nincs jelentõsége, mi egyszerû halandó emberek úgysem fogjuk megtudni...Nem is kell ne ez az emlék maradjon meg az emberek gondolatában...
Lehet hogy nem is kapcsolódik hozzá szervesen de ez a videó nagyon komoly!Ha egy ilyen helyen is az õ zenéjére csinálják azt a sok millió ember által ismert koreográfiát, akkor nincs több kérdésem...
THRILLER-kicsit másképp
az egyetlen filmet amit nem láttam az az amikor böntönben van "They Don't Care About Us"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Thrillert
Ghost
Bad
Monwalker
Jó pár dokumentum filmet.
Ott voltam a Dangeros koncerten, de megvan az összes turné sorozat egy- egy felvétele.
Megvan eredetiben az összes nagy albuma. Válogatások nincsenek, és a jaksons, és a jackson 5 ból csak pár lemez van.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Egy kérdés mindenkihez
Ki melyik filmjét látta jackotól?
én csak egyet nem láttam valszeg
Láttam a Bad-ot a Fav Moon Walkert és a szellemes filmjét
Söt az ugynevezet áldozatok beismerték, hogy csak pénz lehuzásra ment ki az egész.
Ha bármi igaz lett volna a pedofilia vádakból, akkor most a halál valamelyik börtönben érte volna utol.