Kellenek a nyári fesztiválok?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
persze, mert megszokod. albim egy megyei kórház mellett van, elõször idegesített a sok sziréna, helikopter, most már meg sem hallom szinte.

viszont ha melletted lenne a sziget pl, az egy hét alatt a te füled sem szokna hozzá. legfeljebb nem zavarna, mert fiatal vagy. öregek meg úgyis süketebbek.

.: mobilize.hu :.

antijuve
Hééjj!!Nem vagyunk gyökerek! 😄

ups and downs

sapkafej
nekem nincs bajom a zajjal (200 m-re laktam a hajógyáritõl) meg ilyenek, csakis az árakkal. egy szigetért engem nem fognak lehúzni 10k-val, és ezt nem azért mondom mert nem tehetném meg, mert de. ezek elvek

amikor utoljára voltam, vmi 3500-at fizettem a napijegyért

György

Bruk
Ugyanez, én is panelba élek a fõút kb 3 méterre van a háztól, a villamos meg 15 méterre van...2 percenként megy el itt 1 kamion vagy 1 busz, kocsi stb...még se zavar. 😊

Feltétlenül szükség van a nyári fesztiválokra, hiszen egyikre sem megyek el. 😄
BlackShadow
én is tapasztaltam az "elviselhetetlen zajt" .. konkrétan nálunk panelban (vörösvári út) éjszakánként alapjáraton nagyobb zajt csapnak a villamosok, teherautók (nyáron meg nem lehet megmaradni csukott ablaknál) szal azt az 1 hetet kibírja mindenki 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hegyaljára megyek 😊

chalezlopez
Nekem ugyan nem, de ha másoknak kellenek, akkor legyen. Csak ne itt az ablakunk alatt...<#vigyor1>

OFF:

Amúgy lakótelepen lakom, kb 10 éve egyszer a velünk szemben lévõ lépcsõházban lagzi volt a 2-ik emeleten. Haljak meg, igazi lakodalom. Csak úgy pörgették a menyasszonyt a vendégek... Sajnos kihívtuk a rendõrséget, akik végetvetettek a bulinak...<#hehe> Nagyon durva volt, nem is értem, hogy mit gondoltak...

Vamos Argentina!

Brolly
De azért úgy gondolod, hogy kellenek a fesztiválok?😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Bruk
Én is inkább azokat a családias bulikat szeretem, mert én se csípem az idegeneket. De azért 1 évben 1x egy Gyár fesztet ki nem hagynék.. 😄

Fezen powa 😄 Jó tom, lejött a lényeg...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

chalezlopez
Ki nem állhatom a fesztiválokat! Millió ember - tömegnyomor, fetrengõ részeg állatok. Én a kisebb családias hangulatú bulikat kedvelem, ahol szinte ismerek mindenkit, és a nagy többség jó haverom. Kicsit antiszociális vagyok az (idióta - baromarcú - köcsög) idegenekkel szemben, márpedig azokból van elég ilyen helyeken...tisztelet a kivételnek.

Vamos Argentina!

gordon 24
Bocs tévedtem 450 métert😄 Egyébként 14 dikén megyek ujra majd lelépem hány méterre van az elsõ háztól..

Hidd el jóval közelebb van mint a sziget az elsõ háztól😄

Downhill!!

Bruk
Egyre népszerûbb ez a bugyuta topic. 😊

89
Én a kurvadrága vonatjegyeket sem bírom, és akkor arra még rájönnének a "nagyobb" fesztiválok árai

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Eddig az összes hegyalján voltam, meg minden évbe 8-10szer átmegyünk tokajba iszogatni, szóval elhiheted, hogy tudom hol a fesztivál. Konkrétan a rakamazi kempingben, ami a körforgalomtól nem 50, hanem minimum 500 méterre van. És annyira bent van a városban, hogy a tokaj táblán kívül esik és ha jól tudom rakamazhoz tartozik a terület.

gordon 24
Ezt meg is értem.. Nekem a feljelentésekkel van bajom😄D Nem kell hogy tetszen neki csak ne akadájozza meg, ennyi.

Downhill!!

gordon 24
Nem a városban van??

Te voltál ott?😄 Egy hid választja el tõle.. Ahogy átjössz a hidon ott vannak éttermek busz megálló stb stb mögötte meg házak.. Akkor hol van?? Kint a szántón?😄

Downhill!!

n3whous3
ettõl függetlenül képzelj csak annyit el, hogy ahány ember annyi türelmi szint.

púúúúú

A hegyalja nagyon nem a városban van. Meg egy hegyaljából a kis emberek is profitálnak, egy szigetbõl meg inkább csak a szervezõk meg a benti árusok. De Tokajba se örül neki mindenki.

Azfesztre megy valaki? 7k volt a bérlet és több meg (számomra)durvább külföldi fellépõk lesznek mint hegyalján😊

gordon 24
Hát pedig elhiheted hogy de😄 Ugyanis laktam ujpesten😄 Nagyszüleimnek ott volt lakása.. Amikor vidéken voltak ott laktunk a barátnõmmel. Akkor még nem jártam ki, viszont dolgozni igen..
Szóval elhiheted tudom mirõl beszélek..

Downhill!!

Slayerboy
Megnézném az arcod ha éjszaka a zene miatt nem tudnál aludni másnap meg kelhetsz fél 5-kor asszem nem ezt mondanád. 😊

Voltam zárás előtt. _______________

gordon 24
Van egy zajszint amit nem szabad tullépnie..
Na most ez x decibel.. Az a srác aki a sziget fõ szervezõje, (tv2 ben a naplóban benne volt) kimetn (nem sziget ideje alatt) este a váci utra akkor is a határérték felett volt a zajszint.

Egyszóval nem feltétlenül a sziget miatt van magas zaj.. De ha a miatt is van nem egy évrõl van szó.. 6 nap..

ÉS az elöbb emlitett 2 helyszinen is nagyon hangos zene megy😄 Elhihetetd.

Downhill!!

n3whous3
Nem vágom a témát Sziget esetében, de nem egyszer lépték túl keményen a zajszintet többen is, ha jól tudom, szóval menne a dolog, csak nem kéne úgy kenni a témát, ahogy.

púúúúú

gordon 24
És nem birsz ki egy hetet?

Tudod mi a baj, az hogy a magyarok ilyenek, ha nekem nem jo neki se legyen! Sog gyökér ujpesti is tiltakozik mert zajos.

Ez sajnos tipikus magyar hozzállás a szomszéd lova is dögöljön meg.

Érdekes módon külföldön müködik! Sõt még magyarországon is vidéken..

A hegyalja fesztivál bent van a városban szinte kb 50 méterre a folyó másik oldálan alszanak az emberek.

Fezen (székesfehérváron) a nagyszinpad melõl látod az ember mit néz a tvbe..

Hallottál a két emiletett helyrõl feljelentést?? Õket nem zavarja??
De, még az is lehet zavarja, csak van annyira ember hogy nem kezd el szarakodni és tudja azt hogy pénzt hoz az országnak székesfehérvárnak, Tokaj hegyaljának stb stb..

Sajnos Budapesten sok olyan ember van aki csakazért is szarakodik.
Mondjuk ez látszik a közlekedésen, látszik azon hogy leszarja mivan eldobja a szemetet, beleszarik abba ahol él..

Ez van! Sajnos ez magyarország 2009-ben..

Downhill!!

Brolly
Én mennék, de mivel csak most dõlt el, hogy szabad vagyok akkorra, így már késõ, ugye a bérletek miatt... :S de azért reménykedek még, hogy hátha nyomatnak újakat vagy valami hasonló mentõmegoldásban. Mert vagy egész hétre mennék vagy sehogy, mert mivel 400km-re lakok, így nagyon nem érné meg csak 1-2 napra lemenni.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Kell-e?

Hát... van egy réteg, akiknek arról szól a nyara, hogy amit összedolgoztak egész évben, abból a pénzbõl végigjárják a fesztiválokat és mindenhol hagynak egy pár folt nyomot a sátor mögött sok sör után...

Részemrõl tavaly lementem SZINre egy napra. (Reggel le, másnap reggel vonattal haza) Úgy végül is nagyon jó volt, de kétlem, hogy rávehetõ lennék egy egész hétre.

Picizöldfül
valaki balaton sound? 4+1nap lesz nekünk😊

Slayerboy
Hát igen... nekem is ez a problémám. Jó, pénzem sincs, de ha lenne olyan együttes akkor összekaparnám vhogy. De Szigeten is átlag 1 együttes van amire elmennék de az sem az a kihagyhatatlan kategória. Az ilyen állandó hülyeségek mint Tankcsapda, Depresszió stb. meg nem érdekel annyira. Tehát nem érné meg kifizetni. De ha volna több akkor csak összekurválkodnám az árát. <#hehe>

Doddy a düdő
nem kellenek!

mert nincs rájuk pénzem

Bruk
Vagy a Józsi barátot 😄

jackcsabi
Ha lenne rá keretem mennék én fesztiválokra 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

n3whous3
Mindenesetre az is igaz, hogy 200 km-t oda vissza nem utaz az ember 1 napijeggyel a zsebében pl. a Szigetre, akkor már pár napra, csak úgy meg már kezd a kurva drága kategóriába esni, kiváltképp, ha nem játszik ott olyan zenész is, akit mindenféleképp akar az ember látni, mielõtt feldobja a gombást.

púúúúú

n3whous3
omg, végül is ne menjünk se zenét hallgatni, ne mozduljunk ki egy másik városba, ahol esetleg nem voltunk és egyúttal megnézzünk valami érdekeset, ne zabáljuk tele magunkat finom kajákkal, ami egy különlegessége egy fesztiválnak

ne

üljünk otthon chipsszel a tv elõtt és nézzünk Maunika sót.

púúúúú

Slayerboy
Jah.. a tavaly elõtti szinen Ákos koncert volt, az ablakomból halgattam 😊 Engem mondjuk nem zavar miután 10 évig laktam olyan helyen ahol félévente sörfesztivál volt 😄 De azért biztos van akit zavar.

Narxis
"Ha pedig zavarnak a fesztiválok, maradj otthon, menj máshova."

Ezt mondd azoknak is akik csukott ablakon át is úgy hallják a koncerteket mintha ott lennének.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
40 ezer a hetijegy, de mikor külön jön egy nagyobb nevû banda oda akár 50ezer is lehet. Szigeten meg 40-ért kapsz 50 szabadon választott koncertet... (és kedvedre rugdoshatod a részeg barmokat) Nameg lehet ám napi jegyet is venni, nem kell egész héten ott lenni😊

Balaton Sound szerintem nem árt a környezetének. Elõtte és utána is ugyanolyan élet szokott lenni. Az árak sem olyan magasak (kb hajógyári árak), pusztán "nemzetköziek". Mondjuk a Balcsi 60%-át külföldi lakja nyáron.

Az árakkal és a pénzzel kapcsolatban pedig el kell fogadnia midenkinek, hogy vannak rétegek,- vannak tehetõsek és nem tehetõsek. Ennyiannyi. Mindenki a maga életének kovácsa.

Ha pedig zavarnak a fesztiválok, maradj otthon, menj máshova.

[merlinw.org]

Persze,hogy kellenek.
Tavaly voltam elõször SZIN-en, és a mai napig felejthetetlen élmény, fõként ha haverokkal mész. Idén is megyek, a 4 napos bérlet 12000 forint volt, és már 10 zenekart kinéztem, aminek ott fogok csápolni a koncertjén (de ezek mellett még biztos megnézek más elõadókat is). Ha ezt elosztod, kijön, hogy tulajdonképpen egy koncertre 1200ft-ért megyek el, és a fellépõk között olyanok külföldiek is vannak, akik még soha nem jöttek Magyarországra koncertezni, vagy olyan magyar zenekarok, akik ebben az évben még nem is jártak Szegeden...

Mondjuk nekem a szállás/étel/ital probléma meg van oldva, mivel trolival kb. 15 percre lakom a Partfürdõtõl (ja, mellesleg az egész fesztivál közvetlenül a Tiszapart mellet van, szvsz baromi hangulatos és ráadásul 5 perc séta a belváros).
BlackShadow
ezért volt jó húzás ez a diákkedvezmény idén! emlékszem még az elsõ hetijegyemet 14.000 ftból vettem annó.. v kevesebb (volt egy pár 😄)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hunbasser
ez tökre úgy jön le,mintha azt hinnéd,hogy ezt az állam finanszírozza 😄 megvannak a fesztiváloknak a szponzorai,abból fedezik az egészet. ha belegondolsz,egyébként egyáltalán nem drága,mert egy nap akár 5-6 olyan együttes is felléphet,aminek amúgy koncertje 10000 ft lenne kb,így meg 10-ért az összeset megnézheted,bár nem nagyon szoktam 1 napra két nagynevû bandánál többet rakni sajnos.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
szivesen mennék szigetre de 40 tényleg sok ... mármint sosem lesz annyi pénzem ,hogy kifizessem meg még mindennap igyak egyek ott :\ de ha úgy néézzük a 40 egyeltalán nem sok... Elég sok koncertre eltudsz menni amik külön külön sokkal többe kerülnének....

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ChuckyHUN
Kellenek. De nem teljesen ebben a formában... 15 vagyok, bátyám 25, õ régebben volt szigeten. Emlékszem, nem volt vészes a beugró, kurva jó buli volt. Most meg, 40ezer a hetui jegy? tök nem azt a réteget célozza meg akit eredetileg..
Jövöre Balaton Soundra azért megyünk 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

whiskeyman
nem -.-
én a pirozsban vagyok, aki mát megfordult és vígan issza a sörtot tovább 😮

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

AntiHero
Kellenek. És nekem most kéne BS-re heti jegy is😄

Legyen csak minél több koncert, fesztivál, stb... MO-n.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kellenek, csak lennének közelebb...
Mondjuk városban minden évben van, de még nem voltam >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BlackShadow
régi s jó csak kár h köze nincs a szigethez 😊

Rockynhooo
úristen... mire költsön az ember ha nem a maga szórakozására? :|

Rockynhooo
kellenek de még egyen sem voltam 😄 nyaralás elviszi a pézet.

autoszimulator
akkor te hugyálsz a lenti képen, balkettõként szandálban? ismerõs volt

.: mobilize.hu :.

SLICK
A másik véglet, amiért szükség van a fesztiválokra, szintén negyszerû indok:

Biztos neked is vannak kedvenc együtteseid, DJ-id akik fellépéseire szivesen kimennél. Hogy ne kelljen külföldre utazgatni, ezért ide invitálják a hírességeket. Ez által még olcsóbban megúszod a "kiruccanást".