186
Kellenek a nyári fesztiválok? (Sziget, Balaton Sound stb.)
-
#146 -
Vlala #145 "és abból páran jól meggazdagodjanak".
Na, ezért kellenek a nyári fesztiválok. Mit tudsz ellene tenni? Semmit.
A gyermek úgyis addig rinyál a szüleinél, amíg el nem engedik, mert "a ahaverok is ott lesznek, és lúzernek fognak nézni, ha nem mehetek, megy a fene Öregdinnyésre a nagyszülőkhöz, a nyári munkáról meg ne is halljak, az a nyalizósaknak való", és persze a szülő nem akarja, hogy az ő egyszem pici gyermekét kiközösítsék, így elengedi. A gyerek minden este hétkor hazatelefonál, hogy "Anyuci, apuci, minden rendben, Ti vagytok a legjobb szülők a világon, imádlak benneteket", aztán elmegy és úgy berúg, hogy másnap reggel azt sem tudja, kivel hált az éjjel...
Dehát mi mást várhatnánk?
Ez Magyarország, a bulik-diszkók-partyk, fényűzés és pénzpazarlás fellegvára, ahol autót is csak azért veszek, mert a szomszéd is vett... nem kritizálni kell az emberi irigységre szakosodott élősködőket, hanem utánuk csinálni, van még megműveletlen "táptalaj"! -
#144 ááááá -
#143 Főleg, ha egy bombázón pilóta. xDD -
#142 főleg ha beszakadt az ember dobhártyája -
#141 OFF
Ignite Finntroll
ON
Vissza térve erre a Tokaj témára.Tokajba ilyenkor csak a szállást adó emberek, és a pincészetek személyzete/tulaja van otthon. -
#140 Nagyapám mesélte, hogy a háborúban a bombázás is tök természetes volt, ő azt is meg tudta szokni, hogy ne tartsa rémisztőnek. -
#139 Lakótelepi lakodalom, beszarok. :D
Disznyóvágás nem volt?
És a rendőrök vetettek véget a lakodalomnak? Ez milyen zsíír. Lakodalomoszlató rendőrök.
Gondolom a nászéjszaka is ott volt, akkor is rájuk kellett volna küldeni, ha hangoskodnak. -
#138 Nahhh az zsir.. Majd összefutunk:D (csak hogy ismerlek meg?:D Fekete Holdennel jössz?:D) -
#137 :D jól van tisztelet a kivételnek!!:D -
#136 persze, mert megszokod. albim egy megyei kórház mellett van, először idegesített a sok sziréna, helikopter, most már meg sem hallom szinte.
viszont ha melletted lenne a sziget pl, az egy hét alatt a te füled sem szokna hozzá. legfeljebb nem zavarna, mert fiatal vagy. öregek meg úgyis süketebbek. -
#135 Hééjj!!Nem vagyunk gyökerek! :D -
#134 nekem nincs bajom a zajjal (200 m-re laktam a hajógyáritől) meg ilyenek, csakis az árakkal. egy szigetért engem nem fognak lehúzni 10k-val, és ezt nem azért mondom mert nem tehetném meg, mert de. ezek elvek
amikor utoljára voltam, vmi 3500-at fizettem a napijegyért
-
#133 Ugyanez, én is panelba élek a főút kb 3 méterre van a háztól, a villamos meg 15 méterre van...2 percenként megy el itt 1 kamion vagy 1 busz, kocsi stb...még se zavar. :) -
Mr Olimpia #132 Feltétlenül szükség van a nyári fesztiválokra, hiszen egyikre sem megyek el. :D -
#131 én is tapasztaltam az "elviselhetetlen zajt" .. konkrétan nálunk panelban (vörösvári út) éjszakánként alapjáraton nagyobb zajt csapnak a villamosok, teherautók (nyáron meg nem lehet megmaradni csukott ablaknál) szal azt az 1 hetet kibírja mindenki :) -
5m0k3sh0w #130 hegyaljára megyek :) -
#129 Nekem ugyan nem, de ha másoknak kellenek, akkor legyen. Csak ne itt az ablakunk alatt...
OFF:
Amúgy lakótelepen lakom, kb 10 éve egyszer a velünk szemben lévő lépcsőházban lagzi volt a 2-ik emeleten. Haljak meg, igazi lakodalom. Csak úgy pörgették a menyasszonyt a vendégek... Sajnos kihívtuk a rendőrséget, akik végetvetettek a bulinak... Nagyon durva volt, nem is értem, hogy mit gondoltak... -
#128 De azért úgy gondolod, hogy kellenek a fesztiválok?:D -
#127 Én is inkább azokat a családias bulikat szeretem, mert én se csípem az idegeneket. De azért 1 évben 1x egy Gyár fesztet ki nem hagynék.. :D -
Cat 02 #126 Fezen powa :D Jó tom, lejött a lényeg... -
#125 Ki nem állhatom a fesztiválokat! Millió ember - tömegnyomor, fetrengő részeg állatok. Én a kisebb családias hangulatú bulikat kedvelem, ahol szinte ismerek mindenkit, és a nagy többség jó haverom. Kicsit antiszociális vagyok az (idióta - baromarcú - köcsög) idegenekkel szemben, márpedig azokból van elég ilyen helyeken...tisztelet a kivételnek. -
#124 Bocs tévedtem 450 métert:D Egyébként 14 dikén megyek ujra majd lelépem hány méterre van az első háztól..
Hidd el jóval közelebb van mint a sziget az első háztól:D -
#123 Egyre népszerűbb ez a bugyuta topic. :) -
#122 Én a kurvadrága vonatjegyeket sem bírom, és akkor arra még rájönnének a "nagyobb" fesztiválok árai -
homeless #121 Eddig az összes hegyalján voltam, meg minden évbe 8-10szer átmegyünk tokajba iszogatni, szóval elhiheted, hogy tudom hol a fesztivál. Konkrétan a rakamazi kempingben, ami a körforgalomtól nem 50, hanem minimum 500 méterre van. És annyira bent van a városban, hogy a tokaj táblán kívül esik és ha jól tudom rakamazhoz tartozik a terület. -
#120 Ezt meg is értem.. Nekem a feljelentésekkel van bajom:DD Nem kell hogy tetszen neki csak ne akadájozza meg, ennyi. -
#119 Nem a városban van??
Te voltál ott?:D Egy hid választja el tőle.. Ahogy átjössz a hidon ott vannak éttermek busz megálló stb stb mögötte meg házak.. Akkor hol van?? Kint a szántón?:D -
n3whous3 #118 ettől függetlenül képzelj csak annyit el, hogy ahány ember annyi türelmi szint. -
homeless #117 A hegyalja nagyon nem a városban van. Meg egy hegyaljából a kis emberek is profitálnak, egy szigetből meg inkább csak a szervezők meg a benti árusok. De Tokajba se örül neki mindenki.
Azfesztre megy valaki? 7k volt a bérlet és több meg (számomra)durvább külföldi fellépők lesznek mint hegyalján:) -
#116 Hát pedig elhiheted hogy de:D Ugyanis laktam ujpesten:D Nagyszüleimnek ott volt lakása.. Amikor vidéken voltak ott laktunk a barátnőmmel. Akkor még nem jártam ki, viszont dolgozni igen..
Szóval elhiheted tudom miről beszélek.. -
#115 Megnézném az arcod ha éjszaka a zene miatt nem tudnál aludni másnap meg kelhetsz fél 5-kor asszem nem ezt mondanád. :) -
#114 Van egy zajszint amit nem szabad tullépnie..
Na most ez x decibel.. Az a srác aki a sziget fő szervezője, (tv2 ben a naplóban benne volt) kimetn (nem sziget ideje alatt) este a váci utra akkor is a határérték felett volt a zajszint.
Egyszóval nem feltétlenül a sziget miatt van magas zaj.. De ha a miatt is van nem egy évről van szó.. 6 nap..
ÉS az elöbb emlitett 2 helyszinen is nagyon hangos zene megy:D Elhihetetd. -
n3whous3 #113 Nem vágom a témát Sziget esetében, de nem egyszer lépték túl keményen a zajszintet többen is, ha jól tudom, szóval menne a dolog, csak nem kéne úgy kenni a témát, ahogy. -
#112 És nem birsz ki egy hetet?
Tudod mi a baj, az hogy a magyarok ilyenek, ha nekem nem jo neki se legyen! Sog gyökér ujpesti is tiltakozik mert zajos.
Ez sajnos tipikus magyar hozzállás a szomszéd lova is dögöljön meg.
Érdekes módon külföldön müködik! Sőt még magyarországon is vidéken..
A hegyalja fesztivál bent van a városban szinte kb 50 méterre a folyó másik oldálan alszanak az emberek.
Fezen (székesfehérváron) a nagyszinpad melől látod az ember mit néz a tvbe..
Hallottál a két emiletett helyről feljelentést?? Őket nem zavarja??
De, még az is lehet zavarja, csak van annyira ember hogy nem kezd el szarakodni és tudja azt hogy pénzt hoz az országnak székesfehérvárnak, Tokaj hegyaljának stb stb..
Sajnos Budapesten sok olyan ember van aki csakazért is szarakodik.
Mondjuk ez látszik a közlekedésen, látszik azon hogy leszarja mivan eldobja a szemetet, beleszarik abba ahol él..
Ez van! Sajnos ez magyarország 2009-ben..
-
#111 Én mennék, de mivel csak most dőlt el, hogy szabad vagyok akkorra, így már késő, ugye a bérletek miatt... :S de azért reménykedek még, hogy hátha nyomatnak újakat vagy valami hasonló mentőmegoldásban. Mert vagy egész hétre mennék vagy sehogy, mert mivel 400km-re lakok, így nagyon nem érné meg csak 1-2 napra lemenni. -
debussy #110 Kell-e?
Hát... van egy réteg, akiknek arról szól a nyara, hogy amit összedolgoztak egész évben, abból a pénzből végigjárják a fesztiválokat és mindenhol hagynak egy pár folt nyomot a sátor mögött sok sör után...
Részemről tavaly lementem SZINre egy napra. (Reggel le, másnap reggel vonattal haza) Úgy végül is nagyon jó volt, de kétlem, hogy rávehető lennék egy egész hétre.
-
#109 valaki balaton sound? 4+1nap lesz nekünk:) -
#108 Hát igen... nekem is ez a problémám. Jó, pénzem sincs, de ha lenne olyan együttes akkor összekaparnám vhogy. De Szigeten is átlag 1 együttes van amire elmennék de az sem az a kihagyhatatlan kategória. Az ilyen állandó hülyeségek mint Tankcsapda, Depresszió stb. meg nem érdekel annyira. Tehát nem érné meg kifizetni. De ha volna több akkor csak összekurválkodnám az árát. -
#107 nem kellenek!
mert nincs rájuk pénzem