Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pókmalac
baszodjál meg jo?????

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

John Cena
RIP az meg barom arcú aki nem tisztelte pedó volt de amit a zene világában tett az minden tisztelet

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

sparrow35
Meghalt Michael Jackson, a kisgyerekek immáron nyugodtan alhatnak...

I want to be a mighty pirate ever!

SLICK
A sok idiótánal csak gratulálni tudok a sok benyögött baromságaihoz...
Tudatlan marhák vagytok!

Nyugodjon békében és köszönjük azt a rengeteg felejthetetlen számot!

tommygear
én
akkor elárulom Elõd nem volt bedrogozva, a rendõr pedig szolgálaton kívül "dolgozott"...

ettõl függetlenül tényleg olcsón megúszta, de azért itt sem kell mindent elhinni a médiának!

RIP MJ!

énis
felváltva az MTV-vel

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

RiCSi1234
én.. 😊 Isteni számai mennek rajta!

GTA V (*.*)

biomage
Ki nézi a VIVAt?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hihetetlen h nincs többé. Még mindig nem fogtam fel😞😞

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Tyler1
meg Jacko 7 grammyjét 1 év alatt!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tobacco

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Szerintem a Beatles másfél milliárdos eladását soha senki nem fogja megdönteni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

<#szomoru1>

<#eljen>

Tobacco
Hát sajnos ez mindenki életébben eljön, kinél hamarabb kinél késöbb.

Michael Jackson amit lehetet azt lerakta a zenei életbben, kár érte.

És az hogy mekora ember volt, erre elég válasz ha kapcsolgatjuk a tv-t. nem kis csatornák szakitoták meg a müsorokat, és csak video klippek, koncert felvételek mennek non-stop.

R.I.P

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

5*

Tyler1
azt átlagban írtam!
ha vki ír egy ilyen könyvet akk biztos nem dicsérni fogja! mit vártál??

-
immovable
Így van.
RiCSi1234
Csak úgy, úgyis tele a youtube a róla, és a halálhírérõl csámcsogó videókkal..! Én is csináltam egyet, mondjuk úgy tiszteletbõl!

GTA V (*.*)

Szerintem többet tett le a Világnak, mint innen bármelyikünk. Felesleges is errõl vitázni.

jazzy
Hogy megvegyék a lemezét az éhezõk, ugye?
kuzco007
szívleállás?? várható volt azokután amit magával mûvelt hogy nem húzza sokáig, azon csodálkozom hogy voltak gyerekei, csak õket sajnálom, jackot nem igazán😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

immovable
Tök vicces olvasgatni ahogy egyesek azon vitáznak, hogy vajon milyen ember volt is Õ. Mivel mindannyian csak a médiából kapjuk a híreket, így elég meddõ dolog ezen agyalni.
PJack
namost ezen kicsit meglepõdtem :o
szerettem a zenéjét, kár érte.<#sir>
rest in peace

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Forgalmasak jelenleg Jacko videói a Youtubeon. Erre a videóra én is írtam egy tisztelgõ commentet, de már nem találom a sajátom, me percenként rengeteg comment jön.

zsebrocky
okos vagy...a storyban és a hotban mikor írnak angolul?
elolvastad egyáltalán amit írtam?vagy csak nem érted?!
amúgy meg ha te semmit nem hiszel el a médiának és a sajtónak ,akkor nyugi,lehet hogy meg se halt,biztos csak kacsa...

Tyler1
te meg a butaság megtestesítõje vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsutyesz
pff

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

zsebrocky
ez csak üzlet és management

erieskrisz
Hát én egy példát azé megemlitenék Császár Elöd kontra narkosan belöve elütni egy rendört és mit kapott érte sokk pénz nincs bünti<#nezze><#ejnye1>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Tyler1
1. nem mindenki tudja ahogy látod!
2. nem régen volt a Beckhem-magyarpicsa ügy, akkor azt nyilatkozta h semmi nem volt köztük csak beszélgettek, de az egyik újság jelentõs összeget ajánlott neki ha hazudik, akkor nem fogadta el. 1 hétre rá 172-es betûmérettel írta minden h mégis csak megcsalta B. a feleségét, a magyar lány mindent kitereget! + 2-3 milla és kész a botrány!

na ennyit a médiáról meg a sajtóról! de amig a sztorin meg a hot-on nöttök fel addig nincs mondani valóm!

Bandee1987
Én pl. tegnap délután/estefele is hallgattam (amikor még nem is volt a haláláról szó, éjfél körül hallottam elõször róla), mert elég gyakran szoktam Jacko számokat hallgatni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Passz, webisztán blogon volt a kép, nem tudom õk honnan szedték.
jazzy
Az, hogy milyen volt emberileg, ahhoz csak ennyit fûznék.
zsebrocky
Mindenki tudja hogy ejtették a vádat!nem az elsõ hogy gazdag emberek megkennek szegényebbeket...és ezért megusznak valamit.

"I don't want to tell you my brother's innocent. I am not certain that he is," Jermaine said in the tome-teaser drafted by author Stacy Brown, who co-authored "Michael Jackson: The Man Behind the Mask" with the singer's former publicist, Bob Jones.
He admits that the family has protected Jacko's image and says that Jackson also cheats, lies and even changed the color of his skin.
ennyi...

Tojesz
RIP Jacko.
Azt hiszem mostmár nem ABBA õrület lesz hanem MJ. Ez utóbbinak legalább jó (volt) a zenéje<#eljen>

Azta honnan lehet ilyen statisztikát szerezni elmondanád a forrást?
Egyébként a Danubios-on Jackson hétvége lesz azt fogom hallgatni.

zsutyesz
ahogy az Albert Gyöngyirõl szóló könyvek eladása is megugrott a halála után....

Atkamon
"You're always more popular when you're not around..."

Ez minden hírességgel így van szerintem... gondolj bele mennyiért lehetne most eladni egy valamilyen egyedi dolgot MJ-tõl Ebayen...

LordVenom
A sok hülye meg elsõ szóra elhiszi...ezekbõl az ostobákból él a média.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

jazzy
Az, hogy valakinek szereted a zenéjét sohasem jelentette azt, hogy csak õt és senki mást nem hallgatsz..

Szerintem természetes, hogy a halála miatt megemlékeznek róla az emberek mennyire kultuszzenéi voltak és meghallgatják azokat. Ez nem képmutatás.
zsutyesz
senki nem lett nagyobb fan, mint eddig volt.

Tyler1
meg a sztori! azt már nem tudják a hülyék h ejtették a vádat, mert nem is volt elég bizonyíték ez egészre!
meg ez a pedofil botrány kb annyi mint a Beckham-féle nõ ügyek...jelentõs összegekért bárki bármit kitalál, amire a sajtó 5 kézzel csap le!

Pont ez a szánalmas dolog...

LordVenom
A tipikus magyar mindig a bulvárból okosodik...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Nem csak fog, hirtelen mindenki hatalmas Jacko fan lett.
Érdemes megnézni például, hogy a Last.fm-en mennyian hallgatják most Jacko számait és mennyien hallgatták mondjuk tegnap ilyenkor. A halálnagy biznisz, na...

Dynamic
Honnan a francból veszitek, hogy pedofil? Ja, mert a Blikk azt mondta.