98
  • BenceYCE
    #98
    Hagyd! A végén biztos csattanó lesz..... Hu bazz, ez nem a viccek topic? :)


    Akkor jó lesz barátok köztnek is :D :P
  • Justil
    #97
    én is ezt javasoltam, de a srácnak humorérzéke sincs :)
  • Garrett27
    #96
    menjetek msnre vitatkozni
  • 5c0rp330n
    #95
    erről beszéltem. pontosan ez az, amiért nem fogok egy ilyen seggfejjel vitatkozni. mert ez nem vita. ez szardobolás, amit te csinálsz, semmi több.
  • Justil
    #94
    látom durván beakadt az a bizonyos lemez :)
  • 5c0rp330n
    #93
    igen, csak azt felejted el, hogy az én kis világom a valóság, ahogy már elmondtam párszor. ha saját magadnak mondasz 100%-osan ellent 2 mondatban egymás után, majd fokozod tovább az öngyalázást 2 további értelmetlen személyeskedő visszaszólással, amivel engem vádoltál, akkor egyszerűen elveszted minden hiteledet, és teljesen mindegy lesz, hogy mit hordasz össze. nem mintha egy darab értelmes dolgot mondtál volna egész ittléted alatt. azért jó látni, hogy ilyen emberek is vannak, ilyenkor döbben rá az ember, hogy az emberi butaság valóban határtalan. és valahányszor válaszolok, mindig visszajössz egy darab érv nélkül és mégegyet belerúgsz saját magadba, gratulálok. tekintve, hogy ami itt megy veled régóta, az a részedről nem vita, csak óvodás szardobálás érvek nélkül, eszem ágában sincs egy ilyen seggfejt bárhova felvenni és további értékes perceket pazarolni rá. és mielőtt elkezdenéd írni a következő szokásos érvek és értelem nélküli baromságaidat, megnyugtatlak: szarok rád magasról. bár az eddigieket is nehezen lehetne vitának hívni, én veled többet nem vitatkozom. inkább valami elmeroggyantak otthonában próbálkozz beszélgetőpartnert találni ha unatkozol, ott még találhatnál olyat, aki passzol hozzád, és hozzádillő vitapartner lenne.
    a viszont nem látásra.
  • Justil
    #92
    Így van, nem számít hogy mit mondok, mert a te kis világodban én mindenképpen olyan leszek, amilyennek te azt akarod. Orvosi eset vagy, de legalább vicces :) Vicces, ahogy 5x leírod ugyanazt újra és újra, már olyan szinten erőlködve, hogy csak nevetve lehet bírni.
    De tudod mit, ne offoljuk tovább ezt a már úgyis szétoffolt topicot. Ha szeretnél még továbbra is pattogni, gyere, vegyél fel MSN-re
  • 5c0rp330n
    #91
    épp most veszítettél egy vitában csúnyán és égetted le magad igencsak kellemetlen módon. ha ez neked vicces, akkor nevess csak rajta. bár igazából ténylegesen mindegy hogy mit csinálsz onnantól kezdve, hogy többször hogy ellentmondtál saját magadnak 2 mondaton belül a szavahihetőségedet ezzel elásva, innentől kezdve nem számít, hogy mit mondasz, semmi jelentőssége nincs.
  • Justil
    #90
    kajak köszönettel tartozom neked, mert rég nem röhögtem már ennyit, mint rajtad :) you've made my day!
  • 5c0rp330n
    #89
    ott veszítettél, ahol az érvekkel és tényekkel szemben egy idióta személyeskedő visszaköpést tudtál csak produkálni, semmit többet. a fröcsögés pedig pontosan az, amit most, és az előző hsz-edben csinálsz. te ne próbáld meg senkinek megmondani, hogy mit csináljon, de nekem pláne nem. a kérdésed szintén sehogy sem kapcsolódik a vita tárgyához, és messze áll a valóságtól, viszont jó kiindulási érték lehet a te korodhoz. szomorú lenne, ha 15 évesen csak ennyi agyad lenne, kevesebbnek reméltelek.
  • Justil
    #88
    veszítettem 1 vitában? mikor? hol? veled szemben? ne hülyéskedj már, ez nem vita volt, te csak fröcsögtél, mint 1 felrázott diétás kóla, ezért is lenne jobb, ha takarékra raknád magad...hány éves vagy, 15?
  • Justil
    #87
    sorry, most nézem hogy valóban múlt időről beszéltél. nem szóltam.
  • 5c0rp330n
    #86
    ezt inkább neked kívánom, kis barátom. veszítesz egy vitában, elfogynak az érvek, marad a személyeskedés és kisstílű pofátlan beszólogatás, amivel pont az imént vádoltál, ezzel rátettél még egy lapáttal ez előző teljesítményedre. ha a retardált balfasz kitűzőre pályázol, vedd úgy, hogy megnyerted.
  • BenceYCE
    #85
    Direkt hozzá tettem, hogy múlt időről beszélek! Természetesen tudok FTP szervert is összerittyenteni, tárhelyre is feltölteni és említettem még alternatívákat. De ha akkoriban még nem használtad akkor nem tudod miről beszélek. Volt fájlátvitel, de minek? Azért hogy elmondhassák, hogy "bár kicsit megkésve de mi is integráltunk fájlátviteli lehetőséget." Hát kösz, de épp semmire sem volt használható. Nem a MS szerverein ment keresztül a forgalom, hanem a két felhasználó gépe közt. Egyedül helyi LAN-on nem volt korlátozott. De így mondhatták is, hogy tudja a termék és közben a jogvédők is békén hagyták, mert nem volt használható fájlcserélő alternatíva a cucc.
  • Justil
    #84
    fogom a file-t, belehúzom a beszélgetőablakba, és mindenféle megosztási mappás faszság nélkül átmegy a file, viszonylag gyorsan és biztonságosan. általában a többszáz megás fileok is rendben átérnek. ha meg nagy mennyiségű file-t kell küldenem, nyilván nem 1 chat progit fogok erre a célra használni.
  • BenceYCE
    #83
    Emléxem még azokra az időkre mikor a MS elvi kérdést csinált a fájlátvitelből. 5k volt a limit fájlonként, és egyszerre csak pár fájl volt küldhető. Egy zeneszámot vicc volt vele elküldeni. Aztán behozták ezt a megosztási mappát. Tetszett, határozottan jónak találtam. De MS nem hazudtolta meg magát. Ugyan úgy a karbantartást baszták el benne mint az XP-ben. Hiába töröltem a fájlokat a szinkronizálás után, egyessével kellett kitörölgetnek a mappából TC-vel, mert fél év után 2g adatot felejtett el kitörölni. Egy vicc. Ma már inkább Team Viewer, vagy Skype vagy uTorrent van erre. Sajnálom, hogy az emberek birkák. Birkák, mert nem azt használják ami jobb és itt most nem csak a Skype jöhet számításba.
  • Justil
    #82
    jobbulást!
  • blessyou
    #81
    Komolyan mondom, hihetetlenül gyerekesek tudtok lenni.

    Most hát valakinek elég az msn, valakinek meg a skype fekszik. Az Isten szerelmére, különbözőek vagyunk, különböző elvárásokkal, igényekkel. Ezen való veszekedés parttalan, nem vezet sehová.

    Nekem személy szerint megfelel az msn, nincs vele komolyabb baj, 2 éve használom (amióta van saját gépem), körülbelül 2-szer fordult elő vele, hogy nem engedett belépni. Igazából csak üzenetváltásra használom, meg néha 1-1 fájl átküldésére, a többiről szinte tudomást sem veszek, sose volt rá szükségem, az előbbieket meg szerintem jól tudja. Igazából sosem fordult elő velem, hogy az msn miatt valami kár ért vagy valami nem jött össze az msn hibájából. Amennyit én használtam belőle, arra megfelelt, ezért nem is érzem úgy, hogy mást kellene használnom. Ez személyes tapasztalat, szóval ne akarjon senki sem meggyőzni hogy nem így volt, másnak elhiszem, hogy voltak gondjai, de nekem történetesen elhanyagolható.
  • Benedekco
    #80
    van értelme vistára váltani
    télleg komoly, hogy sikerült eljutniuk idáig, azt hittem ,hogy már sose fognak...
  • WoodrowWilson
    #79
    Nem értem mit nem tudsz átlátni a WLM-ben. Valszeg csak megszoktad a Skype-ot, mert én azzal vagyok így. Hát igen, nekem is vannak olyan kontaktjaim akik minden linkre azonnal kattolnak, ezért benyalják a trójaikat, ilyenkor letiltom az egyént pár napra, aztán közben vki segít nekik leirtani a dolgot a gépről mire feloldom őket (persze ehhez kell, hogy az ilyenek általában plázacicácskák legyenek, akik általában csak azért vannak fent, mert osztálytársak voltak).

    Hangra félévente egyszer, videóra nem használom a WLM-et, szóval abban biztos jobb a Skype, csak nem érdekel. Majd ha erre lesz szükségem, biztos a Skypeot fogom rá használni.

    Amúgy amit nagyon hiányolok a Skypeból, az a naplózás testreszabhatósága. (Persze ez WLM-ben is csak Plus-szal válik nekem megfelelővé, azaz, hogy egy txt fájlba mentse a beszélgetéseket partnerenként, hónapra lebontva). Skypeban még az is sok erőfeszítésbe telik, hogy egyenként töröljem ki a partnerek naplófájljait.
  • Reg5
    #78
    A régi verziókkal az a gond, hogy indításkor felzabálja a PC memóriáját.
  • 5c0rp330n
    #77
    elképesztően nagy baromságokat tudsz mondani. ezek nem az én gondolataim, ezek tények, kis barátom. ha nálad az msn átlátható a színfos kavalkádjával, összevissza villódzó, váltakozó méretű animációival, akkor minden átlátható, mert az msn-nél rendezetlenebb, átláthatatlanabb csevegőprogit én még nem láttam.
    az a 4-5 év alatt 1x-2x valószínűleg sokkal közelebb van a 100x-200x-hoz, hiszen még nálam is sokkal többször fordult elő, illetve a topicba írogatók példája is kicsikét durvább arányokat mutat. de a te msn-ed biztos közvetlen bill gates-hez van bekötve, ezért sokkal biztonságosabb nálad, mint nálunk, és nálad minden szép, jó, és működik, ami mindenhol máshol ronda átláthatatlan szar, ami nem kevésszer hagyott már ki működés terén is.
    és igen, közben említve volt az msn-spam is, el is felejtettem említeni. látod, annyira sok bajom volt már vele, hogy egy ilyen "kis" problémát már nem is említek meg. több időszakban kb napi 5 spam üzenetet kaptam heteken-hónapokon át, hajszálon múlt, hogy az egész msn-t kiírtsam a gecibe a gépemről. ja, és mindez 50 partnerrel, te a 300addal kaphattál 6szor ennyit. gondolom egyáltalán nem bosszantott ez sem, említésre sem méltó a dolog.
    egyébként egyáltalán nem személyeskedtem, ellenben te az imént pont ezt csináltad, amivel vádolsz, szóval gratulálok, hogy két mondatban saját magadnak ennyire ellent tudtál mondani, ezzel gyakorlatilag megsemmisítve az érveidet és magadat is elég mélyre elásva, ez már teljesítmény. magadat alázod szét, nekem már szinte meg sem kell szólalnom, jó, hogy megkönnyíted a dolgomat.
    én nem mondom, hogy elfogyott belőled az értelem, mert soha nem is volt benned az itteni tartózkodásod alatt.

    "Engem ugyan nem zavar, hogy ha a te kis világodban az én torkomon le lehet nyomni valamiféle ürüléket, de azt már végképp nem értem, hogy hogyan jössz te ahhoz, hogy megmondd, hogy mi az, ami (nekem) számít."
    pedig zavarhatna, mert az én kis világom a valóság, a tied pedig egy álomvilág, ahol az msn átlátható, rendezett, ahol az msn nem zabálja szét a hardvert, ahol az msn gyors, ahol az msn nem áll le, ahol az msn-ben nincs spam, ahol nem számít, hogy hang és videó terén mekkora fos az egész program, ahol nem számít gyakorlatilag semmi, amiben szar (vagyis nem számít kb semmi).
    nem vagy képes objektíven nézni a dolgokat, csak azt látod meg a szaros programodban, ami tetszik benne, és minden, amiben a skype jobb, arra neked valami véletlen folytán pont semmi szükséged nincsen, ellenben amit az msn tud, arra mind van. hát, gratulálok ehhez a hozzáálláshoz, gyakorlatilag ingyen nyalod ki a microsoft seggét egy olyan programért, ami mindenben messze elmarad, szinte bármelyik konkurenstől.
    abban egyébként igazad van, hogy nem érdemes reagálnom, mert egy ilyennel, mint te, semmit nem lehet kezdeni. felsorolhatok akármilyen tényeket, a microsoft hivatalosan is beismerheti, hogy az msn egy csőd, még úgyis belemagyaráznád a saját igazadat az egészbe, csak azért, mert azt a fost használod. ha skype-ot használnál régóta a kis barátaiddal együtt, most az msn-t szídnád ugyanúgy (sőt, jobban, mert még okod is lenne rá), mint most. természetes dolog, hogy az ember szereti azt hinni, hogy amit ő használ, az a jobb, de a te esetedben ez a sok kapálózás kezd egyre nevetségesebbé és kínossá válni.
    engem pedig nem vádolhatsz elfogultsággal, mert mindkét programot párhuzamosan használom sok év óta.
  • Csakezmaradt
    #76
    Szerintem ez nem 9-es verzió...
  • ssdb
    #75
    99-2001 közöt ICQ-s voltam. De mineki leszokott róla. NEm terjedt el nálunk. Ezért raktam fel az MSN-t azót mindig fut, Skype mellett.

    Skype egyértelműen jobb, de sok lánynak nem "trendi"... Meg nincs kibaszott sok egyedi smile meg rezgetés, ami csak az agyára mennek az embernek...
  • Julius Caesar
    #74
    cserélünk?
  • tom..
    #73
    Tipikusan mert elterjedt, híres, azért szar mi?
    Igaz hogy a 9.0ással eléggé a csicsaság felé mentek el, de erre jók a régi verziók.
    8.1+aPatch. Ki lehet belőle szedni minden szart.
    Egyszerű, gyors átlátható. És ebben az évben nem is emlékszem olyanra hogy nem tudott volna belépni(tegnap előtt havernak 9.0ás nem tudott belépni, 8.1 simán)
    És jó legtöbben ezt használják, mert így legalább ha valakit el kell érni suliból vagy bármi.
  • Crane
    #72
    Én egyszerre használok MSN-t és Skypot is (munka miatt), de egyértelműen a Skype a jobb. A telefonszolgáltatás minősége sokkal jobb. Kulturáltabbak a konferencia felületek (akár hang, akár szöveg). És nem villog folyton az arcomba egy idióta reklám. Egységesek a pofik (ugyan is ez a magyar változata a smile-nak), és nem túrja szét a szöveget.
    És ami leginkább szembetűnő: MSN-ről megszámlálhatatlan vírustámadást kaptam már. Skyperól még soha.

    Az hogy kevesebben használnak Skypot két dolog miatt van:
    1. Mert belerakták az operációs rendszerbe, és az alacsony képességű felhasználók szentül hiszik, hogy ez az egy alternatíva létezik, és ez jó, mert a többi alacsony képességű felhasználó is ezt használja (mint ismeretes a biorobotok nem rendelkeznek önálló véleménnyel).
    2: Mert trendi lett. Ennek fényében pl. Skypon sokkal kevesebb is a XDDDDDD meg a !!!!!!!!!!. Amitől eleve agybajt tudok kapni (bár ez szubjektív úgy is).
  • Justil
    #71
    csak úgy mellesleg, zárszóként: a Meebo egy fasza kis böngésző alapú alternatíva :)
  • Justil
    #70
    "...és ha a szöveges kommunikáció átláthatósága, a gép terhelése, a szolgáltatás megbízhatósága sem szempont akkor mivan? megmondom mi van akkor. akkor az van, hogy igénytelen vagy, nincs is igényed gyakorlatilag semmire, így nyilván a legnagyobb fost is le lehet nyomni a torkodon, azért se fogsz panaszkodni. mert neked semmi sem elsődleges szempont, ami számít."

    Ezek a te gondolataid, én nem ezt írtam, és nem tudom őszintén szólva, hogy miről beszélsz. Nálam a szöveges kommunikáció az msnen igenis átlátható, a kliens erőforrásokat természetesen használ, de egyáltalán nem zavaró mennyiségben, szolgáltatás megbízhatósága? Hát nemtom, idejét sem tudom már, hogy mikor volt gondom az msn hálózatra való belépéssel, mert tény, hogy volt ilyen, de az elmúlt 4-5 évben velem max 1-2x fordult elő...nafene, hát ezért nem fogom még fikázni az egészet. Vagy nemtom mire gondolsz megbízhatóság alatt.

    A továbbiakban aztán már láthatóan elfogyott belőled az értelem, amit 1 nagy szuszra összeszedtél. Kár volt személyeskedned, semmit sem tudsz rólam, és ez így ebben a formában max téged jellemez. Engem ugyan nem zavar, hogy ha a te kis világodban az én torkomon le lehet nyomni valamiféle ürüléket, de azt már végképp nem értem, hogy hogyan jössz te ahhoz, hogy megmondd, hogy mi az, ami (nekem) számít. Szerintem pihend ki magad, mielőtt reagálsz, ha egyáltalán érdemes reagálnod.
  • 5c0rp330n
    #69
    gondolom nem mostanában volt, szóval a 4.0 óta nem nagyon láttad, hogy hogy néz ki a dolog..
  • Justil
    #68
    miből vontad le azt a következtetést, hogy csak 10 percig használtam? én csak azt írtam, hogy 1x raktam fel. történetesen akkor majdnem 1 hónapig fenn volt, és viszonylag aktívan használtam is, igyekeztem neki adni 1 esélyt, ezt mindig megteszem az olyan szoftvereknél (vagy pl filmeknél) amik talán elsőre nem tetszenek de előtte azt hallom róla, hogy jó. ennek ellenére kb 3-4 hét után úgy döntöttem, hogy nincs rá szükségem.
    Egyébként, a teljesség kedvéért megjegyezném, hogy emlékszem, amikor először felraktam az msn-t, kb fél óra alatt teljesen átláttam benne mindent, és intuitív volt már akkor is a használata. Már csak azért írom ezt, mert ugye az átláthatóságról volt szó, és az meg viszonylag gyorsan kiderül 1 proginál, hogy az -e vagy sem.
  • Ronny
    #67
    a listámon lévők 90%-ka harmincas, sajnos nem nagyon lehet kikerülni az msn-t...
  • B0nFire
    #66
    Nem "emotikon" az, hanem szmájli! Meg van már honosodva, nyugodtan lehet használni, akár fonetikusan is. Az "emotikon" semmivel sem "magyarabb" kifejezés a szmájlinál. Értsük?

    Jut eszembe, ha már 10 éves, ki kéne próbálni, hogy mi ez az MSN, mert tényleg sose láttam!...
  • 5c0rp330n
    #65
    ha neked a 13-14 éves a picsák a korosztályod, az a magánügyed, mindenesetre tény, hogy az msn a plázapicsák színes neveinek és üzeneteinek a kirakathelye. az ismerőseid számához meg csak annyit, hogy hát igen: valaki bélyeget gyűjt, valaki msn partnert. ennyi partnerrel biztosan nem lehet normálisan kapcsolatot tartani, hacsak nem az egész napi elfoglaltságot az msn baszása.
    és ennyi erővel futtathatsz mobilos változatot is, az nem is 5-10 mega, hanem 50kb max, a memóriából még ennyit sem fogyaszt, és ugyanannyit tud, mint az asztali változat: semmit.
    és gondolom, hogyha másik városokból (neadjisten: országokból) akarsz beszélni valakivel, leülsz velük egyesével egy borra beszélgetni. gratulálok.
    aztán a beszélgetés az ingerszegény dolog, a karakterek leütése pedig valami emócionális kitörés mi? főleg amikor még benyomsz mellé egy 20*20 pixeles idióta villogó szmájlit is, az önkifejezésnek ennél gyakorlatilag nincs is tovább, ez mindennek a véglete.
    hát, te sem kapnál békenobel díjat.
  • 5c0rp330n
    #64
    "és ha én csak szöveges kommunikációt akarok folytatni, van hely a winyómon, csak egy fajta OS-re kell nekem (XP), nem akarok mobilról chatelni (azzal telefonálni szoktam) és a titkosítás sem elsődleges szempont"
    folytathatnád még a felsorolást:
    ...és ha a szöveges kommunikáció átláthatósága, a gép terhelése, a szolgáltatás megbízhatósága sem szempont akkor mivan? megmondom mi van akkor. akkor az van, hogy igénytelen vagy, nincs is igényed gyakorlatilag semmire, így nyilván a legnagyobb fost is le lehet nyomni a torkodon, azért se fogsz panaszkodni. mert neked semmi sem elsődleges szempont, ami számít.
  • 5c0rp330n
    #63
    "1x felraktam a skypeot is, de nem jött be..." vs "ezt én inkább a skype-ra mondanám"

    gondolom az alatt az egyszer felrakásból és nembejövésből sikerült ezt a mélyenszántó, sokatmondó tapasztalatot levonnod. szerintem azt sem tudod, hogy néz ki a skype, úgy beszéled a baromságaidat összevissza (főleg, hogy a 4.0 óta teljesen megújult az egész)
  • Justil
    #62
    azt amugy elmondhatnád, hogy a régi msn klienseket hogyan használod? tudtommal már nem enged fel csak minimum 7.5-el, nem?
  • Picizöldfül
    #61
    Azaz érdekes hogy itt mindenki szidja az msnt,akkor mégis hol az a 330 millió felhasználó? Jah !Értem!Magyarországon ennyi okos,hozzáértő,vérkocka ember van? Divatútálat rulez,szánalmasak vagytok mind egyszálig!
  • Molnibalage
    #60
    Apró gond, hogy régen néhe repszimezéshez szanáltuk teljesen random időközönként úgy szétbontotta a kapcsolatokat duma közben, hogy ehaj...

    Én mondjuk jószerivel szökőévenkét használom akármelyiket is. Az MSN accountom vagy 3 évig nem volt használva... A Skypont is 2,5 éve lőhettem be utoljára.
  • smv
    #59
    Arról nem is beszélve, hogy amíg te választod ki, hogy kik lehetnek a partnereid, és kik nem, addig téged minősít ha tinipicsák írogatnak szmájlikat...