Kellenek a nyári fesztiválok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont ha melletted lenne a sziget pl, az egy hét alatt a te füled sem szokna hozzá. legfeljebb nem zavarna, mert fiatal vagy. öregek meg úgyis süketebbek.
.: mobilize.hu :.
amikor utoljára voltam, vmi 3500-at fizettem a napijegyért
György
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
OFF:
Amúgy lakótelepen lakom, kb 10 éve egyszer a velünk szemben lévõ lépcsõházban lagzi volt a 2-ik emeleten. Haljak meg, igazi lakodalom. Csak úgy pörgették a menyasszonyt a vendégek... Sajnos kihívtuk a rendõrséget, akik végetvetettek a bulinak...<#hehe>#hehe> Nagyon durva volt, nem is értem, hogy mit gondoltak...
Vamos Argentina!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vamos Argentina!
Hidd el jóval közelebb van mint a sziget az elsõ háztól😄
Downhill!!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Downhill!!
Te voltál ott?😄 Egy hid választja el tõle.. Ahogy átjössz a hidon ott vannak éttermek busz megálló stb stb mögötte meg házak.. Akkor hol van?? Kint a szántón?😄
Downhill!!
Azfesztre megy valaki? 7k volt a bérlet és több meg (számomra)durvább külföldi fellépõk lesznek mint hegyalján😊
Szóval elhiheted tudom mirõl beszélek..
Downhill!!
Voltam zárás előtt. _______________
Na most ez x decibel.. Az a srác aki a sziget fõ szervezõje, (tv2 ben a naplóban benne volt) kimetn (nem sziget ideje alatt) este a váci utra akkor is a határérték felett volt a zajszint.
Egyszóval nem feltétlenül a sziget miatt van magas zaj.. De ha a miatt is van nem egy évrõl van szó.. 6 nap..
ÉS az elöbb emlitett 2 helyszinen is nagyon hangos zene megy😄 Elhihetetd.
Downhill!!
púúúúú
Tudod mi a baj, az hogy a magyarok ilyenek, ha nekem nem jo neki se legyen! Sog gyökér ujpesti is tiltakozik mert zajos.
Ez sajnos tipikus magyar hozzállás a szomszéd lova is dögöljön meg.
Érdekes módon külföldön müködik! Sõt még magyarországon is vidéken..
A hegyalja fesztivál bent van a városban szinte kb 50 méterre a folyó másik oldálan alszanak az emberek.
Fezen (székesfehérváron) a nagyszinpad melõl látod az ember mit néz a tvbe..
Hallottál a két emiletett helyrõl feljelentést?? Õket nem zavarja??
De, még az is lehet zavarja, csak van annyira ember hogy nem kezd el szarakodni és tudja azt hogy pénzt hoz az országnak székesfehérvárnak, Tokaj hegyaljának stb stb..
Sajnos Budapesten sok olyan ember van aki csakazért is szarakodik.
Mondjuk ez látszik a közlekedésen, látszik azon hogy leszarja mivan eldobja a szemetet, beleszarik abba ahol él..
Ez van! Sajnos ez magyarország 2009-ben..
Downhill!!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Hát... van egy réteg, akiknek arról szól a nyara, hogy amit összedolgoztak egész évben, abból a pénzbõl végigjárják a fesztiválokat és mindenhol hagynak egy pár folt nyomot a sátor mögött sok sör után...
Részemrõl tavaly lementem SZINre egy napra. (Reggel le, másnap reggel vonattal haza) Úgy végül is nagyon jó volt, de kétlem, hogy rávehetõ lennék egy egész hétre.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
púúúúú
ne
üljünk otthon chipsszel a tv elõtt és nézzünk Maunika sót.
púúúúú
Ezt mondd azoknak is akik csukott ablakon át is úgy hallják a koncerteket mintha ott lennének.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Balaton Sound szerintem nem árt a környezetének. Elõtte és utána is ugyanolyan élet szokott lenni. Az árak sem olyan magasak (kb hajógyári árak), pusztán "nemzetköziek". Mondjuk a Balcsi 60%-át külföldi lakja nyáron.
Az árakkal és a pénzzel kapcsolatban pedig el kell fogadnia midenkinek, hogy vannak rétegek,- vannak tehetõsek és nem tehetõsek. Ennyiannyi. Mindenki a maga életének kovácsa.
Ha pedig zavarnak a fesztiválok, maradj otthon, menj máshova.
[merlinw.org]
Tavaly voltam elõször SZIN-en, és a mai napig felejthetetlen élmény, fõként ha haverokkal mész. Idén is megyek, a 4 napos bérlet 12000 forint volt, és már 10 zenekart kinéztem, aminek ott fogok csápolni a koncertjén (de ezek mellett még biztos megnézek más elõadókat is). Ha ezt elosztod, kijön, hogy tulajdonképpen egy koncertre 1200ft-ért megyek el, és a fellépõk között olyanok külföldiek is vannak, akik még soha nem jöttek Magyarországra koncertezni, vagy olyan magyar zenekarok, akik ebben az évben még nem is jártak Szegeden...
Mondjuk nekem a szállás/étel/ital probléma meg van oldva, mivel trolival kb. 15 percre lakom a Partfürdõtõl (ja, mellesleg az egész fesztivál közvetlenül a Tiszapart mellet van, szvsz baromi hangulatos és ráadásul 5 perc séta a belváros).
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ReaL MaDRid x siempre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Jövöre Balaton Soundra azért megyünk 😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
én a pirozsban vagyok, aki mát megfordult és vígan issza a sörtot tovább 😮
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Legyen csak minél több koncert, fesztivál, stb... MO-n.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mondjuk városban minden évben van, de még nem voltam >.<
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ