5661
-
#5023 +1, nalam ugyan ez van
nem is tervezem a tovabbiakban tamogatni upécét -
upcsuxxx #5022
a 200-as pingek csak az UPC-nek köszönhetők, ha megnézitek a szerverek ip-cimét traceroute-al egyértelműen látszik mi a gond.
már mikor kilép a magyar upc hálóból egyből 120 ms-os ugrás lesz a pingben, de ez még haggyán, utána tesz egy kört USA-ban, hogy a végére meglegyen a 200-250 ping. Az L4D2 match makingje pedig sajnos azt veszi alapul, hogy Europából játszol, így dob be ezekre a szerverekre (Németország).
Én már írtam a helpdesknek többször, de nem érzik magukénak a problémát.
Ami gáz, mivel 3 másik szolgáltatónál kb 20-30 ms ezeknek a szervereknek az elérése...
talán ha mindenki akinek gondja akad írna nekik, történne valami... -
#5021 matchmakinggel tényleg lehet vmi para mert folyamatosan elviselhetetlen 120-200 pingű szarokba dobál.. -
hiper KOCKA #5020 Minden attól függ milyen hamar veszed észre és lokalizálod. Mikor meghallod a kis "signal"-ját mikor közeledik, állj meg és figyeld ki honnan jön. -
#5019 miután ugrott és leérkezett, akkor próbáld megütni, ha egyszer meg van akkor onnantól kezdve sima liba -
#5018 Van valami tuti módszer a jockey kivédésére? Rengetegszer megszívjuk coop során mikor megjelenik. Pl. ha pont akkor ütök mikor ugrik felém, akkor vissza tudom lökni? Vagy felugrok a levegőbe és úgy ütök? Eddig nem igazán jöttek be a próbálkozásaink. -
#5017 csak én vagyok moderátor itt, de inkább mellőznék mindenféle testi kontaktust mindenféle testrészeddel, köszi.
és moderáld magad legközelebb légyszi, hogy másnak ne kelljen. -
SG fan #5016 De tudod mit, ha le is hülyéztelek akkor sem bántam meg. Viszont hagyjuk abba mert ez már tényleg a fórum OFFolása. Én szeretem a Left 4 Dead kettőt. Nem akarom megszerettetni veled vagy megutáltatni. Vagy, megmondani, hogy hogyan hívd magad. Nem érdekelsz. Na további jó játékot! -
#5008 L4D2 Steam csoportokba belépsz, van kismillió. Ezután megjelenik a játék főképernyőjének jobb alsó sarkában a Steam group server menüpont. Azokon bármikor tudsz játszani. -
#5007 Az első pozitív megítélés a L4D2-ről, eddig ilyet nem olvastam. De van igazság abban, amit mondasz. Nekem amikor tavaly nyáron megvettem a 2-t nagyon tetszett. A pálya tervezés jobb, kevésbé átlátható. Jók az új zombik és az új fegyverek és kiegészítők. Mint a defib vagy a serpenyő. Az új karakterek is jók, főleg Nick.
Nekem mindkét játék tetszik. Azt is igaz, hogy mindkettőnek más a hangulat. Az 1 inkább olyan urban fight, a színek is szürkék és sötétek, a zene keményebb. Míg a 2 lightosabb és dél-amerikai stílusú, több a városon kívüli/külvárosi helyszín. Több a nappali pálya. -
#5005 konzol -> openserverbrowser -
#5004 Szar játék volt ez mindig. Én is csak azért töltöttem el vele 140 órát, hogy hátralevő életben tudjak miről sírni. -
Neoncsoves #5003 mindig ilyen szar volt.
i hate lobbyrendszer -
#5002 5000. hozzászólásként nem is lehetett volna optimistább -
#5001 Jó ez, nyugoccság -
#5000 Mindig is játszhatatlan volt. Az első rész 100x jobb, csak ott meg kihaltak a játékosok. -
#4999 Uh, basszus, ez valami botrányos, mivé vált ez a játék...
Team versusozni akartunk, de nem talált ellenfelet, meg bedobott EGY ellenfél ellen, meg ilyesmi.
Próbáltunk sima versust, EGY KIBASZOTT ÓRÁN ÁT lobbiztunk, aztán amikor összegyűlt végre négy idióta faszfej (aki nem lépett ki 10 másodpercen belül a lobbiból), akkor egyrészt egy olyan szerverre dobott be, ahol el voltak kúrva az animációk (vigyázállásban, fordítva fogott fegyverekkel csúszkáltak a túlélők, meg hasonló idétlenségek), aztán az első pálya felénél kirédszeltek a seggarcok, hogy "hf pubstomp".
Komolyan ENNYIRE játszhatatlanná vált ez a fos? -
#4998 De kb. a múlt hétig nem volt gond. Persze bejött párszor 200-as szerver is, de nem állandóan. Valamint eddig semmilyen más játéknál nem érzékelem. Már gondoltam a váltásra, de lehet többe lenne és több költséggel, ha pl. Digihez mennék. -
#4997 en is szopok UPC -vel csak nem L4D2 -vel hanem DC -vel.
(Capello tudja mire gondolok :D) -
#4996 De, pont az a gond. UPC. Nekem is, és kb. minden UPC-s ismerősömnek kiba szarok a pingek, de csak leftben+időnként mw2-ben. -
#4995 Jah, nekem is. Na jó azért annyi nincs 60-130 inkább. -
#4994 Másnak is 200 körül az átlag pingje? Mert cirka egy hete bármilyen szerveren ennyi. Más Source játéknál okés, ott normál (CS:S, Alien Swarm, TF2). A netem FiberPwoer30 szóval az sem lehet gond. -
SG fan #4993 -
MrAndree #4992 Az sose mindegy. :) -
SG fan #4991 Kicsit nehezen indult de amúgy fasza lett az adás! Ja és grat a győztes csapatnak de mivel ez egy barátságos mérkőzés volt így tök mindegy, hogy ki nyert! :) -
SG fan #4990 Fasza! Na aztán jöhet a King of the Hill! Ja én is jelentkeznék rá majd! -
KRTuning #4989 Chat aktív lesz? -
#4988 Tessék tessék, csak erre, csak erre!
Nemsoká kezdünk! :) -
#4987 Köszi szépen :) -
#4986 -.-"
jó, hogy erről én tudok -
#4985 ha jol lattam akkor steam este 9 van kiirva -
#4984 Időpontot lehet tudni? -
#4983 Epic Left 4 Dead 2 párbaj ÉLŐBEN! Brigike vs. Borbee!
Az első SG.hu Left 4 Dead 2 kupa két résztvevője visszatér egy hatalmas Realism Versus mérkőzés keretében csak itt, csak nektek! A tőlünk megszokott magas színvonalon természetesen kommentálás is lesz, a két kommentátor Zava és Don.
A livestreamet és a kommentálást a szokásos oldalon, itt nézhetitek majd. -
#4982 Sajna a Real Deal-hez nem jó. nekem már csak az kéne. :( -
#4981 Jó lenne, de csak ha vége a sulinak :S se leftezni se wowozni nincs időm -
buddabudda #4980 Ha valakinek hiányoznak az expertes acsik, ez a mutáció tökéletes rá. Egyedül 3 bottal kb 45 perc 1 kampány. -
#4979 persze :) -
SG fan #4978 Tudom, hogy már volt többször is ez a Mutáció. Én sem most találkoztam vele először! XD
A előtte lévő kérdésre pedig a válaszom, hogy én simán benne lennék! :)Szívesen versenyeznék megint magyarokkal! Amúgy ezt is leadnátok liveban? -
#4977 az a legjobb legerősebb fokozaton :P
Amúgy ezt miért nem teszitek ki a bannerba? Már több mint 100 küldetést leszedtünk, és végigvittünk! :)
íszonyatJÓ :P -
#4976 Már volt pedig vagy 2x, én Rambó (2) módnak hívom. :) De volt már Hegylakó mód is, csak katana karddal!