Meghalt Michael Jackson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hallgasson élete végéig emos zenéket...
Xbox Live: Lunatic HUN
Egy legenda halt meg tegnap csak Elvishez tudom hasonlítani.
R.I.P.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
2Pac meghalt. Pont.
rengeteg olyan ember van, aki hasonlítani akar rá...
(btw 'Pac elég alacsony ember volt.. a "bizonyítékok" többsége meg ilyen 2 méter körül emberekbõl áll AS?😄AS?😄AS?😄)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Arégi oldalt ahol olvastam elõszõr nem találtam, de egy képet viszont igen.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
szerintem nagy zenéi voltak, és sokan is szerették
R.I.P 😞
Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Jackson meg egy popikon volt és lesz is RIP mégegyszer....(ez akkor is megdöbbentõ hír)
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Thriller és a Bad albumok pedig egy-az-egyben!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
V9ykn8_TZL0
mea culpa
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
amúgy R.I.P.<#shakehead>#shakehead>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Csak hát szegénynek nem nagyon sikerült:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx