186
Kellenek a nyári fesztiválok? (Sziget, Balaton Sound stb.)
-
msstz #26 Fesztiválok kellenek, nyilván, de sokkal jobb zenei felhozatallal. Amit az elmúlt években az a néhány nagyobb (Sziget, VOLT, Balaton Sound, Hegyalja) elkövetett az: fos. Mert én úgy látom, hogy ilyen zenékre nem tudok bulizni - piásan sem -, szimplán inni meg a kertben is tudok az áthívott haverokkal és pár jóféle hangfallal - amiből ráadásul az szól, amit szeretek.
Pl. Fekete Zajra mennék, de csóróság van. :( -
#25 a főfosvárosunk úgy is egy szartenger marad, ha sokan lelépnek :D -
#24 halkan súgom meg, hogy Magyarország 2 leglátogatottabb dolga a Forma1 és a Sziget, amire rengeteg külföldi jön elkölteni a magyar forintot.
tehát kell. ráadásul nem a te pénzedből csinálják ezeket a fesztiválokat, tehát végkép nem értem miért zavar. én szeretem a fesztiválokat, de a legtöbbet nem engedhetem meg magamnak..
régebben több szigeten is voltam, és jól éreztem magam.. -
#23 ezek nelkul nincs turisztika...
de ehez aztan nagy esz kell -
#22 kell a fasznak, a szigetet is hagynám már a csába -
#21 sztem kellenek, a sok gyökér legalább eltakarodik a fővárosból egy kis időre -
#20 Persze, csak Bp-n legyen fesztivál? -
#19 Amúgy idén nem megyek magyar fesztiválra, ellenben ide igen. :PPPPP -
#18 Ennyi fesztivál nem kéne, nagyon sok mindennek árt, és figyelembe véve a puszta méretüket, kifejezettem unszimpatikus dolog, hogy egyetlen szervezet kezében fut össze az égész. Nagyon sokan nem mennek el szórakozni például a Balaton Sound miatt, mert az mekkora gecijóság. Ezzel a hozzáállással ártanak a helyi vállalkozóknak (legyen az disco, mozi, vagy tökmind1), mivel úgy számolnak, hogy majd "száundon geci majd odaverünk durván", és 3-4 nap alatt elköltenek 100+ ezret, viszont a fesztivál előtt nem nagyon mennek sehova, csak halmozzák a zsírt..
Sztem bőven elég lenne, egy a mostaninál jobban szervezett, élhetőbb sziget, aztán csókolom. Volt, meg BS, meg Hegyalja, má lassan mucsajröcsögének is lesz külön fesztiválja.. -
#17 lol. jó topic, lehet az ilyen buta postokon röhögni. :D -
#16 kajak=kaja x) -
Pio #15 Én szeretem az ilyen fesztiválokat, mert utánuk mindig tele van a net képekkel idióta s*ggrészeg fiatalokról, akik például a sárban fetrengve verik egymást pucéron, egymás sátrába hugyoznak vagy hasonló vicces dolgokat művelnek... ;-)
És persze ne felejtkezzünk el a nagy ozorás szabadalomról, a sárcsizmáról se, ami azt támasztja alá, hogy ezek a fesztiválok nagyban hozzájárulnak az egész emberiség fejlődéséhez is:
"
A recept:
Ahogy lehet mezítláb ugorj bele az első sártócsába ami bokáig ellepi a lábadat!
Állj benne pár percig!
Mássz ki belőle, majd rázd le a lábadról a felesleget!
Várj amíg megszárad!
Ismételd meg ezt kétszer!
Ezután olyan réteg képződik a lábadon ami megvéd:
- Fizikai sérüléstől alulról - pl. tüske, üvegszilánk
- Fizikai sérüléstől felülről - pl. lezuhanó sörösüvegek, bakancsok
- Hidegtől - pl. fagy, eső vagy ennek a kettőnek a kombinációja
- Melegtől - pl. tábortűz vagy tomoboló napsütés
- Nem kívánatos személyektől pl. EmoKids vagy BankGirls
mondjuk az utolsó pont Ozorán pont nem veszélyeztet...
" -
#14 Fesztiválok kellenek....
Ha itt tartunk akkor az összes Diszkót ne zárjuk be?
Aki ilyen körökben mozog annak ez a szórakozás.
Elmegy egy koncertre, bulizik...
Azt gondolod hogy túlzás egy egész hetet ezzel eltölteni?
Nem! Számold össze, hogy az összevisszakalimpáló csilivlipólókban mászkáló Diszkóistenek hány szombatot töltenek el egy év alatt kedvenc helyükön, és egy alkalom alatt mennyi pénzt költenek...
Ezzel szemben igényes koncertek nincsenek minden szombaton.
Egy kis fejszámolás: ez évben eddig voltam 4 koncerten (4*2000Ft) és egy két napos "fesztiválon"(2100Ft)
a nyár többi részében elmegyek 2 fesztiválra(átlagosan:2*10000Ft jegy plusz mondjuk 2*10000 kajak stb...) ez így 50100Ft úgy , hogy 2alkalommal 4napot nem is otthon alszok és így a kempingdíj is benne van, meg az amit ez idő alatt eszek,iszok stb...
Ez egy egész éves költségvetés volt... aki nem koncertre/fesztiválra jár az diszkóba. Ott alkalmanként minimum költ el 5ezer Ft-ot.
Így az én egész éves költségvetésemből ő kb 2hónapig megy el bulizni legjobb esetben... de lehet, hogy egy estére sem elég ...
-
#13 "itt költség el pénzüket, hogy abból páran jól meggazdagodjanak."
Bármit amit megveszel, abból valaki meggazdagszik. :) Lehet ez Erős Pista, 5kg mosópor, vagy 1 liter tej. Meg igazából mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Ennyi erővel belehetne zárni az összes szórakozóhelyet ami létezik, mert abból valaki úgyis meggazdagszik. A tulaj szolgáltatja neked a fellépőket, kaját, piát. Te elmész, kifizeted a kifizetni valót, cserébe élvezed a koncertet, ehetsz, ihatsz. Ez egy ilyen biznisz, mindenki jól jár vele. A tulajnak lesz pénze, te meg jól érezted magad. De nem látom értelmét én sem a topiknak, mert igazából akkor már a strandokat is bezárhatnák, mert csak arra létesülnek, hogy a családok ott költsék el pénzüket minden nyáron, hogy abból páran jól meggazdagodjanak. :) Nem tudom miért a pénzen lovagolsz, mivel ha a célközönségnek megéri, akkor kifizeti, és jól érzi magát. És ez lehet koncert, strand, gokart pálya, vidámpark, miegymás. Ha nincs érdeklődés, akkor meg befuccsol, ennyi. -
#12 nézd a topikjait, lehet neki tv/film a nagy kikapcsolódás:D -
#11 Kellenek. -
#10 dumdumlovesyou fesztivál!
3nap . 5500 a jegy. viccáron van olyan fellépőkért cserébe.
ozora fesztivál!
5nap 95euró a jegy. ez már drága. de ez meg . ezmeg kész :D
szóval. figy. apáid jártak koncertekre? igen. na mi így járunk koncertekre.
eleve nem értelek, mi a probléma. hogy ott költjük el a pénzünket? szórakozunk. fiatalok vagyunk. ez természetes.
szerintem a fő gond az hogy te valami miatt nem mehetsz :D és most felháborodotál :P -
#9 Nem kellenek. -
#8 szigetet meg ezt a bsoundot én sem favorizálom, de azért vannak jók is (pölö most volt a Pannónia feszt...3 nap sátorhellyel 2100 Ft rengeteg jó koncerttel, sztem ez minden, csak nem lopás) -
#7 voltál már fesztiválon? -
#6 nem járok egyre sem, de mi fáj neked rajta? mozikat, színházakat ne zárjuk be? -
#5 pedig nagyjából ugyan ott van, mint egy sima koncert ha az arányokat nézed
pl. megveszel egy napi jegyet és elmehetsz 4-5 koncertre is..simán megéri...meg minden egy helyen van -
#4 xDDDDDDDDDDDD
ez most a nyári fesztiválokra terjed csak ki?? XD
szted van olyan dolog a világon ami nem arra megy ki h más meggazdagodjon?? üdvözöllek a való világban, az anyagias kapitalista pokolban!!!!! -
#3 Ezzel a logikával akkor már ennyi erővel menjünk el remetének, és akkor nem költjük a pénzünket, mert abból mindig vki meggazdagszik... -
#2 Ja-ja... sokkal olcsóbb bent WoW-ozni a 4 fal között. -
kovi04 #1 Évente rengeteg pénzt emésztenek fel a fesztiválok, és akármennyire is nagy bevételt hoznak, nem látom értelmét. Csak arra létesülnek, hogy a tizenéves, huszonéves fiatalok itt költség el pénzüket, hogy abból páran jól meggazdagodjanak. Lehet, hogy nem leszek népszerű a téma miatt, de kíváncsi vagyok az érveitekre és ellenérveitekre.