186
Kellenek a nyári fesztiválok? (Sziget, Balaton Sound stb.)
  • Bruk
    Vagy a Józsi barátot :D
  • jackcsabi
    Ha lenne rá keretem mennék én fesztiválokra :D
  • n3whous3
    Mindenesetre az is igaz, hogy 200 km-t oda vissza nem utaz az ember 1 napijeggyel a zsebében pl. a Szigetre, akkor már pár napra, csak úgy meg már kezd a kurva drága kategóriába esni, kiváltképp, ha nem játszik ott olyan zenész is, akit mindenféleképp akar az ember látni, mielőtt feldobja a gombást.
  • n3whous3
    omg, végül is ne menjünk se zenét hallgatni, ne mozduljunk ki egy másik városba, ahol esetleg nem voltunk és egyúttal megnézzünk valami érdekeset, ne zabáljuk tele magunkat finom kajákkal, ami egy különlegessége egy fesztiválnak

ne

üljünk otthon chipsszel a tv előtt és nézzünk Maunika sót.
  • Slayerboy
    Jah.. a tavaly előtti szinen Ákos koncert volt, az ablakomból halgattam :) Engem mondjuk nem zavar miután 10 évig laktam olyan helyen ahol félévente sörfesztivál volt :D De azért biztos van akit zavar.
  • Narxis
    "Ha pedig zavarnak a fesztiválok, maradj otthon, menj máshova."

Ezt mondd azoknak is akik csukott ablakon át is úgy hallják a koncerteket mintha ott lennének.
  • MerlinW
    40 ezer a hetijegy, de mikor külön jön egy nagyobb nevű banda oda akár 50ezer is lehet. Szigeten meg 40-ért kapsz 50 szabadon választott koncertet... (és kedvedre rugdoshatod a részeg barmokat) Nameg lehet ám napi jegyet is venni, nem kell egész héten ott lenni:)

Balaton Sound szerintem nem árt a környezetének. Előtte és utána is ugyanolyan élet szokott lenni. Az árak sem olyan magasak (kb hajógyári árak), pusztán "nemzetköziek". Mondjuk a Balcsi 60%-át külföldi lakja nyáron.

Az árakkal és a pénzzel kapcsolatban pedig el kell fogadnia midenkinek, hogy vannak rétegek,- vannak tehetősek és nem tehetősek. Ennyiannyi. Mindenki a maga életének kovácsa.

Ha pedig zavarnak a fesztiválok, maradj otthon, menj máshova.
  • Gvik
    Persze,hogy kellenek.
    Tavaly voltam először SZIN-en, és a mai napig felejthetetlen élmény, főként ha haverokkal mész. Idén is megyek, a 4 napos bérlet 12000 forint volt, és már 10 zenekart kinéztem, aminek ott fogok csápolni a koncertjén (de ezek mellett még biztos megnézek más előadókat is). Ha ezt elosztod, kijön, hogy tulajdonképpen egy koncertre 1200ft-ért megyek el, és a fellépők között olyanok külföldiek is vannak, akik még soha nem jöttek Magyarországra koncertezni, vagy olyan magyar zenekarok, akik ebben az évben még nem is jártak Szegeden...

Mondjuk nekem a szállás/étel/ital probléma meg van oldva, mivel trolival kb. 15 percre lakom a Partfürdőtől (ja, mellesleg az egész fesztivál közvetlenül a Tiszapart mellet van, szvsz baromi hangulatos és ráadásul 5 perc séta a belváros).
  • BlackShadow
    ezért volt jó húzás ez a diákkedvezmény idén! emlékszem még az első hetijegyemet 14.000 ftból vettem annó.. v kevesebb (volt egy pár :D)
  • hunbasser
    ez tökre úgy jön le,mintha azt hinnéd,hogy ezt az állam finanszírozza :D megvannak a fesztiváloknak a szponzorai,abból fedezik az egészet. ha belegondolsz,egyébként egyáltalán nem drága,mert egy nap akár 5-6 olyan együttes is felléphet,aminek amúgy koncertje 10000 ft lenne kb,így meg 10-ért az összeset megnézheted,bár nem nagyon szoktam 1 napra két nagynevű bandánál többet rakni sajnos.
  • Rockynhooo
    szivesen mennék szigetre de 40 tényleg sok ... mármint sosem lesz annyi pénzem ,hogy kifizessem meg még mindennap igyak egyek ott :\ de ha úgy néézzük a 40 egyeltalán nem sok... Elég sok koncertre eltudsz menni amik külön külön sokkal többe kerülnének....
  • ChuckyHUN
    Kellenek. De nem teljesen ebben a formában... 15 vagyok, bátyám 25, ő régebben volt szigeten. Emlékszem, nem volt vészes a beugró, kurva jó buli volt. Most meg, 40ezer a hetui jegy? tök nem azt a réteget célozza meg akit eredetileg..
    Jövöre Balaton Soundra azért megyünk :D
  • whiskeyman
    nem -.-
    én a pirozsban vagyok, aki mát megfordult és vígan issza a sörtot tovább :O
  • AntiHero
    Kellenek. És nekem most kéne BS-re heti jegy is:D

Legyen csak minél több koncert, fesztivál, stb... MO-n.
  • Cat 02 #92
    Kellenek, csak lennének közelebb...
    Mondjuk városban minden évben van, de még nem voltam >.<
  • BlackShadow
    régi s jó csak kár h köze nincs a szigethez :)
  • Rockynhooo
    úristen... mire költsön az ember ha nem a maga szórakozására? :|
  • Rockynhooo
    kellenek de még egyen sem voltam :D nyaralás elviszi a pézet.
  • autoszimulator
    akkor te hugyálsz a lenti képen, balkettőként szandálban? ismerős volt
  • SLICK
    A másik véglet, amiért szükség van a fesztiválokra, szintén negyszerű indok:

Biztos neked is vannak kedvenc együtteseid, DJ-id akik fellépéseire szivesen kimennél. Hogy ne kelljen külföldre utazgatni, ezért ide invitálják a hírességeket. Ez által még olcsóbban megúszod a "kiruccanást".
  • SLICK
    én nem vagyok nagy fesztiválos egyén (egyelen egyen sem voltam még), bár most Szigetre kimegyek a Prodigy miatt.

Amúgy miért ne kellenének fesztiválok? Nyár van, ilyenkor ki kell kapcsolódni, bulizni, nyaralni meg minden egyéb... Az meg, hogy az emberek hol és mire költik a pénzüket, az miért zavar? Nem a te pénzedet költik el, max annyi bajod lehet vele, hogy nem te gazdagodsz meg belőlük :D

Amúgy ez sima üzlet. Te is csinálnál egy vállalkozást (bármilyet), azt azért teszed, hogy több pénzhez juss általa. Szóval valamilyen téren "kizsákmányolsz" más embereket.
  • whiskeyman
    kellenek
    5-ször voltam a Szigeten, 2-szer a SZIN-en...nekem bejött
  • Pókmalac
    14-18 között...ez mindent meg magyaráz....menjé verd a night elfekre....az a te világod
  • Bruk
    Meg szép hogy kellenek a fesztiválok. :)
  • VRSDM
    hoppá ugyan tél-tél.
    de a vidi nem passzol.

szóval srácok, aki először csinál téli fesztivált az nagyot fog kaszálni! szemmel láthatóan külföldön van rá kereslet... ;)
  • VRSDM
    nem. amúgy nyári nemkell..
    elég lenne nekem egyszer egy rave on snow :b
  • tommygear
    szandál zokni azért ottfigyel
  • Legend Killer
    lol
  • Hegi90

Különben alap, hogy kellenek.
  • sz4bolcs
  • Slayerboy
  • sz4bolcs
    "akármennyire is nagy bevételt hoznak, nem látom értelmét."

-Ahhoz azért kell egy kis beütés, hogy valaki feltegyen egy kérdést, egyből meg is válaszolja, de utána még mindig ne értse az összefüggést. :D
    Épp azért csinálják a fesztiválokat, mert kellenek, van rájuk igény. Innentől hogy nem lehet látni az értelmét?
  • Phat Smoker
    a fesztiválok azért vannak, hogy akik ilyesfajta szórakozásra vágynak legyen hova menniük, akik utálják az efféle rendezvényeket, valószinű nem fognak ellátogatni egy ilyen megmozdulásra sem.
    amúgy miért zavar az, ha jópár ember meggazdagszik ezen rendezvényekből, irigyled őket talán ? :)
    csináld te is a fesztivált és szedd meg magad! ;)
  • Legend Killer
    te látom mindenhova beszólsz :D, csak figyelj a hátad mögé, hátha nem rúgnak seggbe és bannolnak :D.
  • Legend Killer
    nekem Slipknot kell. már rohadt rég nem voltak itt.
  • BlackShadow
    nem nagyon olvastam előzményt, de ha a fesztiválokra költött pénzre gondolsz .. hát konkrétan a sziget feszt budapest egyik -ha nem A- legjövedelmezőbb turisztikai eseménye.
    nemcsoda, h újpestiek fesztiváloznak minden évben, me ők nem kapnak a pénzből :)
  • autoszimulator
    hogyne kellene, egy kikapcsolódási pont ez is, ma az ember úgysem csinál mást a születésétől fogva, mint a pénzcentrikus szar világban akar teljesíteni. 20-25 éves koráig iskola, majd lassan 70 éves koráig robot, meló. legalább akkor legyen pár olyan dolog, ahol kikapcsolódhat. Persze, lehetne ingyen is, de te fellépnél, megszerveznéd, takarítanál ingyen? ugye hogy nem
  • Slayerboy
    Amúgy meg, bár én sem értek egyet, de nem irigykedésből vetette fel, hogy kell-e vagy nem, hanem azért mert sok pénz megy el rá. sztem
  • Slayerboy
    "Rosszindulatú irigy geci nép ez a magyar. Ilyenkor szégyellem, hogy én is az vagyok"

Ezután? Persze, hogy beléd kötök. De nem én vagyok az egyetlen. És akkor erről beszélj, ne olyanról aminek semmi köze ahhoz, amit mondtam.
  • Vaxi
    b+ :DDDDD
    én kérek elnézést :DD