Kellenek a nyári fesztiválok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy miért ne kellenének fesztiválok? Nyár van, ilyenkor ki kell kapcsolódni, bulizni, nyaralni meg minden egyéb... Az meg, hogy az emberek hol és mire költik a pénzüket, az miért zavar? Nem a te pénzedet költik el, max annyi bajod lehet vele, hogy nem te gazdagodsz meg belõlük 😄
Amúgy ez sima üzlet. Te is csinálnál egy vállalkozást (bármilyet), azt azért teszed, hogy több pénzhez juss általa. Szóval valamilyen téren "kizsákmányolsz" más embereket.
5-ször voltam a Szigeten, 2-szer a SZIN-en...nekem bejött
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
de a vidi nem passzol.
szóval srácok, aki elõször csinál téli fesztivált az nagyot fog kaszálni! szemmel láthatóan külföldön van rá kereslet... 😉
u dont have to listen anybody else but me
elég lenne nekem egyszer egy rave on snow :b
u dont have to listen anybody else but me
Különben alap, hogy kellenek.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
-Ahhoz azért kell egy kis beütés, hogy valaki feltegyen egy kérdést, egybõl meg is válaszolja, de utána még mindig ne értse az összefüggést. 😄
Épp azért csinálják a fesztiválokat, mert kellenek, van rájuk igény. Innentõl hogy nem lehet látni az értelmét?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
amúgy miért zavar az, ha jópár ember meggazdagszik ezen rendezvényekbõl, irigyled õket talán ? 😊
csináld te is a fesztivált és szedd meg magad! 😉
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
nemcsoda, h újpestiek fesztiváloznak minden évben, me õk nem kapnak a pénzbõl 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
.: mobilize.hu :.
Voltam zárás előtt. _______________
Ezután? Persze, hogy beléd kötök. De nem én vagyok az egyetlen. És akkor errõl beszélj, ne olyanról aminek semmi köze ahhoz, amit mondtam.
én kérek elnézést 😄D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Erre belém kötöttél. Onnantól nyilván te kapod az osztást, vagy legalábbis neked címzem, még ha nem is konkrétan neked szól... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mehetsz vissza játszani a cod2-vel..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
dolgozzon az ember 0-24 órát, vagy tanuljon non-stop, ne legyen se hétvégi se nyári se semmilyen szünet, szüntessük be a játékokat, könyveket, zenét, és mindenki csak a munkának éljen.
na ha ez eljön, megérted mért KELL fesztivál, zene, haverok, buli szamba 😄
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
"Évente rengeteg pénzt emésztenek fel a fesztiválok, és akármennyire is nagy bevételt hoznak, nem látom értelmét."
Ha az lenne a kérdés, hogy "Kellenek NEKEM a nyári fesztiválok?", akkor arra egy nem válasz annyit jelent, hogy nem megyek ki.
De õ nem annak nem látja értelmét, hogy õ kimenjen, hanem az egész fesztiválnak. Így, ebben a formában a nemleges válasz nem azt jelenti, hogy "na, akkor nem megyek ki", hanem azt, hogy "akkor ne legyenek nyári fesztiválok".
Sorok között, gyerekek...
nem értem a kérdést, azaz értem, talán. azt mondod hogy gazdaságilag nem ó az országnak a sok fesztivál? nem tudom, minden esetre ezek a fiatalok kis boldogságra költik a pénzüket ezeken a fesztiválokon.
kinek mi a szórakozás, voltam énis már fesztiválozni, csak nem éppen a szigetre meg balatonsoundra hanem ozorára, ami kicsit más tészta 😄
Sõt, a kisebb fesztiváloknak is vannak elõnyei: ott lehet szembesülni azzal hogy a fellépõ zenészek is ugyanolyan emberek mint mi, ha épp nem zenélnek akkor gyakran ott kóvájognak a hallgatóság között ugyanazt a büfé-kosztot eszik-isszák mint mi és az dumál velük aki akar
Downhill!!
Nézd meg a felépõket, számolj koncertenként sok sok milló forintot utánna add össze és kijön hogy nemhogy drága de majdnem olcsó a jegy..
Abba gondolj bele, ha rendeznek egy koncertet egy felépõvel mennyibe kerül.. Majdnem megvan a 10000ft.. Na most a szigetenen azért a 10000ft naponta 50-60 felépõt láthatsz szóval??
Downhill!!
Én nem akarlak meggyõzni mert ugysem sikerülne, de vannak programok, ha te elmész nyaralni pl Görögországbabele gondolsz mennyi pénzt költesz el?
Vagyha elmész egy aquaparkba napi jegy 7000ft. Vagy sorolhatnám ezeket a programokat, amiben biztos hogy te is részt veszel.
Van akinek ez a szorakozás, nem megy nyaralni görögországba nem megy wallnes szállóba stb stb. Elmegy egy hétre a voltr a szigetre stb..
Szóval nem itélkezz, nézz a dolgok mögé, nem mindenki kulabácsi😄 Sok ember teljesen másképp gondolkozik mint te vagy más..
Downhill!!