Kellenek a nyári fesztiválok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
tavaly is minden nap tele volt
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ettõl függetlenül kellenek mert jó szórakázás annak aki megteheti.
Bár az árakkal nem értek egyet.. Minek kell 10 ruppós jegy.. ha fele lenne tuti h 2x 3x annyian mennének és semmit nem vesztenének azzal h olcsóbban adták a jegyet. Ráadásul a fogyasztás is több lenne. Ezt soha nem fogom megérteni.
Voltam zárás előtt. _______________
Nagyon jók és baromi nagy kikapcsolódás.
Pl vannak olyan emberek akik utálják a wellnes szarokat, nem birom azokat a nyaralásokat sem, hogy menjunk ki egy tengerpartra és ne csináljunk semmit. Annál meg pláne jobb, ha valaki bent kockul egy szobában..
Jó társasággal az ember elmegy egy hétre lekapcsolod magad. Nem kell foglalakozni semmivel, csak jól érezni magad.
És ha okosan csinálod nem is nagyon huzós az ára.. Nem bent kell enni inni, vannak kint boltok kajáldák stb stb.. Meg lehet oldani olcsón is..
Igaz 45000ft-ért a szigetre tutti nem megyek ki. Egy napra megyünk Faith No more-ra ..
Szóval kell, aki meg nem érzi jól magát ilyen helyen ne jöjjön!
Downhill!!
de mivel kurva drága, nem megyek.
mostanság úgy jutok el fesztiválokra, hogy asszonykám nyer rá jegyet.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
a másik meg h 10ezres napijegy árakkal nemtudom h mit akarnak, és még csodálkoznak h több a külföldi mint a magyar...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Pl. Fekete Zajra mennék, de csóróság van. 😞
tehát kell. ráadásul nem a te pénzedbõl csinálják ezeket a fesztiválokat, tehát végkép nem értem miért zavar. én szeretem a fesztiválokat, de a legtöbbet nem engedhetem meg magamnak..
régebben több szigeten is voltam, és jól éreztem magam..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sztem bõven elég lenne, egy a mostaninál jobban szervezett, élhetõbb sziget, aztán csókolom. Volt, meg BS, meg Hegyalja, má lassan mucsajröcsögének is lesz külön fesztiválja..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
És persze ne felejtkezzünk el a nagy ozorás szabadalomról, a sárcsizmáról se, ami azt támasztja alá, hogy ezek a fesztiválok nagyban hozzájárulnak az egész emberiség fejlõdéséhez is:
"
A recept:
Ahogy lehet mezítláb ugorj bele az elsõ sártócsába ami bokáig ellepi a lábadat!
Állj benne pár percig!
Mássz ki belõle, majd rázd le a lábadról a felesleget!
Várj amíg megszárad!
Ismételd meg ezt kétszer!
Ezután olyan réteg képzõdik a lábadon ami megvéd:
- Fizikai sérüléstõl alulról - pl. tüske, üvegszilánk
- Fizikai sérüléstõl felülrõl - pl. lezuhanó sörösüvegek, bakancsok
- Hidegtõl - pl. fagy, esõ vagy ennek a kettõnek a kombinációja
- Melegtõl - pl. tábortûz vagy tomoboló napsütés
- Nem kívánatos személyektõl pl. EmoKids vagy BankGirls
mondjuk az utolsó pont Ozorán pont nem veszélyeztet...
"
Ha itt tartunk akkor az összes Diszkót ne zárjuk be?
Aki ilyen körökben mozog annak ez a szórakozás.
Elmegy egy koncertre, bulizik...
Azt gondolod hogy túlzás egy egész hetet ezzel eltölteni?
Nem! Számold össze, hogy az összevisszakalimpáló csilivlipólókban mászkáló Diszkóistenek hány szombatot töltenek el egy év alatt kedvenc helyükön, és egy alkalom alatt mennyi pénzt költenek...
Ezzel szemben igényes koncertek nincsenek minden szombaton.
Egy kis fejszámolás: ez évben eddig voltam 4 koncerten (4*2000Ft) és egy két napos "fesztiválon"(2100Ft)
a nyár többi részében elmegyek 2 fesztiválra(átlagosan:2*10000Ft jegy plusz mondjuk 2*10000 kajak stb...) ez így 50100Ft úgy , hogy 2alkalommal 4napot nem is otthon alszok és így a kempingdíj is benne van, meg az amit ez idõ alatt eszek,iszok stb...
Ez egy egész éves költségvetés volt... aki nem koncertre/fesztiválra jár az diszkóba. Ott alkalmanként minimum költ el 5ezer Ft-ot.
Így az én egész éves költségvetésembõl õ kb 2hónapig megy el bulizni legjobb esetben... de lehet, hogy egy estére sem elég ...
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
Bármit amit megveszel, abból valaki meggazdagszik. 😊 Lehet ez Erõs Pista, 5kg mosópor, vagy 1 liter tej. Meg igazából mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Ennyi erõvel belehetne zárni az összes szórakozóhelyet ami létezik, mert abból valaki úgyis meggazdagszik. A tulaj szolgáltatja neked a fellépõket, kaját, piát. Te elmész, kifizeted a kifizetni valót, cserébe élvezed a koncertet, ehetsz, ihatsz. Ez egy ilyen biznisz, mindenki jól jár vele. A tulajnak lesz pénze, te meg jól érezted magad. De nem látom értelmét én sem a topiknak, mert igazából akkor már a strandokat is bezárhatnák, mert csak arra létesülnek, hogy a családok ott költsék el pénzüket minden nyáron, hogy abból páran jól meggazdagodjanak. 😊 Nem tudom miért a pénzen lovagolsz, mivel ha a célközönségnek megéri, akkor kifizeti, és jól érzi magát. És ez lehet koncert, strand, gokart pálya, vidámpark, miegymás. Ha nincs érdeklõdés, akkor meg befuccsol, ennyi.
3nap . 5500 a jegy. viccáron van olyan fellépõkért cserébe.
ozora fesztivál!
5nap 95euró a jegy. ez már drága. de ez meg . ezmeg kész 😄
szóval. figy. apáid jártak koncertekre? igen. na mi így járunk koncertekre.
eleve nem értelek, mi a probléma. hogy ott költjük el a pénzünket? szórakozunk. fiatalok vagyunk. ez természetes.
szerintem a fõ gond az hogy te valami miatt nem mehetsz 😄 és most felháborodotál 😛
u dont have to listen anybody else but me
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
pl. megveszel egy napi jegyet és elmehetsz 4-5 koncertre is..simán megéri...meg minden egy helyen van
ez most a nyári fesztiválokra terjed csak ki?? XD
szted van olyan dolog a világon ami nem arra megy ki h más meggazdagodjon?? üdvözöllek a való világban, az anyagias kapitalista pokolban!!!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.