Kellenek a nyári fesztiválok?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
én nem vagyok nagy fesztiválos egyén (egyelen egyen sem voltam még), bár most Szigetre kimegyek a Prodigy miatt.

Amúgy miért ne kellenének fesztiválok? Nyár van, ilyenkor ki kell kapcsolódni, bulizni, nyaralni meg minden egyéb... Az meg, hogy az emberek hol és mire költik a pénzüket, az miért zavar? Nem a te pénzedet költik el, max annyi bajod lehet vele, hogy nem te gazdagodsz meg belõlük 😄

Amúgy ez sima üzlet. Te is csinálnál egy vállalkozást (bármilyet), azt azért teszed, hogy több pénzhez juss általa. Szóval valamilyen téren "kizsákmányolsz" más embereket.

whiskeyman
kellenek
5-ször voltam a Szigeten, 2-szer a SZIN-en...nekem bejött

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Pókmalac
14-18 között...ez mindent meg magyaráz....menjé verd a night elfekre....az a te világod

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Bruk
Meg szép hogy kellenek a fesztiválok. 😊

VRSDM
hoppá ugyan tél-tél.
de a vidi nem passzol.

szóval srácok, aki elõször csinál téli fesztivált az nagyot fog kaszálni! szemmel láthatóan külföldön van rá kereslet... 😉

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
nem. amúgy nyári nemkell..
elég lenne nekem egyszer egy rave on snow :b

u dont have to listen anybody else but me

tommygear
szandál zokni azért ottfigyel
Legend Killer
lol

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hegi90

Különben alap, hogy kellenek.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sz4bolcs
<#confused>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Slayerboy
<#nezze>

Voltam zárás előtt. _______________

sz4bolcs
"akármennyire is nagy bevételt hoznak, nem látom értelmét."

-Ahhoz azért kell egy kis beütés, hogy valaki feltegyen egy kérdést, egybõl meg is válaszolja, de utána még mindig ne értse az összefüggést. 😄
Épp azért csinálják a fesztiválokat, mert kellenek, van rájuk igény. Innentõl hogy nem lehet látni az értelmét?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

a fesztiválok azért vannak, hogy akik ilyesfajta szórakozásra vágynak legyen hova menniük, akik utálják az efféle rendezvényeket, valószinû nem fognak ellátogatni egy ilyen megmozdulásra sem.
amúgy miért zavar az, ha jópár ember meggazdagszik ezen rendezvényekbõl, irigyled õket talán ? 😊
csináld te is a fesztivált és szedd meg magad! 😉

Legend Killer
te látom mindenhova beszólsz 😄, csak figyelj a hátad mögé, hátha nem rúgnak seggbe és bannolnak 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
nekem Slipknot kell. már rohadt rég nem voltak itt.

BlackShadow
nem nagyon olvastam elõzményt, de ha a fesztiválokra költött pénzre gondolsz .. hát konkrétan a sziget feszt budapest egyik -ha nem A- legjövedelmezõbb turisztikai eseménye.
nemcsoda, h újpestiek fesztiváloznak minden évben, me õk nem kapnak a pénzbõl 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

autoszimulator
hogyne kellene, egy kikapcsolódási pont ez is, ma az ember úgysem csinál mást a születésétõl fogva, mint a pénzcentrikus szar világban akar teljesíteni. 20-25 éves koráig iskola, majd lassan 70 éves koráig robot, meló. legalább akkor legyen pár olyan dolog, ahol kikapcsolódhat. Persze, lehetne ingyen is, de te fellépnél, megszerveznéd, takarítanál ingyen? ugye hogy nem

.: mobilize.hu :.

Slayerboy
Amúgy meg, bár én sem értek egyet, de nem irigykedésbõl vetette fel, hogy kell-e vagy nem, hanem azért mert sok pénz megy el rá. sztem

Slayerboy
"Rosszindulatú irigy geci nép ez a magyar. Ilyenkor szégyellem, hogy én is az vagyok"

Ezután? Persze, hogy beléd kötök. De nem én vagyok az egyetlen. És akkor errõl beszélj, ne olyanról aminek semmi köze ahhoz, amit mondtam.

Vaxi
b+ 😄DDDD
én kérek elnézést 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

dronkZero
Írtam egyet általánosságban, címzett nélkül, hogy mennyre szánalmas ez az irigykedés, meg a "nekem nem kell, tiltsuk be" hozzáállás, és hogy ez kis országunkban kurvára jellemzõ.

Erre belém kötöttél. Onnantól nyilván te kapod az osztást, vagy legalábbis neked címzem, még ha nem is konkrétan neked szól... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

MR ME
érezzed a szarkazmust a mondatomban -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
a topik elérte a csúcspontját! köszönöm!!
Vaxi
kula azé te meg ne legyél már gyökér, te fõ alkesz 😄D:F_DS😄_:

Vaxi
gratulálok, okos vagy mint egy kalap medvefos.
mehetsz vissza játszani a cod2-vel..

Slayerboy
Na... nem tudtam mi hiányzik..

Narxis
<#eljen><#eljen><#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MR ME
így van, ezek nélkûl nem is lehet ám bulizni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

terribad
drogos alkoholista szararcoknak kellenek

bloody fucking murder

Pipör
<#idiota>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Slayerboy
Igen. De nem értem, hogy miért nekem pattogtál ezzel amikor nem én írtam.. <#fejvakaras>

LES FORZA INTER
fesztivál, kikapcsolódás minek?

dolgozzon az ember 0-24 órát, vagy tanuljon non-stop, ne legyen se hétvégi se nyári se semmilyen szünet, szüntessük be a játékokat, könyveket, zenét, és mindenki csak a munkának éljen.

na ha ez eljön, megérted mért KELL fesztivál, zene, haverok, buli szamba 😄

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

dronkZero
Még nem. Lehet, hogy az a baj. 😄

dronkZero
"Kellenek a nyári fesztiválok?"
"Évente rengeteg pénzt emésztenek fel a fesztiválok, és akármennyire is nagy bevételt hoznak, nem látom értelmét."

Ha az lenne a kérdés, hogy "Kellenek NEKEM a nyári fesztiválok?", akkor arra egy nem válasz annyit jelent, hogy nem megyek ki.
De õ nem annak nem látja értelmét, hogy õ kimenjen, hanem az egész fesztiválnak. Így, ebben a formában a nemleges válasz nem azt jelenti, hogy "na, akkor nem megyek ki", hanem azt, hogy "akkor ne legyenek nyári fesztiválok".

Sorok között, gyerekek...

htr93
én Mûvészetek völgyére szoktam járni, és minden évben rendszeresen találkoztam TiBOR barátommal, elõször éppen a "koncertrebeszökõ embereket elûzõ" munkával foglalkozó barátom társaságában lettünk rá figyelmesek, amint berugva(tépve?) eyg folyóbol próbált kimászni és segítségért kiáltott felénk.. (huszonéves magyar fiatal. raszta haj) mindne évben hulla részeg volt és nem tudta merre ment igazán..rájöttünk hogy õ egy utolsó alkoholista, de aztán ara gondoltunk, talán azért csinálja ezt, mert év közben annyit hajt, egyetemre jár, ilyesmi.....

nem értem a kérdést, azaz értem, talán. azt mondod hogy gazdaságilag nem ó az országnak a sok fesztivál? nem tudom, minden esetre ezek a fiatalok kis boldogságra költik a pénzüket ezeken a fesztiválokon.

Slayerboy
<#buck>

MR ME
na mingyá lesz itt flame :|

89
be vagy tépve?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Slayerboy
Na, akkor meséld el kérlek, hogy mégis ezt hol olvastad!

vannak jó és erõs köteleink, meg szép nagy fáink, találd fel magad....<#lama>
dronkZero
Na, akkor meséld el kérlek, hogy mégis milyen szemszögbõl elfogadható az az álláspont, hogy "nekem nincs rá pénzem, úgyhogy másnak se legyen"!

MR ME
nem ítélkeztem én, csak sokalltam a jegyárakat, arra értettem h vicc h ígyis televan, szal kevesebb ez sose lesz
kinek mi a szórakozás, voltam énis már fesztiválozni, csak nem éppen a szigetre meg balatonsoundra hanem ozorára, ami kicsit más tészta 😄

Már hogyne kellenének fesztiválok!
Sõt, a kisebb fesztiváloknak is vannak elõnyei: ott lehet szembesülni azzal hogy a fellépõ zenészek is ugyanolyan emberek mint mi, ha épp nem zenélnek akkor gyakran ott kóvájognak a hallgatóság között ugyanazt a büfé-kosztot eszik-isszák mint mi és az dumál velük aki akar

gordon 24
Jó ez teljesen igaz, és a szigetet én is drágán találom, ezért nem is megyek idén! Tavaly kint voltam meg elötte jó pár évig, de idén csak egy napra megyek ki.. A Voltra és a hegyaljára eltudok menni olcsóbban mint a szigetre.. Szóval ezért megyünk oda idén..

Downhill!!

Slayerboy
Én egy ilyen hozzászólás után szégyenlem. <#zavart2>

Slayerboy
Ez igaz... de azért több ember is megy mint egy szimpla koncertre. <#fejvakaras>

dronkZero
Egyébként kurvára kivan a faszom ezzel az országgal, hogy itt mindenki meg akarja szabni, hogy _mások_ mit csináljanak, meg mire költsék el a pénzüket. Rosszindulatú irigy geci nép ez a magyar. Ilyenkor szégyellem, hogy én is az vagyok... 😞

Vaxi
nekem is jobban esik 1 hét gondtalan piálás és koncertkörút, mint egy wellness

gordon 24
Szerinted egy Faith no more és egy offspring vagy sorolhatnám hány forintért jön ide?😄

Nézd meg a felépõket, számolj koncertenként sok sok milló forintot utánna add össze és kijön hogy nemhogy drága de majdnem olcsó a jegy..

Abba gondolj bele, ha rendeznek egy koncertet egy felépõvel mennyibe kerül.. Majdnem megvan a 10000ft.. Na most a szigetenen azért a 10000ft naponta 50-60 felépõt láthatsz szóval??

Downhill!!

gordon 24
De ez miért vicc?

Én nem akarlak meggyõzni mert ugysem sikerülne, de vannak programok, ha te elmész nyaralni pl Görögországbabele gondolsz mennyi pénzt költesz el?
Vagyha elmész egy aquaparkba napi jegy 7000ft. Vagy sorolhatnám ezeket a programokat, amiben biztos hogy te is részt veszel.

Van akinek ez a szorakozás, nem megy nyaralni görögországba nem megy wallnes szállóba stb stb. Elmegy egy hétre a voltr a szigetre stb..

Szóval nem itélkezz, nézz a dolgok mögé, nem mindenki kulabácsi😄 Sok ember teljesen másképp gondolkozik mint te vagy más..

Downhill!!