186
Kellenek a nyári fesztiválok? (Sziget, Balaton Sound stb.)
-
#66 Írtam egyet általánosságban, címzett nélkül, hogy mennyre szánalmas ez az irigykedés, meg a "nekem nem kell, tiltsuk be" hozzáállás, és hogy ez kis országunkban kurvára jellemző.
Erre belém kötöttél. Onnantól nyilván te kapod az osztást, vagy legalábbis neked címzem, még ha nem is konkrétan neked szól... :P -
#65 érezzed a szarkazmust a mondatomban -.- -
#64 a topik elérte a csúcspontját! köszönöm!! -
#63 kula azé te meg ne legyél már gyökér, te fő alkesz :DD:F_DS:D_:
-
#62 gratulálok, okos vagy mint egy kalap medvefos.
mehetsz vissza játszani a cod2-vel.. -
#61 Na... nem tudtam mi hiányzik.. -
#60 -
#59 így van, ezek nélkűl nem is lehet ám bulizni -
#58 drogos alkoholista szararcoknak kellenek -
#57 -
#56 Igen. De nem értem, hogy miért nekem pattogtál ezzel amikor nem én írtam.. -
#55 fesztivál, kikapcsolódás minek?
dolgozzon az ember 0-24 órát, vagy tanuljon non-stop, ne legyen se hétvégi se nyári se semmilyen szünet, szüntessük be a játékokat, könyveket, zenét, és mindenki csak a munkának éljen.
na ha ez eljön, megérted mért KELL fesztivál, zene, haverok, buli szamba :D -
#54 Még nem. Lehet, hogy az a baj. :D -
#53 "Kellenek a nyári fesztiválok?"
"Évente rengeteg pénzt emésztenek fel a fesztiválok, és akármennyire is nagy bevételt hoznak, nem látom értelmét."
Ha az lenne a kérdés, hogy "Kellenek NEKEM a nyári fesztiválok?", akkor arra egy nem válasz annyit jelent, hogy nem megyek ki.
De ő nem annak nem látja értelmét, hogy ő kimenjen, hanem az egész fesztiválnak. Így, ebben a formában a nemleges válasz nem azt jelenti, hogy "na, akkor nem megyek ki", hanem azt, hogy "akkor ne legyenek nyári fesztiválok".
Sorok között, gyerekek... -
#52 én Művészetek völgyére szoktam járni, és minden évben rendszeresen találkoztam TiBOR barátommal, először éppen a "koncertrebeszökő embereket elűző" munkával foglalkozó barátom társaságában lettünk rá figyelmesek, amint berugva(tépve?) eyg folyóbol próbált kimászni és segítségért kiáltott felénk.. (huszonéves magyar fiatal. raszta haj) mindne évben hulla részeg volt és nem tudta merre ment igazán..rájöttünk hogy ő egy utolsó alkoholista, de aztán ara gondoltunk, talán azért csinálja ezt, mert év közben annyit hajt, egyetemre jár, ilyesmi.....
nem értem a kérdést, azaz értem, talán. azt mondod hogy gazdaságilag nem ó az országnak a sok fesztivál? nem tudom, minden esetre ezek a fiatalok kis boldogságra költik a pénzüket ezeken a fesztiválokon. -
#51 -
#50 na mingyá lesz itt flame :| -
#49 be vagy tépve? -
#48 Na, akkor meséld el kérlek, hogy mégis ezt hol olvastad! -
nar ancs #47 vannak jó és erős köteleink, meg szép nagy fáink, találd fel magad.... -
#46 Na, akkor meséld el kérlek, hogy mégis milyen szemszögből elfogadható az az álláspont, hogy "nekem nincs rá pénzem, úgyhogy másnak se legyen"! -
#45 nem ítélkeztem én, csak sokalltam a jegyárakat, arra értettem h vicc h ígyis televan, szal kevesebb ez sose lesz
kinek mi a szórakozás, voltam énis már fesztiválozni, csak nem éppen a szigetre meg balatonsoundra hanem ozorára, ami kicsit más tészta :D -
noti83 #44 Már hogyne kellenének fesztiválok!
Sőt, a kisebb fesztiváloknak is vannak előnyei: ott lehet szembesülni azzal hogy a fellépő zenészek is ugyanolyan emberek mint mi, ha épp nem zenélnek akkor gyakran ott kóvájognak a hallgatóság között ugyanazt a büfé-kosztot eszik-isszák mint mi és az dumál velük aki akar -
#43 Jó ez teljesen igaz, és a szigetet én is drágán találom, ezért nem is megyek idén! Tavaly kint voltam meg elötte jó pár évig, de idén csak egy napra megyek ki.. A Voltra és a hegyaljára eltudok menni olcsóbban mint a szigetre.. Szóval ezért megyünk oda idén.. -
#42 Én egy ilyen hozzászólás után szégyenlem. -
#41 Ez igaz... de azért több ember is megy mint egy szimpla koncertre. -
#40 Egyébként kurvára kivan a faszom ezzel az országgal, hogy itt mindenki meg akarja szabni, hogy _mások_ mit csináljanak, meg mire költsék el a pénzüket. Rosszindulatú irigy geci nép ez a magyar. Ilyenkor szégyellem, hogy én is az vagyok... :( -
#39 nekem is jobban esik 1 hét gondtalan piálás és koncertkörút, mint egy wellness -
#38 Szerinted egy Faith no more és egy offspring vagy sorolhatnám hány forintért jön ide?:D
Nézd meg a felépőket, számolj koncertenként sok sok milló forintot utánna add össze és kijön hogy nemhogy drága de majdnem olcsó a jegy..
Abba gondolj bele, ha rendeznek egy koncertet egy felépővel mennyibe kerül.. Majdnem megvan a 10000ft.. Na most a szigetenen azért a 10000ft naponta 50-60 felépőt láthatsz szóval?? -
#37 De ez miért vicc?
Én nem akarlak meggyőzni mert ugysem sikerülne, de vannak programok, ha te elmész nyaralni pl Görögországbabele gondolsz mennyi pénzt költesz el?
Vagyha elmész egy aquaparkba napi jegy 7000ft. Vagy sorolhatnám ezeket a programokat, amiben biztos hogy te is részt veszel.
Van akinek ez a szorakozás, nem megy nyaralni görögországba nem megy wallnes szállóba stb stb. Elmegy egy hétre a voltr a szigetre stb..
Szóval nem itélkezz, nézz a dolgok mögé, nem mindenki kulabácsi:D Sok ember teljesen másképp gondolkozik mint te vagy más.. -
#36 Talán mert 2-3x annyian nem férnének el? Erre a rettentő bonyolult összefüggésre nem sikerült rájönnöd? -
#35 az a vicc h ilyen jegyárak mellett is balatonsoundra már pl elfogytak a bérletek
tavaly is minden nap tele volt -
#34 Örülök ha fröccsre van pénz XDD
Ettől függetlenül kellenek mert jó szórakázás annak aki megteheti.
Bár az árakkal nem értek egyet.. Minek kell 10 ruppós jegy.. ha fele lenne tuti h 2x 3x annyian mennének és semmit nem vesztenének azzal h olcsóbban adták a jegyet. Ráadásul a fogyasztás is több lenne. Ezt soha nem fogom megérteni. -
#33 Nem jól fogalmaztál. Budapest egy szaros tó, az országunk meg a szartenger. -
#32 Hogyne kellene! Megyek Voltra és Hegyaljára is!
Nagyon jók és baromi nagy kikapcsolódás.
Pl vannak olyan emberek akik utálják a wellnes szarokat, nem birom azokat a nyaralásokat sem, hogy menjunk ki egy tengerpartra és ne csináljunk semmit. Annál meg pláne jobb, ha valaki bent kockul egy szobában..
Jó társasággal az ember elmegy egy hétre lekapcsolod magad. Nem kell foglalakozni semmivel, csak jól érezni magad.
És ha okosan csinálod nem is nagyon huzós az ára.. Nem bent kell enni inni, vannak kint boltok kajáldák stb stb.. Meg lehet oldani olcsón is..
Igaz 45000ft-ért a szigetre tutti nem megyek ki. Egy napra megyünk Faith No more-ra ..
Szóval kell, aki meg nem érzi jól magát ilyen helyen ne jöjjön!
-
#31 sok más dologra megy az állam pénze, legalább van valami amit én is élvezhetnék... :D
de mivel kurva drága, nem megyek.
mostanság úgy jutok el fesztiválokra, hogy asszonykám nyer rá jegyet. -
Stupid Peach #30 kellenek!! -
#29 a sziget kért állami támogatást, azt nemtudom h megkapta e, de régen kapott az biztos, szal de az én pénzemből is megy ez a trágya
a másik meg h 10ezres napijegy árakkal nemtudom h mit akarnak, és még csodálkoznak h több a külföldi mint a magyar... -
#28 sajnos ez igaz, de nagyobb a hely -.- -
F1re #27 nem voltam még 1en se de sztem persze h kellenek !! hisz szórakozási lehetőség mind am balatonsound-ra nan elmennék :D tuti ge.i flash