Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mégis mi ez tilos kritizálni mert Kandurex modika,Michael Jackson rajongó?Szánalmas....<#wilting>

köszönjük várunk további posztokat,õ is egy vidám megemlékezést szeretett volna<#idiota><#vigyor>

Lunatic83
mit vársz egy 1x évestõl, ennyit tud...
hallgasson élete végéig emos zenéket...

Xbox Live: Lunatic HUN

Frosty01
WHY SO SERIUS? :o

practitioner of the forbidden arts of death

Köztük te is.

de közszemlére van téve,sokan most jól szórakoznak😄DDD

Aschil
Háát gyerekek egy elhunytról, vagy jót, vagy semmit!

.:asChil:.

Idióta vagy... Még ha valakit nem szeretsz, akkor is tisztelni kell azért, amit elért. Én így vagyok Mansonnal utálom, de mégis tisztelem, mert elért valamit.

Egy legenda halt meg tegnap csak Elvishez tudom hasonlítani.
R.I.P.
solo
POntosan:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

AudiQuattro
Navégre.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

shineddark
ezeket már láttam hehe<#mf2>

Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!

Hm... Strong DC-n (ha valaki nem tudja: egy fájlcserélõ) elkezdték tõlem letölteni a Jacko albumokat😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nem tehetek róla de csak nevetek a sok képen<#idiota><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Palesz2

Vagy õk az sg-t. Lásd: #446

kuci06
hasonmás...
2Pac meghalt. Pont.
rengeteg olyan ember van, aki hasonlítani akar rá...
(btw 'Pac elég alacsony ember volt.. a "bizonyítékok" többsége meg ilyen 2 méter körül emberekbõl áll AS?😄AS?😄AS?😄)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

TaRka0107
Én el se akartam hinni! Tegnap néztem a CNN-t, vagyis csak rákapcsoltam (BREAKING NEWS) Michael Jackson korházban van! Aztán már mondták hogy kómában! Tényleg jó zenéi voltak, vannak!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

mondjuk ezen a képen 10 percet nevettem<#idiota><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Itt egy videó, most találtam, nem tom mennyire hihetõ...

Arégi oldalt ahol olvastam elõszõr nem találtam, de egy képet viszont igen.

nan76
azok nyissanak egy másik topickot és ott utálják..szvsz

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

shineddark
hát most mondtáõk be a slágeren hogy meghalt..egybõl beszaladtam gép elé 😄
szerintem nagy zenéi voltak, és sokan is szerették
R.I.P 😞

Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!

theone91
Kezd 4chan-osodni az SG...

dragon11
Semleges vagyok/voltam iránta, de azért RIP.

erieskrisz
<#idiota><#idiota>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

vannak néhányan akik utálták

nan76
ennyi f*szt..látszik,hogy nyári szünetvan.A pattanásos Gáborka meg az idióta haverja összejön a nagyinál netezgetni,és nagyon nagy arcnak képzelik megukat mert:'..nyitottak egy idióta topicot,2:annyira okos és értelmes kommenteket küldenek...mikor lesz már szeptember,iskolakezdés??...

Jackson meg egy popikon volt és lesz is RIP mégegyszer....(ez akkor is megdöbbentõ hír)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

havercsotány
50 év hmm még jó fiatal volt <#gonosz3> amúgy ki ez a nõ, valami hiresség?

IMYke2.0.0.0
Minõsíti is õket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az sg jelentõs része látogatja

IMYke2.0.0.0
Szerintem, minden albumáról 5-6-8 számot össze lehet szedni szuper slágerként.
A Thriller és a Bad albumok pedig egy-az-egyben!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Willenbrock
A BBC már csak nem bulvár-az is megerõsítette a hírt.

CalebJoe
Mekkora fos emberek vannak ennél a puruttyánál, az egy dolog hogy lehordják a kis celebeket, de viccet csinálni egy nemrég elhunyt emberbõl az már több mint szánalom idióta barmok.
tigeroo
<#eljen>
billie jean, legnagyobb diszkószám körülbelül😊
tigeroo
pf szánalmas
Amúgy olyan kárörvendés megy hogy hihetetlen.

IMYke2.0.0.0
Mekkora egy fasz<#lama> ez a blogger...

Davidus
eddig is mindenki nagy kedvence volt. vagy ha nem akkor ott kurva nagy gondok vannak a zenei ízléssel

V9ykn8_TZL0

tigeroo
hm hm...téleg idén akart visszatérni ...de szerintem ez túlzás lenne...jacko így is nagyon népszerû, nemkell neki halálhír hogy felkapja a bulvár
zsutyesz
ne hasonlítsd már dzsimihez vazze...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Davidus
2pac se kúr már többet

V9ykn8_TZL0

tigeroo
2pac meg él... de ne offoljunk

túl sok a tisztázatlan tény az õ halálánál...
Willenbrock
Elvis is él nem tudtad?<#ravasz1>

tigeroo
uh sry! fáradt vagyok... elõször a múlt évezredet akartam írni,aztán század is csúszott XD

mea culpa
Lacee86
Ki tudja... Miért, Petõfirõl se tudni biztosan, h meghalt 1849-ben; lehetett hallani olyanról h vhol az Isten háta mögött még évtizedekig élt. Na, mondjuk az azért kicsit régebben volt. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

hatalmas<#idiota>.
amúgy R.I.P.<#shakehead>

solo
Mutass már képet: O

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Igen, a fehérítés a pigmentbetegsége miatt volt, viszont a plasztikáztatás meg ugye mert szeretett volna Pán Péterre hasonlítani (ehem... Neverland)
Csak hát szegénynek nem nagyon sikerült:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx