5661
  • PeeTeR
    +1, nalam ugyan ez van
    nem is tervezem a tovabbiakban tamogatni upécét
  • upcsuxxx

a 200-as pingek csak az UPC-nek köszönhetők, ha megnézitek a szerverek ip-cimét traceroute-al egyértelműen látszik mi a gond.
    már mikor kilép a magyar upc hálóból egyből 120 ms-os ugrás lesz a pingben, de ez még haggyán, utána tesz egy kört USA-ban, hogy a végére meglegyen a 200-250 ping. Az L4D2 match makingje pedig sajnos azt veszi alapul, hogy Europából játszol, így dob be ezekre a szerverekre (Németország).

Én már írtam a helpdesknek többször, de nem érzik magukénak a problémát.
    Ami gáz, mivel 3 másik szolgáltatónál kb 20-30 ms ezeknek a szervereknek az elérése...

talán ha mindenki akinek gondja akad írna nekik, történne valami...
  • FSpofon
    matchmakinggel tényleg lehet vmi para mert folyamatosan elviselhetetlen 120-200 pingű szarokba dobál..
  • hiper KOCKA
    Minden attól függ milyen hamar veszed észre és lokalizálod. Mikor meghallod a kis "signal"-ját mikor közeledik, állj meg és figyeld ki honnan jön.
  • LasCar16
    miután ugrott és leérkezett, akkor próbáld megütni, ha egyszer meg van akkor onnantól kezdve sima liba
  • Synchronous
    Van valami tuti módszer a jockey kivédésére? Rengetegszer megszívjuk coop során mikor megjelenik. Pl. ha pont akkor ütök mikor ugrik felém, akkor vissza tudom lökni? Vagy felugrok a levegőbe és úgy ütök? Eddig nem igazán jöttek be a próbálkozásaink.
  • böröczk
    csak én vagyok moderátor itt, de inkább mellőznék mindenféle testi kontaktust mindenféle testrészeddel, köszi.

és moderáld magad legközelebb légyszi, hogy másnak ne kelljen.
  • SG fan
    De tudod mit, ha le is hülyéztelek akkor sem bántam meg. Viszont hagyjuk abba mert ez már tényleg a fórum OFFolása. Én szeretem a Left 4 Dead kettőt. Nem akarom megszerettetni veled vagy megutáltatni. Vagy, megmondani, hogy hogyan hívd magad. Nem érdekelsz. Na további jó játékot!
  • MerlinW
    L4D2 Steam csoportokba belépsz, van kismillió. Ezután megjelenik a játék főképernyőjének jobb alsó sarkában a Steam group server menüpont. Azokon bármikor tudsz játszani.
  • Optimus Prime
    Az első pozitív megítélés a L4D2-ről, eddig ilyet nem olvastam. De van igazság abban, amit mondasz. Nekem amikor tavaly nyáron megvettem a 2-t nagyon tetszett. A pálya tervezés jobb, kevésbé átlátható. Jók az új zombik és az új fegyverek és kiegészítők. Mint a defib vagy a serpenyő. Az új karakterek is jók, főleg Nick.
    Nekem mindkét játék tetszik. Azt is igaz, hogy mindkettőnek más a hangulat. Az 1 inkább olyan urban fight, a színek is szürkék és sötétek, a zene keményebb. Míg a 2 lightosabb és dél-amerikai stílusú, több a városon kívüli/külvárosi helyszín. Több a nappali pálya.
  • FSpofon
    konzol -> openserverbrowser
  • Optimus Prime
    Szar játék volt ez mindig. Én is csak azért töltöttem el vele 140 órát, hogy hátralevő életben tudjak miről sírni.
  • Neoncsoves
    mindig ilyen szar volt.

i hate lobbyrendszer
  • tototto
    5000. hozzászólásként nem is lehetett volna optimistább
  • SigS
    Jó ez, nyugoccság
  • TheGrinder
    Mindig is játszhatatlan volt. Az első rész 100x jobb, csak ott meg kihaltak a játékosok.
  • dronkZero
    Uh, basszus, ez valami botrányos, mivé vált ez a játék...

Team versusozni akartunk, de nem talált ellenfelet, meg bedobott EGY ellenfél ellen, meg ilyesmi.

Próbáltunk sima versust, EGY KIBASZOTT ÓRÁN ÁT lobbiztunk, aztán amikor összegyűlt végre négy idióta faszfej (aki nem lépett ki 10 másodpercen belül a lobbiból), akkor egyrészt egy olyan szerverre dobott be, ahol el voltak kúrva az animációk (vigyázállásban, fordítva fogott fegyverekkel csúszkáltak a túlélők, meg hasonló idétlenségek), aztán az első pálya felénél kirédszeltek a seggarcok, hogy "hf pubstomp".

Komolyan ENNYIRE játszhatatlanná vált ez a fos?
  • Optimus Prime
    De kb. a múlt hétig nem volt gond. Persze bejött párszor 200-as szerver is, de nem állandóan. Valamint eddig semmilyen más játéknál nem érzékelem. Már gondoltam a váltásra, de lehet többe lenne és több költséggel, ha pl. Digihez mennék.
  • PeeTeR
    en is szopok UPC -vel csak nem L4D2 -vel hanem DC -vel.
    (Capello tudja mire gondolok :D)
  • Fabio Capello
    De, pont az a gond. UPC. Nekem is, és kb. minden UPC-s ismerősömnek kiba szarok a pingek, de csak leftben+időnként mw2-ben.
  • Narxis
    Jah, nekem is. Na jó azért annyi nincs 60-130 inkább.
  • Optimus Prime
    Másnak is 200 körül az átlag pingje? Mert cirka egy hete bármilyen szerveren ennyi. Más Source játéknál okés, ott normál (CS:S, Alien Swarm, TF2). A netem FiberPwoer30 szóval az sem lehet gond.
  • SG fan
  • MrAndree
    Az sose mindegy. :)
  • SG fan
    Kicsit nehezen indult de amúgy fasza lett az adás! Ja és grat a győztes csapatnak de mivel ez egy barátságos mérkőzés volt így tök mindegy, hogy ki nyert! :)
  • SG fan
    Fasza! Na aztán jöhet a King of the Hill! Ja én is jelentkeznék rá majd!
  • KRTuning
    Chat aktív lesz?
  • Fabio Capello
    Tessék tessék, csak erre, csak erre!

Nemsoká kezdünk! :)
  • blackparty
    Köszi szépen :)
  • böröczk
    -.-"

jó, hogy erről én tudok
  • PeeTeR
    ha jol lattam akkor steam este 9 van kiirva
  • blackparty
    Időpontot lehet tudni?
  • Fabio Capello
    Epic Left 4 Dead 2 párbaj ÉLŐBEN! Brigike vs. Borbee!

Az első SG.hu Left 4 Dead 2 kupa két résztvevője visszatér egy hatalmas Realism Versus mérkőzés keretében csak itt, csak nektek! A tőlünk megszokott magas színvonalon természetesen kommentálás is lesz, a két kommentátor Zava és Don.

A livestreamet és a kommentálást a szokásos oldalon, itt nézhetitek majd.
  • Optimus Prime
    Sajna a Real Deal-hez nem jó. nekem már csak az kéne. :(
  • Doom 4
    Jó lenne, de csak ha vége a sulinak :S se leftezni se wowozni nincs időm
  • buddabudda
    Ha valakinek hiányoznak az expertes acsik, ez a mutáció tökéletes rá. Egyedül 3 bottal kb 45 perc 1 kampány.
  • Fabio Capello
    persze :)
  • SG fan
    Tudom, hogy már volt többször is ez a Mutáció. Én sem most találkoztam vele először! XD

A előtte lévő kérdésre pedig a válaszom, hogy én simán benne lennék! :)Szívesen versenyeznék megint magyarokkal! Amúgy ezt is leadnátok liveban?
  • darki81
    az a legjobb legerősebb fokozaton :P

Amúgy ezt miért nem teszitek ki a bannerba? Már több mint 100 küldetést leszedtünk, és végigvittünk! :)
    íszonyatJÓ :P
  • Optimus Prime
    Már volt pedig vagy 2x, én Rambó (2) módnak hívom. :) De volt már Hegylakó mód is, csak katana karddal!